Son haftalarda fazla değişiklik olmaz gibi duruyor.Biz maalesef kolay rakibimiz var ve 3.sırada kalacağız gibi duruyor.Çünkü Fb-İbb dışında zor mac yok her takım dişine göre takımlarla oynayacak ki .Fener de 3 puan vermez gibi duruyor.Böyle bir sıralama olur.
1-Arkas
2-Halkbank
3-Galatasaray
4-Maliye MP
5-Fenerbahçe
6-İstanbul BBSK
7-Ziraat Bankası
8-Gümüşhane Torul
Böyle bir sıralamayla eşleşmeler.
Arkas-Gümüşhane <---->Maliye MP-Fenerbahçe
Halkbank-Ziraat Bankası <----> Galatasaray-İstanbul BBSK
Ş.ligi için ilk 2 önemliyken zor bir yoldayız ligi 4 yada 5. bitirebilsek yolumuz çok daha kolay gibi duruyor.En azından ilk turdan İstanbul çok zorlu bir maç.
Önemli bir konu daha var geçen yıl play off önce grup sonra çapraz eşleşme usulü ile Yarı Finaller yapılmıştı bilen birisi var mı bu yılki statüyü ben bu yıl Normal Böyle olmayacak diye hatırlıyorum ama net bilen birisi bilgilendirebilirmi?
1-Arkas
2-Halkbank
3-Galatasaray
4-Maliye MP
5-Fenerbahçe
6-İstanbul BBSK
7-Ziraat Bankası
8-Gümüşhane Torul
Böyle bir sıralamayla eşleşmeler.
Arkas-Gümüşhane <---->Maliye MP-Fenerbahçe
Halkbank-Ziraat Bankası <----> Galatasaray-İstanbul BBSK
Ş.ligi için ilk 2 önemliyken zor bir yoldayız ligi 4 yada 5. bitirebilsek yolumuz çok daha kolay gibi duruyor.En azından ilk turdan İstanbul çok zorlu bir maç.
Önemli bir konu daha var geçen yıl play off önce grup sonra çapraz eşleşme usulü ile Yarı Finaller yapılmıştı bilen birisi var mı bu yılki statüyü ben bu yıl Normal Böyle olmayacak diye hatırlıyorum ama net bilen birisi bilgilendirebilirmi?