Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Arkas Spor 20 16 4 54 20 47 3.10 50.10
2 Halkbank 19 15 4 51 24 44 1.70 45.70
3 İstanbul BBSK20 14 6 49 32 41 2.80 43.80
4 Galatasaray 20 14 6 51 32 41 2.10 43.10
5 M.Milli Piyango 20 14 6 48 29 41 1.80 42.80
6 Fenerbahçe Grundig 19 13 6 47 26 40 2.60 42.60
7 Gümüşhane Torul Gençlik 20 7 13 29 45 23 0.20 23.20
8 Ziraat Bankası 20 5 15 29 47 20 2.60 22.60
9 Greenwich Saat TED Kolejliler 20 8 12 34 47 20 0.10 20.10
10 Çankaya Bld. ANKA 20 5 15 24 50 16 1.30 17.30
11 4 Eylül Bld. 20 5 15 23 50 15 0.60 15.60
12 Yenişehir Bld. 20 3 17 19 56 9 0.90 9.90

Erkek voleybolda sıralama bu şekilde. Önümüzde 2 maç var Yenişehir Belediye ve Torul Gençlik ile. Bu 2 maçtan 6 puan çıkarmamız şart 2. olmak istiyorsak. Arkas'ın 1.liği kesin gibi önünde 4 Eylül ve Yenişehir gibi kolay maçlar var. Önümüzdeki 2 hafta üstümüzdeki İstanbul B.B ve Halkbank'ın çok önemli maçları var. Özellikle İstanbul Belediye'nin, bu hafta Halkbank, haftaya da Fenerbahçe ile oynayacaklar. Halkbank'ın da birde ertelenen Fenerbahçe maçı var. Son haftada Çankaya ile oynayacaklar. Biz önümüzdeki maçlardan 6 puan alıp bu maçların sonuçlarını bekleyelim. Maliye'nin tek zor maçı da son hafta play-off'a girme mücadelesi veren Ted Kolejliler ile. Biz puan kaybetmedikçe Maliye'nin 2. olma ihtimali yok. Fenerbahçe ise önündeki 3 maçının hepsinden puan vermeden kazanması lazım 2.olması için.

Son 2 haftanın programı:

21. Hafta :

4.Eylül - Arkas
Ziraat Bankası - Fenerbahçe
Galatasaray - Yenişehir Belediye
İstanbul B.B - Halkbank
Maliye M.P - Torul Gençlik
Çankaya - Ted Kolejliler

22.Hafta:

Ziraat - 4. Eylül BLD
Yenişehir BLD - Arkas
Fenerbahçe - İstanbul B.B
Torul Gençlik - Galatasaray
Halkbank - Çankaya BLD
Ted Kolejliler - Maliye M.P

Birde ertelenen Fenerbahçe - Halkbank maçı var.

Play-off statüsüne buradan bakabilirsiniz. Türkiye Voleybol Federasyonu | Lig Statüleri | 2012-2013

Birkaç yerde Bütçe düşürmeyle ilgili yazılar gördüm.Ne kadar gerçekci bilmiyorum ama İnsanların ilgisi Voleybol'a yavaş yavaş kayarken böyle bir hamle bitirir bizi

Birkaç yerde Bütçe düşürmeyle ilgili yazılar gördüm.Ne kadar gerçekci bilmiyorum ama İnsanların ilgisi Voleybol'a yavaş yavaş kayarken böyle bir hamle bitirir bizi

Bütçe düşürme bu yıl değil daha sonraki yıl zaten 2014'te futbol gelirleri amatör branşlara aktarılamayacak.

Biz de bu yaz yapacağımız yerli transferleri ve Özgenur-Gamze gibi gençleri de o zamana kadar as oyuncumuz olmasını planlıyoruz zaten ve Akademide iyi gidiyor.

Yani sponsorumuz da varken Bayan Voleybolda sert bir düşüş yaşamayız.

Seneye şampiyonlar liginde oynamayı garantilemek için lig play offlarında finale kalmak mı gerekiyor? Lig üçüncülüğü yeterli değil sanırım? Kadınlar ve Erkekler için soruyorum tabi. :)

Kadınlarda cev'in bizden doğrudan 3 takım alma ihtimali varmış, eğer olursa ilk üçe girmek yeter, erkeklerde ilk iki yada şampiyonluk gerek benim bildiğim...

Vakıfbank maçından lig kadrosuyla puan çıkaramayız.Kalan maçlarda hata yapmadığımız sürece Fenerbahçe maçını 3-2 kaybetsek bile ligi 3. bitiririz.Tabi bu kabul edilebilecek bir hesap değil.Bu sezonki 3. derbiyi de kazanarak play-off yarı finalindeki Eczacıbaşı serisini zorlamalıyız.
Pazar Beşiktaş'la,Çarşamba Fenerbahçe'yle oynuyoruz.Pazar günkü derbi Kayseri deplasmanıyla çakıştığından maça ilgi olmaz ama Çarşamba en azından kupa maçındaki güzel tribün yakalanmalı.Geleceğe de baya tesir edecek gibi duruyor o gün çıkacak sonuç.

Şampiyon zaten şampiyonlar ligine katılıyor, normal sezonu kaçıncı bitirdiği önemli değil, ama şlgne gidecek 2. takımın belirlenmesinde yanılmıyorsam normal sezon sıralaması önemli diye hatırlıyorum...

Şimdi baktım kurallara Finale kalanlar direk gidiyor.

Denildiği gibi Türkiyeden 3 takım alınacaksa Wild Card'a gerek duyulmadan.Yarı Finalde elenen takımlardan Normal sezonu üstte bitiren 3. kabul edilir.

Ama Türkiye'den 2 takım direk gidiyorsa Ş.Ligine ve 3. Takıma Wild Card gerekiyorsa bu konuda Cev istediği takıma verir Wild Card'ı.

Bu arada Erkekler Türkiye Kupası Final grubunda Arkas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Galatasaray ve Halkbank mücadele edecekler. 29-30-31 Mart tarihlerinde Gaziantep şehrinde oynanacak olan müsabakaların fikstür çekimi ve yayın saatleri önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Henry Bell renk vermeye başlamış.Caner'i oynatarak hücumu baya çeşitlendiriyoruz.Servisimizde de gelişme var ama play-off başka olacak.Son hafta kim hangi hesabı yapacak acaba? :)

Playoflarda en çok Coskoviç'ten beklentim var, bu adamın önceki yıllarda en iyi oynadığı yerler playoflardı ve erkeklerde servis çok önemli bizdede bu konuda Coşkovic, Vlado ve Bell'in servislerine çok ihtiyaçımız var, bana göre kadro olarak rakiplerden eksiğimiz yok, inşallah şampiyon oluruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...