Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkun Darnel'in hem bizde yöneticilik yapması hem de bir menajerlik şirketini işletmesi olayı! Ben bu haberi daha yeni öğrendim eğer doğruysa bu durum bir skandaldır.
Nitekim bizde transfer olan 2 İtalyan oyuncu var! Bu oyuncular Orkun Darnel'in şirketi aracılığyla mı transfer edilmiştir ? Hiç birimizin memnun olmadığı oldukça sıradan bir oyuncu olan Brižitka Molnar'ı yine Orkun Darnel'in şirketi mi getirmiştir ?
Orkun Darnel'in bu sorulara açıklama getirmesi gerekir. Kimse bizim babamızın oğlu değil varsa oratada bir yanlış hesabı sorulmalı mutlaka.

Mehmet Cibara böyle bir şirketin olmadığını açıklamıştı geçen gün

Bozacının şahidi misali birşey bu nitekim Cibara da bu transferlerde aktif rol oynayan bir isim. Yapılan transferlerden alınan verimler belli ! Çok merak ediyorum Gioli ve Molnar için harcanan para toplamda nedir ? Vakıfbank'ın veya diğer takımların yabancıları ile bir karşılaştırma yaparak fikir edinebiliriz.

Yazdık ama tekrarında fayda var sanırım...

Orkun Darnel - Neslihan Darnel birlikteliğinin sonlanmasının magazin kısmı bizi ilgilendirmez. Lütfen özel hayata biraz daha saygılı olalım.

Yazdıklarımın özel hayat kısmının silinmesine birşey demiyorum ama diğer konu oldukça önemli Galatasaray'ın onca yatırımına harcanan paraya rağmen geride kalmasının ipuçları... Onuz Yavuz bey özel hayattan bahsetmiyoruz burada üzerine eğildiğimiz şey Voleybol şubemizin geleceği ve bugününü esas alan ciddi bir konu

Ben de bunu anlamıyorum, sanki olayın içinde sadece özel hayat var, asıl skandal zaten spor boyutu, sen menajerlik şirketi kur, takımına oyuncu al, aldatma olayının yalanlanıp yalanlanmaması ile hiç ilgilenmiyorum. Bu durum üzerine açıklama yapılsın. Gioli transferini beğenmediğimde Gioli de beğenilmiyor eleştrileri almıştık, 3 sezon önce gelseydi başımızın üstünde yeri vardı, İtalya'dan orta oyuncu alacaksan Arrighetti'yi alacaksız. İki sezondur bir Nejla sevdamız vardı sonunda aldık ama her ne hikmetse Sano ile yabancı bir liberomuz oldu. Gruptan çıkınca F4 aldık, Vakıf'ı yenmek zaten voleybol mucizesi olurdu, tek transferle takımı düzeltemezsin.
Kadın basket takımını eleştirirsin oportünist olursun, voleybol takımı çalkalanır özel hayat olur, kusura bakmasınlar ama herkes özel hayatını dışarıda yaşasın.

Menajerlik konusunda daha sert ve net bir açıklamaya ihtiyaç olduğuna katılmakla birlikte ''oportünist'' olayı çok başkaydı.Keşke GSBasket özelinde tartışmada sarf edilen bir sözcükten ibaret olsaydı. :)
PAZARTESİ 14:30'da Beşiktaş'ı ağırlıyoruz kadınlar çeyrek final serisi 2. maçında.İşim olmasa sınavdan önce uğrayabilirdim ama benimle aynı şansa sahip kaç kişi var?Galatasaray-Beşiktaş maçı 14:30'da oynanırken Fenerbahçe-Bursa BŞB maçının 19:30'da oynanması en ufak mantık barındırıyor mu?
Takımı göremeden sezon bitmezse iyidir.

17:30'da Akatlar'dayız.Tam kadro çıkacağımızı umuyorum,Ereğli'de 3. sırayı garantiledikten sonra 9-10 günlük bir dinlenme fırsatı buldu as kadro.20-4 başlayan lig maçının kıvamında geçsin,Pazartesi tertemiz bitirerek CL vizesini cebe koyalım.Akabinde Eczacıbaşı serisini yoklayalım.

17:30'da Akatlar'dayız.Tam kadro çıkacağımızı umuyorum,Ereğli'de 3. sırayı garantiledikten sonra 9-10 günlük bir dinlenme fırsatı buldu as kadro.20-4 başlayan lig maçının kıvamında geçsin,Pazartesi tertemiz bitirerek CL vizesini cebe koyalım.Akabinde Eczacıbaşı serisini yoklayalım.

Onur bu seriyi geçersek cl garanti mi ?

İşin magazin kısmı inşallah takımı etkilememiştir.Çünkü sezonun en kritik maçları başlıyor.Tabi ki hedef Beşiktaş'ı geçip eczacıyla yarışabilmek ama öncelikle bu seriyi bir sürprize izin vermeden 2-0 la atlayıp şampiyonlar ligini garantileyelim.Çok uğraştığımız bazı transferleri(gözde) kolaylamanın daha da önemlisi önümüzdeki senelerde de yatırımın devam edebilmesi için çok önemli şampiyonlar ligi...

Kerem Gönlüm detected. Yazıklar olsun.

Biraz ağır olmamış mı ?Galatasaraylıyım demedi Galatasaray'da oynamak istiyorum falan demedi.Kerem gibi 35 yaşında Efesle uzatmıyor.

27-28 yaşında 14 yıldır formasını giydiği ve Kaptanlığını yaptığı Şu anda belkide dünyanın en iyi voleybol kulübü olan takımıyla uzatıyor.Bence Keremle çok farklı.

Geçmiş olsun vakıf yine iddalı kadrosunu korumayı başardı malesef.Yıllardır iyi oyuncuların sözleşmeleri olduğunu söylüyordu Orkun Darnel.Sözleşmeleri bitti yine alamadık bakalım bu sefer ki bahane ne olacak...

Müessese kulüplerinde -kendi emekleriyle de birlikte oluşan- yapıyı ve rahatlığı bırakmak istemeyen oyuncular şaşırtmıyor beni.Gizem'le uzattıklarında herhangi bir dalgalanma yaşamayacakları az çok belli olmuştu.Alelade bir müessese kulübü değiller maalesef,kadın sporlarında kulüp bazında gördüğüm en iyi takım konumundalar.Acıbadem'in yoğun para akıttığı,Eczacıbaşı'nın hiç vazgeçmediği günleri yaşayıp bu noktaya ulaştıklarından bir anda dağılmayacaklarını tahmin ediyordum.
Kafayı takmanın lüzumu yok.Muhtemelen Pazartesi garantileyeceğimiz Şampiyonlar Ligi katılımının ardından en azından doğru bir kadro oluşturursak takım baya büyür.Vakıfbank varken kupa gelmese bile Lo Bianco'nun pas verene kadar canının çıktığı,Neriman'ın sakat omuzla yoğun insiyatif aldığı görüntüden uzaklaşırız en azından.Yerli havuzunda kim kaldı,Neriman manşetten nasıl uzaklaşır vb. soruları yerli ve yabancı havuza vakıf kişilerden dinlemek isteriz. :)

Benim Bayan Voleybol'unu iyi bilen birkaç kişiden duyduğum transfer konusunda elimizin kolumuzun bağlı olduğu Hatta Voleybol'da Basketboldaki gibi bir kiralama sınırı olmadığı için Vakıf ve Eczacı'nın 20-25'er kişilik kadroları olduğu ve oyuncunun bonservisini alıp kiraladıkları ve bu oyuncuları kafaya oynayan takımlara vermedikleri.Yani yerli piyasası bayağı bir sorunlu kimi istesek bu kulüplerin oyuncusu çıkıyor.

Bazı oyuncularla ilgilendiğimiz haberleri çıktı zaten medyada ama bu yaz bizi zor bir sene bekliyor denilebilir.

İşin can sıkan tarafı Gözde maalesef bizi kullandı gibi ya da ben öyle hissediyorum,Kerem Gönlüm vol2 oldu.Sanırım Vakıfbank istediği ücreti vermemişti,bizim 700 bin dolar teklif ettiğimiz söyleniyordu(Ki voleybol için uçuk bir rakam) bizim tweetler pazarlıkta işe yaramış heralde aynı parayı veya biraz daha fazlasını verir vermez imzalamış kulübüyle sezon sonunu dahi beklemeden.
Bir de sözleşmeleri imzaladılar,kendilerini garantiye aldılar 2 senelik, şimdi de 2 hafta önce f4'te desteklediğimiz için bizlere teşekkür edenler bazı arkadaşlarımızın hayal kırıklıklarını dile getirdiği ''siz nasıl Galatasaray'lısınız'' minvalindeki sözlerine twitter'dan gider yapmakla meşguller.2 sene sonra biz unuturuz her şeyi nasılsa yine attığımız tweetlere inşallah,maşallah,her şeyin hayırlısı gibi muğlak yorumlar yapıp yanına Hakan Şükür ve Fatih Terim'le çektirdikleri fotoları çocukluk kahramanlarım şeklinde etiketleyerek taraftara gazı verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...