Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımızı kullanıp pazarlıkta fiyatını arttırdı Gözde tıpkı takım arkadaşı Güldeniz gibi. Piyasadaki tüm yerlileri topladıkları için şansımız az, Yeliz'i alalım o tarz sağlam yedek lazım takıma top öldürebilen, yerli olarak gelmiyor aklıma başka bir şey, Derya'ya libero pozisyonunda güvenip, manşeti çok sağlam smaçör yabancı ve savunması da Calderon kadar kötü olmayan bir yabancıyla defoları daha az bir takıma sahip olabiliriz.

Voleybol'da uluslararası düzeyde yabancı oynatma kuralları nedir bilmiyorum lakin bahsedilen gibi 2-3 kulüp tüm yerli havuzunu toplayıp rakiplerine gitmesin diye sağa sola yolluyorsa buna tek çözüm yabancı sınırlamasının kaldırılması.

Vakıfbank'ın bir çok takımda oyuncusu var kiralık, Polen de öyleydi mesela ama reddetti bu sene İstanbul'da kalmak istedi, yedek de kalsa. Kübra Akman ligin en iyi genç orta oyuncusudur onu da Vakıfbank aldı ve kiraladı direk Nilüfer'de oynuyor şu an. Hep böyle durumlar işte, daha çok var bu tarz.

Artık önümüzde tek bir seçenek var pasör olarak Gamze'ye güveneceğin. Leo en azından lig maçlarında oynamayacak. 3 yabancı hakkının birini manşeti sağlam ve top öldürebilen bir oyuncudan kullanacağız.

Bize gelmeme sebebinin para olmadığı söyleniyor, kendisi gelmek istememiş, Vakıf rahat tabi, tamam orda da sorumlulukları var, üstelik kaptan ama Galatasaray'a gelmek daha fazla sorumluluk gerektirecek, orda kurulu düzen var, kim ister ki böyle rahat yerden ayrılıp büyük sorumluluk almayı, Neriman başka ama, bu yüzden Neriman çok değerli benim gözümde, eğer Gözde'nin aklında 2 sene sonunda Galatasaray şimdikinden daha iyi yere gelir, ben de o zaman giderim gibi bir düşüncesi varsa eğer hemen o düşüncesinden vazgeçsin, kendisine en ihtiyaç olduğumuz dönemde gelmedi, bundan sonra da gelmesin, inşallah şu 2 sene içinde Ezgi de Ecem de istediğimiz düzeye gelir de ne Gözde'ye ne de başkalarına bu kadar ihtiyacımız kalmaz.

Gözde konusunda hayal kırıklığına uğradım ama yine de nefret edemiyorum kendisinden, kin güdemiyorum, sırf onun için çocukluğumdan beri bir türlü sevemediğim Vakıfbankı F4'te destekledim, bu sene şampiyon olsunlar da bize gelsin dedim ama artık demiyorum, eğer Eczacı finale çıkarsa forza Eczacı diyorum, çocukluk dönemimde Eczacıya sempatim vardı, Gözde'nin de yolu açık olsun

Bir yöneticimiz demişti zamanında; bayan voleybolcuların genellikle sözlerini tutmadıklarından dem vuruyordu. Parayı gören sözünden dönüyor. (Dönekler sürüsü) Gözde'de bizi para için kullandıysa Allah bin türlü belasını versin.

Leo'nun kontratı sürüyor. Calderon'u da elde tutarsak kalır geriye 1 yabancı hakkı. Onunda ortayı mı güçlendirelim, arkayı mı sağlama alalım; bilemiyorum. İşimiz çok zor. Umarım yabancı transferinde nokta atışlar yapabiliriz.

Calderon'un ayrılacağını herkes söylüyor Ailevi nedenleri varmış zaten bizim oyuncumuz da değil.Karar kendisinde yani.

Lo Bianco için 1Yıllık kontratı daha var ama Leo ile devam edersek takım zararına olacak gibi duruyor.Hem yabancı statüsünde hemde defansif zaafiyetleri çok fazla.Rakip kim olursa olsun bu zaafiyeti kullanıyor.

Yerli bir libero-Yabancı defansif yönü kuvvetli Smaçör(Tercihim Logan Tom).

Yabancı PÇ(Calderon kalırsa iyi olur ama Shelia Castro ismi geçiyor)ile iyi bir takım olabiliriz.

Yabancı olarak son hakkımızı Blok yüksekliği iyi bir orta ile kapatabilirsek iyi olur.

Pasör konusunda Gamze ile oynamalıyız artık bence ama Eczacı yabancı Pasör almış.Özge'yi bırakırlarsa onunlada ilgilenebiliriz.

Bu işi tamamen işin uzmanlarına bırakmak lazım bence. Fb nin 2 yıl önce MAA sponsor yönetici olayı gibi yapmalıyız. Ancak bu şekilde başarı gelir. Aksi halde başarı gelmez sorun transferden çok iyi yapılanmayla ilgili.

Bu tür yöneticiler bulmak zor MAA Fenerbahçe'de Başkan gibiydi Voleybol şubesi ayrı bir kulüp gibi yönetiliyordu.Ayrıca dönemin paralarıyla şu anki bütçeler çok farklı bundan 4 yıl önce falan Fb 2 Milyon Euro'ya iddaalı kadro kuruyor Gamova bile 300 bin euro'ya oynuyordu.Ki şimdiki piyasadı Gözde'nin 700-900 bin tl ücret alacağı-Kim'e 1 Milyon Liralar falan konuşuluyor.Yüksek bütçeye sponsor olacak Yönetici bulmak daha zor olacaktır.

Ahmed Salah Abdelhay ve Turgay Galatasaray yolunda
Halbankası'nın Mısırlı pasör çaprazı Ahmed Salah Abdelhay ve Fenerbahçe'nin smaçörlerinden Turgay Doğan yeni sezon için Galatasaray ile anlaşmak üzere.

Salah, 1.97 boyunda ve 1984 doğumlu, Turgay ise 1984 doğumlu ve 1.90 boyunda. Her iki oyuncununda önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Rosir Calderon Diaz Dinamo Krasnodar'a Doğru

Galatasaray Daikin'in dünyaca ünlü oyuncususu Rosir Calderon Diaz'ın gelecek sezon için Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımı ile anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

2011-2012 sezonundan bu yana Galatasaray Daikin forması giyen 1984 doğumlu ve 1.91 metre boyundaki dünyaca ünlü oyuncu Rosir Calderon Diaz'ın gelecek sezon için Rusya'nın Dinamo Krasnodar takımı ile anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Ayrıca Galatasaray Daikin'in, sezon başında transfer ettiği 1977 doğumlu ve 1.85 metre boyundaki deneyimli İtalyan Milli orta oyuncu Simona Gioli ile sözleşme yenilemeyeceği öğrenildi.

Ağabey Turgay ve Abdelhay transferlerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? Sizce yerinde transferler mi?

Turgay kendini gösterirse iş yapabilir ama ilk 6 çıkacağını falan sanmam iyi bir yerli takviyesi olur.

Abdelhay çok tecrubeli ve üstdüzey bir isim Mısırda kazanmadığı ödül yok.(en iyi atak yapan oyuncu, en iyi servis atan oyuncu ve en iyi oyuncu gibi çeşitli ödüller aldı.).

2011 Dünya Ligi'nin en skoreri olmuş bir isim iş yapacağını düşünüyorum.

Ahmed Abdalla Galatasaray’da

Galatasaray Erkek Voleybol takımı daha önce ülkemizde MEF Okulları forması giyen Mısırlı pasör Ahmed Abdalla ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Galatasaray’ı çalıştıran Reşat Arığ’ın MEF Okulları’nın başında olduğu sezon aynı takımın formasını giyen Mısırlı pasör önümüzdeki sezon sarı kırmızılı forma altında mücadele edecek.

İyi oyuncudur falan ama Ulaş varken Pasör almak bu haberler doğruysa beni düşündürüyor.

Üç haber de birbirinden ilginç.Pasöre vakıf değilim,ilk planda yabancı pasör lüks duruyor.Abdelhay büyük iş olur.Turgay bu sezon baya baya oynuyor ama Burhan Felek'teki normal sezon maçını yaşayanlar için ilk okunduğunda cinnet sebebi. :)

Bu haberlerden sonra Ulaş ile Reşat Arığ'ın arasının pek iyi olmadığı söyleniyor.

Ayrıca Abdelhay dışındaki Abdalla ve Turgay, Reşat Arığ'ın Mef Okullarından eski oyuncuları olmasının da etkisi çok fazladır bu tür transferlerde.Hatta Abdelhay'da Mef Okulları kapanmasa orada oynayacaktı.Kapanınca Rusya'ya gitmişti.

Eski Kadrosunu toplamak istiyor sanırım hoca şu anki kadromuzdada o dönemden başka oyuncularda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...