Bize gelmeme sebebinin para olmadığı söyleniyor, kendisi gelmek istememiş, Vakıf rahat tabi, tamam orda da sorumlulukları var, üstelik kaptan ama Galatasaray'a gelmek daha fazla sorumluluk gerektirecek, orda kurulu düzen var, kim ister ki böyle rahat yerden ayrılıp büyük sorumluluk almayı, Neriman başka ama, bu yüzden Neriman çok değerli benim gözümde, eğer Gözde'nin aklında 2 sene sonunda Galatasaray şimdikinden daha iyi yere gelir, ben de o zaman giderim gibi bir düşüncesi varsa eğer hemen o düşüncesinden vazgeçsin, kendisine en ihtiyaç olduğumuz dönemde gelmedi, bundan sonra da gelmesin, inşallah şu 2 sene içinde Ezgi de Ecem de istediğimiz düzeye gelir de ne Gözde'ye ne de başkalarına bu kadar ihtiyacımız kalmaz.
Gözde konusunda hayal kırıklığına uğradım ama yine de nefret edemiyorum kendisinden, kin güdemiyorum, sırf onun için çocukluğumdan beri bir türlü sevemediğim Vakıfbankı F4'te destekledim, bu sene şampiyon olsunlar da bize gelsin dedim ama artık demiyorum, eğer Eczacı finale çıkarsa forza Eczacı diyorum, çocukluk dönemimde Eczacıya sempatim vardı, Gözde'nin de yolu açık olsun