Orkun abi uA forumunda bir açıklama yapmış.
Sevgili Arkadaslar,
Oncelikle bize yaptiklari nazik davetten oturu Marmara Uni uA ya cok tesekkur ediyorum. Keyifli bir gun gecirdik. Ozelliklede Burak la sonunda tanisma firsati edindigime sahsen cok sevindim!
Buradaki sorularinizi yorumlarinizi ilgi ile takip ediyorum. Elimden geldigince yanitlamaya calisiyorum, calisacagim. Ancak takdir edersinizki burasi bir hesap sorma platformu degildir, yani o nasildi bu nasildi gibisinden sorularla cok bir yol kat edemedigimizi dusunuyorum.
Basarisiz olduguna inandiginiz, inandigimiz her kisi gozden geciriliyor, mevcut olanaklar dahilinde caresine bakilacaktir. Hep tekrar ettigim birsey var, Turkiye?nin belkide en iyi 2 hocasina sahibiz ve ustune ustluk her ikiside cok cok iyi GS li... Tahmin edersiniz en az sizler kadar, idari ekip kadar bu islere kafa yoruyorlar...
Birde takildigim bir ??yeniden yapilanma?? jargonu var. Evet bu gecen sene dile getirildi ama bitti simdi onun sureci yasaniliyor, basarili olmazsa geregi yapilir. Diyeceksiniz ki ne degisti, sonuclar ayni tas ayni hamam... Kesinlikle degil, su anda ligde oynayan bir cok oyuncunun takdirle izledigi ve icinde bulunmak istedigi bir organizasyonumuz var. Sakatlik onleyici hekimlik, her takima bir dr, sezon basi/ici/sonu testler, son yillarda gorulmemis bir mali disiplin, kisisel gelisim danismanlik hizmetleri vs vs... bunlar sahadaki neticelere aninda yansimaz ama kalici basarinin anahtari olur.
sahadaki basari maalesef maddiyat ile ilgili, simdilik.
butun saydiginiz negatifliklere ragmen, erkek takimimiz kupa finali oynayabiliyor, devre arasi cok onemli bir uluslararasi turnuvadan butun masraflari karsilanacak sekilde davet alabiliyor... keza bayan takimimiz, cok kisa bir zaman once 2.lig deyken bugun son 5 yilin 2 defa avrupa sampiyonu Italyan takimlarindan kamp daveti alabiliyor... bunlar yok sayilacak seyler degil, idari heyet olarak bizim ilgilendigimiz konular bunlar, kalici birseyler saglamak. yoksa o oyuncu gelmis bu oyuncu gitmis bunlara kafamizi cok takmamaliyiz diye dusunuyorum... onlar teknik ekibin isi ve o isleri sezon sonlarinda sorgulamakta tabii ki bizim isimiz.
bu arada gonlunde gs da kalmak olmayan bir oyuncuyu kalmasi icin ikna etme tesebbusunun hem takimimiz hemde oyuncu icin yararli olacagini dusunmuyorum.
uzun oldu kusura bakmayin.
herkesi sevgi ile selamliyorum.