Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayça ameliyat olmuş. Geçmiş olsun dileyelim sevgili Ayça'ya.

Ayça İhtiyaroğlu ameliyat oldu
12/05/2010 13:22:45

Galatasaray Bayan Voleybol Takımının liberosu Ayça Naz İhtiyaroğlu, menisküs ameliyatı oldu.

Sporcuya, Acıbadem Bakırköy Hastanesi?nde sağ dizinden menisküs operasyonu yapıldığı bildirildi

(voleybolunsesi.com)

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Ayça ameliyat olmuş. Geçmiş olsun dileyelim sevgili Ayça'ya.

Ayça İhtiyaroğlu ameliyat oldu
12/05/2010 13:22:45

Galatasaray Bayan Voleybol Takımının liberosu Ayça Naz İhtiyaroğlu, menisküs ameliyatı oldu.

Sporcuya, Acıbadem Bakırköy Hastanesi?nde sağ dizinden menisküs operasyonu yapıldığı bildirildi

(voleybolunsesi.com)

Geçmiş olsun.

Pelin ve Seda Galatasaray Yolunda

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, pasörleri Elif Ağca'nın Eczacıbaşı Zentiva ile anlaşmasından sonra Pelin Çelik ve Seda Eryüz ile flörtte...

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, pasörleri Elif Ağca'nın Eczacıbaşı Zentiva ile anlaşmasının ardından Ankaragücü pasörü Pelin Çelik ve Beşiktaş pasörü Seda Eryüz ile anlaşmak üzere. İki tecrübeli pasörüde kadrosuna katarak pasör sorununu çözmeyi hedefleyen Galatasaray'da öncelikli hedef yeni sezonde iddialı bir kadro oluşturmak...

.........................

Haber doğruysa alınabilecek zaten üç isim var ve ikisini almış oluruz,dönüşümlü bir şekilde oynarlar.Bir takımda aynı seviyede iki pasör olması iyidir bence.Bu isimler Elif'i aratmazlar.

Zaten Elif'in gitmesiyle önümüzde fazla seçenek yoktu...
Keşke Seda yerine Nilay olsaydı...Yinede olursa güzel hamleler...
Bu arada Ankaragücü'nden bir oyuncu daha kapmalıyız şöyle en liberosundan... :)

Elif'in gitmesine sevindim. Bize hiç katkı vermedi. Büyük maçları bize kazandıramadı. MEF'e kiralık verdiğimiz Caner Dengin'le yeniden anlaşmaya çalışıyormuşuz.

Şimdi konuştukta 5 yıl olmuş tanışalı. Zaman ne çabuk geçiyor.İnşallah aksilik çıkmaz gelir.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Serdar Mengi":hvacvjnj]Valla Caner'e çok sevinirim.
Serdar Abi, inşallah geri gelir. A.Peçen ve Güray'dan eksiği yok fazlası var.[/quote:hvacvjnj]

Caner zaten bizim oyuncumuz değil mi? İyi olur gelmesi. Yalnız erkek takımı için acil sorun pasör. Sevgili Orkun darnel dün bir şeyler açıklamadı mı takımla ilgili olarak?

Voleybol Şubesi için Florya?da yeni bir tesis yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Adnan Polat, ?Voleybolcularımızın şu an için bir yerleri yok. Florya'da onlara bir yer yapacağız. Pazartesi sabahı bu tesisin inşaatına başlıyoruz? dedi.

Alttaki haber daha önce çıkmıştı.Sanırım bu proje gerçekleşiyor.

GSYİAD'tan Büyük Bir Hizmet Daha

1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, kulüp için bir voleybol salonu inşa ettiriyor.

1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, Florya Metin Oktay Tesisleri?ne bir voleybol salonu inşa ettirecek. 1500 kişilik salonda şube ofisleri ve antrenman alanı da yer alacak.

105 yıllık kulüpte bundan önce voleybolcularımız için antrenman salonu yok muydu?

Galatasaray Nemer?de ısrarcı
13/05/2010 11:28:11
Galatasaray Romanya?nın Tomis Constanta takımından transfer ettiği Brezilyalı smaçör Ashley de Menezes Tanios Nemer ile yeniden anlaşmak istiyor.

Geçen sezon Galatasaray?da beğeni toplayan 1980 doğumlu Brezilyalı oyuncu 1.93 metre boyunda ve 85 kilo ağırlığında.

Öte yandan Alman pasör Frank Dehne ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılarda Phillippe Barza?nın durumu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

[quote=" Sevgili Orkun darnel dün bir şeyler açıklamadı mı takımla ilgili olarak?[/quote]
uA Marmara Üniversitesi Kulübü?ndeki söyleşiden bazı notlar:

Orkun DARNEL

ultrAslan kurulmaya karar verildiğinde o grubun içinde düzenlenen toplantılarda ben de vardım.Üniversite atkılarınızda ve kulübünüzü tanıtım videosunda Alpaslan DİKMEN?i unutmamanız beni gerçekten çok mutlu etti.ultrAslan?dan sonra diğer taraftar grupları kurulmaya başlandı.Takıma destek verme olayını diğer takım taraftarları yapabiliyorsa bu tip oluşumları ortaya çıkartan taraftar grubu olarak bizler de yapabiliriz.Hatta daha da iyisini yapabiliriz.Bunları belirtmemiz,kendimizi size anlatabilmemiz açısından düzenlediğiniz bu söyleşi için teşekkür ederiz.

Sizce sponsor şart mı bir takım için ?

Fenerbahçe Acıbadem ile anlaştı. Önemli bir sponsor tabi ki. Sponsor sayesinde daha çok yatırım yapılıyor gibi gözüküyor ama biz de en az onlar kadar para ayırıyoruz transfer için. Fakat bu ayrılan parayı bayan ve erkek takımları arasında ikiye bölmek zorunda kalıyoruz.Bir iki sene içerisinde bir sponsor bulursak daha iyi bir duruma geleceğimize inanıyorum.Ki yakında iyi bir haber duyabilirsiniz .

Eşiniz Neslihan Demir Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom forması giyiyor. Kendisini ne zaman Galatasaray?da göreceğiz ?

2 yıl içinde mümkün gözükmüyor.Çünkü Eczacıbaşı Zentiva ile anlaştı.Ama daha ben Galatasaray?da görev almadan önce kendisine bir gün Galatasaray forması giyeceksin biliyorsun değil mi dedim. Evet bir gün o da olacak ama bakalım ne zaman dedi inşallah bir gün o da olur.

Söz eşinizden açılmışken Vakıfbank ile Galatasaray maç yaptığında maç sonucuna göre evdeki durum ne oluyor ?

Bu yıl oynadığımız ilk maçı Galatasaray kazandı.Ben çok mutluydum tabi ki. Ama Neslihan bu yüzden 3 gün benimle konuşmadı ama onlar kazandığında da tabi ki eşim mıtlu oluyor.Bu çekişme önümüzdeki sene Eczacıbaşı maçlarından sonra yaşanacak .

Takımlarımızın antrenörleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

Bir kanun çıksa ve milli takımı Türk antrenör yönetecek denilse Işık Menküer ve Gökhan Edman?a kesinlikle teklif gidecektir. Antrenörlerimiz Türkiye?nin en iyi antrenörlerinden.İki antrenörün ortak özelliği çok fazla antrenman yaptırıyor olmaları.

Bu sezonki taraftardan memnuniyetiniz nedir?

Bu sene başında ilk iki üç maçta taraftarın ilgisi gerçekten çok güzeldi. O ilgiyi görünce tamam bu yıl taraftar temposunu yakaladık diye düşündüm. Ama maçlar sonra yanıldığımı anladım ve taraftarın ilgisi yüksek bir oranla azaldı. Ancak şu bir gerçek ki Marmara Üniversitesi bizi hiçbir maçta yalnız bırakmadı.Bu yüzden başta size ve sizinle birlikte Yıldız Teknik Üniversite?sinede teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Son olarak söylemek istedikleriniz nelerdir ?

Seneye özellikle bayan takımımızda daha iddialı bir kadro göreceksiniz. Son olarak bizleri gelecek sezon daha fazla desteklemenizi bekliyoruz.Okulunuza davet ettiğiniz için bizleri görkemli bir şekilde ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

Kemal ELGAZ

Hayatımda ilk defa böyle bir söyleşiye katılıyorum. Salona girdiğimizde bu alkışların bize geldiğini bilmek beni inanılmaz çok mutlu etti. Bizleri davet eden Marmara ultrAslan Kulübü yönetimine öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Spora ilkokulda basketbol ile başladım.daha sonra Galatasaray altyapı takımından teklif geldi ve voleybola başladım.Altyapıdayken A takıma çıkabileceğimi hiç düşünmüyordum. Abilerimiz kadar iyi bir oyuncu olamam diyordum hep.Ama genç takıma çıktım ve fikirlerim değişti.O zaman hedef belirledim kendime.Burada şampiyonluk yaşamak ve kupa kazanmak istiyorum. Geçmişteki en büyük hatalarımdan biri voleybolu geç önemsemiş olmam.Ne yazık ki voleybol için çalışmaya geç başladım. Voleybol çok zevkli ,izlemesi keyifli bir spor.Bu yüzden sizleri salona bekliyoruz.Ve söyleşiye bizleri davet ettiğiniz için tekrardan size çok teşekkür ediyorum.

Ebru ELHAN

Voleybola ilkokulda okul müdürümüzün teşviki ile başladım. Kayserili olduğum için orada oynadım amatör olarak okul maçları için şehir dışına çıkıyordu. Daha sonra Vakıfbank?tan teklif geldi ve transfer oldum . Buralara gelmeyi hiç hedeflememiştim aslında.ama buralara gelebilmemi sağlayan şey voleybolu çok sevmem ve vazgeçmeyi hiç düşünmemem. 28 yaşındayım ve kariyerimi Galatasaray?da noktalamak istiyorum . Challenge Cup?ta Final Four heyecanı yaşadık.Almanya?da ilk maçı kaybettiğimizde aramızda soyunma odasında ağlayanlar vardı.Hedeflediğimiz yerde değildik ama önümüzde oynamamız gereken 3.lük 4.lük maçı vardı. Maçı kazanıp 3. olduktan sonra her şey tersine döndü ve yerini sevince bıraktı. Maçlardan önce teknik ekip rakip takımla ilgili her şeyi analiz ettiği için bizlere gerekli uyarılar yapılıyor ve bu şekilde rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz. Ben de bizi bu söyleşiye davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum ve sizleri özelliklede bu büyük oluşumu ultrAslan Marmara?yı daha büyük katılımla maçlarda daha sık görmeyi umuyorum.

Orkun abi uA forumunda bir açıklama yapmış.

Sevgili Arkadaslar,
Oncelikle bize yaptiklari nazik davetten oturu Marmara Uni uA ya cok tesekkur ediyorum. Keyifli bir gun gecirdik. Ozelliklede Burak la sonunda tanisma firsati edindigime sahsen cok sevindim!
Buradaki sorularinizi yorumlarinizi ilgi ile takip ediyorum. Elimden geldigince yanitlamaya calisiyorum, calisacagim. Ancak takdir edersinizki burasi bir hesap sorma platformu degildir, yani o nasildi bu nasildi gibisinden sorularla cok bir yol kat edemedigimizi dusunuyorum.
Basarisiz olduguna inandiginiz, inandigimiz her kisi gozden geciriliyor, mevcut olanaklar dahilinde caresine bakilacaktir. Hep tekrar ettigim birsey var, Turkiye?nin belkide en iyi 2 hocasina sahibiz ve ustune ustluk her ikiside cok cok iyi GS li... Tahmin edersiniz en az sizler kadar, idari ekip kadar bu islere kafa yoruyorlar...
Birde takildigim bir ??yeniden yapilanma?? jargonu var. Evet bu gecen sene dile getirildi ama bitti simdi onun sureci yasaniliyor, basarili olmazsa geregi yapilir. Diyeceksiniz ki ne degisti, sonuclar ayni tas ayni hamam... Kesinlikle degil, su anda ligde oynayan bir cok oyuncunun takdirle izledigi ve icinde bulunmak istedigi bir organizasyonumuz var. Sakatlik onleyici hekimlik, her takima bir dr, sezon basi/ici/sonu testler, son yillarda gorulmemis bir mali disiplin, kisisel gelisim danismanlik hizmetleri vs vs... bunlar sahadaki neticelere aninda yansimaz ama kalici basarinin anahtari olur.
sahadaki basari maalesef maddiyat ile ilgili, simdilik.
butun saydiginiz negatifliklere ragmen, erkek takimimiz kupa finali oynayabiliyor, devre arasi cok onemli bir uluslararasi turnuvadan butun masraflari karsilanacak sekilde davet alabiliyor... keza bayan takimimiz, cok kisa bir zaman once 2.lig deyken bugun son 5 yilin 2 defa avrupa sampiyonu Italyan takimlarindan kamp daveti alabiliyor... bunlar yok sayilacak seyler degil, idari heyet olarak bizim ilgilendigimiz konular bunlar, kalici birseyler saglamak. yoksa o oyuncu gelmis bu oyuncu gitmis bunlara kafamizi cok takmamaliyiz diye dusunuyorum... onlar teknik ekibin isi ve o isleri sezon sonlarinda sorgulamakta tabii ki bizim isimiz.
bu arada gonlunde gs da kalmak olmayan bir oyuncuyu kalmasi icin ikna etme tesebbusunun hem takimimiz hemde oyuncu icin yararli olacagini dusunmuyorum.
uzun oldu kusura bakmayin.
herkesi sevgi ile selamliyorum.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bir ara burada ismi bizimle alınan Lioubov Chachkova Fb Acıbademle anlaşmış.

Malesef.Bu transferden sonra Gamova da kesin kalır.Hem hücumda hem manşette çok iyi iki smaçörleri olmuş oldu.Yanlız Seda'ya yazık olacak,yedek kalacak.

Yanlız isyan edeceğim artık yahu,her branşta bu kadar kötü bir sezonu geçirdikten sonra üzerine birde Fenerin flaş transfer haberlerini okuyoruz,.

Sabır,sabır,sabır...

Galatasaray Vesna?nın peşine düştü

13/05/2010 17:46:05
Seda Eryüz ile prensipte anlaşan Galatasaray Vesna Citakovic?in peşine düştü.

2006 sezonunda Eczacıbaşına transfer olan ve 3 sezon boyunca bu takımın formasını giyen Sırp orta oyuncu Citakovic 2009 yılında Romanya?ya transfer olmuştu.

Sarı-kırmızılılar başarılı orta oyuncu ile görüşmelere başladılar.

VESNA CİTAKOVİC KİMDİR?
3 Şubat 1979 Uzice doğumlu olan Vesna Citakovic voleybola 1988 yılında OK Tarateks takımında başladı. Uzun süre Jedinstivo Uzice?de oynadı. Daha sonra İtalyan, İsrail ve Alman liglerinde voleybol kariyerini sürdürdü. 2006 Dünya Şampiyonası?nda Sırbistan-Karadağ takımıyla bronz madalya, 2007 Avrupa Şampiyonası?nda Sırbistan takımıyla gümüş madalya kazandı. 2006 yılında Eczacıbaşı?na geldi ve burada üç sezon boyunca mücadele etti. 2009 yılında önce Romanya?nın Dinamo Romprest Bucureşti kulübüne transfer olan Vesna, aynı yılın son günlerinde Serie A1 takımlarından Villa Cortese?e geçti.

................

İsyanın üzerine bu habere denk gelmek iyi oldu. :) Vesna benim çok sevdiğim bir oyuncu,hem blokta hem hücumda hem serviste Sara'dan çok daha katkı sağlar,olur inşallah.Bizde bütün sırpları toplayacağız anlaşılan.

Citakovic'in gelme ihtimalini zayıf görüyorum Villa Cortese gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Daha iyi oyuncu almak için gözden çıkarılırsa transfer gerçekleşebilir. Krsmanovic gönderilir Citakovic gelir, Valeska gönderilip iyi bir dört numara alınırsa Galatasaray sağlam bir takım olur.

Murat, Vakıfbank'da ses yok.Nesli'yi de kaybettiler.Telekom ile devam edecekler mi?

Ah Hüseyin ben de bilsem neler öğrenmek istiyorum Vakıfbank'la ilgili ama onlarda transferler yapacaktır. Benim değinmek istediğim konu Natasa Osmokrovic'in Türk statüsüne geçmesiyle ilgili; bana göre prosedürlerdeki süreler tamamlanmadığı gibi FIVB'de sürece müdahil olacak bu tür vatandaşlık işlemlerinde bunlara göre Osmokrovic gelecek sene yerli statüde oynarsa Türkiye'deki neredeyse tüm yabancıların yerli statüde oynama hakları olacaktır bana göre umuyorum bireylere özel bir kural uygulayıcılığı yapmaz federasyon.

Federasyon başkanı Nati için olabilir demiş deniliyor.Nati, ailesi için Milli takıma gitmiyor deniliyordu. Nati'nin daha ilk senesi söylediğin gibi kişiye özel kural uygulanmaz.Umarım Federasyon'un sponsorlarından Acıbadem ince işlere girmez.

İvana'da eskiden Eczacıbaşı'nda oynamıştı.Vesna'da 2 sezon önce Eczacıbaşı'nda oynamıştı.Eczacı'nın eskileri topluyoruz. ;)

Bu Fener'in yeni transferi Türk statüsünde oynayabiliyorsa gelecek sezon bizde İvana'yı Türk statüsünde oynatalım.Gelecek sezon İvana'nın 3.sezonu oluyor.(Eczacı'da bir sene mi oynadı 2 sene mi?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...