Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":9udasfcw]Bayanlarda bir transfer olacak. Ezeli rakibimizinki gibi ses getirir mi bilmem ama bir transfer haberi gelir yakında. Bu hafta içinde.
"Fener'e bir yıldız daha" "Fener'e yıldızlar yağıyor" vs. "Del Core Eczacıbaşında", "Barazza Eczacıbaşında" olan bir ortamda ezeli rakibimizin transferleri kadar ses getirecek tek transfer Piccinini'dir ama oda takımında kalmış sanırım.
O yüzden Savaş abi basının değilde senin nazarında bu transferin yeri nedir,onu öğrenelim.Bizi heyecanlandıracak bir isim midir?[/quote:9udasfcw]
Gerçekten önemli isimler bunlar.
Ama şahsi fikrim;
Öncelikle Aziz Yıldırım ile M.Ali Aydınlar kapışması izliyoruz. Bunun zararını bence önce F.Acıbadem sonra da Türk Voleybolu görecek. Zira sadece rakiplerini zayıflatmak için transfer yapmak ve sadece alınacak kupaya odaklanmanın ülkemize uzun vadede getreceği ne var?
Ayrıca ben her zaman olduğu gibi yıldızlar topluluğu olmanın başarının anahtarı olduğunu düşünmüyorum. Son 5 yılda 4 kez CL de şampiyonluk yaşamış Bergamo'nun 1 yabancı ile oynadığını biliyoruz. Benim düşüncem geçen sene de baş gösteren Türk-yabancı çekişmesi olacak. Adamaların henüz hocaları bile belli değil!
Bizim olası transferimiz de Amerika'dan
Önemli bir isim. Bazı küçük detaylar kalmış duyduğum kadarıyla. Umarım çözülür. Çin' e gitme ihtimali ağır basıyormuş. Bu durumda transfer yatabilir.
Bu da iyi olmaz. Böyle bir durumda sponsorlukla elde edilen rüzgar da bu şubenin yelkenlerini şişiremez. Bayanlarda 4. olsak ne olur? Zaten 5. takım mı var?
Erkeklerde ise durum çok daha vahim.
İdari ve teknik yönden hal, hiç iç açıcı değil maalesef. Yapılacak transferlerde gelinen nokta belli. Umarım Ahmet kalır. İbo'nun gitmesi neredeyse kesin gibi!
Emet (kaldığı kesin değil) ve Murathan ile oynayacak orta, Nemer (bence yeni sezonda kendisi hiç bir varlık gösteremeyecek) ve Barca (gelen pasör arkadaşı diye oynayabilirse) ile oynayacak köşe, emeklilerden kurulu yedekler ile Kemal ve gelirse (ki ben pek ihtimal veremiyorum) Volkan Güç ile küme düşmemeye oynamaktan başka hiç bir şey olmaz.