Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ki basın toplantısı beni güldürdü. Skowronska'nın dışında bir isim daha açıklanacağı söylenildi bugün gazeteciler bu ismi sordular imzadan sonra dendi, imzadan sonra da sormadınız geç kaldınız diye isim açıklanmadı. Sanıyorum gelecek sefere bir perdenin arkasında cee deyip imzayı öyle attıracaklar.Fenerbahçe forumlarında transferlerin antrenör bilgisi dışında yapıldığı oyunculara ederinden fazla paralar verildiğini ifade eden iletiler var bakalım ne olacak bu işin sonu. Dünya'yı sarsacak oyuncu lafı da abartı iyi bir oyuncu ve muhtemelen de pasör mevkinde olacaktır. Naz'a da sabırlar dilerim o zaman.

Şimdi bu adamlar yabancıları takıma dolduruyor da bu 3 yabancıyı önceden federasyona bildirecekler mi? Yoksa her hafta değişik bir yabancı ile mi çıkacaklar? Bu da önemli bence...

Reklam kokan hareketler bunlar,olayı iyice buna döktüler,bir sistemleri bir ölçütleri olmadığına eminim,gövde gösterisi yapılıyor,Aydınlar'ın hangi amaca hizmet ettiği belli kişisel şovundan başka birşey değil.Açıkcası antipatik geliyor.
En sevindiğim nokta şu adamın kurumundan kurtulmuş olmamız.

Kubilay Yelkenci' Alıntı:
Acıbadem dünyayı sarscak bir transfere daha hazırlanıyomuş %90 anlaşmışlar Mehmet Ali Aydınlar açıkladı Piccini olması yüksek ihtimalmiş bu isimin. :shock:

Pasör ve libero eksikleri varken bir smaçör daha alacaklarını zannetmiyorum.

Lo bianco olur muhtemelen o transfer piccinini almazlar.Fürst,Sokolova,Nati,Skowronska,Lo bianco :shock: inanılmaz bir yabancı kadrosu olur böyle olursa m.ali aydınlar zaten kasımda başlayacak lig maysıda bitecek demişti bu kısa süre içerisinde 50 ye yakın maç yapcklar bence kurdukları kadroda pek sorun olmaz herkes süre bulacaktır.Bizde tom logan alırız umarım en çok istedigim oyuncu suanda.

"KADROMUZDAN AYNI KALİTEDE 2 TAKIM ÇIKABİLMELİ"
Daha önce transferi yapılan Lyubov Sokolova ile Ewa Skowronska'nın pasör çaprazı mevkisinde oynadıkları ve bu durumun sıkıntı yaratıp yaratmayacağının sorulması üzerine Mehmet Ali Aydınlar, içinden aynı kalitede iki takımın çıkabileceği bir kadro oluşturmak istediklerini vurguladı. Güçlü bir takım oluşturma gayretlerine dikkat çeken Aydınlar, şunları söyledi: "İnanıyorum ki, Şampiyonlar Ligi finalinde yedekte bekleyen oyuncularımız, sahadakilerle aynı kalitede olsaydı, o maçı kazanabilirdik. Şimdi takım kurarken bunları dikkate alarak, aynı kalitede iki takım çıkarabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Transferleri de bu nedenle yapıyoruz. Zaten ligde 3 oyuncu sınırlaması var. Sokolova ile Skowronska birbirlerinin alternatifleri değiller. Tüm transferlerimiz, bilinçli olarak, mevkileri düşünülerek yapılıyor. Tesadüfen, iş olsun diye yapılan transferler değil bunlar. Hedefimize doğru gidiyoruz ve doğru tercihler yaptığımızı düşünüyoruz. Çok bilinçli ve uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkan bir neticedir bu transferler."

Kalın olan yer herşeyi anlatıyor...

fener diger transferi lo bianco deyil, lo bianca bergamoda kaliyo bu sene. büyük bir ihtimale fener gelecek diger yabanci azeri libero valeriya koratenko olacak, iki sene önce fbain ilk sampiolugunda cok büyük pay sahibi olmustu, gercekten mütisch bir libero.

Acıbadem Fb diye bir başlık açalım ordan devam edelim bu haberlere, bu şahsın ego tatmini için yaptığı açıklamaları bu başlık altında görmek beni rahatsız ediyor,iki defa görmek dahada rahatsız ediyor.Altı çizili lafta birşey filan anlatmıyor umarım bu yıl açıkca bunu görecekler.

Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":9udasfcw]Bayanlarda bir transfer olacak. Ezeli rakibimizinki gibi ses getirir mi bilmem ama bir transfer haberi gelir yakında. Bu hafta içinde.

"Fener'e bir yıldız daha" "Fener'e yıldızlar yağıyor" vs. "Del Core Eczacıbaşında", "Barazza Eczacıbaşında" olan bir ortamda ezeli rakibimizin transferleri kadar ses getirecek tek transfer Piccinini'dir ama oda takımında kalmış sanırım.

O yüzden Savaş abi basının değilde senin nazarında bu transferin yeri nedir,onu öğrenelim.Bizi heyecanlandıracak bir isim midir?[/quote:9udasfcw]
Gerçekten önemli isimler bunlar.
Ama şahsi fikrim;
Öncelikle Aziz Yıldırım ile M.Ali Aydınlar kapışması izliyoruz. Bunun zararını bence önce F.Acıbadem sonra da Türk Voleybolu görecek. Zira sadece rakiplerini zayıflatmak için transfer yapmak ve sadece alınacak kupaya odaklanmanın ülkemize uzun vadede getreceği ne var?
Ayrıca ben her zaman olduğu gibi yıldızlar topluluğu olmanın başarının anahtarı olduğunu düşünmüyorum. Son 5 yılda 4 kez CL de şampiyonluk yaşamış Bergamo'nun 1 yabancı ile oynadığını biliyoruz. Benim düşüncem geçen sene de baş gösteren Türk-yabancı çekişmesi olacak. Adamaların henüz hocaları bile belli değil!

Bizim olası transferimiz de Amerika'dan ;)
Önemli bir isim. Bazı küçük detaylar kalmış duyduğum kadarıyla. Umarım çözülür. Çin' e gitme ihtimali ağır basıyormuş. Bu durumda transfer yatabilir.
Bu da iyi olmaz. Böyle bir durumda sponsorlukla elde edilen rüzgar da bu şubenin yelkenlerini şişiremez. Bayanlarda 4. olsak ne olur? Zaten 5. takım mı var?

Erkeklerde ise durum çok daha vahim.
İdari ve teknik yönden hal, hiç iç açıcı değil maalesef. Yapılacak transferlerde gelinen nokta belli. Umarım Ahmet kalır. İbo'nun gitmesi neredeyse kesin gibi!
Emet (kaldığı kesin değil) ve Murathan ile oynayacak orta, Nemer (bence yeni sezonda kendisi hiç bir varlık gösteremeyecek) ve Barca (gelen pasör arkadaşı diye oynayabilirse) ile oynayacak köşe, emeklilerden kurulu yedekler ile Kemal ve gelirse (ki ben pek ihtimal veremiyorum) Volkan Güç ile küme düşmemeye oynamaktan başka hiç bir şey olmaz.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Bizim olası transferimiz de Amerika'dan ;)
Önemli bir isim. Bazı küçük detaylar kalmış duyduğum kadarıyla. Umarım çözülür. Çin' e gitme ihtimali ağır basıyormuş. Bu durumda transfer yatabilir.

Amerika milli takımı deyince ilk akla Logan geliyor,gönlümüz ondan yana ama Çin'e gitme ihtimali var diyince o isim Logan olmayabilir gibi geliyor.Benim aklıma gelen diğer isim ise Tayyiba Haneef ama oda doğum yapmıştı,toparlandı mı bilmiyorum.Geriye Oganna kalıyor ama oda olmaz gibi.
Bu isimler arasında Logan olursa çok güzel olur.

Adnan Erdoğan' Alıntı:
fbnin erkeklerde alacagi sirp yildiz milinkovicmidir nedir, olympiakosla kesin olarak anlasmis.

Bu çok güzel haber. Sanırım Savaş abinin de söyleyeceği buydu.
İnşallah Logan olur o isim. Piyasada fazla isim de kalmadı zaten.

insallah tom logan olur artik, ama bu isim icin vgsttda devrede, hady hairlisi.
arkadaslar bu benim sahsi fikrim, bence özlem tecrübeli, ama eski özlem deyil, onun yerine bence daha gen ve daha topa ser vurup öldüren oyuncu lazim, bu isimler ya gözde dali ilk altiya monta edersin yada eczacidan veya vgstt dan duygu bal, gökcen, veya nesve üclüsünden birini almak olur, bu arada bu isim bahar olursa tadindanda yenmez ha.

Adnan Erdoğan' Alıntı:
insallah tom logan olur artik, ama bu isim icin vgsttda devrede, hady hairlisi.
arkadaslar bu benim sahsi fikrim, bence özlem tecrübeli, ama eski özlem deyil, onun yerine bence daha gen ve daha topa ser vurup öldüren oyuncu lazim, bu isimler ya gözde dali ilk altiya monta edersin yada eczacidan veya vgstt dan duygu bal, gökcen, veya nesve üclüsünden birini almak olur, bu arada bu isim bahar olursa tadindanda yenmez ha.

Bahar Vakıf ile sözleşme yeniledi sanırım. Eda dışındaki Türk orta oyuncular arasında pek kalite farkı yok zaten. Benim tercihim bunlar arasından Duygu Bal olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...