Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün iyi oyuncular birer birer transfer oluyor. Biz ise seyrediyoruz yine bakalim bize kim kalacak.

Rabita Bakü şampiyonlar liginde oynayacağı için orayı tercih etmiş olabilir.(Eğer haber doğruysa)

Rabita Bakü, Fenerbahçe Acıbadem'e meydan okuyamaz.Gücü yetmez.

Arkadaslar henüz resmi bisey yok daha prensipte anlasmislar, daha gecen hafta vgsttda manor filierle prensipte anlasmisti, ama kiz gitt pesaroya imza atti. bu isler hic belli olmaz ama rabita bakünün ve vgsttun bizden daha sansli oldugunu söyleyebilirim cünkü iki takimda sampionlar liginde mücadele edecek.

Logan Tom Çin?e transfer oldu

Galatasaray?ın kadrosuna katmak istediği Amerikalı yıldız oyuncu Logan Tom Çin?e transfer oldu.

Kariyeri başarılarla dolu olan oyuncu, bir dönem Türk Telekom?u çalıştıran Çinli antrenör Lang Ping?in takımı olan Evergrande Volleyball Club ile anlaştı.

Kaynak: Voleybolunsesi

Artik smacör mevkisine kimi alicaz gercekten cok merak ediyom. bize hücümu iyi manseti kuvetli bir smacör lazimdi, bunun icin en iyi aday logandi ama olmadi bundan sonrada kim gelirse gelsin valwskadan dah basarli olcani sanmiyom. Nammani veya nicolic gelse onlarinda manseti iyi deyil, düsünüyom düsünüyom, aklima oyuncu gelmiyo.

Kötü haber.Sıkıntılı mevki için istediğimiz iki isimde olmadı,önce Skolova şimdi Logan.Artık kimi alırız bilemiyorum,komple bir oyuncu bulmak zor.Nikolic,Oganna vs. gibi isimler hücumda etkili olasalarda bizim gibi manşet özürlü bir takımda işi iyice batırırlar.Molnar falan düşünülebilir belki,oda Sırp gerçi ama iyi iş yapar.Son avrupa şampiyonasında Sırp milli takımının en işe yarar oyuncularından biriydi.Neyse bekleyip göreceğiz artık.

Orkun Abi uA forumda Logan Tom'un henüz hiçbir takımla anlaşmadığını, takımımızı kurduklarını, yakında öğreneceğimizi yazmış.

Yabancı kontenjanımızda çaprazda Djerisilo, ortada Vesna ve smaçörde yeni gelen yabancımız olacak. Diğer smaçör Dilara manşetlerini toplarsa o olur, yedeği de Deniz olur gibi. Liberoda Yasemin Dalbeler oynayacak sanırım. Pasörü Seda ile Arzu götürür, Elif'ten daha çok katkı vereceğini düşünüyorum bu ikilinin. 2.orta oyuncumuz kim olacak onu bilmiyorum şimdilik, Özlem yerine daha yetenekli daha genç bir oyuncu alabiliriz belki.

Kağıt üstünde baktığımızda geçen seneden daha iyi bir takım olacağımız kesin. Vakıfbank'la 3.lük için kapışırız gibi duruyor.

Alınacak isim Logan değilse kim acaba,birkaç isim var ama onlarında manşeti felaket...Aklıma başka bir isimde gelmiyor...Bizim sorunlarımıza çare olacak manşeti iyi olan birisi...

Madem belli bir para alacağız ve çok iyi kadro kuramayacağımız da az çok belli oldu. Neden gerekirse bonservis falan verip genç ama gerçekten yıldız olabilecek oyuncuları almıyoruz? Parayı bulduk ama harcayamıyoruz gibi oldu resmen :)

sponsor ne kadar izin verir bilmiyorum ama bu saatten sonra özellikle yerli bazında süper transfer yapabilecek durumda değiliz,ne yaparsak yapalım en fazla 3. en az 4. oluruz gibi geliyor bana ama avrupa'da bişiler yapabilecek miyiz bakalım

Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.

Savas abi sen bu oyuncular hakkinda ne düsünüyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...