Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2010-11 sezonu başlarken kadromuzu koruduk.Gitmesi gerekenlerden Dehne ve Güray gitti. E.Toğan, S.Çıtak belli değil. A.Peçen kaldı. Kalması gerekenlerden Akşeker gitti. Pasör olarak Tolga geldi, Libero olarak Caner yuvaya döndü son 2-3 sezondur yerli kadromuzu muhafaza ediyoruz. Bu sezon iki yabancımızıda kadromuzda tuttuk. Kimsenin ümidi olmasada kadronun genelinin korunması takımın birbirini tanıması artı. A.Peçen'in takımda kalması ve üstelik kaptan olarak kalması eksi bu takıma V.Güç katılıp birde Akşeker kalır A.Peçen ve E.Toğan gönderilip takıma Kemal ve Akşeker'i kaptan yapıp takımıda bu iki oyuncumuzun yanında kenetlesek bence bu ligte başarılı oluruz.

Barca ile neden sözleşme yenilendi ki.Daha büyük hedeflere Barca ile ulaşamayız.Onun yerine yabancı daha kaliteli bir smaçör görmek isterdim takımda.Özkan Hayırlı yada Volkan Güç ten birini mutlak suretle almalıyız.
İ.Akşeker in gitme sebebini bilen var mı?Maddi konularda mı anlaşılamadı?

Bence diğer takımları göz önüne aldığımızda zayıf bir kadromuz var.başarısız ve zayıf bir kadronun birbirini tanımasının pek bir şey kazandıracağını sanmıyom.madem hedefsiziz gençlere yönelmemiz gerekirken tam tersini yapıp gençleri yollayıp,miladını çoktan doldurmuş oyuncuları alıyoz.

barca ile büyük hedeflere ulaşılamayacağı belli ama zaten büyük hedeflerizde yokki.özkan hayırlı halkbanka gitmiş.volkan güç transferide bence gereksiz olur.kemal elgaz varken.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Erkek takımına yoğunlaşmışız ama Erika Coimbra nasıl bir oyuncudur biraz da onu dinlesek izlemiş olanlardan fena olmaz.

Son 3 senenin Brezilya da MVPsi oluyormuş.Valeska'dan daha iyi olduğunu söylüyorlar ama şampiyonluk için yeterli değil deniliyor.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
2010-11 sezonu başlarken kadromuzu koruduk.Gitmesi gerekenlerden Dehne ve Güray gitti. E.Toğan, S.Çıtak belli değil. A.Peçen kaldı. Kalması gerekenlerden Akşeker gitti. Pasör olarak Tolga geldi, Libero olarak Caner yuvaya döndü son 2-3 sezondur yerli kadromuzu muhafaza ediyoruz. Bu sezon iki yabancımızıda kadromuzda tuttuk. Kimsenin ümidi olmasada kadronun genelinin korunması takımın birbirini tanıması artı. A.Peçen'in takımda kalması ve üstelik kaptan olarak kalması eksi bu takıma V.Güç katılıp birde Akşeker kalır A.Peçen ve E.Toğan gönderilip takıma Kemal ve Akşeker'i kaptan yapıp takımıda bu iki oyuncumuzun yanında kenetlesek bence bu ligte başarılı oluruz.
1-Akşeker %99,9 gitti.
2-Tolga pasör değil, smaçör.Yedek pasörümüz Caner Pekşen.
3-Güray neden gitmesi gerekenler arasındaydı? Anlamadım.
4-V.Güç sanırım olamayacak. Ben Volkan'ın yerinde olsam Halbank' a giderim ;)
5-A.Peçen maalesef bir sene daha olmaması gereken yerde. :(
6-İbo Akşeker'in neden olmadığını Işık hoca açıklamalı ki ben de neresi doğru neresi yanlış söyleyeyim ;)
7-Kadronun tek sevindirici yanı Ahmet'in kalmasıdır bana göre.
8-Bu sene Nemer'den umutsuzum. Yedeği Tolga'nında hedefi olmayan bir Galatasaray'da iş yapabileceğini tahmin ediyorum.
9-Bakalım vatandaşı geldi diye gönderilmekten son anda yırtan Barca bu sene bize ne verecek?
10-Semih Çıtak ve Erkan Toğan'ı birileri alsa da bize kalmasalar! Zaten geçen sene Semih'i kimse almamıştı. Sanırım bu sene de öyle olacaktır.
11- Hayatında hemen hemen ilk kez sezon başı sözleşme yapma başarısı göstermiş Alman Milli pasör Dehne' ye şu ana kadar kimse teklif bile götürmemiş!
12-Takım birbirini tanısa ne olur? Pasör yeni ve takıma Fransız :D

savaş abi fransız pasör hakkında bir karar oluşamadı bende.avrupa şampiyonsaında izlediğim kadarıyla iyiydi.ama bu sezon istanbul bld maçında bana çok sıradan geldi.sence nasıl bir pasör,faydalı olurmu.gerçi süper oyuncu olsa ne değişirki.bu arada benim tahminim volkanı ziraat bankası alacak.

mutlu tuna' Alıntı:
savaş abi fransız pasör hakkında bir karar oluşamadı bende.avrupa şampiyonsaında izlediğim kadarıyla iyiydi.ama bu sezon istanbul bld maçında bana çok sıradan geldi.sence nasıl bir pasör,faydalı olurmu.gerçi süper oyuncu olsa ne değişirki.bu arada benim tahminim volkanı ziraat bankası alacak.
Valla Belediye ye karşı gerçekten kötüydü. Bu sene oynadığı takım Fransa liginde 10.oldu. Milli Takımda Pujol şu sıralar oynamıyor. Benjamin denen genç pasör de habire Bazin i kesiyor.
Bakalım gelince göreceğiz artık.

Çok iyi, başarılı bir kadromuz mu vardı da korundu diye seviniyoruz? Fenerbahçe-İBB-Arkas-Ziraat-Halkbank, bu beş takımı geçemeyeceğimiz şimdiden kesin gibi. Bizler kadromuzu korurken (!) bu takımlar daha da güçlendi.

En büyük hatayı Ulaş'ı alamamakla yaptık bence. Biraz parayı bastırsaydık, üçün beşin hesabını yapmasaydık Ulaş bize gelebilirdi. Yabancı hakkımızı iyi bir smaçörden yana kullanabilirdik böylece. Bu bizi en azından bir sonraki yıl için daha iddialı bir kadro kurmaya itebilirdi. İşte bu iki şeyi yapabilseydik, kadromuzu korumamız anlamlı olabilirdi. Ama olmadı. Sıradan bir pasör ve sıradan iki smaçörle bu takım ilk beşe giremez. İlk beşe giremeyince Avrupa'da oynayamaz. Geçen yılki gibi kupada final gibi bir şansın da geleceğini sanmam. Sponsor çığlıkları atıldı kaç zamandır. Sponsor bulunca da başarı 'çantada keklik' olmuyor. Şöyle düşünün kadınlarda geçmemiz gereken 3 takım var. Erkeklerde ise bu sayı 5. Ülkede voleybol fazla önemsenmediği için arkadan bir takım gelmiyor. Yoksa özellikle erkeklerde işimiz daha da güçleşirdi.

yönetim bence şöyle bakıyor işe şimdi basketbolda bir kıpırdama oldu bundan 3 4 yıl sonrada voleybolda başlanır kıpırdanmaya o zamana kadarda acıbadem toplar bütün kupaları ..

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Savaş Abi, Güray 2 sezondur bizde Caner'den iyi bir libero değil. Geçen sezon Caner değil Güray gitmeli A.Peçen'de hiç gelmemeliydi.
Ali Peçen hiç gelmemeliydi. O'nu Işık hoca zorla aldırdı!
Caner gelişmesini tamamlamayı kafasında istese çok iyi bir libero olacak ama nedense bir türlü istemiyor. Ben çok severim kendisini ama bir türlü kendini yaptığı işe veremiyor. Özellikle kritik anlarda ve kriz dönemlerinde maç içinde dağıldığında toparlayamıyor.
Oysa Güray yaşı ve tecrübesi ile kriz anlarında, kritik maçlarda, tecrübesi ve oyun içinde pozisyonlara hakimiyeti ile iyi bir libero. İlk geldiği sene kafası yarıldı ama 0-2 den maçı 3-2 kazanmamızda ilk kez maça çıkmış olmasına rağmen gösterdiği performans ile kalitesini ispatladı.
Üstelik oyun okuması, pozisyon takibi ve taktik uygulamalarda, inisiyatif kullanmadaki başarısı ile Caner'den daha faydalı bir libero bence.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Gazanfer Tosun":3rw6dcx6]Erkek takımına yoğunlaşmışız ama Erika Coimbra nasıl bir oyuncudur biraz da onu dinlesek izlemiş olanlardan fena olmaz.[/quote] Son 3 senenin Brezilya da MVPsi oluyormuş.Valeska'dan daha iyi olduğunu söylüyorlar ama şampiyonluk için yeterli değil deniliyor.[/quote:3rw6dcx6] Nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama çift cinsiyetliymiş sanırım öyle gördüm Facebook'ta. [url="http://www.sppor.com/haber/976/galatasaray--cift-cinsiyetli-oyuncuyla-anlasti.html' Alıntı:
http://www.sppor.com/haber/976/galatasa ... lasti.html[/url]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...