Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
2010-11 sezonu başlarken kadromuzu koruduk.Gitmesi gerekenlerden Dehne ve Güray gitti. E.Toğan, S.Çıtak belli değil. A.Peçen kaldı. Kalması gerekenlerden Akşeker gitti. Pasör olarak Tolga geldi, Libero olarak Caner yuvaya döndü son 2-3 sezondur yerli kadromuzu muhafaza ediyoruz. Bu sezon iki yabancımızıda kadromuzda tuttuk. Kimsenin ümidi olmasada kadronun genelinin korunması takımın birbirini tanıması artı. A.Peçen'in takımda kalması ve üstelik kaptan olarak kalması eksi bu takıma V.Güç katılıp birde Akşeker kalır A.Peçen ve E.Toğan gönderilip takıma Kemal ve Akşeker'i kaptan yapıp takımıda bu iki oyuncumuzun yanında kenetlesek bence bu ligte başarılı oluruz.
1-Akşeker %99,9 gitti.
2-Tolga pasör değil, smaçör.Yedek pasörümüz Caner Pekşen.
3-Güray neden gitmesi gerekenler arasındaydı? Anlamadım.
4-V.Güç sanırım olamayacak. Ben Volkan'ın yerinde olsam Halbank' a giderim
5-A.Peçen maalesef bir sene daha olmaması gereken yerde.
6-İbo Akşeker'in neden olmadığını Işık hoca açıklamalı ki ben de neresi doğru neresi yanlış söyleyeyim
7-Kadronun tek sevindirici yanı Ahmet'in kalmasıdır bana göre.
8-Bu sene Nemer'den umutsuzum. Yedeği Tolga'nında hedefi olmayan bir Galatasaray'da iş yapabileceğini tahmin ediyorum.
9-Bakalım vatandaşı geldi diye gönderilmekten son anda yırtan Barca bu sene bize ne verecek?
10-Semih Çıtak ve Erkan Toğan'ı birileri alsa da bize kalmasalar! Zaten geçen sene Semih'i kimse almamıştı. Sanırım bu sene de öyle olacaktır.
11- Hayatında hemen hemen ilk kez sezon başı sözleşme yapma başarısı göstermiş Alman Milli pasör Dehne' ye şu ana kadar kimse teklif bile götürmemiş!
12-Takım birbirini tanısa ne olur? Pasör yeni ve takıma Fransız