Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşverelim canım önemi yok böyle şeylerin,iyi oynasında kim makara yaparsa yapsın,açıkcası hiç umrumda değil,iyi manşet yüksek yüzdeli hücum tamamdır benim için... :)

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":ymn7rw77]İlginç ilk defa duyuyorum...
Evet doğrudur.
Doğuştan çift cinsiyetli olarak doğmuş ve operasyonla tam olarak kadın cinsiyetine sahip olmuş.
Bu sene ezeli rakibimize epey makara çıkabilir bu konuda :)[/quote:ymn7rw77]
abi iyi oynasında varsın dalga geçsinler onların bayan basketbolda bir kız daha vardı diğer bayan takımında sevgilisi olan boşver yani :) benim sormak istediğim bir şey var abi bu kadar geç kalmamızın nedeni nedir ?

Bir konuya açıklık getirmek gerekir çift cinsiyetli olmak anatomik-fizyolojik bir tanımlamadır erkek ve dişi üreme organlarının (iç genital organların) aynı anda bulunması durumu yani bununla birlikte bu durum bu kişinin biseksüel olduğu anlamı taşımaz (yada ruhsal açıdan da hermafrodit olduğu).

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
İşin uzmanından bilimsel açıklama geldi... :)
Açıklama için teşekkür ederim...

Rica ederim açıklamanın ilk kısmı uzmanlık alanıma girmiyor ama ikinci kısmı için hklı olabilirsiniz :)

Voleybolmagazin sitesinin haberine göre Seray Vakıfbank ile anlaşmış. Üzüldüm açıkçası. Basketbolda çok doğru işler yapıyoruz ancak voleybolda yaprak kıpırdamıyor. Bu durağanlık sürdükçe alabileceğimiz oyuncular da gittikçe azalacak. Ne yazık ki Medical Park sponsorluğu voleybolda şu ana kadar tam bir fiyasko.

Voleybolda yaprak kımıldamıyor..Bu sene gözden çıkarılmış gibi görünüyor..O zaman alın gençleri, gönderin Güray ile Ali yi bari iki tane genç kazanalım..en kötü playoffa giremeyiz.Bu durumda zaten girsekte elenecez farkeden birşey olmaz yani..

Kürşat Turkay' Alıntı:
Voleybolda yaprak kımıldamıyor..Bu sene gözden çıkarılmış gibi görünüyor..O zaman alın gençleri, gönderin Güray ile Ali yi bari iki tane genç kazanalım..en kötü playoffa giremeyiz.Bu durumda zaten girsekte elenecez farkeden birşey olmaz yani..
Bu sene gözden çıkarılmışa benziyor. Gönder A.peçen, E.Toğan ve S.Çıtak'ı Güray gönderildi. Altyapıdan gençleri çıkar Kemal ve Akşeker'i kaptan yap.

CEV ve Challenge Cup'ta Kuralar Çekiliyor

CEV Cup ve GM Capital Challenge Cup kuraları, yarın sabah Lüksemburg'daki CEV genel merkezinde çekilecek...

2010-2011 CEV Cup ve GM Capital Challenge Cup kuraları, 35 ülkeden 184 takımın katılımıyla 19 Haziran sabahı CEV merkezinde gerçekleştirilecek. Kuralar, CEV Başkan Yardımcısı ve Avrupa Kupaları Komisyonu başkanı Riet Ooms gözetiminde gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Ligi'nde ise kura çelimi ise her yıl olduğu gibi gelenekselleşen Avurturya'da 25 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Tamam şimdi anlaşıldı. Bizimkiler CEV kuralarını bekliyormuş. :)
Şaka bir yana bu yıl liglerin geç başlayacak olması transferi erteletiyor sanırım. İsmimizin yanında Medical Park'ı taşıyacaksak bir hamle görmek istiyoruz artık.

Yasin Sancak Galatasaray ile prensipte anlaştı
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen başarılı orta oyuncu Yasin Sancak ile prensipte anlaştığı öğrenildi.
1.99 metre boytundaki 1978 doğumlu başarılı orta oyuncu Yasin Sancak, 2008-2009 sezonunda da Galatasaray forması giymişti.

Daha önce Netaş, Erdemir, Arkas, Galatasaray, Ziraat Bankası ve Fenerbahçe formalarını giyen deneyimli oyuncunun önümüzdeki günlerde Galatasaray'a resmi imzayı atması bekleniyor.

Tatmin edici bir transfer degil ama en azindan subeyi yönetenlerin hayatta olduklarini ögrenmis olduk :)

Yasin bence iyi bir orta oyuncusudur. İnşallah sakatlık problemini atlatmışdır.

bence yaşamamış ki geliyor...
ayrıca;
bir vatandaş haberin altına bu yorumu yapmış.....

"Neden fb bu kadar değerli bir oyuncuyu bırakıyor ve onun yerine istatistik verileri daha düşük ve daha tecrübesiz bir isme yöneliyor.Umarım değerli yönetici yada teknik adamlarımız kamuoyuna gerekli açıklamaları yapar ve taraftarlarını rahatlatır.Özellikle blok da ve smaçta zıplama yeteneği çok iyi olan bit oyuncuyu neden fb gibi yatırımı dünyalar olan bir kulüb bırakır anlaşılır gibi değil...??? "

Tatmin edici değil mi?Çok iyi transfer bana kalırsa.Daha önce sorun yaşayarak mı ayrıldı bilmiyorum ama ligin en sert orta oyuncusu bence.

Eren Akın' Alıntı:
Tatmin edici değil mi?Çok iyi transfer bana kalırsa.Daha önce sorun yaşayarak mı ayrıldı bilmiyorum ama ligin en sert orta oyuncusu bence.
Bizdekilerden daha iyi oldugu kesin ama rakipler dünya yildizlari transfer ederken biz de gidip Fener'in serbest biraktigi (Dogru veya yanlis tercihtir Fener'inki o ayri konu) bir oyuncuyu aliyoruz.

Yasin sancak bence doğru ve önemli bir transferdir.gerçi vasat smaçörlerle ligde ne durumda oluruz bilinmez ama,ortada Ahmet ve Yasin ile iyi olacağımızı düşünüyom.özellikle Yasinin hucumları inanılmazdır.ayrıca bizim oyuncularmızdan daha iyi olabilir ama unutmayalımki Ahmet pezük milli takımımızın as oyuncusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...