Boşverelim canım önemi yok böyle şeylerin,iyi oynasında kim makara yaparsa yapsın,açıkcası hiç umrumda değil,iyi manşet yüksek yüzdeli hücum tamamdır benim için...
Evet doğrudur.Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Kerem BOZGEYİK":ymn7rw77]İlginç ilk defa duyuyorum...
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:İşin uzmanından bilimsel açıklama geldi...
Açıklama için teşekkür ederim...
Bu sene gözden çıkarılmışa benziyor. Gönder A.peçen, E.Toğan ve S.Çıtak'ı Güray gönderildi. Altyapıdan gençleri çıkar Kemal ve Akşeker'i kaptan yap.Kürşat Turkay' Alıntı:Voleybolda yaprak kımıldamıyor..Bu sene gözden çıkarılmış gibi görünüyor..O zaman alın gençleri, gönderin Güray ile Ali yi bari iki tane genç kazanalım..en kötü playoffa giremeyiz.Bu durumda zaten girsekte elenecez farkeden birşey olmaz yani..
Bizdekilerden daha iyi oldugu kesin ama rakipler dünya yildizlari transfer ederken biz de gidip Fener'in serbest biraktigi (Dogru veya yanlis tercihtir Fener'inki o ayri konu) bir oyuncuyu aliyoruz.Eren Akın' Alıntı:Tatmin edici değil mi?Çok iyi transfer bana kalırsa.Daha önce sorun yaşayarak mı ayrıldı bilmiyorum ama ligin en sert orta oyuncusu bence.