Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smaçör ve çaprazımız iyi durumda değil ama orta oyuncularımız ligin en kaliteli Türk orta oyuncuları.Keşke biraz daha dengeli bir takım olsaydık.

Burak Barut' Alıntı:
Giderken kuluple sorun yaşamamış mıydı ?
Evet doğru, alacakları sebebiyle kulübü mahkemeye vermişti.
Bravo Burak, hafıza süper :)
Keşke yönetimin de hafızası seninki gibi güçlü ve değerlerine bağlı nitelikte olsa
:(
Gerçi Ali Peçen'i takıma kaptan yapabilen adamlardan ne beklenir ki başka?

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
bence yaşamamış ki geliyor...
ayrıca;
bir vatandaş haberin altına bu yorumu yapmış.....

"Neden fb bu kadar değerli bir oyuncuyu bırakıyor ve onun yerine istatistik verileri daha düşük ve daha tecrübesiz bir isme yöneliyor.Umarım değerli yönetici yada teknik adamlarımız kamuoyuna gerekli açıklamaları yapar ve taraftarlarını rahatlatır.Özellikle blok da ve smaçta zıplama yeteneği çok iyi olan bit oyuncuyu neden fb gibi yatırımı dünyalar olan bir kulüb bırakır anlaşılır gibi değil...??? "
O haberdeki yorumlardan bir diğerinde de neden fenerden ayrıldığı yazıyor.Maalesef ki doğru :(

Güngörenli Raif (GS de Etik bitmiş - 19.06.2010 08:02:00)
Yasin iyi bir oyuncudur. Deli doludur, hırslıdır. Ancak 2 sezon evvel Galataaray'dan ayrılırken alacakları sebebiyle kulübü mahkemeye vermiştir. Ayrıca geçen sezon herkesin bildiği bir doping kullanımı nedeniyle kulübünde kadro dışı kalmıştır. Kullandığı maddenin etkisi geçmiş olsa da Galatasarayımızın eskiden dillere destan etik kurallara bağlılığı konusu maalesef bitmiştir. voleybol

(cevaplar - 18.06.2010 23:39:31)
bu oyuncuyu fb'nin neden bıraktığını lütfen bir bilene sorunuz. Engin SERTDEMİR

(Yasin Sakat . - 18.06.2010 23:04:04)
Yasin geçen sezonun önemli bir kısmını omuzundan sakat olarak geçirdi.Tam anlamıyla iyileşmedi sanırım.O nedenle verimli olamayacağını düşünen Fenerbahçe ondan vazgeçti.Yoksa sağlam bir Yasin'i bu kadar yatırım yapan bir takımın elinden kaçıracağını sanmıyorum. Çağdaş ARSLAN (Ahmet Sorkun'a

cevap - 18.06.2010 22:08:46)
Fenerbahçe Yasinle yeni sözleşme yapmayarak bence en iyisini yaptı.Emre Batur gibi bir yıldızın yanına Yasin gibi sürekililiği olmayan bir oyuncu yakışmıyordu.Söylermisiniz Yasin geçen sene Fenerbahçede kaç maç forma giydi ve takıma ne gibi bir katkı sağladı???Kemal Kayhanda,Emre Batur ayarında iyi bir voleybolcu.Emreyle gayet uyumlu bir ikili olacaklarına inanıyorum.Bu sene ş. liginde 4lü final bekliyoruz. Son bir not: Fenerbahçede oynamak her kula nasip olmaz!!! AHMET SORKUN (sorular... - 18.06.2010 21:37:47)
Neden fb bu kadar değerli bir oyuncuyu bırakıyor ve onun yerine istatistik verileri daha düşük ve daha tecrübesiz bir isme yöneliyor.Umarım değerli yönetici yada teknik adamlarımız kamuoyuna gerekli açıklamaları yapar ve taraftarlarını rahatlatır.Özellikle blok da ve smaçta zıplama yeteneği çok iyi olan bit oyuncuyu neden fb gibi yatırımı dünyalar olan bir kulüb bırakır anlaşılır gibi değil...???

yapılan bazı yorumlar içimi burktu .......

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Burak Barut":dh3x97z3]Giderken kuluple sorun yaşamamış mıydı ?
Evet doğru, alacakları sebebiyle kulübü mahkemeye vermişti.
Bravo Burak, hafıza süper :)
Keşke yönetimin de hafızası seninki gibi güçlü ve değerlerine bağlı nitelikte olsa
:(
Gerçi Ali Peçen'i takıma kaptan yapabilen adamlardan ne beklenir ki başka?[/quote:dh3x97z3]

Acaba ben mi yanlış anladım, bir teyid etmek isterim:
Bizi bırakıp ve mahkemeye verip iki yıl önce Fenerbahçe'ye giden oyuncuyu biz geri mi alıyoruz?

Evet Kurtuluş doğru anlamışsın.
Sadece tek hata var yazında. İki sene önce bizdeydi, mahkemeye verdi. Ziraat'e gitti. Sonra Fener'e geldi.Şimdi ise bize geliyor.

Tam ben de takip ediyordum ki benden hızlı çıktın Kurtuluş, :)
Şansın bu kadarı olur yani.

Olimpiakos ve Panatinaikos arka arkaya iki Yunan rakip!
Yunan voleybolunun lokomotifi iki takım.
Bu seneki kadrolarına br bakmak lazım.
CEV Cup için normal güçlükteki rakip bence.
Kadrolar belli olsun bakalım. Zor ama imkansız değil.

Savaş Eskigülek' Alıntı:

:p

İlk turlar için güçlü ekipler geldi sanki. Panathinakos Olimpiakos'u yenerek Yunanistan Şampiyonu olmuştu. Şu anki kadromuzla biraz zor görünüyor bu iki turu geçmek.

Yasin Sancak Galatasaray ile prensipte anlaştı
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen başarılı orta oyuncu Yasin Sancak ile prensipte anlaştığı öğrenildi.
[Yasin Sancak Galatasaray ile prensipte anlaştı]

1.99 metre boytundaki 1978 doğumlu başarılı orta oyuncu Yasin Sancak, 2008-2009 sezonunda da Galatasaray forması giymişti.

Daha önce Netaş, Erdemir, Arkas, Galatasaray, Ziraat Bankası ve Fenerbahçe formalarını giyen deneyimli oyuncunun önümüzdeki günlerde Galatasaray'a resmi imzayı atması bekleniyor.

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=755

Savaş Eskigülek' Alıntı:

Beşiktaş ilk turda Sırp rakiple karşılaşacak. Geçerlerse bize göre daha kolay bir rakiple karşılaşacaklar. Dikkatimi çeken, Beşiktaş'ın da CEV'de yer alması, GM Capital'de takımımızın olmaması, CEV'de İtalyan Urbino ile Uralochka Ekaterinburg'un ilk turda karşılaşacak olmaları. İki Yunan'ı geçtiğimiz taktirde son 4'e kalacak gibi görünüyoruz sanki. Ama ben bu kadroyla yine de zor olduğunu düşünüyorum.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":blctenf3]Tam ben de takip ediyordum ki benden hızlı çıktın Kurtuluş, :)

Beşiktaş ilk turda Sırp rakiple karşılaşacak. Geçerlerse bize göre daha kolay bir rakiple karşılaşacaklar. Dikkatimi çeken, Beşiktaş'ın da CEV'de yer alması, GM Capital'de takımımızın olmaması, CEV'de İtalyan Urbino ile Uralochka Ekaterinburg'un ilk turda karşılaşacak olmaları. İki Yunan'ı geçtiğimiz taktirde son 4'e kalacak gibi görünüyoruz sanki. Ama ben bu kadroyla yine de zor olduğunu düşünüyorum.[/quote:blctenf3]
Ballı Bjk :)
CEV Cup ta boşluk kalınca alttan gelen ve CEV Cup oynayı tercih eden takımlara yer verilmiş.

Beşiktaş'ınki çifte bal. Hem CEV'e katılmaları hem de çektikleri kura.
Bu arada hiçbir voleybol sitesi ve tabii bizim resmi sitemiz kura sonucunu henüz yazmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...