Evet doğru, alacakları sebebiyle kulübü mahkemeye vermişti.Burak Barut' Alıntı:Giderken kuluple sorun yaşamamış mıydı ?
O haberdeki yorumlardan bir diğerinde de neden fenerden ayrıldığı yazıyor.Maalesef ki doğruKamil Sarper Özsefer' Alıntı:bence yaşamamış ki geliyor...
ayrıca;
bir vatandaş haberin altına bu yorumu yapmış.....
"Neden fb bu kadar değerli bir oyuncuyu bırakıyor ve onun yerine istatistik verileri daha düşük ve daha tecrübesiz bir isme yöneliyor.Umarım değerli yönetici yada teknik adamlarımız kamuoyuna gerekli açıklamaları yapar ve taraftarlarını rahatlatır.Özellikle blok da ve smaçta zıplama yeteneği çok iyi olan bit oyuncuyu neden fb gibi yatırımı dünyalar olan bir kulüb bırakır anlaşılır gibi değil...??? "
Evet doğru, alacakları sebebiyle kulübü mahkemeye vermişti.Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Burak Barut":dh3x97z3]Giderken kuluple sorun yaşamamış mıydı ?
Savaş Eskigülek' Alıntı:Evet Kurtuluş doğru anlamışsın.
Sadece tek hata var yazında. İki sene önce bizdeydi, mahkemeye verdi. Ziraat'e gitti. Sonra Fener'e geldi.Şimdi ise bize geliyor.
Savaş Eskigülek' Alıntı:Tam ben de takip ediyordum ki benden hızlı çıktın Kurtuluş,
Şansın bu kadarı olur yani.
Olimpiakos ve Panatinaikos arka arkaya iki Yunan rakip!
Yunan voleybolunun lokomotifi iki takım.
Bu seneki kadrolarına br bakmak lazım.
CEV Cup için normal güçlükteki rakip bence.
Kadrolar belli olsun bakalım. Zor ama imkansız değil.
Savaş Eskigülek' Alıntı:Tam ben de takip ediyordum ki benden hızlı çıktın Kurtuluş,
İlk tur ilk maçları 7-9 Aralık rövanş 14-16 Aralık 2010Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:maç progrramı bellimi?
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:[quote="Savaş Eskigülek":blctenf3]Tam ben de takip ediyordum ki benden hızlı çıktın Kurtuluş,
Kim abi?Savaş Eskigülek' Alıntı:Bu arada Bayanlara 4 numara yabancı gelebilir
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Beşiktaş'ınki çifte bal. Hem CEV'e katılmaları hem de çektikleri kura.
Bu arada hiçbir voleybol sitesi ve tabii bizim resmi sitemiz kura sonucunu henüz yazmamış.