Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Güç transferi için şüphesi olanlar var sanırım. Bilgisi olan nedenini yazabilir mi? Dışarıdan gayet iyi bir transfer gibi görünüyor. Ziraat'in yabancılarından birini alabilseydik takımımız biraz daha dişe dokunur olabilirdi. Şu son hamleler bir fayda sağlayacaktır mutlaka ama hala ilk 5 zor bence.

Bu arada Küçük Erkek takımımız Karadeniz Ereğli TED ile final oynuyor. Hatırladığım kadarıyla altyapılardaki ilk finalimiz bu. Maçın 12.30'da ART'de yayınlanacağı söyleniyor.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Volkan Güç transferi için şüphesi olanlar var sanırım. Bilgisi olan nedenini yazabilir mi? Dışarıdan gayet iyi bir transfer gibi görünüyor. Ziraat'in yabancılarından birini alabilseydik takımımız biraz daha dişe dokunur olabilirdi. Şu son hamleler bir fayda sağlayacaktır mutlaka ama hala ilk 5 zor bence.

Bu arada Küçük Erkek takımımız Karadeniz Ereğli TED ile final oynuyor. Hatırladığım kadarıyla altyapılardaki ilk finalimiz bu. Maçın 12.30'da ART'de yayınlanacağı söyleniyor.

Maç şu an yayınlanıyor.21-19 ilk sette gerideyiz.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Yasin ve Volkan Güç süper oldu.

Tek endişeli durum , Volkan'ın transferinden sonra Kemal'ın durumu.
Volkan, şampiyonluğa oynayan Arkas, Fenerbahçe ve İBB'DE her mevkide 2 kaliteli oyuncuvar. Bizimde bu sene pasör çaprazında ikitane kaliteli milli oyuncumuz olacak rekabet takıma fayda olarak döner. Şampiyonluğu gelecek sezonlarda hedef olarak koyduğumuzda her mevkide Kemal ve Volkan gibi iki kaliteli oyuncu gerekecek.

İki sezon önce Galatasarayı mahkemeye veren ve doping kullanan Yasin Sancakı transfer eden zihniyeti kutluyorum.

Bu arada Volkan Güç te hayırlı olsun

Ozan Deniz' Alıntı:
İki sezon önce Galatasarayı mahkemeye veren ve doping kullanan Yasin Sancakı transfer eden zihniyeti kutluyorum.

Bu arada Volkan Güç te hayırlı olsun

Son 2 yıldır erkek takımında olan gelişmelere kimse bir anlam veremiyor zaten. Yasin'in transferini bende çok anlamsız buluyorum. Kimse kusura bakmasın ama hiçte sevmiyorum kendisini zaten..

Volkan'ın transferini ise olumlu buluyorum. Kendisi hiç şüphesiz en iyi yerli pasör çaprazlarından biri. Hayırlı olmasını diliyorum..

Nemer kaldı

Galatasaray Brezilyalı smaçörü Ashley de Menezes Tanios Nemer ile yeniden anlaştı.

İki taraf arasındaki pürüzler giderildi ve Nemer sarı-kırmızılı camiada kaldı.

Galatasaray?ın Romanya?nın Tomis Constanta takımından transfer ettiği ve geçen sezon beğeni toplayan 1980 doğumlu Brezilyalı oyuncu 1.93 metre boyunda ve 85 kilo ağırlığında.
ıyı haber......

Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi. En iyi kurayı Eczacıbaşı çekti diyebiliriz. FB Acıbadem Dinamo Moskova ve Bergamo'yla, Vakıfbank GS de Rus Şampiyonu Odintsovo ile aynı gruba düştü.

Voleybol'la ilgili hiçbir haber neden resmi sitemizde çıkmıyor,Resmi siteden takip etmeye kalkarsak gören'de sanacak bu kulübün voleybol şubesi yok,bu konudan son derece rahatsızım,Nemer takımda kalmış niye resmi siteden duyurmuyorlar.

Daha transferlerin hiç biri açıklanmadı.Belli bir zaman bekleniyor olabilir.

Süper (!) transferler yapiyoruz ya toplu bir imza töreniyle sov (!) yapacagiz belki de.

Salih ünlem kullanmayı seviyorsun galiba...

Beğenmiyorsanız takip etmeyin yahu ! Niye hem kendi hemde insanların canını sıkıyorsunuz ?

Evet hatta cok seviyorumdan da öte bayiliyorum...
Elestirimizi yaptik noldu yani bu sinir neden?

Emre Evren İçöz' Alıntı:
Biri tam olarak Bayan ve Erkek takımlarımızınşuanki takım kadrolarını yazabilir mi?

Bildiğim kadarıyla yazayım.

Erkeklerde:

Pasör Çaprazı -> Kemal Elgaz, Volkan Güç

Smaçör -> Ashlei Nemer, Philippe Barca, Tolga Altıntaş

Orta Oyuncu -> Ahmet Pezük, Yasin Sancak, İbrahim Emet

Pasör -> Yannick Bazin, Caner Pekşen

Libero -> Ali Peçen, Caner Dengin

Bayanlarda:

Pasör Çaprazı -> Ivana Djerisilo, Dilara Bilge

Smaçör -> Erika Coimbra, Deniz Hakyemez, Ebru Elhan, Neslihan Keskin

Orta Oyuncu -> Vesna Citakovic, Özlem Özçelik, Gözde Dal

Pasör -> Seda Eryüz, Arzu Göllü

Libero -> Merve Dalbeler, Funda Bilgi

İyi güzel eleştir de altında yatan sebebi bilmeden niye bir tarafından sallıyorsun? Burada sana eleştiri yaptın diye kızan yok ! Yetkili insanlar ile görüş sebebini öğren, biz de aydınlanalım.Hem sende istediğin gibi eleştirini yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...