Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş abi, Dilara'nın sakatlığı hakkında bilgi alabildiniz mi?

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Adnan Erdoğan":2lxm9m7k]Bence Isik hoca kalmali, bu ilk senesiyidi ve bence bu kadroya ragmen cok basariliydi, cünkü her takimda cok iyi bir smacör vardi, yani sor toplarin adami, ama bizde öyle bi oyuncu olmadigi icin ve üstüne bide kötü pasör, da ne yapsin Isik hoca.
Bencede, Işık Hoca başarılıydı. 2007-08 sezonunda Ali Çayır başta olmak üzere flaş transferler yaptık başarısız sezonu kapadık. 2008-09 sezonunu da bir İBB VE 2 Fenerbahçe galibiyetiyle kapadık. Bu sezon yıllar sonra Türkiye Kupasında final oynadık. Güzel maçlar oynadık. Kemal yeniden voleybola döndü. Murathan'ı kazandık.[/quote:2lxm9m7k]
Sondan başlayayım;
Murathan'ı kazandık.(!) Son 10 yenilgide neredeydi? Sezon başında verilen gazla 3-4 maç iyiydi. Sonra O da takımın genel havasına büründü. Bence gitse inanın hiç de büyük kayıp sayılmaz. Ahmet ve 2 İbo varken zaten bana göre gereksiz bir transferdi ve nitekim Işık hocanın transfreini kollaması yzünden rekabet artacağına orta oyuncularımızda çöküş yaşadık.
Kemal voleybola önce kafasında dönmeli ve bunu geçen sene Ali Çayır varken başarmalıydı. Ali Çayır ı kesecek hale geldi de hoca mı oynatmadı?
Işık hoca bu kadroya rağmen nasıl başarılı? Bu kadroyu bir sezon öncesinden itibaren yurt dışı geziler de dahil gezerek yerinde inceleyerek kurmadı mı?
Seneye libero belli maalesef! Bu sebeple libero falan alınmaz bu takıma. Erkan Toğan, Semih Çıtak da kalırsa yanlarına bir de eski Arçelik kökenli adamları alırız olur biter. Ulaş ın adı geçiyordu. Ben olsam gelmem ayırca bu takımdan sevgili Erkan abisi ile kulübünü rencide ederek gidenleri yeni yapılanma adı ile alınmasına da zaten karşıyım! Bugün vaktim olursa bazı rakamlar yollayayım da size neye göre başarılı imiş Işık hoca bir bakalım.
Oynadığı son 12 resmi maçın 11 i kaybeden (tek galibiyet kupadaki Bozkurt maçı, zaten adamlar da küme düştü) bir takımdan ve de sahada ruhsuz -ca yer alan, armaya küfür eden kişilere kaptanlık verilen bir takımdan başarılı diye söz etmek benim dilime yakışmıyor arkadaşlar.

Bu arada Erkek A Milli Takım kadrosu açıklandı.
Geçtiğimiz sene Milli takımlara en fazla oyuncu veren takımdık.
Bu sene sadece ve sadece Ahmet Pezük var!
Buyrun size bir başarı kriteri daha!

Savaş abi benimde merak ettiğim bir konu var.Şimdi futbolda Messi diyoruz,bayan voleybol da Gamova.Saydığım isimler alanlarında süperstarlar.Erkek voleybol oyuncuları arasında Avrupa'da kimler var? yani Gamova'nın erkek versiyonu kim?

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Savaş abi benimde merak ettiğim bir konu var.Şimdi futbolda Messi diyoruz,bayan voleybol da Gamova.Saydığım isimler alanlarında süperstarlar.Erkek voleybol oyuncuları arasında Avrupa'da kimler var? yani Gamova'nın erkek versiyonu kim?
Herşeyden önce çok iyi oyuncu çok iyi para demektir.
Bu da sadece çok iyi bir iki oyuncu ile değil özellikle çok iyi bir pasör ve köşe oyuncularını kadroda bulundurma şartı gerektiren bir durumdur.
Yani sadece parayı ver iyi 1-2 adam al olmuyor.Mesela herkes Gamova'dan bahsediyor ama sanmayınki Osmokroviç olmasa Gamova tek başına gelir veya gelse bile iş yapabilirdi. Uzun boyu ile herkes Gamova nın çok iyi olduğunu düşünüyor ancak Osmokroviç DÜNYA YILDIZI'dır.

Erkeklerde kimi istersin? Diye bana sorsalar;
Bombacı lakaplı Clayton Stanley, İvan Miljkoviç ve Matey Kaziyski alınsın derim. Üstelik de bunlar öyle çok çok büyük paralar değil (!) Yani 500.000 Euro nun çok üzerinde :D
Peki bunlara paramız yeter mi?
Vallahi zor. :(
Amaaaa bunlar hakkında yapacağınız en ufak bir araştırmada bile elde edeceğiniz sonuçlar sizleri şaşırtır.
Yok abi serin gel, para gani daha büyüklerini iste derseniz;
- Dante Amaral ;)
- Angel Devis
- Igor Omrcen
Ve oğlum Barış'ın Sayın Adnan Polat tan ismen talep ettiği GİBA! :)
...
Sayın Adnan Polat Barış'ın kendisinden Giba yı istemesi üzerine sordu:
-Kimi istiyormuş?
Yöneticiler:
-Giba 'yı istiyormuş başkanım.
AP: Çok para be Barış :)
daha neler var arkadaşlar.
Ama gerçekten bu işe çok büyük kaynak ayırmak gerekli!

Yani var ya bana da de şu oyuncu işinde yorum yaptırdınız ya!
Bitti bu iş vallahi :)

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Giba'da Giba mübarek almış kupayı koltuk altına hindi gibi kabarmış :) :)
O Giba var ya o kupayı anasının ak sütü gibi helal etmiştir.

Arkadaşlar bu bahsettiğim adamların videolarını bulun ve izleyin. Ben bazen facebook proflime ekliyorum bulduklarımı.
siz de buldukça ekleyin buralar.
Millet ne oynyor Türkiye'de oynanan ne?

Dante ve Giba' yı defalarca seyretmek istiyor Barış:)
Sonra da kulüpte kimi bulsa bunları söylüyor alın diye
:)
Çocuk işte :)

Gercekten bu oyuncularin hepsi tek basina bir takim, ah keske bir iki tanesi bize gelse,böyle lider Oyuncuya ihtiyacimiz var.

Savas abi bilmiyom ne kadar dogru ama, Voleybolsitelerinde okudugum kadariyla, Dante Amaralin ismi bu sene Arkasla anilmisti, ama olmadi, simdie İvan Miljkoviç Ismi hem fenerle hemde Arkasla aniliyo, ve fenerin bu konuda cok avantaji var deniliyo, eski oyuncularu Gribic ve Antrönörü sayesinde.

TVF Başkanı Karabıyık ve Aroma Voleybol 1. Lig kulüp yetkililerinin biraraya gelerek yaptıkları toplantı sonucu önümüzdeki sezon için 2+2 olarak alınan karar "3 yabancı" olarak değiştirildi.

Takımların istedikleri olmuş oldu böylece.

Bizde bu karardan sonra Ivana'yı tutup Valeska'nın yerine bir smaçör ve Sara'nın yerine daha kaliteli bir orta oyuncu transferi ile daha iddalı bir takım kurabiliriz,dilerim böyle olur.

Bence valeskain yerine kesek shakovayi alsak, eger ivana devreye girerse, belki ortayada gecen sene eczacida oynayan vesan citakovici alalim, libero ve pasöründe deyismesi lazim, bence liberoya bu sene amerikada döncek olan didem egeyi yada vakifbankin yedek liberosu serpil olabilr, deniz yerine manseti daha saglam olan güldeniz düsünülebilir, bence ortayad gökcen veya nesve takivyesi hic fean olmaz, pasörü kimi alabilir hic bir fikrim yok, suan tek oraya uygun olacak kisi nazdir ama onunda fenerle daha 2 senelik anlasmasi var.

İlgi değil beceri diyelim...Beşiktaş bile çok büyük bir sponsorla anlaşmak üzere,ne o çokmu ilgi var beşiktaş'a veya fenerbahçe acıbadem ile anlaşmadan önce salonlar dolup taşıyormuydu...Orkun Darnel'i suçlamıyorum tabi bu konuda,neyse konuşulacak çok şey var ama bekleyelim bakalım...

Volkan Güç, transferi gerçekleşirse mükemmel olur. Volkan Fenerbahçe'de oynamasına rağmen başta Aziz Yıldırım olmak üzere voleybolu takip eden Fenerbahçe'lilerin sevmediği ve maçlarda Aziz Yıldırım ve yöneticilerle tartışan oyuncudur. Bize transferi gerçekleşirse derbiler çok rengli geçer.

Sevgili Hüseyin,
Bence özel yazışmalarınızı, fazla açık etmeden ;) yorum şeklinde buraya taşı ama bence olduğu gibi aktarma.
Çünkü Neslihan sonuçta profesyonel bir sporcu ve Orkun'un Galatasaraylılığı sebebiyle maçlarda üzerine çok oynanıyor.
En azından biz, Neslihan ve Orkun'u seven kişiler olarak, bu tür yazıları herkesin kolayca erişebileceği yerlere aktarmazsak onlara yardımcı oluruz değil mi?
...
Neslihan bir gün Galatasaray forması giyecek buna eminim. Ama o gün ne zaman olur biliyor musun? Galatasaray, kadın voleybol takımına çok iyi bir bütçe ayırır ve çok iyi yıldızlar alır işte o zaman Neslihan da seve seve bu formayı giyer.
Bunun için de en az 3-4 sene var bana göre.
Sevgiler.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
İlgi değil beceri diyelim...Beşiktaş bile çok büyük bir sponsorla anlaşmak üzere,ne o çokmu ilgi var beşiktaş'a veya fenerbahçe acıbadem ile anlaşmadan önce salonlar dolup taşıyormuydu...Orkun Darnel'i suçlamıyorum tabi bu konuda,neyse konuşulacak çok şey var ama bekleyelim bakalım...
Sevgili Kerem,
Orkun görevi gereği her şeyi açıklayamıyor. Benim gibi olduğu gibi anlatamaz tabii. Malum görevi gereği söyleyemez bazı şeyleri.
Ona kızmıyoruz tabii ama bu umut dağıtma işini de fazla abartmamak lazım ;)
Verdiğin örnek cuk oturmuş. Biz salonu doldurunca mı zengin Galatasaraylı işadamlarının aklına geecek voleybola yatırım yapmak?Ayrıca bu sponsor bulma ve reklam alma konusunda birçok fikrimiz vardı ama ...
Neyse konuşmayayım artık!
Sırasını beklemek lazım herşeyin ;)

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Sevgili Kerem,
Orkun görevi gereği her şeyi açıklayamıyor. Benim gibi olduğu gibi anlatamaz tabii. Malum görevi gereği söyleyemez bazı şeyleri.
Ona kızmıyoruz tabii ama bu umut dağıtma işini de fazla abartmamak lazım ;)
Verdiğin örnek cuk oturmuş. Biz salonu doldurunca mı zengin Galatasaraylı işadamlarının aklına geecek voleybola yatırım yapmak?Ayrıca bu sponsor bulma ve reklam alma konusunda birçok fikrimiz vardı ama ...
Neyse konuşmayayım artık!
Sırasını beklemek lazım herşeyin ;)

Aynen abi sırasını beklemek lazım belkide,bu dönemde konuşsanda bilgi kirliliği deyip geçiştirilecek,birazda dinlemek lazım belki bakalım noluyor şubemizde diye... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...