Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Arslan' Alıntı:
? Galatasaray, Seray Altay'ı İstiyormuş - Aldığımız duyumlara göre Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Galatasaray, Eczacıbaşı Zentiva oyuncusu Seray Altay'ı transfer etmek istiyormuş.

Voleybolmagazin
Hadi insallah,gercekten formamiz onun üstüne cok yakisiyor,Savas abi (Eskigülek)´in kulaklari cinlasin. :) :p

Bülent Güneş İtalya?da

Galatasaray Bayan Takımı yardımcı antrenörü Bülent Güneş İtalya ligi play off yarı final karşılaşmalarını izlemek üzere Milano?ya gitti.

1 Mayıs?ta Milano?ya giden Güneş, MC- Carnaghi Villa Cortese ile Foppapedretti Bergamo takımları arasında 5 maç üzerinden oynanacak play off yari final karşılaşmaları takip edecek.

Galatasaray Bayan Takımı antrenörü Gökhan Edman?nın destekleriyle İtalya?ya giden Güneş, 3 Mayıs?ta dönüş yapacak.

Madem Bülent Bey gitmiş, sonuçlardan da haberdar edelim voleybolseverleri. Şu anda yarı final karşılaşmaları oynanıyor ve eşleşmelerde durum şöyle:

Scavolini Pesaro-Monte Schiavo Banca Marche Jesi:1-1
MC Carnaghi Villa Cortese-Foppapedretti Bergamo: 1-1

Böyle çekişmeli lig için darısı başımıza diyelim.

Kurtuluş abi, bu iki takımdan bize gelebilecek oyuncular kimler olabilir? Bilgin var mı?

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Kurtuluş abi, bu iki takımdan bize gelebilecek oyuncular kimler olabilir? Bilgin var mı?

Açıkçası pek bir fikrim yok. Ama oyuncu izlemekten çok öngörüşme için gidilmiş olabilir. Zaten yardımcı antrenör herhalde İtalyan Ligi'ni ezbere biliyordur. Maçları izlemeye gittiğini de sanmıyorum çünkü final-four yok, deplasmanlı karşılaşıyorlar. Yani bugün Milano'daydı maç, 2 gün sonra Bergamo'da. Oradan kötü oyuncu gelmez. Bir sonuç çıkacaksa, iyi bir sonuç çıkar.

Bülent Güneş sadece maçları takip etmek için gitmiş olabilir. Gerek Villa Cortese gerekse Volley bergamo ilk altısından oyuncu kapmak bana pek olası gelmiyor. Avrupa'da en iyi voleybol İtalya'da oynanıyor yerinde takip etmek büyük ayrıcalık tahminim Volley Bergamo- Scavolini Pesaro finali olacağı ve Foppapedretti Bergamo'nun şampiyon olacağı yönünde zira bu gün nihayet beklenen oyunu oynadılar ve artık yerel şampiyonluğu kazanmanın zamanı geldi

Murat Baylan' Alıntı:
Bülent Güneş sadece maçları takip etmek için gitmiş olabilir. Gerek Villa Cortese gerekse Volley bergamo ilk altısından oyuncu kapmak bana pek olası gelmiyor. Avrupa'da en iyi voleybol İtalya'da oynanıyor yerinde takip etmek büyük ayrıcalık tahminim Volley Bergamo- Scavolini Pesaro finali olacağı ve Foppapedretti Bergamo'nun şampiyon olacağı yönünde zira bu gün nihayet beklenen oyunu oynadılar ve artık yerel şampiyonluğu kazanmanın zamanı geldi
Bana göre bu gibi oyuncular, sadece tüm dünyada etkisini gösteren ekonomik kriz sebebiyle GARANTİ para seçeneğini düşünerek Türkiye'yi tercih edebilir. Kabul etmek etmek gerekir ki, Poljak, Osmokroviç, Gamova, Djresilo gibi isimleri barındıran Türkiye Ligi, Avrupa'daki diğer önemli oyuncular için de önemli bir seçenektir.

Sevgili Savaş abi ben Galatasarayı düşünerek yazdım ön görüşme oyuncu bakma gibi konular gündeme gelince Galatasaray büyük paralar vermediği sürece avrupa şampiyonu ve italya liginin iyi takımlarından ikisi olan bu takımlardan oyuncu alamaz bana göre İtalya liginin kalitesinden bahsetme nedenim herhangi bir transfer görüşmesi olmasa dahi gidip maçları izlemek bile ayrıcalık olduğu içindi.

Murat Baylan' Alıntı:
Sevgili Savaş abi ben Galatasarayı düşünerek yazdım ön görüşme oyuncu bakma gibi konular gündeme gelince Galatasaray büyük paralar vermediği sürece avrupa şampiyonu ve italya liginin iyi takımlarından ikisi olan bu takımlardan oyuncu alamaz bana göre İtalya liginin kalitesinden bahsetme nedenim herhangi bir transfer görüşmesi olmasa dahi gidip maçları izlemek bile ayrıcalık olduğu içindi.
Haklısın Murat,
Ancak benim duyumlarıma göre de bu sene erkek takımından ziyade kadın takımımıza yatırım yapılacak.
Bülent hocanın ziyaretini turistik olarak görsem de ben genel anlamda bahsettim yıldız statüsündeki oyuncuların ülkemizi tercih etme nedenleri.
Ayrıca transfer görüşmesi yapmak, Bülent hocaya verilecek bir yetki de değil zaten. ;)

? Galatasaray Nemer'le Anlaşma Yenilemek İstiyormuş - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için Brezilyalı oyuncu Ashlei Nemer ile sözleşme yenilemek istediği öğrenildi. Ayrıca Alman pasör Frank Dehne ile yolları ayıran Galatasaray'ın, önümüzdeki sezon için Fransız oyuncu Philippe Barca ile anlaşmayı düşünmediği gelen duyumlar arasında.

Barca ile anlaşmayı düşünmüyorsak o bölgeye Sırp milli takımında da oynayan,2 sene önce bizde oynamış olan Vladan Dordevic i alalım.2 sene önceki takımda tek başına oynuyordu resmen.Sonrasında SGK ya transfer oldu.Şimdi nerede oynuyor bilmiyorum.

Piccinini önemli bir oyuncu ama La Bianco olmadan Piccinini ne kadar var olur orası muamma.Ayrıca o mevkiye oyuncu transfer ederlerse Seda'yı kesmek zorundalar,Seda'yı da keseceklerini zannetmiyorum,belki Gamova gidicidir,ailesine ve Rusya'ya düşkün sanırım,çok özlediğini söyleyip diyordu zaten,o zaman Seda'yı çapraza çekerler.Bence Fener'in Gamova'yı tutup kaliteli bir orta alması daha mantıklı,mantıklı olanı yapmazlarsa daha iyi olur aslında.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Ancak benim duyumlarıma göre de bu sene erkek takımından ziyade kadın takımımıza yatırım yapılacak.

Savaş abi, bu demektir ki 3. olduğumuz Avrupa Kupa'sını bu sefer kazanmak istiyoruz.

F4'e yine kalırsak bu sefer inşallah İstanbul'a aldırırız.

Yönetimin voleybolda hedef olarak bayan takımını seçtiği zaten çok belli oluyor. En azından bayan takımında iddialı bir kadro oluşturulursa çok iyi olur.
İtalyan liginde yarı final oynayan iki ekibin kadrosunun Galatasaray antrenörlerinin izlemesine gerek olmayan kalitede olduğunu düşünüyorum. Yani bu sanki Barcelona'nın maçına oyuncu seçmek için gitmeye benziyor. Eğer hedef voleybolcu varsa onun için gidilmiş olabilir sanki. Nabız yoklamak bir bakıma. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Bir transfer haberi bekliyorum açıkçası. Belki de fazla iyimserim :)

Yanlız haberde Gökhan Edman'ın katkılarıyla denilmiş,oyuncu izlemek için veya transfer için giden bir adama G.Edman neden destek versin,ayrıca Savaş abininde dediği gibi transfer işini yardımcı hocamıza bırakmazlar kanımca...Oyuncu izlemeye gitti rapor sunacak desem maçını izlediği takımlardan bir oyuncu almak isteniyorsa gidip izlemeside pek mantıklı değil,o takımlardan oyuncu izlenmez alınabiliyorsa alınır...:)

? Gamova Dinamo Kazan'la Anlaşmış - Duyumlara göre Fenerbahçe Acıbadem'de forma giyen Rus yıldız Ekaterina Gamova'nın, önümüzdeki sezon için kendisine 700.000 Euro teklif eden Rusya'nın Dinamo Kazan takımıyla anlaştığı öğrenildi. (05.05.2010)

Voleybolmagazin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...