Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her seferinde taraftarın voleybola ilgisi artsın deniyor da taraftar da iddiası olan takımın maçına gidiyor. Daha önce de yazmıştım, artık Ziraat-Galatasaray maçlarına gitmekten sıkıldım çünkü hep yeniliyoruz. Maçta yeneceğimiz dair bir işaret görsek, bir sonraki maça da gideriz. Yani yönetim önce şartları oluşturup güçlü, iddialı bir kadro kursun. Taraftar hala gelmiyorsa o zaman taraftarın voleybola sahip çıkmasına dair demeçler verilsin. FB Acıbadem'in, yeteri kadar taraftarı maça gelmediği için Avrupa'da ceza aldığını hatırlayalım. Ne oldu sonuçta? Acıbadem, 'taraftar gelmiyor, desteği çekelim' mi dedi? Hayır.
Neslihan'ın tek başına gelmemesinden daha doğal bir şey yok. Ama Neslihan'la birlikte iyi birkaç transferle iddialı bir kadro kurulabilir ve bu taraftar da Neslihan'ı basketboldaki Işıl'ın pozisyonuna koymaktan çekinmez.
Sponsorluk için Galatasaraylı iş adamı bulmaya gerek yok. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Eğer siz bir marka yaratırsanız sponsor bulursunuz. Bu her alanda böyledir. Hatta açıkçası, isim sponsoruna bile gerek olmadan, formaya alınan reklamla vb. bile sponsorluk oluşturabilirsiniz. Sonuçta voleyboldan söz ediyoruz. Futbolda, şu omuzlarda taşınan futbolculara ne kadar para verilmiş? Bu parayı sponsor mu vermiş?
Sözün özü, sonuçta kulübün yöneticileri bu maçlara gidecekler. Maçlarda o koltuklarda oturacaklar. Her yöneticinin de aynı zamanda taraftar olduğunu düşünürsek onların da ezeli rakibi ya da başka bir takım karşısında ezilen bir takım görmeye dayanabileceklerini sanmıyorum.

? Galatasaray'da Hedef Yeniden Leonel Marshall - Geçtiğimiz sezon bir boya firması sponsorluğunda Kübalı oyuncu Leonel Marshall'ı kadrosuna katmak isteyen fakat başarılı olamayan Galatasaray A Erkek Takımı, bu sezonun tamamlanmasıyla Leonel Marshall'ı renklerine katmak için yeniden çalışmalara başlamış...

? Galatasaray Tolga Altıntaş'ı İstiyor - Aldığımız duyumlara göre transfer çalışmalarına başlayan Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, geçtiğimiz sezon Diltaş Eğitim Kurumları'nda forma giyen başarılı smaçör Tolga Altıntaş ile ilgileniyormuş.. (30.04.2010)

? Galatasaray Yasin Sancak'ı İstiyormuş - Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de oynayan fakat yaşadığı sakatlıktan dolayı sezonun son maçlarında forma giyemeyen Yasin Sancak'ı Galatasaray istiyormuş... (30.04.2010)

? Ali Peçen Menajer mi Oluyor? - Geçtiğimiz sezon Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer edilen deneyimli libero Ali Peçen'in önümüzdeki sezon takıma menajer olabileceği konuşulmakta... (30.04.2010)

Ali Çayır Mef Okulları ile prensipte anlaştı
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin yeni takımı MEF Okulları, geçtiğimiz sezon önce Polonya'nın Jastrzebski Wegiel takımında forma giyen Ali Çayır ile prensipte anlaştı.

Aroma Erkekler Voleybol 2 Ligi'nde sergilediği başarılı performans ile 1. Lige yükselen ve transfer çalışmalarına hız veren MEF Okulları, geçtiğimiz sezon önce Polonya'nın Jastrzebski Wegiel takımında forma giyen 1981 doğumlu başarılı pasör çaprazı Ali Çayır ile prensipte anlaştı.

MEF Okulları ile prensipte anlaşmaya varan başarılı pasör çaprazı Ali Çayır'ın önümüzdeki hafta içi resmi imzayı atması bekleniyor.

? Galatasaray, Ivana ve Natasa'yı Tutmak İstiyormuş - Transfer çalışmalarına başlayan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig Takımlarından Galatasaray'ın, Sırp oyuncuları Ivana Djerisilo ve Natasa Krsmanovic'i önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği öğrenildi.Bu arada Brezilyalı smaçör Valeska Menezes'in durumu henüz belli değilmiş. Fakat duyumlara göre Galatasaray, Menezes ile büyük ihtimalle yolları ayıracakmış...

? Galatasaray, Seray Altay'ı İstiyormuş - Aldığımız duyumlara göre Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Galatasaray, Eczacıbaşı Zentiva oyuncusu Seray Altay'ı transfer etmek istiyormuş.

Voleybolmagazin

Savaş Eskigülek' Alıntı:

Abi insanın zoruna gidiyor ama bu kadarıda fazla yani...Takıma aldılar ses yok,Kaptan yaptılar ses yok,şimdide menajer yapacaklarmış ses yine olmaz ise bu insan yakında çıkıp Başkanlığa adayım der...Elimden başka birşey gelmediğinden o uç örneği verdim...Neler oluyor bize;yine neler oluyor şarkısını dinlemek veya açlık grevini girmek...iki yol var yani... :)

Tugay Arslan' Alıntı:
? Galatasaray, Ivana ve Natasa'yı Tutmak İstiyormuş - Transfer çalışmalarına başlayan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig Takımlarından Galatasaray'ın, Sırp oyuncuları Ivana Djerisilo ve Natasa Krsmanovic'i önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediği öğrenildi.Bu arada Brezilyalı smaçör Valeska Menezes'in durumu henüz belli değilmiş. Fakat duyumlara göre Galatasaray, Menezes ile büyük ihtimalle yolları ayıracakmış...

? Galatasaray, Seray Altay'ı İstiyormuş - Aldığımız duyumlara göre Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Galatasaray, Eczacıbaşı Zentiva oyuncusu Seray Altay'ı transfer etmek istiyormuş.

Voleybolmagazin

Seray ha gülerim buna.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Serdar Mengi":1o3cgq4z]

Seray ha gülerim buna.

Neden böyle dediniz sorabilirmiyim,yanlış anlamayın gerçekten anlamadım...[/quote:1o3cgq4z]

Geçen sene Seray bizde kiralık oynuyordu ve düşük bir bonservisi vardı hatırladığım kadarı ile ama bu parayı o zaman ödememiştik. Şimdi ne değiştiki?

Belki ben yanlış hatırlıyorumdur doğrunu Savaş bilir.

Mustafa, geçen sezon oynayan Ali Çayır Volkan'dan çok mu kötüydü. Bence Ali Çayır geçen sezonki Volkan'dan çok üstün. Biz zaten her sene şsampiyon oluyoruz ligde bırak bir kerede olmayalım. :p

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Serdar Mengi":27mjiwg6]Belki ben yanlış hatırlıyorumdur doğrunu Savaş bilir.
Tamamen doğru hatırlıyorsun Serdar.[/quote:27mjiwg6]

Savaş abi Gökhan hocanın Seray hakkında biz istiyoruz ama kulübü vermeye yanaşmıyor,belki yine kiralayabiliriz tarzı açıklamasını nereye koymalıyız...

[/quote]

Savaş abi Gökhan hocanın Seray hakkında biz istiyoruz ama kulübü vermeye yanaşmıyor,belki yine kiralayabiliriz tarzı açıklamasını nereye koymalıyız...[/quote]
Geçen sene de aynı hikayeyi okudular.
Seray istiyor, GS istiyor, Eczacı oynatmıyor!
Bir yerde yanlışlık yok mu sizce?

Yanlışlık varda hani bazı kulüpler bu konuda bencil davranabiliyor,hem oynatmıyor hemde vermiyor,gerçi sizin vurgu yapmak istediğiniz noktayı anladım,sanırım biraz söylenenlerle icraat çelişiyor...Şaşırıyormuyum tabiki hayır...

Savaş abi transferlerle ilgili bir gelişme var mı? Görüşülen oyuncular hakkında bilgi verebilir misin?

GALATASARAY TÜRK TELEKOM MU OLUYOR?
Müessese kulüplerinin tribünlerinin bomboş olması spor kulübü yöneticilerini harekete geçirdi. Fenerbahçe'nin acıbadem hastaneleri ile birleşip, çok başarılı olması üzerine Galatasaray ile Beşiktaş da temaslara başladı. Galatasaray'ın Seyrantepe'deki stad işinde destek aldığı Türk Telekom'a teklif götürdüğü gelen haberler arasında. Ancak, Türk Telekom'un bu sezon başında Vakıfbank Güneş Sigorta'ya sponsor olması sorun gibi görülüyor. Eczacıbaşı Zentiva'nın forma renklerinde olmamasına rağmen, teknik kadronun tişortlarında beyazın üzerinde siyah olması ise "Beşiktaş Eczacıbaşı mı oluyor ?" sorularının oluşmasına neden oldu. Bekleyelim ve görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...