Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Voleybolda yine yaprak kıpırdamıyor. Yönetim de bunun farkında olacak ki resmi siteden geçen yılki oyuncularla yenilenen sözleşmeler duyuruluyor. "Alem gider aya biz kaldık yaya" misali Miljkovic Fenerbahçe'yle imzalarken biz Ebru'yla uzattığımızı duyuruyoruz. Bekle taraftar bekle...

Ebru Algür ile yollar ayrıldı
30/06/2010 22:57:05

Galatasaray?da 2 sezondur menajer görevini üstlenen Ebru Algür ile sarı-kırmızılıların yolları ayrıldı.

Voleybolu bıraktıktan sonra kulüp menajerliğine soyunan ve Galatasaray?da çalışan Ebru Algür ile Galatasaray?ın yolları ayrıldı.

Murathan Kısal ile sözleşme yenilemek ve İbrahim Akşerin yollanmasından sonra şubemizin ne kadar kötü yönetildiği gerçeği bir kere daha ortaya çıkmıştır.

mutlu tuna' Alıntı:
Murathan Kısal ile sözleşme yenilemek ve İbrahim Akşerin yollanmasından sonra şubemizin ne kadar kötü yönetildiği gerçeği bir kere daha ortaya çıkmıştır.
Akşeker'in elde tutulamaması,sözleşme uzatılamaması demek daha doğru olmaz mı,yollanması denilince çok farklı bir anlam çıkıyor.

İbrahim Akşeker Ziraat Bankası?nda
01/07/2010 21:21:30

Ziraat Bankası Galatasaray?dan İbrahim Akşeker?i transfer etti.

Orta oyuncuları Fatih Ulusoy ve Zafer Paşaoğlu ile yollarını ayıran Ziraat Bankası son olarak Galatasaray?dan İbrahim Akşeker?i transfer etti.

1987 doğumlu oyuncu uzun yıllardır Galatasaray forması giyiyordu.

Ziraat Bankası orta oyuncu olarak kadrosuna daha önce Diltaş?tan Emin Yolver?i almıştı.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
İbrahim Akşeker Ziraat Bankası?nda
01/07/2010 21:21:30

Ziraat Bankası Galatasaray?dan İbrahim Akşeker?i transfer etti.

Orta oyuncuları Fatih Ulusoy ve Zafer Paşaoğlu ile yollarını ayıran Ziraat Bankası son olarak Galatasaray?dan İbrahim Akşeker?i transfer etti.

1987 doğumlu oyuncu uzun yıllardır Galatasaray forması giyiyordu.

Ziraat Bankası orta oyuncu olarak kadrosuna daha önce Diltaş?tan Emin Yolver?i almıştı.
Akşeker'e Z.Bankasında başarılar diliyorum. İnşallah tekrar yuvaya döner.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="mutlu tuna":1dp6b2cb]Murathan Kısal ile sözleşme yenilemek ve İbrahim Akşerin yollanmasından sonra şubemizin ne kadar kötü yönetildiği gerçeği bir kere daha ortaya çıkmıştır.
Akşeker'in elde tutulamaması,sözleşme uzatılamaması demek daha doğru olmaz mı,yollanması denilince çok farklı bir anlam çıkıyor.[/quote:1dp6b2cb]
İbo gönderilmiştir!
Ayrıca erkek takım yardımcı antrenörü Hasan hoca da yollanmıştır!
Yollanması gerekenler duruyor, gencecik insanlar kovmaktan beter ediliyor.
Işık hocanın depresif ve paranoyak tavırları, bu sene de takıma zarar vermeye başladı!
Yakında menecer Murat Ersoy 'un da seneye olmadığını duyarız! Ha diyeceksiniz ki olsa ne olur olmasa ne olur? Haklsınız, ama bu bir kıyımın işaretidir.Tek adamlığa doğru hızla ilerleyen, kendinden başka herkese önyargı ile bakan bir düşünce yapısından bahsetmek ne kadar acı!
Bu satırlar sana iletildiğinde lütfen Bahreyn'de kal, dönme!

yalcinkara54' Alıntı:
Caner Pekşen İle Sözleşme Yenilendi

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, oyuncularımızdan Caner Pekşen ile anlaşarak sözleşmesini yenilemiştir.

Takımımıza altyapıdan gelen Caner Pekşen'e Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/voleybol/erk ... r/7226.php
Caner Pekşen alt yapıdan yetişen bir oyuncu değildir. Fatih Trabzon Hastanesi takımından 3 sene önce transfer etmiştik! Bu bilgide bir yanlışlık vardır.
A Takıma transfer oldu, 2 sezon Gençler Ligi'nde de kaptan olarak oynadı. Ayrıca geçen sene Avrupa Ligi'nde A Milli Takım'da yer almıştır.

Aslında uzun zaman oldu ...
Ama hep takipteydim , önce Paidar Kaptan için yazacaktım sonra başlıklara bakayım derken birden Savaş Ağabey'in yazısını gördüm .
Ve hemen yazma gereksinimi duydum !
Şubede işler iyi gitmiyor malesef !
Yakında Menküerizm gibi bir yönetimle karşı karşıya geleceğiz sanırım .
Çok iyi hocadır başarılarını anlatmak için sayfalar yetmez ... Ancak iyi antrenör olmak iyi bir idareci olunacağı anlamına gelmiyor malesef !
Işık Menküer ; şubede neler yapıyor yada 2 senedir neler yaptığını sağır sultan dahi biliyor . Sevgili Cevdet Ağabeyle çok konuşmuşumdur bu konuyu ama neye yarar .
Benim için GALATASARAY Voleybol Şubesi çok değerlidir çok önemlidir .
İyi de takip ettiğimi de söyleyebilirim ( maçlarada giderim haberleri de günününe takip ederim )
Ama neye yarar !
Olsun biz görev edinmedik bunu arma sevdalısı olmak böyle birşey işte ...
1 sene olmuştu neredeyse yazmayalı ... Beni tanıyanlar bilir voleybol sevgimi .
Fakat işler yolunda gitmiyor bu biline ...

Can Altay' Alıntı:
O kadar da Orkun'a güvendik, bizden biri dedik...
Oluşturmaya çalıştırdıkları Kurumsal yapı içinde, sportif direktörün görev tanımları sanırım benim anladığım gibi değil maalesef.Bu sebeple Orkun şu aşamada suçlanacak en son kişidir.
Orkun, şu anda şubede neler yapıldığını, görevinden azıcık uzaklaşıp sade vatandaş olarak bir görebilse anlayacak neye alet olduğunu ama neyse :(
@ Saygın,
Bundan sonra çok daha sık yazmanı rica ediyorum kardeşim.
Sizleri görünce şubenin geleceğine olan inancım artıyor.

BİRİLERİNİN GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ YILLARIN İNTİKAMINI ALMAYI BIRAKMASINI İSTİYORUM!

Voleybolda hareketliliği cidden FB Acıbadem sağlıyormuş. Ne zaman ki transferi bitirdiler voleybol siteleri sustu. Bayanlarda ve erkeklerde bu kadrolarla lige gireceksek konumumuz bu yılkinden daha yukarıda olmayacak. Belki voleybolda da bir kan değişikliği gerekiyordur. Tıpkı basketboldaki gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...