Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
İyi güzel eleştir de altında yatan sebebi bilmeden niye bir tarafından sallıyorsun? Burada sana eleştiri yaptın diye kızan yok ! Yetkili insanlar ile görüş sebebini öğren, biz de aydınlanalım.Hem sende istediğin gibi eleştirini yaparsın.
Altinda yatan sebep ne olabilir? Parasizlik mi? Hadi erkek takimini gectim de bayanlara MedicalPark diye bir sponsor bulmussun, sana Gamova'nin yillik ücretinin 8 misli kadar bir bütce sunmus sen hala transfer yapmiyorsun. Bunun altinda yatan bir tek sebep olabilir o da subeyi önemsememek. O paralar baska yerlere harcanacak bu belli oluyor.

Salih'in dediği doğru olabilir çünkü voleybol'da 3. veya 4. olduğumuz zaman kimse yönetimi eleştirmez,onlarda bunu çok iyi biliyor bu yüzden çokta fazla umursadıklarını sanmıyorum ben voleybol şubesini,bu yılda idarelik kadrolar kuracaklar,ne çok iyi,ne çok kötü üçüncü,dördüncü olursak allah razı olsun diyecekler.

En azından basketbol'da şubeyi sorgulayan daha geniş kitle var bu yüzden arada kıpırdanmalar oluyor basketbol'da örneğin oktay mahmudinin gelmesi,ama voleybol ne yazık ki iyice geri planda kalmış durumda,doğruya doğru.

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":2ayekixe]İyi güzel eleştir de altında yatan sebebi bilmeden niye bir tarafından sallıyorsun? Burada sana eleştiri yaptın diye kızan yok ! Yetkili insanlar ile görüş sebebini öğren, biz de aydınlanalım.Hem sende istediğin gibi eleştirini yaparsın.
Altinda yatan sebep ne olabilir? Parasizlik mi? Hadi erkek takimini gectim de bayanlara MedicalPark diye bir sponsor bulmussun, sana Gamova'nin yillik ücretinin 8 misli kadar bir bütce sunmus sen hala transfer yapmiyorsun. Bunun altinda yatan bir tek sebep olabilir o da subeyi önemsememek. O paralar baska yerlere harcanacak bu belli oluyor.[/quote:2ayekixe]

Parasızlığı kim dedi? Oyuncularla anlaşmalar yapıldı, sadece duyurulmadı. Ne transferi yapacağız daha mevki söyle de yapsınlar ? Biraz sabır yahu ! Sezonun ilk maçı yarın değil Salih ! Hatırlatıyım !

Bak resmi site her gün bir transfer açıklıyor.Belki yarın açıklanacak kişi yeni voleybolcularımızdır. Allah rızası için sabır yahu !

Yahu size aileniz istediğiniz bir şeyi hemen veriyor mu?

Ya birak Hüseyin herkes kadrosunu kurali haftalar oldu sen hala sabirdan bahsediyorsun. Piyasada oyuncu kalmayacak yakinda! Zaten yildizlarin hepsini Fener aldi bari sagda solda artan varsa onlari kacirmayalim artik. Seneye bir beklentim yok zaten Sampiyonluk yolunda veya Avrupa kupalarinda. Ama en azindan Fener'e her mac 3-0 degilde 3-1 3-2 yenilecek bir kadro kurulabilir.

Bu arada sen de elestirini biraz daha kibarca yapabilirsin...

Salih Coskun' Alıntı:
Ama en azindan Fener'e her mac 3-0 degilde 3-1 3-2 yenilecek bir kadro kurulabilir.

Malesef bu cümle bile her şeyi anlatmaya yetiyor.. Yanlış anlama Salih, seni eleştirmiyorum burda. Aksine dediğin -her ne kadar içimizi acıtsa da- doğru..

Ayrıntılı açıklamayı Uğur (Güven) yapabilir ama teknik aksaklıklar yaşıyoruz birkaç gündür. Sorunun giderilmesi için çalışıyor Uğur.

Sanırım en son yedekler 26 Haziran´da alındığı için o tarihten bugüne kadarki yazılanlar gitti.

Bu sezon Bayan Takımımızdan ümidim yok. Erkek Takımımızdan ümitliyim. Teknik Heyetimiz Takım Liderliğini Kemal ve Volkan'a verirse özellikle içerde ki maçlarımızı içerdeki derbileri kolay vermeyiz. Bu sezon Kemal ve Volkan'ın tek başına bize maç aldıracaklarını düşünüyorum. Özellikle Volkan'ın Fenerbahçe'ye karşı hıslı oynadığını biliyoruz. Şampiyonluktan bahsetmek zor ama yarı finali kesin yaparız. Bir aksilik olmazsa Türkiye Kupasını bu sezon Müzemize götürürüz.

Deniz'in yerli oyuncu sıkıntısı çektiğimiz dönemde sözleşmesinin uzatılması mantıklıda,Barca'nın sözleşmesinin uzatılmasına bir anlam veremedim,daha iyisi kolaylıkla bulunabilirdi,geçen sene verdikleri ortada...

Açıkçası ben her iki takımdan da ümitsizim. Şayet play off lara kalmak ve ilk turda elenmek başarıysa takımlarımız başarılı olabilir. Yıllardır sorun olan sponsor bulundu evet ama bulundu da ne oldu? Yine ilk iki belli 3 veya 4 e oynarız kadınlarda. Erkeklerde ise açıkçası Işık hoca epey değişmiş. Eskiden bir çok oyuncu oynatır ve bundan gocunmazdı ama şimdi 40 lık ouyuncular sakat oyuncuları toplama merkezine dönüştük. Bu arada Halkbank gelecek 3-4 yılın transferlerini yapıyor yani geleceğe bu takım damga vurur.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Deniz'in yerli oyuncu sıkıntısı çektiğimiz dönemde sözleşmesinin uzatılması mantıklıda,Barca'nın sözleşmesinin uzatılmasına bir anlam veremedim,daha iyisi kolaylıkla bulunabilirdi,geçen sene verdikleri ortada...
Deniz'in manşet sorunu devam ederse bu sezon da hayal kırıklığı olur.

Fransız pasör gelince memleket kontenjanı sebebiyle Barca da kalmış oldu.
Zira sezon sonunda kendisi ile anlaşma düşünülmüyordu. Bakalım iki Fransız arasında Nemer bu sene ne verecek?

Ebru Elhan İle Sözleşme Yenilendi

Galatasaray Medical Park Kadın Voleybol Takımı, oyuncularımızdan Ebru Elhan ile anlaşarak sözleşmesini yeniledi.

Takımımıza, geçen sezon Türk Telekom'dan gelen Ebru Elhan'a Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Kürşat Turkay' Alıntı:
Ebru Elhan İle Sözleşme Yenilendi

Galatasaray Medical Park Kadın Voleybol Takımı, oyuncularımızdan Ebru Elhan ile anlaşarak sözleşmesini yeniledi.

Takımımıza, geçen sezon Türk Telekom'dan gelen Ebru Elhan'a Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.
Ben Ebru'nun geçen yıl oynadığını hiç görmedim şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...