Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanı gecen seneden ıyı yerde olmayacagımız kesın fb transferlerı bıtırdı ama yaptılar yıne yapacaklarını lıg sımdıden sekıllendı bıle erkeklerde acık ara ondeler bu sene gecen senekı gıbı pekde zorlanmayacaklar zıraat pasıf kaldı arkas beklenen transferlerı yapamadı yanı ondeler acık ara bayanlarda eczacı bıraz zorlayabılır ama yıne ordada ondeler. transferlerını yazmaya kalksam zamanım yetmez ..neyse yıne husran yıne husran

Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz, geçen sezon forma skandalından sonra Erkek Basketbol Takımımıza çok büyük destek verdi. Öyleki Akatlarda ki Beşiktaş maçında bile takımı yalnız bırakmadı. Yıllardır Erkek Voleybol takımımızın maçında Galatasaray Spor Kulübü Başkanını göremedik. Basketboldaki gibi bir skandal olmadan Yönetimimiz Erkek Voleybol Takımıza destek olursa Kemal, Volkan ve Pezük gibi önemli yıldızlarımızla başarılı oluruz.

Avrupa Kupalarında kuralar çekildi. Bu saatten sonra kim kalmıştır ki. Hele erkeklerde çok iyi isimler alınabileceğini sanmıyorum. Zaten üç yabancı hakkımız doldu. Avrupa'da da oynamıyoruz. Türklerden de var mı alabileceğimiz kaliteli oyuncu?

Bayanlarda Medical Park'ın hatrına belki bir ya da iki transfer olabilir ama yine de geç kaldığımızı düşünüyorum. İller Bankası'ndaki Meryem'in durumunu bilen var mı? Burada Fenerbahçe maçında canlı izledim ve çok beğendim. Hem güçlü hem aklını kullanan ve de hırslı. En önemlisi çok genç.

Birincisi hangi pozisyon için yabancı alınacak ikincisi bu yabancı kalitesiz olacak çünkü tribünde olacak.

Daha sezon başlamadan her şey belli. Takımın sınırları, ne yapabileceği vs vs.

Voleybolda Fener'in iki şampiyonluğunu yine görürüz bu sene.

Gizeme teklif yağıyor
Türk bayan voleybolunun başarılı oyuncularından Gizem Giraygil?e teklif yağıyor.

Yıldız ve Genç Milli Takımlarda oynayan, geçtiğimiz yılı Ereğli Belediyesi?nde geçiren pasör pozisyonunda aranan ismi Gizem Plaj Voleybolu Milli Takımı?nda da görev yapıyor.

Gizem, yaz tatilini boş geçirmemek ve formda kalmak, ama daha da önemlisi Milli görev olduğu için Plaj Voleybolu Milli Takımı forması giydiğini söyledi. Plaj voleybolunun yükselen değer olduğuna dikkati çeken Gizem, Türk Milli Takımı?nın da çok yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu, gelecekte, ?Plajın Sultanları? tabirinin mutlaka yerleşeceğini ifade etti.

Ereğli Belediyesi ile yollarının ayrıldığını açıklayan Gizem Giraygil, kendisine bir çok teklif yapıldığını, bunların içinden birini terch edeceğini söyledi.

oyuncuyu tanıyan varmı arkadaşlar belki de bizde teklif yapmışızdır...

Yannick Bazin Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Fransız Milli Takımı ve Paris Volley'in pasörü Yannick Bazin ile anlaştı.

Önümüzdeki sezon sarı kırmızılı formayı giyecek olan 1,89 boyundaki Yannick Bazin, 1983 doğumlu. Sporcumuza Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Galatasaray çok kaliteli bir pasör almış oldu böylece. Milli takımda oynarken izleyenler bilir ne kadar kaliteli bir pasör olduğunu, Krniç'ten sonra aradığımızı bulduk diyebilirim kesinlikle, hayırlı olsun :)

Erika Kelly Coimbra Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, Brezilyalı smaçör Erika Kelly Coimbra ile anlaştı.

30 yaşında olan ve "Kiki" lakabı ile anılan Erika Kelly Coimbra, Brezilya Milli Takımı?nın 2000 Olimpiyatları?nda bronz, 2003 Dünya Grand Prix?sinde gümüş madalya almasında önemli pay sahibi oldu. Erika Kelly Coimbra'ya Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

hayırlısı olsun...

Kamil Sarper Bey, o oyuncuyla ilgilendiğimizi sanmıyorum, takımımız Vsgtt'nin deneyimli pasörü Arzu Göllü ve Beşiktaş'tan Seda Eryüz ile daha önce anlaşmıştı bilindiği üzere.

Bu Yannick Bazin'in ismide çok karizmatik ya,2 saattir içimden Yannick Bazin deyip duruyorum,Spikerler ne güzel söyler Yannick Bazinnn diye : )

Erkek voleybolun sampıyonluga oynama ıhtımalı ne arkadaslar cok detaylı bı bılgım yokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...