Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vermediler Furkan'ı parasızlıktan şube kapattılar. :)

Bölgesel lige düşmüşler.(;Şube kapatmaktan kastım o)

Bazı ajanslardan geçen Voleybol takımının ligden çekildi haberine Ankaragücü'nden yalanlama geldi. Ankaragücü Genel Menejeri Ender Yurtgüven , Voleybol takımını gelecek sezonda da devam edeceğini belirtti.

Yeni bir yapılanma içine girildiğini belirten Ender Yurtgüven "Voleybol sezonun başlamasına 2 aydan çok süre var. Gelecek sezon için iyi bir takım yaratmak için çalışma içindeyiz. Önümüzdeki günlerde Voleybol Takımımız için bir menejer ile anlaşıp transferlere başlayacağız. Takım antrenörlüğü için de görüşmelerin sürüyor" dedi.

Ajanslardan geçen haberin kesinlikle doğru olmadığını belirten Yurtgüven "Bahsi geçen haberde lige katılım bedelimizin ödendiği zaten söylenmiş. Şu an itibari ile Voleybol Federasyonunun bize sunmuş olduğu, bizim de yerine getirmediğimiz bir şart yok." dedi.

Korkmaz Sivas'a Transfer Oldu
Geçtiğimiz sezon Galatasaray kadrosunda bulunan 2.06'lık pasör çaprazı Zeynel Korkmaz 2. Lig takımlarından Sivas 4 Eylül Belediye Spor'a transfer oldu.
[Korkmaz Sivas'a Transfer Oldu]

Netaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve son olarak Galatasaray kadrosunda bulunan 2.06'lık pasör çaprazı Zeynel Korkmaz, Aroma Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Sivas 4 Eylül Belediye Spor ile anlaştı.

1. Lig takımlarından da çeşitli transfer teklifleri aldığını belirten Zeynel Korkmaz, "Amacım yedek kalmak değil oynamaktı. Bu yüzden Sivas 4 Eylül Belediye Spor ile anlaştım. Anlaşma aşamasında bana göstermiş oldukları yakınlık ve samimiyetlerinden dolayı Sivas 4 Eylül Belediye Spor Başkanı Ahmet Bey'e ve Levent hocaya çok teşekkür ederim.
Geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunduğum Galatasaray Kulübü'nden Ali Himmetoğlu, Murat Ersoy, Orkun Darnel, İsmet Kır ve tüm yönetime desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Galatasaray'da 1 kişi haricinde herkese vefa borcum vardır ve bu borcumu bir gün ödeyeceğimi belirmek istiyorum." dedi.

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=1014

Zeynel' e her ne kadar hak versem de yine de böylesine bir açıklamayı doğru bulmadım. Kaldı ki tek kabahatli malum kişi de değil benim duyduğum kadarıyla.
Bir de teşekkür ettiği kişiler arasında öyle isimler var ki... Yani kaş yapayım derken göz de çıkarmış!
Tek dileğim sadece voleyboluna konsantre olsun. Önünde uzun yıllar var. Sadece voleybolunu oynasın.
Umarım birgün yeniden yollarımız kesişir.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Zeynel' e her ne kadar hak versem de yine de böylesine bir açıklamayı doğru bulmadım. Kaldı ki tek kabahatli malum kişi de değil benim duyduğum kadarıyla.
Bir de teşekkür ettiği kişiler arasında öyle isimler var ki... Yani kaş yapayım derken göz de çıkarmış!
Tek dileğim sadece voleyboluna konsantre olsun. Önünde uzun yıllar var. Sadece voleybolunu oynasın.
Umarım birgün yeniden yollarımız kesi
Aşir.
Abi, Zeynel Korkmaz kiralık mı ?

Ben voleyboldan çok fazla anlamam hatta Avrupa'da oyuncu bilmem ama bugün Polonya - japonya maçında Katrzyna GAJGAL diye bir oyuncu gördüm ve süper bir oyuncuymuş... Bu oyuncuyla ilgili bilgi verebilecek biri var mı ? acaba bi maç mı böyle oynadı yoksa hep mi iyi bir oyuncu. Ve bizim alabilceğimiz tarzda bir oyuncu mu acaba kendileri

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Hollanda-Çin maşında Hollandanın pasörüde güzeldi yanlız sadece güzeldi :)
Skowronska'dan bile mi güzeldi ? Yok artık Lebron James derim evet dersen :)

Valla ismini tam hatırlamıyorum unuttumda ama Manon Flier olması lazım :) Ekranda gayet iyi gözüküyordu :) Oyun olarak Çin ezdi geçti ama.

Skowronska´yı bugün izlediniz mi bilmiyorum ama berbat oynadı. Sanırım daha ağlamanın etkisini atlatamamış. :)
İnşallah karşının takımında da böyle oynarsın Skowronska, ağlamaya devam. :)

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":28a52f7q]Zeynel' e her ne kadar hak versem de yine de böylesine bir açıklamayı doğru bulmadım. Kaldı ki tek kabahatli malum kişi de değil benim duyduğum kadarıyla.
Umarım birgün yeniden yollarımız kesi
Aşir.
Abi, Zeynel Korkmaz kiralık mı ?[/quote:28a52f7q]
Bonservisi ile gitti.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Valla ismini tam hatırlamıyorum unuttumda ama Manon Flier olması lazım :) Ekranda gayet iyi gözüküyordu :) Oyun olarak Çin ezdi geçti ama.

Hollanda-güzel denkleminde ilk akla gelen isim Manon Flier, muhtemelen odur ama kendisi pasör çaprazı, ayrıca iyi de bir oyuncudur, belki bu maçta etkili olamamıştır. Bu sene Pesaro'ya transfer oldu, yani Pesaro her anlamda Skowronska'nın yerini doldurmuş oldu. :)

Mert Göker' Alıntı:
Skowronska´yı bugün izlediniz mi bilmiyorum ama berbat oynadı. Sanırım daha ağlamanın etkisini atlatamamış. :)

Kasia zaten Gamova'dan sonra Fenerbahçe'ye özellikle de istikararı bakımından biraz küçük geleceği kesin. Her ne kadar sevdiğim bir sporcu olsada sarı-lacivert içinde iyi bir performans göstermemesi dileğimizdir tabi.

madem artık stadımız tamamlanıyor her branşta hedef büyütmeliyiz.bence seneye mutlaka gamovayı almalıyız.hem fblilere güzel ders olur :p ayrıca fblilerin türk oyuncularına da kanca atmalıyız :p

Hikmet Görkem' Alıntı:
madem artık stadımız tamamlanıyor her branşta hedef büyütmeliyiz.bence seneye mutlaka gamovayı almalıyız.hem fblilere güzel ders olur :p ayrıca fblilerin türk oyuncularına da kanca atmalıyız :p

Kardeşim oruç tutuyorsan tutma daha fazla bence...

edit: Hikmet Gamova için söylemiyorum genel olarak iletilerini yazarken biraz daha düşün lütfen aklına gelen her şeyi yazma buraya ve yazarken diline birazcık daha özen gösterirmisin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...