Abi ne alaka voleybol başlığına ben geçen sayfalardan birşeymi kaçırdım yoksaHüseyin Çıtak' Alıntı:Furkan Aldemir?
Abi ne alaka voleybol başlığına ben geçen sayfalardan birşeymi kaçırdım yoksaHüseyin Çıtak' Alıntı:Furkan Aldemir?
yalcinkara54' Alıntı:Galatasaray'da 1 kişi haricinde herkese vefa borcum vardır ve bu borcumu bir gün ödeyeceğimi belirmek istiyorum." dedi.
Abi, Zeynel Korkmaz kiralık mı ?Savaş Eskigülek' Alıntı:Zeynel' e her ne kadar hak versem de yine de böylesine bir açıklamayı doğru bulmadım. Kaldı ki tek kabahatli malum kişi de değil benim duyduğum kadarıyla.
Bir de teşekkür ettiği kişiler arasında öyle isimler var ki... Yani kaş yapayım derken göz de çıkarmış!
Tek dileğim sadece voleyboluna konsantre olsun. Önünde uzun yıllar var. Sadece voleybolunu oynasın.
Umarım birgün yeniden yollarımız kesi
Aşir.
Skowronska'dan bile mi güzeldi ? Yok artık Lebron James derim evet dersenUğur GÜVEN' Alıntı:Hollanda-Çin maşında Hollandanın pasörüde güzeldi yanlız sadece güzeldi
Abi, Zeynel Korkmaz kiralık mı ?[/quote:28a52f7q]Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:[quote="Savaş Eskigülek":28a52f7q]Zeynel' e her ne kadar hak versem de yine de böylesine bir açıklamayı doğru bulmadım. Kaldı ki tek kabahatli malum kişi de değil benim duyduğum kadarıyla.
Bir de teşekkür ettiği kişiler arasında öyle isimler var ki... Yani kaş yapayım derken göz de çıkarmış!
Tek dileğim sadece voleyboluna konsantre olsun. Önünde uzun yıllar var. Sadece voleybolunu oynasın.
Umarım birgün yeniden yollarımız kesi
Aşir.
Uğur GÜVEN' Alıntı:Valla ismini tam hatırlamıyorum unuttumda ama Manon Flier olması lazım Ekranda gayet iyi gözüküyordu Oyun olarak Çin ezdi geçti ama.
Mert Göker' Alıntı:Skowronska´yı bugün izlediniz mi bilmiyorum ama berbat oynadı. Sanırım daha ağlamanın etkisini atlatamamış.
Hikmet Görkem' Alıntı:madem artık stadımız tamamlanıyor her branşta hedef büyütmeliyiz.bence seneye mutlaka gamovayı almalıyız.hem fblilere güzel ders olur ayrıca fblilerin türk oyuncularına da kanca atmalıyız
Yillik 700.000 Euro heralde. 1 milyon Euro da bonservisine versek tamamdirHikmet Görkem' Alıntı:neden ki.gamovanın maliyeti ne kadar?bize artık çerez parası gibi gelir
Hikmet Görkem' Alıntı:neden ki.gamovanın maliyeti ne kadar?bize artık çerez parası gibi gelir