Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni pasörümüz Yannick Bazin

40561_461953955201_558265201_6864136_6038191_n.jpg

Hikmet Gamova için söylemiyorum genel olarak iletilerini yazarken biraz daha düşün lütfen aklına gelen her şeyi yazma buraya ve yazarken diline birazcık daha özen gösterirmisin lütfen.

Erkek Voleybolda İmza Günü

Bugün saat 11.00'da, Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store Çadırı'nda Galatasaray Erkek Voleybol Takımı imza töreni gerçekleşti.

İmza töreninde, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhon, Voleybol Şubesi İletişim Direktörü Ali Himmetoğlu, Voleybol Şube Sportif Direktörü Orkun Darnel, Erkek Voleybol Şube Menajeri Murat Ersoy ve Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Işık Menküer hazır bulundular.

Düzenlenen törenle mukaveleleri imzalayan Yardımcı Antrenör Hüseyin Düzceler, Sporcular Yannick Bazin, Volkan Güç, Yasin Sancak, Tolga Altıntaş ve Oğuzhan Tarakçı Galatasaray Camiası'na resmen katılmış oldular.

İmza töreninde konuşan Yalçın Orhon, yardımcı antrenörümüz ve yeni sporcularımız hakkında bilgiler verdikten sonra takımımızın hedeflerinden bahsetti. Bu sezon geçen sezondan daha heyecan verici bir kadro oluşturulduğunu belirten Orhon, "Bu sezon ligde ilk dört sıra içine girmeyi ve Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Yalçın Orhon'un konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi ve imza töreni tamamlandı.

Mert Göker' Alıntı:

Erkek Voleybolda İmza Günü

Bugün saat 11.00'da, Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store Çadırı'nda Galatasaray Erkek Voleybol Takımı imza töreni gerçekleşti.

İmza töreninde, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhon, Voleybol Şubesi İletişim Direktörü Ali Himmetoğlu, Voleybol Şube Sportif Direktörü Orkun Darnel, Erkek Voleybol Şube Menajeri Murat Ersoy ve Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Işık Menküer hazır bulundular.

Düzenlenen törenle mukaveleleri imzalayan Yardımcı Antrenör Hüseyin Düzceler, Sporcular Yannick Bazin, Volkan Güç, Yasin Sancak, Tolga Altıntaş ve Oğuzhan Tarakçı Galatasaray Camiası'na resmen katılmış oldular.

İmza töreninde konuşan Yalçın Orhon, yardımcı antrenörümüz ve yeni sporcularımız hakkında bilgiler verdikten sonra takımımızın hedeflerinden bahsetti. Bu sezon geçen sezondan daha heyecan verici bir kadro oluşturulduğunu belirten Orhon, "Bu sezon ligde ilk dört sıra içine girmeyi ve Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Yalçın Orhon'un konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi ve imza töreni tamamlandı.
Başkanımız Adnan Polat'ın da imza töreninde olması çok güzel olmuş. İnşallah bu sezon maçlarda da görürüz Oğuzhan Tarakçı hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı ?

Bir ihtimal Salı gününe transfer olabilir mi? İmza töreni sürprizi?

İtalya-Japonya maçını izledim bugün. Tam anlamıyla derslik bir maçtı. Savunmaların kalitesi, liberoların top çıkarmaları, hücum varyasyonları... Sonuçta sayıyı smaçör alıyor ama voleybolun nasıl bir takım sporu olduğunu iki takım da tekrar öğrettiler adeta.

Katılıyorum Kurtuluş Bey, çok güzel ve keyifli bir maç oldu.

Japonların 2. sette 23-19dan set vermeleri onlar adına biraz kötü oldu. :)

İtalya´da Bosetti genç yaşına rağmen çok güzel oynuyor, beğendim.

Müthiş defans yapıyor İtalyanlar, Merlo gibi bir liberomuz olsun başkada birşey istemiyorum. :)

Japonlar çok farklı teknikler ile oynuyorlar. Avrupalı oyunculara göre biraz daha farklılar. Pasörleri Takeshita´yı da çok beğendim. Boyu 1.59 olmasına rağmen takımı çok iyi yönetiyor gerçekten...

Şu anda Japonlar dünyanın en iyi savunma yapan takımı Yuki Sano'da dünyanın en iyi liberosu. Ama dün İtalyanlar çok iyi defans yaptılar. Biz neden Erika'nın yerine gidip Ebata'yı almadık anlamıyorum. Ya da brezilya'da dolu isim var: Jaquelin, Marien, Natalia bunlar çok iyi isimler. Orta oyuncu olarak Polonya'dan Gajgal yada Breziya'dan Fabiana alalım işte bunlardan birini inanılmaz olur. Hazır parada varken ne duruyoruz anlamadım.

Bence de, hep meşhur isimlerin peşinden koştuk ama örneğin Japonlar'da harika isimler var. İtalya'da da genç isimler var. Şu anda Çin-ABD maçını izliyorum. İlk sette, Çin çok iyi savunma yapıyor.

Mert Göker' Alıntı:
Şu Amerika´da ki Logan Tom´u takımımızda görmek isterdim gerçekten.
Bir ara ismi bizle anıldı ama olmadı. İnşallah ileride olur.

Çok iyi servis atıyor. Çin'e nazar değdirdim. Üçüncü set dışında fazla direnemediler. Milli takımımızın Dünya Şampiyonası'ndaki rakiplerinden Çin. Ve ne yazık ki fazla şansımız olacağını sanmıyorum.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Mert Göker":i4l1z5hi]Şu Amerika´da ki Logan Tom´u takımımızda görmek isterdim gerçekten.
Bir ara ismi bizle anıldı ama olmadı. İnşallah ileride olur.

Çok iyi servis atıyor. Çin'e nazar değdirdim. Üçüncü set dışında fazla direnemediler. Milli takımımızın Dünya Şampiyonası'ndaki rakiplerinden Çin. Ve ne yazık ki fazla şansımız olacağını sanmıyorum.[/quote:i4l1z5hi]

Bugün ki maçta Çin kötü oynadı. Wang etkili olmaya çalıştı. Bizim için bir şans olabilir.. Eskiden hızlı oynayan Çin´den eser yok şuan. Bizim için bir şans olabilir belki bu durum...

Bu arada Milli Takımımız 27 sine kadar kamp yapıcak. Kadro şu şekilde;

Naz Aydemir, Pelin Çelik, Elif Ağca, Eda Erdem, Bahar Toksoy, Gökçen Denkel, Ergül Avcı, Esra Gümüş, Neslihan Darnel, Seda Tokatlıoğlu, Neriman Özsoy, Gözde Kırdar, Güldeniz Önal, Nihan Yeldan, Gülden Kayalar, Gizem Güreşen

Milli takıma özellikle Gülden ve elif'in alınmasına çok sevindim. Nihan beni kalpten götürüyodu bu kadar kötü manşet alan libero olur mu hiç ya. Ama Mehmet Hoca Ale'nin hatasını düzeltti.

Galatasaray Voleybol A ve Alt Yapı Takımlarımız, 2010-2011 sezonunu 25 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14.00'de TVF Burhan Felek 50.Yıl Salonu'nda açacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...