Yeni pasörümüz Yannick Bazin
Başkanımız Adnan Polat'ın da imza töreninde olması çok güzel olmuş. İnşallah bu sezon maçlarda da görürüz Oğuzhan Tarakçı hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı ?Mert Göker' Alıntı:
Erkek Voleybolda İmza Günü
Bugün saat 11.00'da, Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store Çadırı'nda Galatasaray Erkek Voleybol Takımı imza töreni gerçekleşti.
İmza töreninde, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhon, Voleybol Şubesi İletişim Direktörü Ali Himmetoğlu, Voleybol Şube Sportif Direktörü Orkun Darnel, Erkek Voleybol Şube Menajeri Murat Ersoy ve Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Işık Menküer hazır bulundular.
Düzenlenen törenle mukaveleleri imzalayan Yardımcı Antrenör Hüseyin Düzceler, Sporcular Yannick Bazin, Volkan Güç, Yasin Sancak, Tolga Altıntaş ve Oğuzhan Tarakçı Galatasaray Camiası'na resmen katılmış oldular.
İmza töreninde konuşan Yalçın Orhon, yardımcı antrenörümüz ve yeni sporcularımız hakkında bilgiler verdikten sonra takımımızın hedeflerinden bahsetti. Bu sezon geçen sezondan daha heyecan verici bir kadro oluşturulduğunu belirten Orhon, "Bu sezon ligde ilk dört sıra içine girmeyi ve Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.
Yalçın Orhon'un konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi ve imza töreni tamamlandı.
Henüz tamamlanan bir çalışma yok.Emre Karakaplan' Alıntı:Bu bizim bayan takımına alınacak orta oyuncu meselesi noldu bilgisi olan var mı?
Mert Göker' Alıntı:Şu Amerika´da ki Logan Tom´u takımımızda görmek isterdim gerçekten.
Bir ara ismi bizle anıldı ama olmadı. İnşallah ileride olur.
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:[quote="Mert Göker":i4l1z5hi]Şu Amerika´da ki Logan Tom´u takımımızda görmek isterdim gerçekten.
Bir ara ismi bizle anıldı ama olmadı. İnşallah ileride olur.