• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir açılış olmuş. Hayırlısı olsun.

voleybol bölümü 2.sayfaya kaymıştı. gündemde tutalım. gsvoleybol için önümüzdeki haftasonu için davetimiz hala geçerli sanırım.
son haftalarda biraz umutsuzluk hakim oldu hepimize. futbolda yapılan saçma işler, diğer branşlardaki bazı 'olumlu' işlerin de acaba 'sahte' mi olduğunu düşündürtüyor insana. biraz karamsar da olsak yine de biraraya gelmemiz iyi olur diye düşünüyorum.

Ali Peçen! :oops:
Gördükçe sinirleniyor insan...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ali Peçen! :oops:
Gördükçe sinirleniyor insan...

Bu yıl o´nu son kez izleriz Galatasaray forması içinde. Belki de ara ara girebilir oyuna. Çünkü Caner var artık..

Sanmıyorum beyefendiyi menajer olarak düşünüyorlarmış değerli büyüklerimiz...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Sanmıyorum beyefendiyi menajer olarak düşünüyorlarmış değerli büyüklerimiz...
Yok artık daha neler..Aman zaten az skandallar,hatalar oluyor kulüpte birde böyle bir skandalı yapmazlar herhalde..Bunu yapmak için deli olmak lazım!!

En son bir yabancı orta oyuncu alacağımız konuşuluyordu. Bir gelişme veya transfer dedikodusu da yok mu bu konu hakkında ?

Oğuzhan Tarakçı hakkında bilgisi olan var mı ?

Sevgili arkadaşlar, Kurtuluş arkadaşımızın ortaya attığı fikirden yola çıkarak gsvoleybol'u canlandırmak için artık son noktayı koymaya hazırlanaıyoruz. Sevgi Savaş, minik amigomuz Barış ve Orkun Darnel bu hafta sonu Ankara'da olacaklar ve katılmak isteyen arkadaşlarla bir toplantı yapmak istiyoruz. Gelmek isteyenler ve uygun günü bildirirtlerse rahatlıkla bir program gerçekleştirebiliriz. Ayrıca pazar günkü Yunanistan erkek voleybol maçını birlikte seytretmeyi planlıyoruz. Katılmak isteyenler için program gelen mesajlara göre belirlenecek ve buradan duyurulacaktır.

Medya Bilgilendirme: Galatasaray Medical Park İmza Töreni

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nın yeni transferleri için basın toplantısı eşliğinde düzenlenecek imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Medical Park Hataneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın katılımı ile 2 Eylül Perşembe (yarın), saat 11:00'da Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde gerçekleştirilecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Adnan Polat söz verdi..
Galatasaray'da Başkan Adnan Polat, Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nda bu sezon transfer edilen oyuncularıyla düzenlenen basın toplantısında konuştu, amatör branşların hareketleneceği sözünü verdi..

Medical Park Göztepe Hastanesi Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray Medical Park Bayan Takımı Sportif Direktörü Orkun Darnel, takım antrenörü Gökhan Edman, takım menajeri Neslihan Keskin ile transfer edilen oyuncular Arzu Göllü, Seda Uslu, Merve Dalbeler, Funda Bilgi, Gamze Alikaya, Erika Kelly Coimbra (Brezilya) ve Vesta Citakovic (Sırbistan) katıldı.

Toplantıda konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yeni sezonda voleybolda yeni şeyler yapmak için yola çıktıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Yeni sezonda, geçtiğimiz dönemlerden daha iyi neticeler alabilmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Güvenilir bir ortak ile yola çıkıyoruz. Medical Park yeni dönemde Galatasaray'ın voleybolunun sponsoru oluyor. Galatasaray Medical Park olarak yola devam edeceğiz. Gelecek sezon için çok iyi yeni sporcu arkadaşlarımızı bünyemize kattık. Biri yabancı olmak üzere birkaç takviye daha yapmak istiyoruz. Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyoruz. Çalışmalarımızı, hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Takım halinde iyi bir çalışma dönemi ve iyi bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Ligde final oynamayı, en azından ilk üçün içinde olmayı amaçlıyoruz. Başarıyı ancak takım olduğunuzda alabiliyorsunuz. Bu dönemi bir başlangıç olarak görüyoruz.''

-''BASKETBOL VE VOLEYBOLDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK''-
Yeni statları Türk Telekom Arena'nın gelecek yılın ilk ayında açılacağını ve böylece futbol için ihtiyaç duydukları alanın tamamlanmış olacağını dile getiren Polat, şu ifadeleri kullandı:
''Buna müteakip de amatör sporlarda, özellikle basketbol ve voleybolda yatırımlarımız devam edecek. Voleybol salonumuzun tüm projeleri hazırdır. Sadece Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile il müdürlüğünden alacağımız birkaç müsaade kaldı. Alındıktan sonra Florya'da salonun inşaatına başlamak istiyoruz. Bu sezon değil ama bir sonraki sezonda spor salonunun bitmesiyle beraber, takıma yapacağımız takviyelerle gelecek yıllarda hep yukarılara çıkmak istiyoruz.''

Adnan Polat, Galatasaray'ı amatör sporlarda hak ettiği yerlere çıkartmak istediklerini de vurgulayarak, ''Galatasaray, uzun zamandan beri arzu edilen tesis ve finansman ihtiyacını yerine getirememişti. Bundan sonra bunları yerine getirecek imkanlara kavuşmaya başladı. Burada tabii ki en büyük desteği Medical Park'tan alıyoruz. Bize verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kamuoyu yoklamalarına baktığınız vakit Türkiye'nin bir numaralı markası Galatasaray. Medical Park, Galatasaray ile birlikte yapmış olduğu bu yatırımın karşılığını muhakkak alacaktır'' diye konuştu.

-USTA: ''BU, UZUN VADELİ BİR PROGRAM''-
Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta da Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nın gelecek yıllarda önemli başarılar elde edeceğine inandığını belirterek, şunları söyledi:
''Galatasaray bayan voleybol branşı ile Medical Park'ın işbirliği bu alanda yeni bir renk oluşturacaktır. Biz kısa vadeli bakmıyoruz. Bu, uzun vadeli bir program. Önümüzdeki yıllarda bu branşta da Galatasaray'ın hem ulusal hem de uluslararası arenada çok ciddi noktalara gelebilmesine katkı sağlamak istiyoruz. Galatasaray, bundan sonraki serüveninde bizim de katkılarımızla bahsettiğimiz iyi noktalara gelebilirse Medical Park olarak mutlu olacağız. Bu başarılara Galatasaray ile birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.''

-DARNEL VE EDMAN'IN GÖRÜŞLERİ-
Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı Sportif Direktörü Orkun Darnel de bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek bir sonuç elde etmeyi amaçladıklarını anlatarak, ''Bu sezon Avrupa'daki başarılarımızın da daha yukarı çıkacağına inanıyorum. Bu yıl daha zor geçeceği anlaşılan CEV Kupası'nda geçen sezon aldığımız üçüncülük başarısını daha da yukarı çıkartmak istiyoruz'' dedi.

Galatasaray Medical Park Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman ise son iki sezondur istedikleri hedeflere ulaştıklarını ifade ederek, ''Bu yıl Medical Park ile Galatasaray'ın birlikteliği bizi, hedefimizin daha da ötesine taşıyacaktır. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de Galatasaray'a yakışır sonuçlar alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Neslihan Keskin, güçlü bir kadro kurduklarını vurgularken, yeni transferlerden Arzu Göllü de gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediklerini söyledi.
voleybolx.com

Eczacıbaşı, 2010-2011 sezonunda, Voleybol Birinci Ligi´nde Eczacıbaşı VitrA adıyla mücadele edecekmiş.. VitrA, bundan böyle Ecz´nın isim sponsoru artık..

Beşiktaş´a da Medicana Hastaneler Grubu´nun sponsor olması gündemde.

Gökçen Denkel Zop Galatasaray ile prensipte anlaştı

Geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı'nda forma giyen başarılı Milli orta oyuncu Gökçen Denkel Zop, yeni sezon için Galatasaray ile prensipte anlaştı.
Geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı'nda forma giyen ve yeni sezon için Galatasaray ile prensipte anlaşmaya varan 1985 doğumlu, 1.92 boyundaki başarılı Milli orta oyuncu Gökçen Denkel Zop'un önümüzdeki haftaiçi resmi imzayı atması bekleniyor.

Voleybolmagazin

Mert Göker' Alıntı:
Gökçen Denkel Zop Galatasaray ile prensipte anlaştı

Geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı'nda forma giyen başarılı Milli orta oyuncu Gökçen Denkel Zop, yeni sezon için Galatasaray ile prensipte anlaştı.
Geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı'nda forma giyen ve yeni sezon için Galatasaray ile prensipte anlaşmaya varan 1985 doğumlu, 1.92 boyundaki başarılı Milli orta oyuncu Gökçen Denkel Zop'un önümüzdeki haftaiçi resmi imzayı atması bekleniyor.

Voleybolmagazin

güzel haber. bu yılki en iyi transferlerden biri bence.

Gökçen Denkel
A Bayan Milli ve Eczacıbaşı Zentiva Takımı Oyuncusu

Voleybola Nerede ve Nasıl Başladınız?
Voleybola Eczacıbaşı spor kulübünde Gökhan Edman sayesinde başladım.

Bugüne Kadar Oynadığınız Kulüpler Hangileri?
Sadece Eczacıbaşı

Voleybol Dışında Takip ettiğiniz Sporlar Var mı? Nelerdir?
Tabikide var futbol(fanatik Fenerbahçeliyim) ve basketbol

Sizce iyi bir voleybolcuda olması gereken özellikler nelerdir?
Disiplinli ve oyunda zeki olmalı,bence oyunu çok iyi okuyabilmek bir voleybolcu için en önemli hususlardan biri.

Voleybol Kariyerindeki Başarılarınız Neler? Kaç Kez Milli Oldunuz?
A bayan milli takımında grand prix elemelerini geçerek gran prix ye katılma hakkı kazandık Eczacıbaşı A bayan takımında 4 sene Türkiye şampiyonluğu,altyapılarda 4 kez Türkiye şampiyonluğu,milli takımlarda dünya 8. liği ve avrupa 5.liği 2 balkan şampiyonluğu, 1üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu ve kaç kez milli olduğumu tam olarak bilmiyorum ama tahminen 100 civarında...

Maç esnasında size uğur getirdiğine inandığınız hareketler v.b. şeyler var mıdır?
Maça çıkmadan önce ve maç esnasında mutlaka dua ederim bunun dışında herhangi bişey yapmam.ama abimin hediye ettiği ve benim için çok anlamlı olan kolyemi çıkarmam.

Türkiye'de senelerce voleybol oynadınız sizce Türk voleybolunu Dünya voleybolu ile kıyaslarsek yeri nedir?
2003 te milli takımımızın avrupa 2. si olmasından sonra bütün dünya takımlarının Türk voleybolu hakkındaki düşüncelerinin olumlu yönde değiştiğini ve yoğun bir tempoda devam eden mill takım çalışmalarımızın sonuçlarını önümüzdeki turnuvalarda alacağımızı düşünüyorum. İnşallah zaman içinde Türk voleybolu daha da iyi yerlere gelecektir.

Futbol'da Hangi Takımı Tutuyorsunuz?
Tabikide FENERBAHÇEEE

En Beyendiğiniz Oyuncular?
Kendi mevkimde takımımızda oynayan vesna citakovic ve italyada geçen sezon bergamo takımında forma giyen maja poljak en beğendiğim oyuncular

İlerideki Voleybol yaşantınız hakkındaki düşünceleriniz ve hedefler neler?
Her sporcunun ortak bir hayali wardır oda olimpiyatlara gidebilmek benim öncelikli hayalim takımımızın olimpiyatlara kalabilmesi ve orada oynayabilmek.

Hangi tür yemek yersiniz ve iyi yemek yaparmısınız?
Annemin yaptığı bütün yemekleri yerim ama öncelikli tecihim tavuk veya et olur..

Müsabaka ve antrenman öncesi nasıl besleniyorsunuz?
Maç öncesinde mutlaka tavuk ve makarna yeriz bunun dışına çıkmamıza çok fazla izin verilmiyor. Genelde tercihi bize bırakmıyorlar
Bu güne kadar unutamadığınız bir maçınız oldu mu?
Benim için önemli olan çok maç oldu ancak bunlardan en önemlisi geçen sene Ankara?da yapılan play-off larda oynadığımız Fenerbahçe karşılaşmasıydı.

Okul Hayatınız Nasıl Gidiyor?
Antrenmanlardan fırsat buldukça okula gitmeye çalışıyorum çok yorucu ve zor oluyor.

Dinlenme sırasında neler yapıyorsunuz?
kitap okurum sonrasındada eğer vaktim kalırsa uyurum.

Zor maçlardan sonra nasıl stres atıyorsunuz?
Maç sonrasında çok yorgun olduğum için çoğunlukla pek dışarı çıkmam ama bazen yemeğe giderim .stres atmam çok zor oluyo genelde o gece sabaha kadar uyuyamam .

Kullandığınız parfüm?
belli bir parfümüm yok ama lacoste,chanel allure ve candy en çok kullandıklarım arasında.buarada tavsiyelere açığım

Giydiğiniz Markalar?
Belli bir takıntım yoktur ama madem sordun Zara ,mango ve nike en çok tercih ettiğim markalar arasında yer almaktadır

En çok sevdiğiniz Filmler ve Aktörler Hangisidir?
Bugüne kadar İzlediğim filmler arasında ??The notebook?? beni en çok etkileyen film oldu ve aktörlerden en çok sevdiğim ve beğendiğim tabiki george clooney

İnternetle aranız nasıl? Son zamanlarda çok moda olan MSN Messenger kullanıyormusunuz?
Valla seninde bildiğin gibi nezaman msnde olsan beni görüyosundur göremiyosanda geçmiş olsun engellenenler arasındasındır şaka bir yana ihtiyaç duymadığım zaman msn e girmem ama facebook u günlük olarak takip ederim
Okuduğunuz kitaplar Hangileri?
Judith Mc Naught, Nicholas Sparks, Jean Christophe Grange, Soner Yalçın'ın bütün kitapları. bunların dışında da farklı tarzlarda da okumayı seviyorum.

Dinlediğiniz Müzikler Neler?
Radyoda ne çalarsa Türkçe yabancı her tür müzik ama türkü dinlemeyide çok severim.

Sizce İnternetteki Türk Voleybol Siteleri Yeterlimi?
Valla ne diyeyim şimdi sen siteyi yapmışsın kötümü diyeceğim takip ettiğim kadarıyla son zamanlarda Türk voleybol siteleri oldukça zengin bir hale geldi. Fakat voleybol magazin'in farkını belirtmeden geçemeyeceğim (hele bu röportaj sırasında Ufuk'un gösterdiği üstün başarıyıda taktir etmek gerek) yani kısaca voleybolun kalbi voleybol magazin'de atıyor..

Biraz özel olacak ama erkek arkadaşın var mı?
yapma öyle şeyler hayır şuan için bir erkek arkadaşım yok.

Hangi Burçsun? Burcunuzun özelliklerini taşıyor musun?
Tam bir aslanım
Hepsini taşıyorum..

Günlük hayatta en çok kullandığınız kelimeler?
?Canım yaaaa yapma sen öyle şeyler kendine?

Formasını giydiğiniz Eczacıbaşı Zentiva?da en çok hangi arkadaşınızı kendinize yakın hissediyorsunuz?

Bu çok tehlikeli bir soru bütün takım arkadaşlarımı çok seviyorum. Takımda çok iyi bir arkadaşlığımız var ama özelimi paylaştığım arkadaşlarımı soruyorsan Gülden ve Merve.

Stres atmak için geceleri gittiğin mekanlar hangileri?(merak etme antrenörler bu cevabı okuyamayacak)
Bak bu dahada tehlikeli.. Aslında çok dışarı çıkmam ama arada çıktığımda da çoğunlukla discorium?a yazında reina?ya giderim.

Bize eğlenceyi tanımlar mısın?
Keyif aldığım herşey... ailemle ve arkadaşlarımla birlikte vakit geçirmek, tek başıma sinemaya gitmek,araba kullanmak, yılbaşı partileri, fujiyle(Seniye Merve Dalbeler) yol maceralarımız, Pazar sabahı kahvaltıları, fotoğraf çekmek, kitap okumak, tabu oynamak....

Röportaj hakkındaki düşünceleriniz neler?
Çok keyifli bir röportajdı mekan konusundaki başarılı seçiminden dolayı Ufuk'u tebrik ediyorum ve bu güzel sohbet için çok teşekkür ediyorum..

Gökçen Denkel

serdarmengi' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar, Kurtuluş arkadaşımızın ortaya attığı fikirden yola çıkarak gsvoleybol'u canlandırmak için artık son noktayı koymaya hazırlanaıyoruz. Sevgi Savaş, minik amigomuz Barış ve Orkun Darnel bu hafta sonu Ankara'da olacaklar ve katılmak isteyen arkadaşlarla bir toplantı yapmak istiyoruz. Gelmek isteyenler ve uygun günü bildirirtlerse rahatlıkla bir program gerçekleştirebiliriz. Ayrıca pazar günkü Yunanistan erkek voleybol maçını birlikte seytretmeyi planlıyoruz. Katılmak isteyenler için program gelen mesajlara göre belirlenecek ve buradan duyurulacaktır.

Serdar abi bu konuyu okumadığımdan aranıza katılamadım malesef. Savaş abinin bugün geleceğini de biliyordum ama yarın toplanırsınız diye düşünüp Onur abiye sormuştum ki biraz önce siz zaten bugün toplanmışsınız. Hata bende ne Savaş abiye ne de sana sormadım bu geceye dek bekledim. Çok özür dilerim aranızda olamadığım için.

Maç için plan yapmaya çalışacağım.

Masallah bir Fener'li daha almisiz hayirli ugurlu olsun.

Hani aldigimiz oyuncu Gamova ayarinda falan olsa neyse de... Neyse...

Salih Coskun' Alıntı:
Masallah bir Fener'li daha almisiz hayirli ugurlu olsun.

Hani aldigimiz oyuncu Gamova ayarinda falan olsa neyse de... Neyse...

Gökçen orta oyuncusudur. Gamova ise pasör çaprazı.

Alacağımız orta oyuncusunun yabancı olacağı söyleniyordu fakat anlaşamadık herhalde ki Gökçen´e yöneldik. Bence de iyi bir transfer ve o mevkide hiçbir sıkıntımız olmayacak bu yıl.(Vesna-Özlem-Gözde-Gökçen)
Ama gerekli bir transfer miydi ? Bana kalırsa hayır. Çünkü o bölgede Vesna gibi bir oyuncumuz var.

Bu benim kendi görüşüm; alınan bu orta oyuncu yerine Deniz ile bu yıl anlaşma yapılmayıp Dilara´ya manşette sıkıştığı zaman yerine tecrübeli bir isim alınabilirdi o bölgeye. Ama Gökhan Edman takımda Deniz´i görmek istiyor...

Fenerlilerle doldu heryanımız ya. Çok mu lazımdı bilmiyorum ama kanım hiç ısınmıyor fbli oyunculara

Gökçen iyi bir oyuncu. Geniş kadronun önemli olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun milli oyuncu almış durumdayız. Fenerbahçeli olduğunu bilmiyordum ama sanırım fazla takılmamak gerekiyor, yeter ki iyi oynamayı sürdürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri