Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılan, geçen yıl da katılıp grubunda son sırada yer almış Karadağ takımı. Artık takımın yenilgilerine o kadar alıştık ki galibiyet almak mutlu ediyor insanı. Aynı turnuvada yarın Arkas'la karşılaşacağımız maç takımın durumu hakkında daha fazla fikir verebilir belki.

Arkas 3 - 0 Galatasaray

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Karadağ - Budva'da ki hazırlık turnuvasında ikinci ve son hazırlık maçında Arkas'a 3-0 mağlup oldu.

Dün oynanan ve 126 dakika süren Budvanska Rivijera kadrosundan Yannick Bazin, Philippe Barca, Ahmet Pezük ve Caner Dengin gibi as oyuncularımız dinlendirildi. Arkas'ta ise milli takımında bulunan Brezilya'li Bravo forma giymedi.

Setler:
1. Set : 25 - 21
2. Set : 25 - 21
3. Set : 25 - 19

ya zaten simdiden bu senekı tabloda bellı olmaya basladı daha hazırlık macları falan demesin kimse.arkas fener ziraat halkbank gibi takımları yıne bu senede yenmekte zorlanıcaz daha doğrusu son senelerde oldugu gibi..ee geriye kalan takımlarıda yenelim yani artık derken sıralamada yerimiz belli olacak derken playoff ta ilk turda guclu rakıp ve the end.........

Bu maci kazansakta fikrim degismezdi. Yapilan yatirimlar gösteriyorki Voleybolda iddiamiz yok bu sezon. Bayan takimi icin yapilan sponsorluk anlasmasindan gelen paranin nereye gittigini de hala cözebilmis degilim, her iki takimimiza da ciddi harcamalar yapilmadi.

Fazla karamsar olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Arkas maçını ele alırsak, as kadrodan birkaç isim dinlendirilmiş baktığımızda..
Bu yıl yapılan transferler kimseyi memnun etmedi açıkçası. Bu sponsorluk anlaşmasıyla başka beklentiler içindeydik Erkek Takımımızda...

Hedefimiz bu yıl belli zaten; Play Off´ta gidebileceğimiz yere kadar gidebilmek ve Avrupa Kupalarında oynamaya hak kazanmak. Belki geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Kupası´nda bir sürpriz yapabiliriz ama bu da kimseyi tatmin etmez açıkçası..!

Salih Coskun' Alıntı:
Arkas 3 - 0 Galatasaray

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Karadağ - Budva'da ki hazırlık turnuvasında ikinci ve son hazırlık maçında Arkas'a 3-0 mağlup oldu.

Dün oynanan ve 126 dakika süren Budvanska Rivijera kadrosundan Yannick Bazin, Philippe Barca, Ahmet Pezük ve Caner Dengin gibi as oyuncularımız dinlendirildi. Arkas'ta ise milli takımında bulunan Brezilya'li Bravo forma giymedi.

Setler:
1. Set : 25 - 21
2. Set : 25 - 21
3. Set : 25 - 19
4 As oyuncumuz oynamamış sonuç normal kimse karamsar olmasın bu sezon bu takım çok iş yapar.

Zaten iki maç için gidilen bir turnuvada 'as' oyuncuların dinlendirilmesi fikri bana çok anlamlı gelmedi. Maç içinde bir rotasyon yapılsa daha iyi olurdu bence. Durumumuzu değerlendirebilecek maç daha çok Arkas maçıydı. Takımı izleyemediğim için bir değerlendirme yapmak çok doğru değil. Ama 'umutlu' olan arkadaşlar neye göre umutlu bunu da merak ediyorum.

Bir defa Marshall'in oldugu bir ligde basarili olma sansimiz bana göre yok. Ilk 6'ya girip 1-2 süpriz galibiyet almak basari olarak sayiliyorsa ona sözüm yok tabi.

Galatasaray Turnuvayı İkinci Sırada Tamamladı

Sezon hazırlıklarına Karadağ - Budva'da devam eden takımımız, son gün maçında Arkas'ın Budvanska Rivijera'yi 3 - 2 yenmesi sonucunda hazırlık turnuvasını ikinci sırada tamamladı.

İzmir ekibi Arkas'ın birinci olduğu turnuvayı Şampiyonlar Ligi temsilcisi, ev sahibi Budvanska Rivijera üçüncü sırada tamamladı.

Galatasaray.Org

Salih Coskun' Alıntı:
Bir defa Marshall'in oldugu bir ligde basarili olma sansimiz bana göre yok. Ilk 6'ya girip 1-2 süpriz galibiyet almak basari olarak sayiliyorsa ona sözüm yok tabi.
Ben Marshall'ın fırtına gibi eseceğini sanmıyorum ;)
İlk altıya giremezse bu takım, bir daha da maça çıkmasın zaten.8 tane takım mı var ligde?

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":u42abp3j]Bir defa Marshall'in oldugu bir ligde basarili olma sansimiz bana göre yok. Ilk 6'ya girip 1-2 süpriz galibiyet almak basari olarak sayiliyorsa ona sözüm yok tabi.
Ben Marshall'ın fırtına gibi eseceğini sanmıyorum ;)
İlk altıya giremezse bu takım, bir daha da maça çıkmasın zaten.8 tane takım mı var ligde?[/quote:u42abp3j]
I.b.b., Ziraat Bankasi, Halkbank, Arkas ve Fenerbahce var bunlari kolay kolay gecebilecegimizi zannetmiyorum. Diger takimlara da kolay kolay kaybetmeyiz o yüzden ben 6.ligimizi simdiden garanti görüyorum. Bu da basari degil. Marshall iyi oynamasa bile adi yeter rakip takimin psikolojik olarak 1-0 önde baslamasi icin. Bence.

İbrahim Emet Torul?da
27/09/2010 21:54:42

Aroma Voleybol Erkekler Birinci Lig?de mücadele edecek Torul Gençlerbirliği, Galatasaray?ın milli oyuncusu İbrahim Emet?i transfer etti.

Kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, kadrolarına kattıkları 24 yaşındaki İbrahim Emet?in orta oyuncu olarak görev yaptığını belirtti.

İbrahim?in SGK altyapısından yetiştiğini, bu takımda 8 yıl oynadıktan sonra Galatasaray?a transfer olduğunu ifade eden Özdemir, ??İbrahim, 3 yıl Galatasaray?da oynadı. Türkiye?de 2 metre 10 santimetre boyunda olan 5 oyuncudan biridir. 75 kez milli olan İbrahim?i takımımıza katmakla gücümüzü daha da artırmış olduk?? dedi.

Galatasaray Medical Park Polonya yolcusu
28/09/2010 21:07:49

Ligin başlamasına az bir süre kala takımlar hazırlıklarını yurtdışı turnuvaları ile sürdürüyor. Bu takımlardan Galatasaray Medical Park ve hazırlık turnuvası için yarın Polonya?ya gidiyor.

Bu sezon Medical Park sponsorluğunda ligde var olacak olan Galatasaray Bayan Takımı yarın Polonya?ya uçuyor. Polonya?nın Biala kentinde yapılacak olan Bielsko-Biala Cup 8 Ekim tarihinde sona erecek.

1-3 Ekim tarihlerinde Bielsko-Biala Cup?ta lig hazırlıklarını sürdürecek olan Galatasaray Medical Park, arkasından Denso ve Muszna takımları ike ikili hazırlık maçı yapacak.
Galatasaray?ın BIELSKO-BIALA CUP maç programı ve oynayacağı hazırlık maçlarının programı şöyle;
01.10.2010 17:00 DENSO Airybess ? GS Medical Park
02.10.2010 14:00 BKS Aluprof Bielsko-Biala (POL) ? GS Medical Park
03.10.2010 12:00 LODZ Organika Budowlani Lodz (POL) ? GS Medical Park

Hazırlık Maçları:
05.10.2010 16:00 DENSO ? GS Medical Park
06.10.2010 13:00 OMSK ? GS Medical Park
07.10.2010 11:00 MUSZNA ? GS Medical Park

Galatasaray Medical Park 2-3 Denso

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, Polonya'daki ilk maçında Japon Ligi üçüncüsü Denso takımına 3-2 yenildi. Müsabakada setler 21-25, 25-21, 25-22, 28-30 ve 13-15 sonuçlandı. Takımımız, 4. sette üç kez maç sayısı fırsatından yararlanamadı.

Galatasaray: Dilara (21), Erika (16), Ivana (29), Vesna (14), Arzu (2), Özlem (7), Merve (L), Funda, Gamze, Ebru, Gözde, Seda.

Turnuvanın diğer maçında iki Polonya takımının mücadelesinde Bielsko Biala Aluprof, Organika Lodz'u 25-17, 25-13 ve 25-17'lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Galatasaray Medical Park, yarın ev sahibi Polonya Şampiyonu Bielsko Biala ile oynayacak.

Erkan Toğan hotVolleys Vienna'da
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen deneyimli oyuncu Erkan Toğan, Avusturya'nın hotVolleys Vienna takımı ile anlaştı.

hayırlısı olsun.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...