Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökçen sahada işini iyi yapsın takım tutma olayı çok da fark etmez. Bu mevkiye takviyenin gerekli olduğunu düşünüyordum, yerlilerden alınabilecek çok isim yoktu zaten, bence yerinde bir transfer olmuş. Gökçen hücumda iyi bir oyuncu olmasada blokta iyidir, dilerim gerekli katkıyı sağlar, Hayırlı olsun.

Bu arada Adnan Polat "Türkiye'nin en iyi yerli oyuncuları bizde" gibi bir laf etmiş, :) bence başkan mümkünse voleybolun sportif yönüyle ilgili pek değerlendirmelere girmesin. Aziz Yıldırım voleybola veleybol der, bizim başkan en iyi yerliler bizde der.

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":14cmzr6x]Masallah bir Fener'li daha almisiz hayirli ugurlu olsun.

Hani aldigimiz oyuncu Gamova ayarinda falan olsa neyse de... Neyse...

Gökçen orta oyuncusudur. Gamova ise pasör çaprazı.

Alacağımız orta oyuncusunun yabancı olacağı söyleniyordu fakat anlaşamadık herhalde ki Gökçen´e yöneldik. Bence de iyi bir transfer ve o mevkide hiçbir sıkıntımız olmayacak bu yıl.(Vesna-Özlem-Gözde-Gökçen)
Ama gerekli bir transfer miydi ? Bana kalırsa hayır. Çünkü o bölgede Vesna gibi bir oyuncumuz var.

Bu benim kendi görüşüm; alınan bu orta oyuncu yerine Deniz ile bu yıl anlaşma yapılmayıp Dilara´ya manşette sıkıştığı zaman yerine tecrübeli bir isim alınabilirdi o bölgeye. Ama Gökhan Edman takımda Deniz´i görmek istiyor...[/quote:14cmzr6x]
Dogrudur zaten ben pek anlamam voleyboldan ama yine de takip ederim. Demek istedigim illa Gamova olmali degil, gercekten dünya capinda bir oyuncu olsa neyse de biz tüm Fenerlileri topluyoruz. Ama bu saatten sonra desteklemek zorundayiz yapacak birsey yok.

Gökçen'in de alınmasıyla orta oyuncu transferi tamamlanmış olması Dilara'nın ilk altı oynaması lazımdır. Deniz'in kerameti kendinden menkul milli takımda ve kulüp takımlarında oynaması soyadının getirisi olsa gerek. Gökhan hocanın Dilara'ya inanması lazım söylendiği gibi bir sağlam smaçör daha transfer edilebilir yabancı hakkı ile.

Emel Dizili' Alıntı:
Bu arada Adnan Polat "Türkiye'nin en iyi yerli oyuncuları bizde" gibi bir laf etmiş, :) bence başkan mümkünse voleybolun sportif yönüyle ilgili pek değerlendirmelere girmesin. Aziz Yıldırım voleybola veleybol der, bizim başkan en iyi yerliler bizde der.
Bugün, Türkiye-Yunanitan maçı sonrasında Orkun Darnel'e bu konuda bir soru sordum. Başkan'a "en iyi oyuncular sizde" diyen adam Ragıp adında bir gazeteciymiş. ( Soyadını da söyledi de hatırlayamadım şimdi )

Bir sohbette "ben şöyle iyi voleybolu bilirim, ben voleybolun babasıyım" gibi cümleler sarfedince bizim başkanda inanmış sonra da Orkun Abi'ye dönerek "bravo" gibisinden bir bakış atmış. Orkun Abi'de o anda başını öne eğerek "s..tık" diye mırıldanmış. :) Yani anlayacağınız başkan tek bir kişinin gazı ile o gün öyle demiş.. =) Orkun Abi'de "ne bileyim ben başkanın gidip tv'de bunu söyleyeceğini" dedi.

Bu iyi/kötü meselesini konuşurken ben üç oyuncuya 300 000 Euro verirken Fener üç oyuncuya 1 300 000 Euro verdi dedi. Arada kafadan 1 000 000 Euro fark var dedi, yerli-yabancı transfer konusunda sanırım çok fazla somut gelişme olmayacak a takım için, ellerindeki parayla alt yapıya yatırım yapıyorlarmış ve bu konuda da müjde verdi. Sağlam 4-5 tane genç, alt yapı için oyuncu transfer edeceklermiş. Bunların 2 tanesi devşirme olacakmış, Orkun Darnel "harika" dedi bu oyunculara. Bu arada sponsor konusunda da ilerleyen günlerde önemli gelişmeler olabilirmiş, iki tane sponsor ile görüşüyormuş kendisi. ( Bütün bu gelişmeler kadın takımı için )

Bir iki şey daha söyledi de onlarda off the record kalması gerekiyor, Orkun Abi kimseye söylemeyin dedi. :)

Merhaba Arkadaşlar 08.09.2010 Çarşamba günü saat 15:00' de hem erkek hem kadın voleybol takımımızı ziyaret edicez gelmek isteyen arkdaşlar olursa Burhan Felek Spor Salonuna gelebilrler.

Barış Şişman' Alıntı:
Bir sohbette "ben şöyle iyi voleybolu bilirim, ben voleybolun babasıyım" gibi cümleler sarfedince bizim başkanda inanmış sonra da Orkun Abi'ye dönerek "bravo" gibisinden bir bakış atmış. Orkun Abi'de o anda başını öne eğerek "s..tık" diye mırıldanmış. :) Yani anlayacağınız başkan tek bir kişinin gazı ile o gün öyle demiş.. =) Orkun Abi'de "ne bileyim ben başkanın gidip tv'de bunu söyleyeceğini" dedi.

Demek kısacası başkanı keklemişler. :)

Fikstür belli olmuş. Bayanlarda geçen yıl olduğu gibi yine FBAcıbadem ile ilk hafta karşılaşıyoruz.
Erkeklerde ise ilk hafta Ziraat Bankası ile oynayacağız.
İki maçta zorlu geçecektir.

Bayanlar:

1. Hafta
Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Acıbadem

2. Hafta
Karşıyaka - Galatasaray Medical Park

3. Hafta
Galatasaray Medical Park - Vakıfbank G. Sigorta T. Telekom

4. Hafta
Nilüfer Bld. - Galatasaray Medical Park

5. Hafta
Galatasaray Medical Park - MKE Ankaragücü

6. Hafta
İller Bankası - Galatasaray Medical Park

7. Hafta
Galatasaray Medical Park - Ereğli Bld.

8. Hafta
Eczacıbaşı Vitra - Galatasaray Medical Park

9. Hafta
Galatasaray Medical Park - Dicle Üni.

10. Hafta
TED Ankara Kolejliler - Galatasaray Medical Park

11. Hafta
Galatasaray Medical Park - Beşiktaş

Erkekler:

1. Hafta
Ziraat Bankası - Galatasaray

2. Hafta
Galatasaray - Beşiktaş

3. Hafta
Torul Gençlik - Galatasaray

4. Hafta
Galatasaray - Tofaş

5. Hafta
İstanbul Büyükşehir Belediye - Galatasaray

6. Hafta
Galatasaray - Polis Akademisi

7. Hafta
Fenerbahçe - Galatasaray

8. Hafta
Galatasaray - M. Milli Piyango

9. Hafta
Arkas Spor - Galatasaray

10. Hafta
Galatasaray - Halkbank

11. Hafta
Galatasaray- MEF Okulları

serdarmengi' Alıntı:
Orkun'un korktuğu başına geldi bayanlardalk hafta Fenerbahçe.

Serdar Abi niye böyle düşünüyor ki Orkun Abi?

Fb Acıbadem gibi 6 yabancılı, neredeyse takımı baştan aşağı yenilemiş ve yeni antrenörü olan bir takımla ilk hafta oynamak avantajdır bana göre.

Arkadaşlar Çarşamba günki ziyaret için yeterli bir sayıya ulaşırsak gerçekleşecek ve biz taraftar olarak içimizden geldiği herşeyi oyunculara iletme imkanımız olacak Müsait olan herkesi bekleriz ama ziyaretin gerçekleşmesi için belirli bir sayıya ulaşmamız gerekli.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
serdarmengi' Alıntı:
Orkun'un korktuğu başına geldi bayanlardalk hafta Fenerbahçe.

Serdar Abi niye böyle düşünüyor ki Orkun Abi?

Fb Acıbadem gibi 6 yabancılı, neredeyse takımı baştan aşağı yenilemiş ve yeni antrenörü olan bir takımla ilk hafta oynamak avantajdır bana göre.

Bence değil Gazanhfer, bizde yeni kuyrulduk ve alınacak olan kötü bir sonuç takımı kötü etkileyebilir. Kim bilir belki ileriki mhaftalarda karşılaşsak belki yenebilirdik.

Saim Karakuzu' Alıntı:
bizim tek iyi yanımız ilk günden itibaren sanırım tam kadro çalışmamız ama ilk maçta puan almak hayal olur gibi geliyor ..

Evet tam kadro çalışıyoruz ve ilk maçın FBA ile olması bana göre avantaj. Eninde sonunda oynayacağız onlarla ama ilk hafta olması güzel. Bence Ne bizim için ne de onlar için kolay bir maç olmayacaktır.

valla ben staddan gelen paralarla beraber seneye bu takımda gamovayı görmek istiyorum.750bin euro verebilecek bir klübüz.bir tek gamovayı alsak kesin şampiyon oluruz.bu konuda taraftar baskısı oluşturmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...