Gamova dünya çapında bir oyuncu ve hepimiz galatasarayda görmek isteriz,lakin gamova tarzı büyük oyuncuları almak için daha katetmemiz gereken çok şeyin olduğunu düşünüyorum.
Hikmet Görkem' Alıntı:valla ben staddan gelen paralarla beraber seneye bu takımda gamovayı görmek istiyorum.750bin euro verebilecek bir klübüz.bir tek gamovayı alsak kesin şampiyon oluruz.bu konuda taraftar baskısı oluşturmamız lazım.
Mutlu Tuna' Alıntı:Gamova dünya çapında bir oyuncu ve hepimiz galatasarayda görmek isteriz,lakin gamova tarzı büyük oyuncuları almak için daha katetmemiz gereken çok şeyin olduğunu düşünüyorum.
Filenin sultanları maçı 4-0 kazandılar.Tugay Arslan' Alıntı:Filenin Sultanları bugün Galatasaray ile karşılaşıyor
A Bayanlar Grand Prix Avrupa Elemeleri hazırlıkları kapsamında Ankara kampını tamamlayarak İstanbul'a gelen Filenin Sultanları, bugün saat 17:00'de Galatasaray Medical Park ile antrenman maçı yapacak.
17-22 Eylül tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan A Bayanlar Grand Prix Avrupa Elemeleri hazırlıklarını kapsamında Ankara kampını tamamlayarak İstanbul'a gelen A Bayan Voleybol Milli Takımımız, bugün(13.09.2010) saat 17:00'de TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda Galatasaray Medical Park ile antrenman maçı yapacak.
Voleybolmagazin
nasıl bir oyuncudur ne yapar ne eder savaş abi bilir sanırım .Mutlu Tuna' Alıntı:Voleybolun Sesi sitesinin haberine göre kadın voleybol takımımız Porto Rikolu smaçör Karina Ocassio ile prensipte anlaşmış.
Saim Karakuzu' Alıntı:www.gsvoleybol.org[/url] daha aktif bir halde forum bölümü ile hizmete geçiyor. Bu konuda hepinizden destek bekliyoruz.
Ayrıca bu sezon voleybol yazılarıma www.soutgs.com da devam ediyorum. İlk yazıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Sevgiler, selamlar.
http://scoutgs.com/savas-eskigulek-teknik-mola/herkese-merhaba.html
Erkek takımımız Bulgaristan Budva'da turnuvaya katılıyor.Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Erkek takımımız hazırlık maçı vs. yapmıyor mu? Hiç haberimiz yok da.
Erkek takımımız Bulgaristan Budva'da turnuvaya katılıyor.Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Kurtuluş Yazıcı":1j7ol81s]Erkek takımımız hazırlık maçı vs. yapmıyor mu? Hiç haberimiz yok da.