ali çayır mef okullarıyla anlaşmış alamaz mıydık ya ne kadar vermişlerdirki voleybol çok kötü yönetiliyor çok ..
Murat Baylan' Alıntı:Ali Çayır iyi oyuncudur ama şu form durumuyla da MEF'te oynayacak oyuncudur geçen sene Polonya'da ne oynamış bu adam onları bilmek lazım. Ceren vasat oyuncudur manşet alan smaçörleriniz iyiyse pasının kalitesi artacaktır. Düzgün en azından standart manşet geldiğinde Ceren'de Galatasaray'ı Elif kadar oynatır.
harika ötesi bir haber bence biraz daha büyük yapsalarda basketboluda alsak oraya[/quote:1m0t6kx9]Katiliyorum,böyesi dahada süper olur.Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Kamil Sarper Özsefer":1m0t6kx9]GSYİAD'tan Büyük Bir Hizmet Daha
1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, kulüp için bir voleybol salonu inşa ettiriyor.
1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, Florya Metin Oktay Tesisleri?ne bir voleybol salonu inşa ettirecek. 1500 kişilik salonda şube ofisleri ve antrenman alanı da yer alacak.
Serdar Mengi' Alıntı:[quote="Murat Baylan":3nmjo8c6]Ali Çayır iyi oyuncudur ama şu form durumuyla da MEF'te oynayacak oyuncudur geçen sene Polonya'da ne oynamış bu adam onları bilmek lazım. Ceren vasat oyuncudur manşet alan smaçörleriniz iyiyse pasının kalitesi artacaktır. Düzgün en azından standart manşet geldiğinde Ceren'de Galatasaray'ı Elif kadar oynatır.
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Savaş Bey,
Her sabah erkenden giriyorum ki siteye sizden 'hayırlı' bir haber gelir belki diye. Artık final serisi de bitti. Özellikle bayan takımında bir takım gelişmeler olabilir mi? Erkek takımı yine 'orta sıralar' için mücadele edecek gibi duruyor.
Savaş Eskigülek' Alıntı:İvana Djresilo seneye de bizimle
Savaş Eskigülek' Alıntı:Sevgili Kurtuluş,
Sabah vaktini geçirdim ama sana ilk hayırlı haberi ulaştırayım herkesten evvel
İvana Djresilo seneye de bizimle