Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Çayır iyi oyuncudur ama şu form durumuyla da MEF'te oynayacak oyuncudur geçen sene Polonya'da ne oynamış bu adam onları bilmek lazım. Ceren vasat oyuncudur manşet alan smaçörleriniz iyiyse pasının kalitesi artacaktır. Düzgün en azından standart manşet geldiğinde Ceren'de Galatasaray'ı Elif kadar oynatır.

Murat Baylan' Alıntı:
Ali Çayır iyi oyuncudur ama şu form durumuyla da MEF'te oynayacak oyuncudur geçen sene Polonya'da ne oynamış bu adam onları bilmek lazım. Ceren vasat oyuncudur manşet alan smaçörleriniz iyiyse pasının kalitesi artacaktır. Düzgün en azından standart manşet geldiğinde Ceren'de Galatasaray'ı Elif kadar oynatır.

Bence MEF'i fazla yabana atmayın.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":1m0t6kx9]GSYİAD'tan Büyük Bir Hizmet Daha

1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, kulüp için bir voleybol salonu inşa ettiriyor.

1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, Florya Metin Oktay Tesisleri?ne bir voleybol salonu inşa ettirecek. 1500 kişilik salonda şube ofisleri ve antrenman alanı da yer alacak.
harika ötesi bir haber bence biraz daha büyük yapsalarda basketboluda alsak oraya[/quote:1m0t6kx9]Katiliyorum,böyesi dahada süper olur. ;)

Serdar Mengi' Alıntı:
[quote="Murat Baylan":3nmjo8c6]Ali Çayır iyi oyuncudur ama şu form durumuyla da MEF'te oynayacak oyuncudur geçen sene Polonya'da ne oynamış bu adam onları bilmek lazım. Ceren vasat oyuncudur manşet alan smaçörleriniz iyiyse pasının kalitesi artacaktır. Düzgün en azından standart manşet geldiğinde Ceren'de Galatasaray'ı Elif kadar oynatır.

Bence MEF'i fazla yabana atmayın.[/quote:3nmjo8c6]
MEF bence şu an dalgalı deniz gibi. Mısırlı Pasör -ki bana göre İno tam MEF'in adamıydı- ve Ali tamam ama orta ile köşelere alacakları adamlar çok önemli. Bir de tabii libero!
Reşat hocanın işi çok kolay da geçebilir çok zor da olabilir. Çünkü para ile değil bir yerden sonra yürek gücüne ihtiyaç var 1.ligde!
Yabancı oyuncularını köşe den yana kullanacaklar. Umarım ligin kalitesini artıracak oyuncular alırlar. Yoksa 2 sene önceki gibi adamlar alırlarsa geldikleri gibi gidebilirler. Bu konuda da tek olumlu konu, Ali Çayır herhangi bir kadroya gelmez! Umuyor ve duyuyorum ki çok iyi 2 köşe oyuncusu alacaklar. ;)

Savaş Bey,
Her sabah erkenden giriyorum ki siteye sizden 'hayırlı' bir haber gelir belki diye. Artık final serisi de bitti. Özellikle bayan takımında bir takım gelişmeler olabilir mi? Erkek takımı yine 'orta sıralar' için mücadele edecek gibi duruyor.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Savaş Bey,
Her sabah erkenden giriyorum ki siteye sizden 'hayırlı' bir haber gelir belki diye. Artık final serisi de bitti. Özellikle bayan takımında bir takım gelişmeler olabilir mi? Erkek takımı yine 'orta sıralar' için mücadele edecek gibi duruyor.

Evet Savaş abi biraz bilgi verebilir misin?

MEF orta oyuncu olarak eski Arkas'lı Gökhan'ı aldı diye biliyorum.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
İvana Djresilo seneye de bizimle ;)

Sevindim bu habere.Savaş abi,bizi heyecanlandıran Skolova'yı transfer etme düşüncesi hala devam ediyor mu?

Birde biz seneye Cev Cup'ta oynayabilecek miyiz?Mücadele edeceğimiz kupa da oyuncu getirmekte etkili olabilir.

Galiba BRAKOÇEVİÇ ve OLGA TOCKO ile ilgileniyormuşuz.Bu oyuncular hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız var mı?Yoksa google amcayla iletişime geçip balta girmemiş ormanları keşfetmeye çalışayım mı? ;)

Top vuracak bir numaralı isim kaldığına göre mesele manşeti alacak oyunculardır. Brakocevic iyi oyuncudur iyi servis atar yıldız olma potansiyelindedir iyi çıkış yaparsa Galatasaray'da ya da bu seneki takımında kim olursa artık tutmak zor olur. Sokolova gelirse manşet almak için kendini yorar mı ne kadar manşet alma gayretinde olur bu yaştan sonra kestirmek zor.Olga Tocko Azeri Rabita Bakü ile anlaşmış forumlarda yazdığı kadarıyla Benim öncelikle önemsediğim manşet alacak smaçörlerin kalitesidir hem iyi ve standart manşeti olan ve hücumu da etkili oyuncular sizi yenilmez yaparlar. Carolina Costagrande, Logan Tom, Antenolla Del Core gibi tabi bu isimler Galatasaray için sadece bir hayal şimdilik

Murat senin duyduğun isimler var mı? Bende voleybol forumlarında bu isimleri gördüm.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Sevgili Kurtuluş,
Sabah vaktini geçirdim ama sana ilk hayırlı haberi ulaştırayım herkesten evvel :p

İvana Djresilo seneye de bizimle ;)

Teşekkürler :) Bu güzel haber gerçekten. Bu, diğer iki yabancının gönderileceği anlamına da geliyor sanırım. Muhtemelen yabancı bir pasör gelecek. Elif'in kalması için herhangi bir çaba harcanmamasından ben bunu anladım.

Hüseyin, zaten herkes aynı forumları takip ediyor forumlardaki çoğu insanında Galatasaray hakkında bir şeyler bildiğini sanmıyorum sadece söylentiler var. Galatasarayın hedefleri büyük olmadıktan sonra konuşulan isimlerinde benim için önemi yok. Savaş abi bilgilendirirse öğreniyoruz.

Erkek Takımımızda Altyapımızdan yetişen Kaptanlığı sonuna kadar hakeden ve voleybolu Galatasaray'da bırakmalarını istediğim. Rahmetli Paidar Demir gibi unutulmaz oyuncularımız arasında görmek istediğim, yatırım olursa gelen başarılarda kupaları beraber kaldırmalarını istediğim 9-10 yaşından beri kulübün içinde olan Kemal Ergaz ve H.İbrahim Akşeker mutlaka 2010- 2011 ve gelecek sezonlar bizimle birlikte olmalıdırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...