Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasörümüz Seda da Fba ile anlaşmış. Yani amiyane tabirle dımdızlak kaldık ortada. Şimdi gider Pelin'i alırsak şaşırmam.
Savaş abi, şu şartlarda kimler alınabilir, kimler olabilir? Bizi bilgilendirirsen sevinirim.
Seray, Polen, Selime, Neşve, Duygu Bal, Ezgi Dağdelenler, Meryem, Beşiktaş'ın pasörü Cansu ...?
Neriman'dan tamamen umudumuzu keselim mi?
Şu durumda yabancı sınırlaması 2+1 ya da yine 3 olsa bile yabancı hakkını orta oyuncudan kullanmak pek mantıklı değil. O yüzden orayı Gökçen, olursa Ergül ve artı bir isim daha idare edebilir. Neşve benim beğendiğim bir oyuncuydu, ama bu sene gittiği takımda ne yaptı hiç bilmiyorum.

Pasörümüz Seda da Fba ile anlaşmış. Yani amiyane tabirle dımdızlak kaldık ortada. Şimdi gider Pelin'i alırsak şaşırmam.
Savaş abi, şu şartlarda kimler alınabilir, kimler olabilir? Bizi bilgilendirirsen sevinirim.
Seray, Polen, Selime, Neşve, Duygu Bal, Ezgi Dağdelenler, Meryem, Beşiktaş'ın pasörü Cansu ...?
Neriman'dan tamamen umudumuzu keselim mi?
Şu durumda yabancı sınırlaması 2+1 ya da yine 3 olsa bile yabancı hakkını orta oyuncudan kullanmak pek mantıklı değil. O yüzden orayı Gökçen, olursa Ergül ve artı bir isim daha idare edebilir. Neşve benim beğendiğim bir oyuncuydu, ama bu sene gittiği takımda ne yaptı hiç bilmiyorum.

Açıkça söylemek gerekirse F.Acıbadem Seda'yı alarak risk aldı. Kendini bir türlü geliştiremeyen bir pasör bana göre. Fenerde bizde aldığından daha fazla süre mi verecekler kendisine ki gelişme sağlayacak takımına katkı yapacak? Tam anlamış değilim. Yazdığın isimler arasında en iyisi Seray'ı almak. Gerçi geçen seneden attığı büyük bir kazık da yok Galatasaray'a ama neyse! Polen ve Selime sence CEV Cup için aradığımız oyuncular olabilir mi? Orta oyuncu konusunda keşke Duygu'yu getirebilsek! Ama düşünüldüğünü bile sanmıyorum. Neriman'ın son söyleşisinde Türkiye'ye dönmek istemediğini anladım. Belli de olmaz! Neşve Yeşilyurt ile 2.lig şampiyonluğu yaşadı ve yeniden 1.lige döndü.
An itibarı ile ne erkek takım ne de bayan takım için çok umutlu bir durum maalesef yok. Zira Gioli, Lo Bianco ve Calderon da pürüz var,imza yok!
Yeni yönetim sanırım şubeyi yine Yalçın Orhon'a teslim edecek. Bu da Ünal Aysal'ın voleybola ne kadar yakın ilgi duyduğunun göstergesi. Zira 2,5 senedir voleybolda A takım düzeyinde ne erkek ne de bayan takımda bana göre iyiye giden tek bir şey yokken bu başarının(!) ödüllendirilmesinin başka bir tanımı olmasa gerek!
:(

Zaten bu Türk oyuncuların yedek kalma aşkını anlamıyorum. Seda Tokatlıoğlu için Fba'ya kızıyordum ama Seda'ya müstehakmış, varsın öyle saha kenarında ısınmaya devam etsin, aynı şekilde Güldeniz vs. Eminim Seray da yedek kulübesinde oturmaktan memnundur ve o yüzden o da bizi tercih etmeyecektir, iki sezon önce bizde oynayıp kendini geliştirmeye başlamıştı ama böyle şeylere gerek yok tabi.
Onun dışında Selime, Polen ismi tabiki yeterli değil ama ortada oyuncu yok, en azından gelecek vaad ediyorlar, Deniz oynayacağına Selime, Polen oynasın, Dilara oynasın vs. Özlem oynayacağına Neşve oynasın ben razıyım.

Bu saatten sonra adı geçen transferler gerçekleşmezse tabiki şaşırmayız. Dünya üzerinde hiçbir takımın hayır demeyeceği bir pasör bu durumda niye gelsin, keza Gioli. Belki yaşı ilerlemiş olabilir ama ona rağmen kimse kolay kolay Gioli'ye hayır demez. Calderon için sadece şu umudum olabilir, voleybola ara verdi belki bu yılı form tutma yılı olarak görür ve bu sebeble oynamak için gelir. Keşke. En azından onu Galatasaray forması içinde görebilsek.

Şu şubede yüzümüzü güldürecek günlerin geleceği günü bekleyerek ömrümüz geçecek diye korkuyorum, inşallah o günler biran önce gelir.

Seda'nın gitmesinin bizi çok üzeceğini sanmıyorum.

Eğer Lo Bianco gelirse, Gamze de 2.pasör olabilir, zaman zaman oynayarak da kendini geliştirebilir.

Seda'nın gitmesinin bizi çok üzeceğini sanmıyorum.

Eğer Lo Bianco gelirse, Gamze de 2.pasör olabilir, zaman zaman oynayarak da kendini geliştirebilir.

Söz konusu Lo Bianco transferi gerçekleşmesi durumunda ben her halükarda 2. bir pasör transferi daha yapacağımızı düşünüyorum.
Gamze de çok genç ve iyi bir oyuncu ama bence takımın 2.pasörü konumunda olması zor gibi.
Şu pasör işini netliğe kazandıralım bir an önce !

Madem öyle Voleybol şubesi kapatılsın hiçdeğilse bu kadar rezil olmaz GS. Bu şube GS ın marka değerine istikrarlı olarak feci şekilde zarar veriyor. Farzı misal Real madrid basketbol takımı asla gençlerden oluşan 3-4 sene sonrasının takımı ile donanımlı Barcelona basketbol takımı karşına çıkamaz, çıkmayı düşenemezler bile. Buna RM in total marka değeri, köklü kulup tarihi asla izin vermez. Bunu yapabilecek takım iller bankasıdır odur budurdur GS değil.

Ayrıca genç nüve olayı çok ironik, geçen sene 19 yaşındaki geleceğin pasörü Arzu Göllü çok kullanılmaktan sürmenaj olup 20 yaşında voleybolu bıraktı galiba. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bu şubenin çalışanı yöneticisi ne kadar çok ve iyi mazeret üretiyor, biraz durup düşününce her seferinde ikna oluyorsun gibi. Ama iş hayatında bir söz vardır, iyi mazeret üreten bilin ki iyi çalışmıyordur. Akıllı partonlar bilir ki bir hata yapıp kötü mazeret üreten hatta hiç üretemeyen çalışan utancından mazeret üzerinde kafa patlatmaz, o çalışan iyi çalışsndır hata yapmıştır sadece.

Bu şubenin herşeye bir mazereti var, geçen sene sponsorluk geç imzalandı dediler bu senede şecim mazbatalar 2+1 derken mazeret pişti önümüze kondu bile. Adam akıllı 1 tane bile yerli transferi yapamamışken senin 2+1 den yakınmaya ne hakkın var, 4+1 olsa nolucak 2 tane yerli yine oynatmayacakmısın. 3 tane kalbur üstü yerli takviyesi yaptılar sanki de yabancı kuralının 3 değil de 2+1 olması planlarını bozacak.

GS kulubunun de voleybola bakış açısından hatası çoktur muhakkak o halde bu şubenin çalışanı yöneticisi "kulup olarak sizin bu şubeye bakışınız değişmeyecek sanırım biz de mazeret uretmekten bıktık en iyisimi kapatın bu şubeyi GS markası daha fazla zarar görmesin" şeklinde bir rapor hazırlasın bitsin bu kandırmaca parodisi.

Madem öyle Voleybol şubesi kapatılsın hiçdeğilse bu kadar rezil olmaz GS. Bu şube GS ın marka değerine istikrarlı olarak feci şekilde zarar veriyor. Farzı misal Real madrid basketbol takımı asla gençlerden oluşan 3-4 sene sonrasının takımı ile donanımlı Barcelona basketbol takımı karşına çıkamaz, çıkmayı düşenemezler bile. Buna RM in total marka değeri, köklü kulup tarihi asla izin vermez. Bunu yapabilecek takım iller bankasıdır odur budurdur GS değil.

Ayrıca genç nüve olayı çok ironik, geçen sene 19 yaşındaki geleceğin pasörü Arzu Göllü çok kullanılmaktan sürmenaj olup 20 yaşında voleybolu bıraktı galiba. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bu şubenin çalışanı yöneticisi ne kadar çok ve iyi mazeret üretiyor, biraz durup düşününce her seferinde ikna oluyorsun gibi. Ama iş hayatında bir söz vardır, iyi mazeret üreten bilin ki iyi çalışmıyordur. Akıllı partonlar bilir ki bir hata yapıp kötü mazeret üreten hatta hiç üretemeyen çalışan utancından mazeret üzerinde kafa patlatmaz, o çalışan iyi çalışsndır hata yapmıştır sadece.

Bu şubenin herşeye bir mazereti var, geçen sene sponsorluk geç imzalandı dediler bu senede şecim mazbatalar 2+1 derken mazeret pişti önümüze kondu bile. Adam akıllı 1 tane bile yerli transferi yapamamışken senin 2+1 den yakınmaya ne hakkın var, 4+1 olsa nolucak 2 tane yerli yine oynatmayacakmısın. 3 tane kalbur üstü yerli takviyesi yaptılar sanki de yabancı kuralının 3 değil de 2+1 olması planlarını bozacak.

GS kulubunun de voleybola bakış açısından hatası çoktur muhakkak o halde bu şubenin çalışanı yöneticisi "kulup olarak sizin bu şubeye bakışınız değişmeyecek sanırım biz de mazeret uretmekten bıktık en iyisimi kapatın bu şubeyi GS markası daha fazla zarar görmesin" şeklinde bir rapor hazırlasın bitsin bu kandırmaca parodisi.

Harfi harfine katıldığım bir yorum. Lütfen bu yorumu GSvoleybol'a da taşıyın.

Seda gitti diye hiçbirimiz yas tutmayız ama şu soruyu sorarız: Madem Gamze bizim genç umudumuz o oynasın istiyoruz, o zaman Seda neden transfer edildi? Bu işin bir mantığı var mı? Bekliyoruz, icraat bekliyoruz.

Selime İlyasoğlu Galatasaray'da

Voleybola Eczacıbaşı'nda başlayan 1988 doğumlu başarılı smaçör Selime İlyasoğlu, üç sezon Eczacıbaşı, bir sezon Ereğli Belediyesi ve bir sezon da Nilüfer Belediyesi'nde forma giydi.

Özellikle Ereğli Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi'nde sergilediği performans ile voleybol severlerin beğenisini kazanan ve yıldızı parlayan başarılı smaçör Selime İlyasoğlu, yeni sezonda Galatasaray Medical Park'ın başarısı için mücadele edecek.(voleybol magazin )

Selime, şahsen tanıdığım ve sevdiğim bir voleybolcudur. Gelmesine sevindim. ama bu transfer ile kendisinin çok daha fazla bir çalışma temposuna girmesini özellikle söyleyeceğim. Çünkü burası Galatasaray ve artık insanlar burada fazla bilinçli! Eskisi gibi değil bazı şeyler. Sevdiğim bir voleybolcuya da bunları söylemek görevimdir.
Hoşgeldin Selime!

Selime çok doğru bir transfer.Nilüfer'de iyi bir sezon geçirdi.Takım arkadaşı Polen'i de kadromuzda görüceğiz umarım.Deniz'le,Özlem'le,Gökçen'le 4. olucağımıza Selime,Polen,Gamze'yle 4. olalım.Duygu ve Neriman'ı da alabilirsek hem genç hem potansiyelli bir takım haline gelebiliriz.Yalnız liberomuz Merve'nin Fb ile anlaştığı söyleniyor.Açıkcası hem Seda hem Merve oynamayacaklarını bile bile niye Fb'yi tercih ediyor anlamak mümkün değil.

Ya bu federasyon cidden çıldırmış Avrupa'da voleybol un en önemli liglerinden biri Türkiye ama bunu baltalamak için elınden geleni yapıyorlar. 6 kişi oynanan bir oyunda 2+1 in ne anlamı var cidden çok entresan

Evet, seneye Medical Park bayan voleybola destek vermeyecek!

kendileri açısından çok mantıklı bir karar almışlar, hem para verip hem de bu şubedeki beceriksizleri bekleyecek halleri yok ya.

Orkun Darnel transfer görüşmelerini mail üzerinden yapsa iyi olurdu, nasılsa hep refüze yiyor tel faturası şişkin olmazdı hiç değilse. "GS lısın gel oyna" ile iş bitseydi herkes SDirektör olurdu.

Tekrarlıyorum, bu şube ve yöneticileri GS ı rezil ediyor ve görüldüğü (MP olayı) gibi etmeye devam edecekler, şube tez elden kapatılsın.

Bu 2+1 olayında federasyon başkanın dediği ve hayal ettiği güzel şeyler var ama voleybol takımlarının, yatırımcıların, voleybol izleyicisinin isteklerinin de dikkate alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu durumdan en çok tabiki biz etkilendik, etkileniyoruz. Ligimiz yine aynı şekilde elindeki yerlilere ne doğru düzgün şans veren ne de başka takımlara gönderen, yani ne yardan ne serden vazgeçebilen takımlar arasında geçecek. Bizde kenardan izlemeye devam edeceğiz gibi gözüküyor. Önceden de dediğim gibi en azından bu dönemde miladı dolmuş oyuncuları oynatmak yerine gelecek vaad eden oyunculara şans verelim. Gelecek sezonlar için umudumuz olsun,ileride elimizde yerli kozlarımız olsun.

.............

Erkek takımını ilgilendiren güzel bir haber:

Ulaş Kıyak ile Belediye'nin Yolları Ayrıldı

Başarılı pasör Ulaş Kıyak ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yolları ayrıldı. Galatasaray'ın Ulaş Kıyak'ın peşinde olduğu öğrenildi...

Üç sezondur formasını giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayrılan 1981 doğumlu başarılı pasör Ulaş Kıyak'a Galatasaray'ın talip olduğu ve transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Daha önce Marmara Koleji, Galatasaray, Halkbank, İsviçre'den bir takım ve son üç sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Ulaş Kıyak'ın büyük ihtimalle Galatasaray ile anlaşacağı öğrenildi.

Gelişmeleri takip ediyoruz...
..................
Yabancı hakkımızı pasör mevkisinde kullanmamak adına çok güzel bir hamle olur. Bence ligimizin en iyi yerli pasörü. Her sezon başı adı bizle geçiyor, bu sefer gerçek olsun artık. Diğer iki yabancı hakkımızı da iyi kullanırsak en azından burada iddalı olmamak adına hiç bir neden yok. Bize de vurduğunu öldüren bir Agamez bir Ivan gerek. Birde manşet ve hücum dengesi olan iyi bir 4 numara güzel olur. +1 olarak da yine 4 numara oyuncusu düşünülebilir. Çünkü orada oynayacak yerli oyuncu sıkıntısı var. Gördüğüm kadarıyla yerli oyuncu olarak o mevkide birtek iyi işler Burutay var gibi, onun dışında malasef yetersiz.

Şu an için netleşmemekle birlikte fazla endişe etmeyi gerektirecek bir durum olmadığını söyleyebilirim. Yeni başkan başarı için para musluklarını açacak yani!

Bunu yazmak istemezdim ama sonunda yaziyorum.Orkun Darnel Neslihani ikna edip Galatasaraya getiremediyse hala hicbir oyuncuyu ikna edemez.Benim esim Neslihan gibi bir voleybolcu olacak ben Galatasarayda gorevli olmadigim halde Galatasarayda oynamasi icin kolayca ikna ederim.Kimse bana kariyer planlamasi vs demesin.Neslihanin coktan Galatasaray formasini giymesi gerekirdi.Gecen sene oyuncularin sozlesmeleri devam ediyor dendi bu senede ikna edemiyoruz deniyor.Galatasarayda gorevliysen ikna edeceksin onun icin bu gorevin basindasin zaten.

Şu an için netleşmemekle birlikte fazla endişe etmeyi gerektirecek bir durum olmadığını söyleyebilirim. Yeni başkan başarı için para musluklarını açacak yani!

O zaman parasal anlamda yatırım konusunda sanırım pek birşey değişmeyecek.
Doğrusu yerli oyuncuların elimizden kaçması dolayısıyla bu sezon için umudumuzu yitirmeye başladığımız şu günlerde doğrusu gözümde şuan için ne Lo Bianco var ne Gioli ama Calderon benim için başka. Savaş abiye Calderon demek istiyorum, hala karışık mı, ufak da olsa bir umut taşımaya devam edebilir miyim? :)

Calderon ve diğerleri konusunda şu an için sıkıntı yok! Ancak yabancı sayısı sebebiyle bir belirsizlik var. Ancak gelişen zaman içinde bence yabancı sayısı düzeelcek, transferlerimiz de sorunsuz bir şekilde kadroda bulunacaktır diye tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...