Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yazmak istemezdim ama sonunda yaziyorum.Orkun Darnel Neslihani ikna edip Galatasaraya getiremediyse hala hicbir oyuncuyu ikna edemez.Benim esim Neslihan gibi bir voleybolcu olacak ben Galatasarayda gorevli olmadigim halde Galatasarayda oynamasi icin kolayca ikna ederim.Kimse bana kariyer planlamasi vs demesin.Neslihanin coktan Galatasaray formasini giymesi gerekirdi.Gecen sene oyuncularin sozlesmeleri devam ediyor dendi bu senede ikna edemiyoruz deniyor.Galatasarayda gorevliysen ikna edeceksin onun icin bu gorevin basindasin zaten.

Galatasaray şampiyonluk için yatırım yapsın ilk gelecek oyuncu Neslihandir.

Kulübüyle sözleşmesi sürerken nasıl getirebilirdik Nesliyi?

Bunu yazmak istemezdim ama sonunda yaziyorum.Orkun Darnel Neslihani ikna edip Galatasaraya getiremediyse hala hicbir oyuncuyu ikna edemez.Benim esim Neslihan gibi bir voleybolcu olacak ben Galatasarayda gorevli olmadigim halde Galatasarayda oynamasi icin kolayca ikna ederim.Kimse bana kariyer planlamasi vs demesin.Neslihanin coktan Galatasaray formasini giymesi gerekirdi.Gecen sene oyuncularin sozlesmeleri devam ediyor dendi bu senede ikna edemiyoruz deniyor.Galatasarayda gorevliysen ikna edeceksin onun icin bu gorevin basindasin zaten.
Orkun'a haksızlık etmeyiniz bence. Zira bu sene gelmesi imkansız. Kontratı var ama seneye Orkun olmaz, Neslihan olur ;)
Bu sebeple olayı aileye, iknaya , kariyer planına falan getirmek çok doğru değil Ali Bey.
Seneye bayan takım takım çok daha farklı bir hüviyette olacak bence.

Calderon ve diğerleri konusunda şu an için sıkıntı yok! Ancak yabancı sayısı sebebiyle bir belirsizlik var. Ancak gelişen zaman içinde bence yabancı sayısı düzeelcek, transferlerimiz de sorunsuz bir şekilde kadroda bulunacaktır diye tahmin ediyorum.

Savaş abi cevap için teşekkürler. Yabancı sayısı gelişen zaman içinde bence düzelecek demişsin, o zaman bunun için hala bir beklentimiz olabilir , inşallah öyle olur.

Son olarak da umut taşımaya devam :)

Ben Gecen sene Neslihanin Eczaciyla anlastigi donemi kastetmistim.Pasorumuz Elifide Eczaciya kaptirmistik.Neriman,Meryem ve Duyguylada gecen sene rahatca anlasilabilirdi.Bizim voleybol subemizde bir erteleme mantigi var.Medical Park sponsorken agresif olup cok daha iyi transferler yapabilirlerdi.Hayirlisi umarim dediginiz gibi olur.Gelecek sene ozledigimiz voleybol subesine kavusur klubumuz.

Bir plan program dahilinde gittiği müddetçe 'ertelemeler' sorun değil. Ancak ben geçen sene yanlışlar yapıldığına inanıyorum. Erkeklerde Ulaş'ın alınmasının gerekliliği, kadınlarda pasör ve köşe oyuncularında kötü tercihler. Ve başarısız olmuş antrenörlere tahammül. Neyse... Olan oldu artık ve şimdi yeni bir yönetimle daha iyi işler yapılacağını düşünüyorum. Bayanlarda pasörsüz ve tek liberolu durumdayız. (ki bildiğim kadarıyla seneye iki libero bulundurabilme kuralı yürürlüğe girecek) Yabancıdan ziyade Türk oyuncu sıkıntısı bizi zorlayacak gibi duruyor. Adı geçen 3 yabancı gelse bile eksiğimiz var. Bakalım bunları hangi Türk oyuncularla kapatacağız. Erkeklerde hep söylediğimiz şey: Ulaş, Ulaş, Ulaş. Ardından vurdu mu öldüren bir PÇ ve köşe. Eğer Ulaş alınırsa ve Ünal Aysal'ın 'para akıtacağız' tezi gerçekleşirse, erkeklerde şampiyonluk çok daha kolay gelebilir. Çünkü erkeklerdeki Türk kadromuz diğer takımlarla baş edebilir. Basketbolda atılan adımlar, futbolda yapılan işler ve en önemlisi vizyon olarak yeni yönetimin voleybolu üvey evlat olarak görmeyeceğini düşünüyorum.

Ben Gecen sene Neslihanin Eczaciyla anlastigi donemi kastetmistim.Pasorumuz Elifide Eczaciya kaptirmistik.Neriman,Meryem ve Duyguylada gecen sene rahatca anlasilabilirdi.Bizim voleybol subemizde bir erteleme mantigi var.Medical Park sponsorken agresif olup cok daha iyi transferler yapabilirlerdi.Hayirlisi umarim dediginiz gibi olur.Gelecek sene ozledigimiz voleybol subesine kavusur klubumuz.
Sayın Ali Bey,
Kendinizi Neslihan'ın yerine koyun birkaç dakikalığına. Değil eşiniz, babanız istese, geçen seneki hoca ve geçen seneki takıma gelir miydiniz? Bunu Neslihan ve Orkun'dan istemek biraz haksızlık olur bana göre.
Neriman, Duygu ve Meryem ile geçen seneki hoca hiç ama hiç ilgilenmedi. Ve hatta şunu açıkça söylemek lazım ki geçen sezon başında hocanın gönderilmesini istediği tek oyuncu vardı o da en yararlı yabancımızdı! Gerisini siz anlayın artık.
Ben bazı şeyleri dile getirdiğim zaman yanlış yorumlara sebep oluyorum ama yine de Gökhan Hoca'dan sonra Galatasaray'ın özellikle 1 sene sonraki hali daha iyi olacak gibi hissediyorum. Ancak lütfen bunu umut tacirliği falan sanmayın.
Sponsor konusunda şu anlamda hem fikir sayılırız sizinle. Geç geldi, erken gitti vs. Bunlar özür olmamalı. Koskoca Galatasaray'ın adının geçtiği yerde sponsorun verdiği kadar miktar ayıramıyorsan voleybola söylenecek çok fazla söz kalmıyor! 10 dakika topa vuranların milyon € lar aldığı bir kulüpte koskoca şubeye üvey evlat muameleseini reva görüyorsan sponsor erken gelse ne olur, geç gelse ne olur?
Her zaman olduğu gibi bu sene de belirtiyorum. Ünal Aysal'dan beklentim, voleybol şubesi yönetimini değiştirmesidir!!! Elif önceki sezon bizde , bu sene de Eczacı da ne yaptı ki? Bana göre Eczacı'nın geçen seneki en büyük eksi tarafı maalesef Elif'di.

Gokhan hocanin takimina Neslihan tabiki gelmez ama Gokhan hocayi orada tutan yonetimi ve sponsoruda sorguluyorum zaten.Bayan voleybolda bana gore fark olusturan tek oyuncu Neslihandir hani birazda Eda ve liberoda Gulden diyelim.Neslihan Gokhan hocayla calismak istemiyorsa biz hocayi degistirip Neslihani getirmeliydik.Ama bugunden sonra onumuze bakarsak seneye Neslihanin mutlak bizde olacagi ve sozlesmesi bitecek yerlilerle simdiden anlasilmasi gerekki seneyede tren kacmasin.Nerimani mutlaka getirmeliyiz.Yerli oyunculardan 8-9 oyuncu disindakileri aslinda cok onemsemiyorum digerleri arasinda buyuk farklar yok.Neslihan,Neriman,Bahar,Gulden bizim hedefimiz olmali.

Hadi bakalim gorecez.Su anki statude Erkek takimini duzgun kurabilirsek bir hayli sansimiz olabilir.Cunku iyi yerliler birkac takimda degil homojen bir dagilim var.

''İddialar gerçek dışı''
Galatasaray Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Hakan Aydınol, 'Medical Park'ın voleybol takımımızdan desteğini çektiği yönündeki iddialar gerçek dışıdır' dedi.

Aydınol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medical Park yetkilileriyle görüşmelerinin sürdüğünü ve gündemlerinin sponsorluktan çekilmek yerine 'daha geniş çaplı bir sponsorluk anlaşması' olduğunu kaydeden Aydınol, 'Medical Park'ın voleyboldan çekilip basketbola yöneleceği haberleri asılsızdır. Medical Park basketbola da yönelebilir ama voleybolu bırakması şu an için söz konusu değildir' diye konuştu.

Aydınol, bunların, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) yabancı oyuncu sayısını 2 1'e çekme kararını uygulamasına karşı olanların, bu tutumlarına yardımcı olsun diye çıkardıkları haberler olduğunu sözlerine ekledi.

Maraton.com.

Abdurrahim Albayrak, Ersan'ı alan takım tam 10 yıl başka stoper aramaz gibilerden birşeyler söylemiş..Bu adam biraz abartılıyor gibime geliyor ama neyse..

Seray Altay Galatasaray'da!...
Geçtiğimiz sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da forma giyen Seray Altay, yeni sezon için Galatasaray Medical Park ile tüm konularda anlaşmaya vardı. Resmi imza bekleniyor...

Geçtiğimiz sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da forma giyen 1987 doğumlu genç pasör çaprazı Seray Altay, yeni sezon için daha önce de formasını giydiği Galatasaray Medical Park ile tüm konularda anlaşmaya vardı. Resmi imza bekleniyor...

Seray Altay (28.08.1987)
Voleybola Ankara Büyük Kolej’de başladı. Daha sonra Eczacıbaşı kulübüne geçti. Burada on dört yaşındayken A takımına yükseldi. 2007-2008 sezonunu Yeşilyurt’ta, 2008-2009 sezonunu Galatasaray’da kiralık olarak geçirdi. 2009-2010 sezonunda Eczacıbaşı Zentiva'da forma giyen Altay, 2010-2011 sezonu için Vakıfbank Güneş sigorta Türk Telekom ile anlaştı.

Özellikleri:
Boy: 182 cm.
Kilo: 62 kg.
Pozisyon: Pasör Çaprazı
Blok yüksekliği: 275 cm.
Smaç yüksekliği: 310 cm.

Oynadığı Kulüpler:
Eczacıbaşı 2001-2007
Yeşilyurt 2007-2008
Galatasaray 2008-2009
Eczacıbaşı Zentiva 2009-2010
Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom 2010-2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...