Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankara dışında olduğum için forumu biraz geriden takip ediyorum. Konu voleybol olunca bir çift kelam etmeden geçemiyor insan.

Öncelikle, medyada Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım güzellemesi yapılması bir Galatasaraylı olmanın ötesinde bir sporsever olarak rahatsız ediyor beni. Fenerbahçe'nin bayan takımı ortada yokken, erkek takımı da küme düşmeme mücadelesi verirken Galatasaray vardı. 10-15 yıldır ortada Galatasaray yokken Fenerbahçe devreye girdi. Ve yapılan onca masrafa rağmen başarı ancak bu yıl gelebildi. Aynı süreçten takımımız geçseydi eleştirmekten yerin dibine geçirmiştik. Çünkü basketbol ve voleybolda başarı bizim kulüpte mevcuttu zaten. Fenerbahçe'de olmayan buydu: Başarı. Kendisine dünya kulübü diyenler, finalde yenildikleri Bergamo'nun İtalyan Ligi'nde yarıfinalde elendiğini göz önünde bulundurmalılar.
Her şeye rağmen FB'nin bugün voleybolda geldiği nokta birkaç yılın ürünüdür. ve bu yüzden başarıdır. Ancak her mevkiinin en iyi beş oyunusunun transferi mantığını çok doğru bulmuyorum. Kadronuzu her mevkinin en iyi oyuncularıyla değil, oyuncuların oyun stillerine göre de biraz şekillendirirsiniz. Galatasaray'ın yapması gereken düzgün bir sponsorlukla iyi bir kadro oluşturmaktır önce.
Savaş Bey, Neslihan gelsin diye 40 kere söyleyeceğim, o zaman belki gelir :) Eda'nın gelme ihtimaliyse sanırım %0.
Aslında dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz. Yönetim 'muş gibi yapmayacak'. Önemseyecek. Beş yıllık bir plan koyacak önüne. Her yıl eksiklerin üstüne gidilecek, bizim yaptığımız gibi, takım eksiltilmeyecek.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":3qr56q6q]Neden Neslihan çıksın ki programa :roll:
:)
harikasınız vallahi.
neden çıkmayacak ki?
Çıkar, GS kadın voleybol takımının ne gibi aşamalardan geçtikten sonra bu takıma dahil olabileceğini kibar bir dille anlatır.
;)[/quote:3qr56q6q]

Aslında iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum bunun. Neslihan çıkıp " Şampiyonluğa oynayan bir takım kurulduğunda eşimin şube direktörü olduğu takımda oynamayı tabiki isterim" dese bile gereken yerlere mesaj gitmiş olur ve buna kayıtsız kalabileceklerini sanmıyorum yöneticilerin.

elifi eczacıbaşı almış...seneye artık küme düşelimde bari sezon başları umutlanmayalım belki bu sefer olur diye.....
Kürsat kardes niye öyle diyonki bi elif gidi deye hemen küme mi düscez, bu ligde elif gibi pasörler cok, ondan iyiside var, neolmuski bir elif gider bir digeri gelir. bu takimi iki sene önce lig ciktiginda hemen geri düser dediler, ama ne oldu vgstt eledi ve yari final oynadi, bu sende bence yari final cok basarili bir sonuc.

Adnan Erdoğan' Alıntı:
elifi eczacıbaşı almış...seneye artık küme düşelimde bari sezon başları umutlanmayalım belki bu sefer olur diye.....[quote:3v3vr8tu]

Kürsat kardes niye öyle diyonki bi elif gidi deye hemen küme mi düscez, bu ligde elif gibi pasörler cok, ondan iyiside var, neolmuski bir elif gider bir digeri gelir. bu takimi iki sene önce lig ciktiginda hemen geri düser dediler, ama ne oldu vgstt eledi ve yari final oynadi, bu sende bence yari final cok basarili bir sonuc.[/quote:3v3vr8tu]
Adnan kardeş elimizdeki iyi isimleri kaptırıyoruz,sezon ilerledikçe eksikliğini hissediyoruz...ayrıca bence en önem verilmesi gereken takımımız bayan voleybol sebebi şampiyonluğumuz yok....ama biz elimizdeki isimleri kaptırılıyoruz...ayrıca bizim yarı final başarılıda seneye finale çıkma umudu olan kim varki...eczacıbaşı kadrosunu türklerle güçlendirdi..fb zaten süper kadroya sahip..final bize böyle giderse baya uzun süre uzak kalacak...küme düşelim deme sebebim sıkıldım artık gelmeyen şampiyonluklardan ve rakiplerimizin bizi ezmesinden....

Galatasaray, Seda Eryüz ile anlaşmak üzere
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen başarılı pasör Zeynep Seda Eryüz ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen 1983 doğumlu başarılı pasör Zeynep Seda Eryüz ile anlaşmak üzere öğrenildi.

Aldığımız duyumlara göre: Medical Park Hastaneler Grubu, yeni sezonda Galatasaray'a sponsor olacakmış. Bu sponsorluğun gerçekleşmesi durumunda Galatasaray, hem bayan hem de erkek takımına yıldız oyuncular transfer etmeyi hedefliyormuş.

Seda vasat bir pasör'dür...Birinci pasör olarak Seda düşünülüyorsa hedefsiz bir sezona daha başlıyoruz demektir...Benim bu haberden çıkarımım bu oldu...Daha başka çıkarımı olanlar varmı bilmiyorum...

Bence hani elifden ne fazlasi var nede eksisi var bana gör. ama eger tercihimiz türk pasörden yana olacaksa ben nilüfer belediyesinde oynayan Zülfiye Gündoğduyu cok begeniyom, hem genc hemde gercekten takimini bu sene cok güzel oynatmisti,bence bize en yarali pasör o olur hem cok hirsli hemde cok iyi bir pasör bence.

Elif gereken katkıyı vermedi belki,ama yetenekleri bakımından Seda'nın Elif'ten ne eksiği nede fazlası vardır demek,pek rasyonel değil kanımca...
Zülfiye konusuna hiç girmiyorum bile... :)

Üç yabancılı sistemde Eczacıbaşı'nın bile yerli pasör tercih ettiği bir dönemde Pelin Çelik, Seda Eryüz, Nilay Benli tansfer edebileceğiniz pasörler bunlardır parayı verip Naz'ı almıyorsanız. Hep söyledik yine söyliyelim bir Osmokrovic'in aldığı manşeti pasa çevirmek var, bir Valeska'nın aldığı manşeti pasa çevirmek var. Frauke Drickx harika bir pasör mü değil çoğu iyi manşette bile Gamova'ya top atmıştır, ortaları neredeyse hiç kullanmamıştır. Getirin Galatasaraya koyun bakalım geçen sene gelen manşetle sizi Elif kadar Beşiktaştaki manşet kalitsiyle seda kadar, Nilay kadar oynatabilecek mi?

Bir Vakıfbank Güneş Sigorta taraftarı olarak üzüldüğümü belirtmem lazım efsane Güneş Sigorta kadrosunun iskeleti Eczacıbaşılı oldu. Neslihan'a sende mi Brütüs demekten de kendimi alamadım. 2008-2009 sezonunda da Güneş Sigorta iki pasör çaprazıyla (Neslihan, Angelina Grün) oynamış manşette çok aksamıştı. 1-8 eşleşmesinde Galatasaraya elenmesinin temel sebeplerinden biriydi. Şimdi de Eczacıbaşı Mirka Francia ve Neslihan'la nasıl bir manşet performansı ortaya koyacak bakalım.

Elif kalmalıydıdan yola çıkıyoruz zaten....Bu arada Pelin,Elif başka Seda başka...Bunların hepsi aynı kalibrede işte gibi olmuş...
Son olarak Eczayı kutluyorum,Neslihan hamlesi oldukça agresif bir hamle olmuş...

Birgün evde yoktum bütün önemli gelişmeler birgünde gerçekleşmiş yahu,çoğu üzücü gerçi ama Neslihan haberine çok şaşırdım gerçekten,ne diyelim hayırlısı olsun.

Bizim pasör konusuna gelince ben Seda yerine Nilay'ın olmasını isterim,aslında ikisini de alıp dönüşümlü oynatmak daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...