Herkese Merhaba,Murat Baylan' Alıntı:Hüseyin, zaten herkes aynı forumları takip ediyor forumlardaki çoğu insanında Galatasaray hakkında bir şeyler bildiğini sanmıyorum sadece söylentiler var. Galatasarayın hedefleri büyük olmadıktan sonra konuşulan isimlerinde benim için önemi yok. Savaş abi bilgilendirirse öğreniyoruz.
Geçtiğimz senelerde çok daha önceden çokçok daha fazla ve doğru,gerçek transfer haberi verebiliyordum.
Ancak yeni yönetim ile birlikte inanılmaz bir KURUMSALLIK (!) ortaya çıktı.
Bu sebeple çok nadir haber verebiliyorum. Kusura bakmayın.
Ancak verdiğim haberlerin tamamı gerçekleşmesi en yüksek olan ve gerçekleşmesi kesin olan haberlerdir.
Erkek takımı için yatırımın çok fazla olmayacağını söyleyebilirim. Ortalık biraz karışık erkek takımda ve daha da karışacağını tahmin ediyorum.
Kadın takımımızda ise İvana'dan sonra sanırım Krsmanoviç de kalır.Valeska ve Elif in kalacağını düşünmüyorum.Özlem zaten 2 yıllık imzalamıştı. Neslihan ın kalması süpriz olmaz Dilara bizim oyuncumuz zaten.
Bu arada Bülent hoca gidebilir
Bir pazartesi sabahı için yeterli sayılır sanırım.
Ayrıca bu çarşamba günü saat 16-18 arasında Marmara Üniversitesi ultrAslan Marmara Kulübü Neslihan Keskin, Kemal Elgaz, Orkun Darnel ve Murat Ersoy'u ağırlayacak.
Ben o toplantıda bulunmayacağım!
Ancak soracağınız soruları buraya yazarsanız, cevaplarını da yine buradan takip edebilirsiniz.