Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Baylan' Alıntı:
Hüseyin, zaten herkes aynı forumları takip ediyor forumlardaki çoğu insanında Galatasaray hakkında bir şeyler bildiğini sanmıyorum sadece söylentiler var. Galatasarayın hedefleri büyük olmadıktan sonra konuşulan isimlerinde benim için önemi yok. Savaş abi bilgilendirirse öğreniyoruz.
Herkese Merhaba,
Geçtiğimz senelerde çok daha önceden çokçok daha fazla ve doğru,gerçek transfer haberi verebiliyordum.
Ancak yeni yönetim ile birlikte inanılmaz bir KURUMSALLIK (!) ortaya çıktı.
Bu sebeple çok nadir haber verebiliyorum. Kusura bakmayın. ;)
Ancak verdiğim haberlerin tamamı gerçekleşmesi en yüksek olan ve gerçekleşmesi kesin olan haberlerdir.
Erkek takımı için yatırımın çok fazla olmayacağını söyleyebilirim. Ortalık biraz karışık erkek takımda ve daha da karışacağını tahmin ediyorum.
Kadın takımımızda ise İvana'dan sonra sanırım Krsmanoviç de kalır.Valeska ve Elif in kalacağını düşünmüyorum.Özlem zaten 2 yıllık imzalamıştı. Neslihan ın kalması süpriz olmaz ;) Dilara bizim oyuncumuz zaten.
Bu arada Bülent hoca gidebilir ;)
Bir pazartesi sabahı için yeterli sayılır sanırım. :)
Ayrıca bu çarşamba günü saat 16-18 arasında Marmara Üniversitesi ultrAslan Marmara Kulübü Neslihan Keskin, Kemal Elgaz, Orkun Darnel ve Murat Ersoy'u ağırlayacak.
Ben o toplantıda bulunmayacağım!
Ancak soracağınız soruları buraya yazarsanız, cevaplarını da yine buradan takip edebilirsiniz.

? Medical Park, Galatasaray'a Olacakmış - Aldığımız duyumlara göre Medical Park Hastaneler Grubu, yeni sezonda büyük ihtimalle Galatasaray'a sponsor olacakmış. Henüz resmi imza atılmamış fakat prensipte anlaşma sağlanmış. (10.05.2010)

Doğrudur inşallah.
Sava abi bu konu bilgi verebilirmisin?

Tugay Arslan' Alıntı:
? Medical Park, Galatasaray'a Olacakmış - Aldığımız duyumlara göre Medical Park Hastaneler Grubu, yeni sezonda büyük ihtimalle Galatasaray'a sponsor olacakmış. Henüz resmi imza atılmamış fakat prensipte anlaşma sağlanmış. (10.05.2010)

Doğrudur inşallah.
Sava abi bu konu bilgi verebilirmisin?
Bugün için planlanan görüşmeler ne oldu bilemiyorum.
ama böyle bir mevzuu var.
Medikal Park mı olur başkası mı belli olmaz yine de ;)
İmza atmadan inanmayın hiç birşeye ;)

Medical Park Beşiktaş ilede görüşüyormuş,inanmıyorum ben pek...Ortakları biraz araştırılırsa neden inanmadığım anlaşılacaktır...

Savaş Abi
Florya da yapılacak olan salon hakkında ne düşünüyorsun
olacakmı sizce?
biliyorsunuz bir alışveriş merkezi geçen senelerde yapacaktı o salonu
ama olmadı
şimdi olurmu abi?

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Medical Park Beşiktaş ilede görüşüyormuş,inanmıyorum ben pek...Ortakları biraz araştırılırsa neden inanmadığım anlaşılacaktır...

Yıldırım Demirören ile ilgili bir problem olmuş.

Ben dün Orkun Darnel'e sordum.Çok yakında güzel şeyler olacak dedi.

Savaş ağabey'e sordum. Bana kızdı galiba cevap vermiyor. :(

İsmin ne olduğundan çok verecek desteğin miktarı önemli. Cafe Crown tarzı bir destek olmamasını diliyorum.
Üç yabancılı bir ligde, eğer Krsmanovic takımda kalacaksa yine 4.lükten yukarı çıkamayız gibi geliyor bana. Tabii Neslihan, Eda, Seda gibi isimleri transfer etmeyeceksek :)
Pasör konusunun ilk başta çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Neyse sponsorun varlığı bile heyecanlandırıyor.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
İsmin ne olduğundan çok verecek desteğin miktarı önemli. Cafe Crown tarzı bir destek olmamasını diliyorum.
Üç yabancılı bir ligde, eğer Krsmanovic takımda kalacaksa yine 4.lükten yukarı çıkamayız gibi geliyor bana. Tabii Neslihan, Eda, Seda gibi isimleri transfer etmeyeceksek :)
Pasör konusunun ilk başta çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Neyse sponsorun varlığı bile heyecanlandırıyor.
Doğru bir tespit, isimden daha önemli olan şeyler var bu sponsorlukta.
Mesela adam parayı verecek sen dilediğin gibi takım yapacaksın öyle mi?
Eh hadi bakalım, inşaallah. Ama ben Türkiye'nin şu içinde bulunduğu şartlarda böyle bir sponsorluk için yatırım kararı alan bir firma yöneticisi olsan kimseye böyle bir imkan vermem arkadaşlar.
Kesinleşen birşey yok bu konu ile ilgili.
İşin ilginç tarafı Medical Park sahiplerin itibarı ile nasıl Galatasaray' a sponsor olabilecek anlamış da değilim yani :S Düşününce daha çok kızıyor insan. Koskaca camiada bir tane M.A. bulunamıyor yahu!
Sevgili Kurtuluş, Neslihan, Eda sence şu an (sponsor bulunsa bile) Galatasaray2a gelir mi?

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Savaş Abi
Florya da yapılacak olan salon hakkında ne düşünüyorsun
olacakmı sizce?
biliyorsunuz bir alışveriş merkezi geçen senelerde yapacaktı o salonu
ama olmadı
şimdi olurmu abi?
Florya'ya yapılacak salon tabiki iyi olur.
Ancak voleybol tam anlamıyla uzaklaşır. Kulüp içinde yer alması şubeye yeniden ilginin artmasına yarar ama bence birçok konuda bazı olumsuzluklar da getirir.
Her ne olursa olsun, kendi salonunun olması çok güzel bir şey.
Umarım GSYİAD daha öncekiler gibi yapmaz!

Savaş abinin yazdıklarını okuduktan sonra yazmak istedim. Mehmet Ali Aydınlar katıldığı bir programda transfer politikasını izah etti: Antrenörden mevkilerine göre dünyadaki en iyi beş voleybolcunun lisetesini istediklerini ve bu listelerdeki ilk isimleri aldıklarını, almaya çalıştıklarını belirtti özetle sponsorluk ve takım yapma olayına ben böyle yapılır derim. Galatasaray antrenörleri bu işi bilmiyorlar mı ellerinde ki malzemelerle en iyisini yapama gayretindeler. Bunlardan sonrada kendi adıma Galatasaray dördündücülükten yukarı çıkar mı? Gökhan Edman maçta şöyle hata yaptı, Işık Menküer böyle yaptı demek pekte anlam ifade etmiyor.

Yazmadan edemedim Ultaslan forumunda sayın Orkun Darnel'e karşı haksız eleştriler okuyorum. Güneş Sigorta Eczacıbaşı finali oynansa onların dominant olduğu dönemlerde söylenmeyenler Fenerbahçe göz önünde diye söyleniyor. Fenerbahçe takımı gökten zembille inmiş bir takım değildir, beş senelik yapılanma süreçlerinde onlarında taraftarının neler söylediğini yaptıkları hataları buraya tek tek yazabilirim ama Galatasaray forumunda fazlaca Fenerbahçe konuşulmasın yapılanma sürecinde tek hata yapan hatalı oyuncu transfer eden Galatasaray değildir. Bu iş sabır işidir. Bunlar anlatılırsa en azından insanlar teknik bilgim yok ama voleybolu pek takip etmem ama deyip körü körüne eleştri yapmazlar.

Bazı arkadaşlar sponsorluk konusunda umutlanıyorlar ama ben hala bu işin olacağına inanmıyorum....Medical park ve Galatasaray'a sponsor olmak...Çok uzak iki şey gibi geldi bana...Neden acaba...

Sevgili Murat,
Öncelikle ultrAslan forumunda okuduğun eleştiriler Orkun Darnel'e yapılmamaktadır. Orkun benim kardeşim yerindedir ve sürekli olarak görüşürüz her konuda kendisi ile. Sağolsun elinden geldiğince, görevi gereği bildiği konuları bizlere açıklamak istediği kadarı ile anlatmaktadır. Orada okudukların da bu sene yapılan yanlışları ve karşılığında gelecek sene yapılması beklenen şeyler ile ilgilidir.
Ben, forumlarda artık voleybolun bu kadar çok (ki çok daha fazla olabilir, olmalıdır) konuşulmasından dolayı çok memnunum. Kurtuluş'u, seni, Mahir'i ve birçok kardeşimizi tanıma frsatı bulduk şu bir sene içinde!Bence bu bile çok sevindirici bir gelişme. Sence?
Bu forumlarda ezeli rakibimizi konuşmak beni çok rahatsız ediyor. Bunu belirteyim.
Onların geçtiği süreci de az çok biliyorum. Acıbadem in müstakilolarak takıldığı ligde yaptıklarına kadar hafızamda bazı bilgiler mevcut. Bu sebeple geçilen yollarda neler yaptıklarını da henüz unutmadım.
Ancak,
Gözden kaçmaması gereken konu şudur:
Bu sene her ne kadar Teledünya Türkiye Kupası'nda final oynamış olsa da erkek takım başarısızdır. Bunun da sebepleri ve sorumlusu ortadır.Son 13 maçın sadece 1 ini kazanmış bir takımdan bahsediyoruz! Bir tane büyük maç kazanamamış bir takımdan bahsediyoruz!
İnat ve ısrarla her şeyin güllük gülistanlık gösterilmeye çalışılması, sürekli ilgilenen belli sayıdaki taraftara umut pompalanması, kendilerine karşı yapılan her eleştiri ve soruya 'onlar yanlış biliyor' diyerek söze girilmesi beni çok daha fazla rahatsız ediyor!
Sabrın ne demek olduğunu her halde en iyi bizim taraftar bilir sevgili Murat,
Ama bazı şeyleri söylemeyecek olduktan sonra daha iyisi, daha doğrusu nasıl ortaya çıkacak?
Körü körüne eleştiri sözüne de pek katılmak istemiyorum. Çünkü bu insanların senin kadar teknik bilgisi olmayabilir ama aklına takılanı sorması, voleybolşubesi için kafa yorması bile bence ne kadar güzel birşey? Sence?
Haddini aşan eleştiri ve sorulara zaten gereken müdahale yapılıyor.Sonuçta kardeşim bile olsa Galatasaray'ın bir yöneticisine/oyuncusuna saygısızlık ne yaparım ne de yapılmasına izin verilir.
Ezeli rakip için tabikii bazı şeyler çok daha fazla dile getiriliyor.
Sen de rakibin bunca güzel şeyler yaşatırken sen hala yarın ne olacağını bilmiyorsan, kusura bakma ama bırak o kadarı da dile getirilsin.
Adamlar utanmadan Dünya Kulübü oldukları ilan ettiler. Yalandır, yanlıştır ama düşünecek olursan ve de koskoca camiada futboldan başka hiç birşeyin önemsenmediğini görünce insan dili bu söylemeden de duramıyor!
Sevgiler.

Muhammet Çelebi' Alıntı:
Savaş abi sponsor sorunu kimden kaynaklanıyor ? Yönetimden mi yoksa kimse elini taşın altına koymuyor mu?

Ben bunu çok merak ediyorum.
Sadece Yöentimi suçlamak büyük haksızlık olur.Ama görevleri gereği sürekli ön pland olacak kişiler de maalesef ki bu kişilerdir!

Ellerinden geleni yapıyor/deniyorlar ancak olmuyor-olamıyor!
Biraz faklı düşüncelere sahip bir camia patronlarına sahibiz desem acaba yeterli olur mu?
:roll:

Manşet'in konukları Gökhan Edman, Neslihan Darnel ve Orkun Darnel
Salı günlerinin vazgeçilmez voleybol programı Manşet'in bu haftaki konukları Gökhan Edman, Neslihan Darnel ve Orkun Darnel.
Başak Koç'un hazırlayıp sunduğu Manşet'in 11 Mayıs 2010 Salı günkü konukları Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un başarılı oyuncusu Neslihan Darnel ve Galatasaray Sportif Direktörü Orkun Darnel.

Manşet, 11 Mayıs 2010 Salı günü saat 19:00'da GS TV ekranlarında sizlerle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...