Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstdüzey tek oyuncu İvan değil,ama ben bizimkilerin bu tarz oyuncu alacaklarını sanmıyorum(Giba,Dante,Gomez,Soto,Leon vs),ama bizimkiler bu tarz oyuncular yerine,(Rivera,Hidalgo,Kervin,Nemer, Barca,Bazin vs)vasat oyunları alırlar anca…

Nemer vasat bir oyuncumuydu hiç zannetmiyorum çok teknik bir oyuncuydu Hidalgoda Marşaldan sonra ligdeki en komple smaçördü hakıkını yeme ama diğerlerine katılıyorum

Nemer vasat bir oyuncumuydu hiç zannetmiyorum çok teknik bir oyuncuydu Hidalgoda Marşaldan sonra ligdeki en komple smaçördü hakıkını yeme ama diğerlerine katılıyorum
sana katılmıyorum,Marshall ve Hidalgo arasında kariyer ve kalite olarak uçurum var,Nemer'de hiçbir zaman şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray'da oynayamaz,bir konuda burda Celitans'ı beğenmeyenler çok,ama 2 yıldır Celitans'ın oynadığı takımları yenemiyoruz,bu Nemer ve Hidalgo'nun oynadığı takımlarda yerli olarak sorun yoktu aksine bu oyuncular,vasat oldukları için kaybediyoruz, bence eğer bizim takım ligde ve avrupada şampiyon olacaksa,Brezilya,Küba,İtalya,Rusya,Sırbistan vs bu gibi erkek voleybolunda söz sahibi milli takımlarda oynayan oyuncuları almalı,gidipte Nemer,Hidalgo gibi milli takımlarında oynamayan oyuncuları değil…

Celitans'ı şu anlamda eleştirebilirim, ya oyuncudan kaynaklanıyor ya şansızlığından duruyor duruyor, finale doğru ya kaybediyor veya sakatlanıyor. Bu sene de aynısı oldu, Halkbankası yarı finalde kötü bir oyundan sonra kaybetti. Önceki son iki sezonda Ziraatbankası'nda final serilerinde sakatlığı nüksetti. Dediğim gibi şansızlık mı yoksa oyuncudan mı kaynaklanıyor karar veremedim.
Oyuncu tercihlerindeki ülke görüşüne katılıyorum, geçen yıllarda bayan takımında Erika vardı, Brezilyalı ama Brezilya milli takımının ex-oyuncusu. Deniz de milli, Natali, Gökçen de milli takım oyuncusuydu ama bir zamanlar. Polonya'da da erkek voleybolu üst seviyede ama bu ülkelerden oyuncu getirmek epey bir maliyetli olmalı.

Bu akşam GS TV'de Manşet programını bir izleyelim bakalım Orkun Darnel ne diyecek.

Orkun Darnel'in erkek voleybol takımı için söylediklerinden özet;

Yeni sezonda yabancı oyuncuların hepsi sil baştan...
Takım Ulaş Kıyak'ın etrafında dizayn ediliyor...
Takımda 7-8 tecrübeli oyuncu olacak, onun dışında gençlerimizden faydalanacağız...
Antrenör konusu kesinleşmedi, yönetim Işık Menküer'le bir görüşme yapacak ve antrenör konusunda Orkun Darnel 'in herhangi bir müdahelesi yok...
Yurtiçi Kargo ile bu yıl sponsorluk anlaşması henüz imzalanmadı ama karşılıklı güven var...
Transfer listesi ve protokol anlaşmaları mevcut, 10-15 gün içinde sponsorluk rakamları ve takımdan ayrılacak bütçe belirlendiği anda kesemize göre seçim yapılıp transferler imza atacak...

Ek olarak "bir dünya yıldızı kesin" gibi birşey anladım ben ve daha uzun boylu yabancılar isteniyor diyer soran Başak Koç'a, "bu konu bana da takıntı oldu" dedi. :)

Sütten ağzım yandı bir kere dedi Orkun Darnel. İzin belgesini getirmedikçe diğer alternatifleri bekletmek gibi bir düşünce yokmuş. Ama Skype'dan haberleşiyorlarmış.

Şu an Gs Tv de Rosir Calderonla yeniden sözleşme imzalanıyor, 1 yıl daha biz de

Orkun Darnelin söylediğine göre Calderonla şubat ayında prensipte anlaşılmış yeni sezon için, kendisi kalmayı çok istemiş, bir çok kulüpten teklif almış ama Galatasarayı seçmiş, seviyoruz seni Calderon :) seneye oğlu da yanında olacakmış

bu arada Orkun Darnelin sesi de kısılmış, şampiyonluktan dolayı :D

Tüh, keşke zamanında haberim olsaydı. Ligimizin en hoş kadınıdır benim için Rosir Calderon. Tabi smaç vururken çok nazik görünmeyebilir sahanın karşı tarafındakilere :) ama sevinirken, küçük şımarma belirtileri gösterirken ne kadar çocuksu. Hiç gitmesin ;)

Şu an Gs Tv de Rosir Calderonla yeniden sözleşme imzalanıyor, 1 yıl daha biz de

Orkun Darnelin söylediğine göre Calderonla şubat ayında prensipte anlaşılmış yeni sezon için, kendisi kalmayı çok istemiş, bir çok kulüpten teklif almış ama Galatasarayı seçmiş, seviyoruz seni Calderon :) seneye oğlu da yanında olacakmış

bu arada Orkun Darnelin sesi de kısılmış, şampiyonluktan dolayı :D
Diger oyuncularla sözlesme yenilendi mi?

Massimo Barbolini Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, dünyaca ünlü İtalyan antrenör Massimo Barbolini ile anlaşmaya vardı.

29 Ağustos 1964, Modena doğumlu olan Barbolini antrenörlük kariyerine Panini Modena takımında yardımcı antrenör olarak başladı. Barbolini, 1989'da Sanyo Agrigento'nun başına geçti. Sicilya takımını İtalya Birinci Ligi'ne çıkardı ve ardından Carimonte Modena takımını çalıştırdı. 1993'te Latte Rugiada Matera antrenörü olup burada iki İtalya Ligi, iki İtalya Kupası, bir Avrupa Süper Kupası ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı. Daha sonra Despar Sirio'nun başına geçen Barbolini 1997'den 2007'ye kadar burada antrenörlük görevini yürüttü. Perugia ekibiyle birlikte 3 İtalya Ligi (2003, 2005, 2007) 4 İtalya Kupası (1999, 2003, 2005, 2007) bir Şampiyonlar Ligi (2006) bir Kupa Galipleri Kupası, iki CEV Cup kazandı.

Massimo Barbolini Ağustos 2006'da İtalya Milli Takımı'nın başına geçti. 2007 ve 2009 yıllarında ülkesine Avrupa Şampiyonluğu'nu getirdi.

Massimo Barbolini'ye Galatasaray kariyerinde başarılar dileriz.

Oooo resmi siteden açıklanmış nihayet. Beraber mutlu günlere...

Ünal Aysal, öncelik verdiği branşlar konusunda hiç bayan voleybol lafını ağzına almıyor. Takım bütçesinden pek pay gitmeyecek gibi. Umarım sponsoru daha da inandırır Barbolini transferi.

Oooo resmi siteden açıklanmış nihayet. Beraber mutlu günlere...

Ünal Aysal, öncelik verdiği branşlar konusunda hiç bayan voleybol lafını ağzına almıyor. Takım bütçesinden pek pay gitmeyecek gibi. Umarım sponsoru daha da inandırır Barbolini transferi.

bir ara sponsor anlaşmamız olacak deniliyordu, ses çıkmadı daha, sizleri bilmem ama kadın voleybol takımı bana daha çok güven veriyor

Gerekirse takım adında iki sponsorumuz olsun. Çünkü bayan voleybol, yatırılan paranın karşılığını alma ihtimali en kuvvetli branş diye düşünüyorum. Takım olmayı da başardıktan sonra sans faktörü çok etkilemiyor. Bayan takıma erkek takımdan daha çok güveniyorum, hatta pozitif ayrımcılık uyguluyorum ama bana sanki yönetim erkek basketbola yönelip bayan basketbol ve voleyboldan kısabilirmiş gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...