üstdüzey tek oyuncu İvan değil,ama ben bizimkilerin bu tarz oyuncu alacaklarını sanmıyorum(Giba,Dante,Gomez,Soto,Leon vs),ama bizimkiler bu tarz oyuncular yerine,(Rivera,Hidalgo,Kervin,Nemer, Barca,Bazin vs)vasat oyunları alırlar anca…
sana katılmıyorum,Marshall ve Hidalgo arasında kariyer ve kalite olarak uçurum var,Nemer'de hiçbir zaman şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray'da oynayamaz,bir konuda burda Celitans'ı beğenmeyenler çok,ama 2 yıldır Celitans'ın oynadığı takımları yenemiyoruz,bu Nemer ve Hidalgo'nun oynadığı takımlarda yerli olarak sorun yoktu aksine bu oyuncular,vasat oldukları için kaybediyoruz, bence eğer bizim takım ligde ve avrupada şampiyon olacaksa,Brezilya,Küba,İtalya,Rusya,Sırbistan vs bu gibi erkek voleybolunda söz sahibi milli takımlarda oynayan oyuncuları almalı,gidipte Nemer,Hidalgo gibi milli takımlarında oynamayan oyuncuları değil…Nemer vasat bir oyuncumuydu hiç zannetmiyorum çok teknik bir oyuncuydu Hidalgoda Marşaldan sonra ligdeki en komple smaçördü hakıkını yeme ama diğerlerine katılıyorum
ivanı biz alsak hala anlaşamadı bildiğim kadarı ile karşıyaka ile
ivanla da anlaşmışlar 1 yıllık
Bu akşam GS TV'de Manşet programını bir izleyelim bakalım Orkun Darnel ne diyecek.
Diger oyuncularla sözlesme yenilendi mi?Şu an Gs Tv de Rosir Calderonla yeniden sözleşme imzalanıyor, 1 yıl daha biz de
Orkun Darnelin söylediğine göre Calderonla şubat ayında prensipte anlaşılmış yeni sezon için, kendisi kalmayı çok istemiş, bir çok kulüpten teklif almış ama Galatasarayı seçmiş, seviyoruz seni Calderon seneye oğlu da yanında olacakmış
bu arada Orkun Darnelin sesi de kısılmış, şampiyonluktan dolayı
Diger oyuncularla sözlesme yenilendi mi?
Oooo resmi siteden açıklanmış nihayet. Beraber mutlu günlere...
Ünal Aysal, öncelik verdiği branşlar konusunda hiç bayan voleybol lafını ağzına almıyor. Takım bütçesinden pek pay gitmeyecek gibi. Umarım sponsoru daha da inandırır Barbolini transferi.