Galatasarayımız - Beşiktaş 71-83

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kevin_Garnet hangi takımlısın anlayamadım...Ama favori kesinlikle beşiktaş bu maçta kazanmamız için türk oyuncuların özellikle ardanın bi 20 sayı atması gerekir...YÜRÜYEDUR ASLANIM!!!!!!!!!!
 
40 dakka kaldı maça.. heycanlı bir şekilde ben de bekliyorum ve beşiktşın yenilmesini temenni ediyorum böylece ülker efees ve biz ilk üç sırrada arayı açarız..

pintigs ben FB liyim.. bu arada ;)
 
salon bomboş... .

gs-bjk maçı ise ..buu wah wah wah...
 
Kevin_Garnet' Alıntı:
salon bomboş... .

gs-bjk maçı ise ..buu wah wah wah...
Dostum malesef sizin gibi 3 milyon dolarlık kadromuz yok.Ayrıca biz en kötü günümüzde bile 200 kişiye oynarken sizin Alagaş'ta 50 kişiye oynadığınız zamanları da biliyoruz.Malesef maçı kaybettik.Artık sürekli önde götürdüğümüz ve ardından kaybettiğimiz Erdemir maçına yanar dururuz.
 
iyi bir 5 numara ile çok ciddi bir güç kazanırız.Takım pivotsuz olmasına rağmen bence çok iyi mücadele etti.iyi bir pivot+ortalama 500-1000 civarı bir seyirci ile çok iyi bir yere gelebiliriz bence
 
Kocamustafapaşa + 1 kaç Çağlayandan Arkadaşlarla 25 Kişi ordaydık..

aMa olmakla Yetmior maç Boyunca Sesimiz Çıkmadı a.k Helal oLsun bjkye ..
 
Kevin_Garnet' Alıntı:
40 dakka kaldı maça.. heycanlı bir şekilde ben de bekliyorum ve beşiktşın yenilmesini temenni ediyorum böylece ülker efees ve biz ilk üç sırrada arayı açarız..

pintigs ben FB liyim.. bu arada ;)

temennin gerceklesmedi,bi de ustune Itu'ye yenildiniz,kotu oldu senin icin :)
 
ne cok azdik nede cok kalabalik, oncelikle onu soyluyum, tum mac gırtlagimiz patlayana kadar bagırdık, ara ara bjk yi bastirdigimiz dakikalarda oldu, ozellikle skoru 69-66 ya getirdigimiz dakikalarda , takim elinden geleni yapti, bi uzunumuz olsa cok daha iyisini yapariz, formanin hakkini verdikleri icin helal olsun hepsine,bugun ve gecmiste oldugu gibi, azda olsak cokta olsak, asla yalniz yurumeyeceksin...
 
DÜŞÜŞ SADECE GS DEĞİL TÜM TAKIMLARIN TARAFTARLARINDADIR

DİYENLERDEN CEVAP BEKLİYORUM!!!

bugün fb bile konfeti şov yaptı

biz??*
 
GALATASARAY TARAFTARINA YAKISMADI

Bu aksam Galatasaray basketbol takimimizin bjk ile oynadigi maci izledinizmi bilmiyorum ama o maçta gorduklerim beni fazlasiyla uzdu.Mac fiksture gore bizim sahamizdaydi.Ancak bjk taraftari bizden sayica fazla idi.Bu mudur Galatasaraylilik?Daha 2 sezon once basketbolun b'sini bilmeyen bjkliler bile bizden daha cok ilgi gostermeye baslad&lar.Biz bu sporu Turkiyeye getiren kuluptuk.Yonetime ilgisizliginden kiziyoruz ama biz taraftar olarak da bir seyler yapmamiz lazim.Bu gorduklerimiz GALATASARAY taraftarina ve en onemlisi GALATASARAY ismini benimsemis taraftara,yönetime kisacasi camiaya hic ama hicyakismadi.Galatasaray taraftari boyle olmamal&.Size marsimizin bir kac dizesini hatirlatmak isterim.

KULTUR SIMGESI GALATASARAY
SPORUN BESIGI GALATASARAY

HER DALDA NICE KUPALAR
SON HEDEF SAMPIYONLUKLAR
HER KOLDA YARISMAMIZ VAR
ZAFERLERE KAVUSMAMIZ VAR

Basta futbol olmak uzere bir cok sporu ulkemize Galatasaray getirmistir!!!!!

TUM BRANSLARDA KULUBUMUZE DESTEK OLALIM!!!!
 

Üst