Galatasarayımız - Beşiktaş 71-83

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
malkaralı' Alıntı:
DÜŞÜŞ SADECE GS DEĞİL TÜM TAKIMLARIN TARAFTARLARINDADIR

DİYENLERDEN CEVAP BEKLİYORUM!!!

bugün fb bile konfeti şov yaptı

biz??*

Bize izin vermiyorlar ama onların yönetimi yapıyor herşeyi yoksa bbizde daha güzellerini planlamıştık ama engellendi ... Fark burada
 
bizim taraftarimiz sadece fener maclarinda tribunu tika basa doldurur..
sadece fenere kufur edilecegi zaman herkes bagirir.

ama takima destek olun denilince herkes kacacak delik arar..
 
öncelikle besiktas kulübünü basketbol'a verdigi destekten ötürü,
besiktas taraftarini'da takimlarina olan desteklerinden ötürü cani gönülden kutlarim...helal olsun..

gelelim bize,
malesef tribünlerde yine istedigimiz arzu ettigimiz toplulugu saglayamadik daha iyisini yapabilecegimizi hepimiz biliyoruz
takima gelince pivot oyuncumuz olmadigindan pota altinda büyük sorunlar yasiyoruz bjk'li varda bunu cok iyi kullandi
el amin mi ? o ayri bir devlet zaten...

boddicker ve jacobson
bu oyunculara dikkat bu maliyete bu kalite
bence büyük bir basari !
velhasil'i kelam gün destek günüdür haydi hep beraber...
 
Maçın şuan tekrarını veriyor. Tribünlere perde olayı için denecek tek şey; nihayet...
 
perdelerin rengi kötü olsa bile abdi ipekçiye yeni bi hava getirdiği kesin. ses bile perdeler sayesinde dagılmıyo tribün kalabalık gözüküyo.

ayrıca bu macta bile yeterli seyirci desteğini maalesef göremedim tribünde, 200 kişi daha kalabalıktık belki ama besiktas gayet organize gelmişti ve bence iyi bagırdılar.

takıma gelince bugün canla basla mücadele ettiler gördüğüm kadarıyla sene basından beri izlediğim en hırslı takımdı ama malesef biraz sansszılık, biraz beceriksilik ve biraz da! besikrtasın bizden daha iyi takım olması dengeleri değiştirdi. özellikle el-aminin fark 3 sayıya düştüğünde el üstünden attığı üçlük macı besiktasa kazandıran basketti bence. bundan sonra önümüzdeki üç hafta bizi çok zor maçlar bekliyo. en azından 3 macta bi galibiyet diyorum...
 
Macla ilgili icimden yazicak hicbirsey gelmiyor.
Oynadik ama adam gibi oynadik.Yenildik.Yazik oldu.
Benim artik kimseye sitem edicek halim yok.
 
İnşallah şu an kadromuzda bulunan 3 amerikalıyı kaçırmayız veya başka takıma kaptırmayız. Boddicker Türkiye liginde Efes-Ülker dahil her takımda rahatlıkla oynayabilecek kalitede. Ron Johnson da özellikle savunmasıyla çok önemli işler yapıyor.

Kadromuzun derinliği yok. Türk oyuncular çok kötü. Aslına bakılırsa ilk 5 imiz fena değil ama 5 tane adamla 40 dk çıkmaz çıkmıyor da. Takımı amerikalılar taşıyor Türkler figüran olarak takılıyor. Kadroda öyle adamlar var ki bunlar 2. ligde bile zorlanır. Ne akla hizmet alınmışlar anlamak mümkün değil. Keşke Halil Üner bunların yerine altyapıdan 2-3 adam koysa.

BJK maçı için söylenecek hiçbirşey yok. Takım max. potansiyelini ortaya koydu bu maçta. Kadro olarak BJK dan çok hafif kaldık. Umut, Gökahn, Cihad gibi adamlar ne işe yarar? Bunlar hangi maçta katkı yapacaklar merakla bekliyorum.
 
Takima tesekkürler ediyorum varini yogunu ortaya koydu ama olmadi... haftalar sonra arda'yida bukadar etkili gördüm güzel oldu... tek sorun 5 #... bu arada BJK taraftarina'da helal olsun diyorum bukadar istifa (futbolda) sportif basarislik yönetimin su an icin hic (hakli olarak) basket'e önem verememesi halinde bile yanliz birakmadi taraftarlari... bizde kendi sahamizda deplasman olduk!!!
 
Yeter ya.
Helal olsun Helal olsun.
Adamlarin 9 da 8 galibiyeti var.1 ay boyunca maclari yok cezadan dolayi.
Derbiye geliyorlar.
Birde otobus kalkiyor bazilarina.403 le gelenler var.
Neyine helal olsun be.1.500 kisi belki vardi belki yoktu.
2 yil once basketbol topuna turuncu futbol topu diyen adamlarla karsilastirmayin kendinizi.

Bizim bugun maca gelenlerin yarisindan cogu geliceklersede bir daha gelmesinler.Nedeninini merak eden varsa gelsin anlatayim.

Yabancilarimiz inanilmaz.Yeni uzunda yabanci olucagina gore 4 u oyniyamicak ayni anda.Bakalim neler yasicaz.
Tabi Ocakta Subatta bu yabancilarin hangileri kalicak acaba.Acik ve net soyluyorum bu takim iyi bir uzun bulamazsa ve yabancilarda kacarsa kume duseriz.

Bugunku macinda tek yildizi El-Amin dir.Adam cikti iki tane inanilmaz ucluk atti.Ikiside ayri hancer oldu bagrimiza.

Yazmak istemiyorum yinede yaziyorum.Kimse kusura bakmasin.Dayanamiyorum artik.

Bugun kim vardi salonda yonetici olarak bizden .

Son olarak bugun salona gittim erkenden.Pankart yapicaktim gecmise dair.Sonra dusundum kim dusunuyor bunu.Kim istiyor eski gunleri.
Kapatsinlar bu subeyi yada artik bu subeyi adam gibi yonetsinler.Yeter!
Sponsorsa sponsor on isimse on isim.

Cidden yazicak gucum bile kalmadi artik.Caresizlik denizinde dipte care ariyoruz.
 
X' Alıntı:
Yeter ya.
Helal olsun Helal olsun.
Adamlarin 9 da 8 galibiyeti var.1 ay boyunca maclari yok cezadan dolayi.
Derbiye geliyorlar.
Birde otobus kalkiyor bazilarina.403 le gelenler var.
Neyine helal olsun be.1.500 kisi belki vardi belki yoktu.
2 yil once basketbol topuna turuncu futbol topu diyen adamlarla karsilastirmayin kendinizi.

öncelikle özür dilerim böyle bisey oldugunu bilmiyordum! ama bir sorum olacak peki bizimkiler neden otobüs fln kaldirmiyor yada bizede 1 ay ceza gelseydi bu macta bugünkünden fazla doldururmuyduk stadi?

Bizim bugun maca gelenlerin yarisindan cogu geliceklersede bir daha gelmesinler.Nedeninini merak eden varsa gelsin anlatayim.

bana anlat TV basindan arada bir ses geldi ama cogu zaman bjklileri duydum eger bagirmadilar diye gelmesin diyorsan haklisin...
 
davul bu salona neden girer. neden davulla beraber bir basketbol maçında yız anlamıyorum. seyirci ikiye bölünüyor.. adam gibi bir kaçdakka bağırdık maç başabaş oldu..

Maçtan önce balonlarla ve başka şeylerle güzel şeyler yapmak istedik ama olmadı. korna getirmeye başlayacağım. önemli bir etlen olabilir..

Ayrıca erdemir maçındaki taraftar olarak daha iyiydik o maçta. bugün kopukluk vardı ve nedenide basketbol maçına futbolmaçıymış gibi hazırkanarak gelen,sanki bir b,ir savaşa gelen seyirciler..her an küfür ve dalaşma..

Arkadaşlarr.. işi bu yoldayken düşünün.. ben ve benim gibi arkadaşlarım her zaman futbol takımının olduğu kadar basketboldada onlarla.. ama bir GS-BEJEKE maçında inönüyü.. vs şeyleri karıştırmayıp takımıa destek vermeliyiz.. fenerbahçe maçı dahil final niteliğinde artık ilk yarıdaki maçlar..
 
PejA' Alıntı:
Kevin_Garnet' Alıntı:
40 dakka kaldı maça.. heycanlı bir şekilde ben de bekliyorum ve beşiktşın yenilmesini temenni ediyorum böylece ülker efees ve biz ilk üç sırrada arayı açarız..

pintigs ben FB liyim.. bu arada ;)

temennin gerceklesmedi,bi de ustune Itu'ye yenildiniz,kotu oldu senin icin :)
devamlı ardkaşımı aradım skor bilgisi aldım... :(

walla sorma ya.. :(... ne yapalım efes-ülkerr maçı var yarın uamrım ülker yener ve efeste 2. mağlubiyetini alır ve biz de yerimizi koruruz.. daha bjk ninde ülker ve efes maçalrı var..

en azından 2.3 lüğümüz garanti olur..


walla siizn maçı izlerken baya eğlendim.. güzeldi ama ne yalan sölim bjk liler trbünde daha iidi.. ve daha fazla gibi geldi.. hatta maçı bırkamayıp konya maçına bile geç kaldım :D ..
 
sevgili kardeşim gülmeye devam et. 2 hafta sonrada aynı şekilde gülmeni temenni ederim. eski açıktakiler gibi... tribünde bizden üstündüler.. maçta bağıran iki kısım vardı ama bizim etkili olduğumuz sırada davul vs. şeylerle sesimizi susturdular..tam tezahurattayız pat pat davul sesi giriyor araya.. oof of
 

Üst