G
Guest
Misafir
ULEB Kupası?ndaki rakipleri Asvel?le yapacakları maç için taraftara da çağrıda bulunan Murat Özyer, ?Türkiye Kupası için verilen arada sakatların tekrar geriye dönmesi için çalışacağız. Bu arayı iyi değerlendirip Pınar Karşıyaka ve Asvel maçlarıyla tekrar kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bizim için Şubat ayında çok önemli bir gün var. Bu da Şubat?ın 26?sı. Bunu önümüzdeki 25 gün boyunca söyleyeceğim. Tabii ki o gün burasının bir derbi maçı havasında olması gerekiyor. Galatasaray?ın 10 senelik tarihinde en önemli maçı olacak. O anlamda taraftarımıza şimdiden mesaj vermek istiyorum. Bizi yalnız bırakmayın demiyorum, çünkü zaten hep yanımızdalar. Ama o gün Ayhan Şahenk Spor Salonu?nun, en önemli günü olması lazım. Tecrübeli bir Asvel takımına karşı herkesin gözünün burada olduğu maçta Avrupalı seyircinin nasıl olduğunu herkese göstermeliyiz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza tekrar teşekkür ediyorum?.
Kaynak:gs.org
-----------------------------------------
M.Hoca işareti verdi!! Sanırım ne yapmamız gerektiğini biliyoruz!!
İpekçi dolacak perdeler birilerine etek olacak dedik vede ziyadesiyle başardık, şimdi sıra Avrupa ya Galatasaray taraftarının basketboldada büyüklüğünü göstermeye geldi.
Arkadaşlar Asvel maçında o salonu tıklım tıklım dolduracağız bu bizim için çok zor bir şey değil ama bunun için çalışmalıyız aynı İpekçi`yi doldururken yaptığımız gibi!!!
İnternetteki tüm GS platformlarında, forumlarda, arkadaşlık siteleri portallarda spor sitelerinde hatta sokakta statda her yerde bu maçın çalışmasını yapalım ve Asvel maçında bir koltukta iki kişi olalım.
Galatasaray`ın peşinden giden uA daki tüm renkdaşlarımı bu maç için çalışmaya davet ediyorum....
O SALON DOLACAK BİR KOLTUKTA İKİ KİŞİ OLACAK!!!
------------------Çünkü????---------------
---------------WE WANT THİS CUP-------------
Kaynak:gs.org
-----------------------------------------
M.Hoca işareti verdi!! Sanırım ne yapmamız gerektiğini biliyoruz!!
İpekçi dolacak perdeler birilerine etek olacak dedik vede ziyadesiyle başardık, şimdi sıra Avrupa ya Galatasaray taraftarının basketboldada büyüklüğünü göstermeye geldi.
Arkadaşlar Asvel maçında o salonu tıklım tıklım dolduracağız bu bizim için çok zor bir şey değil ama bunun için çalışmalıyız aynı İpekçi`yi doldururken yaptığımız gibi!!!
İnternetteki tüm GS platformlarında, forumlarda, arkadaşlık siteleri portallarda spor sitelerinde hatta sokakta statda her yerde bu maçın çalışmasını yapalım ve Asvel maçında bir koltukta iki kişi olalım.
Galatasaray`ın peşinden giden uA daki tüm renkdaşlarımı bu maç için çalışmaya davet ediyorum....
O SALON DOLACAK BİR KOLTUKTA İKİ KİŞİ OLACAK!!!
------------------Çünkü????---------------
---------------WE WANT THİS CUP-------------