V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Re: O salon dolacak hemde hınca hınc!!!
Deniz Baskın arkadaşımızla bu konuda iletişime geçebilirsin, mesajda atabilirsin sitedeki özel mesaj bölümünden..
Biletler çok uygun olduğu için bence maçtan günler önce bitecektir özellikle uzaktan gelen arkadaşlar bu maç için biletlerini hemen alsınlar bence.[/quote:3d6yk5zo]
eyüp abi özel msj atmış arkadaş bana ben de cevap attım msni filan verdim ...kişi sayısına göre araba ayarlarız o problem değil yeterki arabalar dolsun 27 kişilik filan minibüslerle bile gideriz..şu anda 16 kişiyiz arkadaş da 4-5 kişi getirse 19 oluruz.daha bi sürü de belki gelecekler var 25'i buluruz heralde
fakat eyüp abi bileti nasıl ayırtacağız biran önce ayırtırsak süper olur
Mesut merhaba.Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="mesut başoğlu":3d6yk5zo]Öncelikle herkese selam bu harika foruma yeni üye oldum. Kocaeli de oturuyorum maçlara gitmeyi çok istiyorum ama öğrenci olduğum için o saatteki maçlardan sonra dönüş benim açımdan baya zor olur otobüs bulamam istanbuluda fazla bilmiyorum istanbul da olsam hayatta kaçırmazdım 5 ytl ye maçmı olur bu fiyatada salonu dolduramazsak ayıp bize. Bİ arkadaş izmitten minibüsle gidicez diyodu eğer öyle bişey olursa gelebilirim ancak yanımda da 2 fb li getirip alın basket böyle olur diye göstericem inş şaka bi yana avrupada takım önemli değil formasında Türk bayrağı olan bi takımı elin gavur takımına tercih edersek nerde kalır bizim vatan bayrak sevgimiz
Deniz Baskın arkadaşımızla bu konuda iletişime geçebilirsin, mesajda atabilirsin sitedeki özel mesaj bölümünden..
Biletler çok uygun olduğu için bence maçtan günler önce bitecektir özellikle uzaktan gelen arkadaşlar bu maç için biletlerini hemen alsınlar bence.[/quote:3d6yk5zo]
eyüp abi özel msj atmış arkadaş bana ben de cevap attım msni filan verdim ...kişi sayısına göre araba ayarlarız o problem değil yeterki arabalar dolsun 27 kişilik filan minibüslerle bile gideriz..şu anda 16 kişiyiz arkadaş da 4-5 kişi getirse 19 oluruz.daha bi sürü de belki gelecekler var 25'i buluruz heralde
fakat eyüp abi bileti nasıl ayırtacağız biran önce ayırtırsak süper olur