doğru söylüosun euroleague görmüş adamlar bize gelmez((((((((
Emre 2 senedir Kızılyıldız'da, geçen seneki finale göre kendini biraz daha toparlamış.1905' Alıntı:emre bayev diye 1 genç gözüme çarpti ümit milli takimda oynuyor baya yetenkliymis diye duydum alabilirmiyiz acaba onu
transfer politikamiz simdi dogru gidior yetenekli potansiyelli gençler almaliyiz cemal gibicemcemgs' Alıntı:Emre 2 senedir Kızılyıldız'da, geçen seneki finale göre kendini biraz daha toparlamış.1905' Alıntı:emre bayev diye 1 genç gözüme çarpti ümit milli takimda oynuyor baya yetenkliymis diye duydum alabilirmiyiz acaba onu
evet ömer aşık benimde çok hoşuma gitti oynadığı oyunla. üstelik ömer basketbola sadece 2 sene önce başlamış ve 2 senede çok büyük bi gelişme göstermiş. eğer 2 senede kendini bu kadar geliştirdiyse ilerki yıllarda çok güzel şeyler yapması büyük olasılık. yani ömer'in transferide düşünülebilir kulübümüzün geleceği açısından. eğer yanlış duymadıysam 2. ligde ted kolejliler'de oynuyormuş.1905' Alıntı:transfer politikamiz simdi dogru gidior yetenekli potansiyelli gençler almaliyiz cemal gibicemcemgs' Alıntı:Emre 2 senedir Kızılyıldız'da, geçen seneki finale göre kendini biraz daha toparlamış.1905' Alıntı:emre bayev diye 1 genç gözüme çarpti ümit milli takimda oynuyor baya yetenkliymis diye duydum alabilirmiyiz acaba onu
bide ömer asik war onada iii diolar o nasil olur