Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

madem euroleauge görmüş oyuncu almayacağız o zaman niye 2 milyon euro alıyoruz.. 2 milyon euro ya bırakın euroleaugue görmüş oyuncuyu final-four potansiyeli olan takım kurarsın..

ne olacak yine? geçen seneki gibi basketbolun bütçesi futbolcuların alacaklarına aktarılacak.. o da aylar yıllar sonra.. futbolcular yine mücadele edip şampiyon olacak.. sonra da yönetim şampiyonlukta çok payı varmış gibi bunu sahiplenip şov yapacak.. saat kaç falan diyecek, hava atacak.. en basidinden bugün ribery dendiği gibi 30 milyon euroya bir yere giderse, o zaman bu yönetim nasıl hala görevinde durabilecek ben onu merak ediyorum..

Trepagnier gibi isimler geçiyor...O kadar karanlık düşünmeyin.Murat Özyer sallayarak mı konuşuyor?Önce ilk 4 daha yukarısı da muhtemel.Sonra avrupa,sonra da 1990 daki gibi Türkiye şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ı geri getireceğiz dedi.Bence Özyer alışık olduğumuz ''yalancı'' bir insan değil...

ben özyer'e çok güveniyorum.. benim korkum yönetim.. yoksa özyer bence süper bir karakter ve çok iyi bir coach..

trapagnier hakikaten hoş olur..

bnde murat özyere güveniorum ama dediğiniz gibi yönetimin ne zaman ne yapacağı belli olmuyo murat özyer düzgün bi kadroyla bu takımı iyi yerlere taşıyabilcek biri

Beyler şu Malik muhabbeti kabak tadının ötesine geçti.Kalsa bile o şekilde özgür oynayamayacak,zaten oynamamalı.Bir adama bel bağlanan dönem geride kaldı.

ya ben bişi diicem biz malik kalırsa onun yedğini arıyoruz dimi peki neden yabancı isim düşünmüoruz hem malik daha çok dinlenme fırsatı bulabilir aklımdan ANTAWN HENRY DOBİE geçio beykozluların sewgilisi ya sizce???

emre@7 demiş ki:

doğru söylüosun euroleague görmüş adamlar bize gelmez:(((((((((

Kadromuzdaki Valentin, Hüseyin ve Fatih yıllarca Euroleague'de oynamış oyunculardır.

malik dixon murat özyerle anlaşamaz o kendi atar murat hocada uyarır trip yapar bırakır maçı

emre bayev diye 1 genç gözüme çarpti ümit milli takimda oynuyor baya yetenkliymis diye duydum alabilirmiyiz acaba onu

1905' Alıntı:
emre bayev diye 1 genç gözüme çarpti ümit milli takimda oynuyor baya yetenkliymis diye duydum alabilirmiyiz acaba onu
Emre 2 senedir Kızılyıldız'da, geçen seneki finale göre kendini biraz daha toparlamış.

cemcemgs' Alıntı:
1905' Alıntı:
Emre 2 senedir Kızılyıldız'da, geçen seneki finale göre kendini biraz daha toparlamış.
transfer politikamiz simdi dogru gidior yetenekli potansiyelli gençler almaliyiz cemal gibi
bide ömer asik war onada iii diolar o nasil olur

Ömer de Fenerbahçe'nin oyuncusu, 2 altyapı oyuncusu kuralı gereği bu sene 12'de tutabilirler, tutmasalar da biz olmayan bir takıma kiralık gider tahminen. Eğer Alpella projesi tutarsa oraya verilebilir mesela.

1905' Alıntı:
cemcemgs' Alıntı:
1905' Alıntı:
transfer politikamiz simdi dogru gidior yetenekli potansiyelli gençler almaliyiz cemal gibi
bide ömer asik war onada iii diolar o nasil olur
evet ömer aşık benimde çok hoşuma gitti oynadığı oyunla. üstelik ömer basketbola sadece 2 sene önce başlamış ve 2 senede çok büyük bi gelişme göstermiş. eğer 2 senede kendini bu kadar geliştirdiyse ilerki yıllarda çok güzel şeyler yapması büyük olasılık. yani ömer'in transferide düşünülebilir kulübümüzün geleceği açısından. eğer yanlış duymadıysam 2. ligde ted kolejliler'de oynuyormuş.

TED'de oynayan BErent'ti, hatta onu Murat Didin Almanya'ya da götürmüştü. Ömer Işıkspor da kiralıktı, Orhun Ene ile.

tam bilmiyorum ama cogu kisi dogus balbay içinde çok yetenekli diyor 1989 luymus alinabilir belki

Çocuk yuvası değil ki takım hangi tüm gençleri alalım.Gerekli bir kaç genç alıp tecrübelilerle onları kaynaştırmalıyız...Zaten yapılan yeni transferlerle 12 'nin yarısı genç olucak gibi görünüyor!