Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

arkadaşlar galatasaray kaya apachi babangidayla anlaşmış

Bahsedilen Kaya değil Murat Kaya web efendisi gezdiğin forumlardan doğru bilgi getirirsen kimsenin de alay konusu olmazsın.

Eğer murat kayayı alabilirsek cok super olur cunku galatasarayımızın en buyuk sorunu dısardan bos sutları atabilecek bir 2 numara o gelirse super olur isalah iilk transfer bombamız murat kaya olur.

ewt o 'kaya' iste olabilecek bi transfer bnde 1-2 yerde duydum en dogrusu gordumde artik her haberi buraya tasimak istemiyorum malum transfer donemi forum kirliligi gereksiz

basarili olmak üst siralari kowalamak we iyi 1 takim olmak istiyorsak kaliteli yabancilarin yaninda potansiyelli kaliteli yerli oyuncular da almamiz gerekir
asim pars (karsiyakayla anlasmis ama belki ihtimal wardir)
hakan köseoglu
mehmet yagmur
cemal nalga
murat kaya
inanç koç
cevher özer
gibi ligimizin kalbur üstü oyunculariyla anlasmaliyiz

cemal nalga çok genç ve gelecek vadeden bi oyucu. çok yetenekli bana göre. zaten hatırlarsanız 2. devredeki tuborg maçımızda çok iyi bi oyun ortaya koymuştu ve tuborg'un maçı kazanmasını sağlayan en önemli oyunculardan biriydi o gün. cemal'i alırsak iyi olur bence. yine tuborg'tan hakan köseoğlu'da iyi bi transfer olur

1 forumda okudugum kadariyla 1 aksilik çikmazsa murat kaya sali günü 4 yillik imza atacakmis

ne demkki bişeyler oluyor.inşallah kadro süper olur da yıllar sonra full dolar salon benim neslim öyle full dolu salonlar görmedi(sürekli).
şu anlatılan spor sergi ruhunu canlandırsak.kazanan turk basketbolu olur

imzanın süresi çok fazla ama böyle olması daha iyi bence. inşallah doğrudur. son anda bi pürüz çıkmaz umarım ve murat gelir. bize çok katkı sağlıyacak bi oyuncu