Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

koch' Alıntı:
Beyler şu Malik muhabbeti kabak tadının ötesine geçti.Kalsa bile o şekilde özgür oynayamayacak,zaten oynamamalı.Bir adama bel bağlanan dönem geride kaldı.
kesinlikle dogru soyluyosun onur arkadaslar su dixon muhabetini artik bi rafa kaldirsak artik gercekten sikildim surda dixonn dixonn yazilarindan.hem onurun dedigi gibi kalsada gecen seneki gibi 30 sayilar beklemeyin okadar top kullanamicak yani dixon sov izleme sansimiz cok az
beyler rica ediyom sozlesmesi hakkinda adminlerden veya basinda bir haber cikana kadar artik kapiyalim dixon konusunu

Transfer önerisi olmayacak ama sözleşmesi bittiği için boşta olan Serhat Çetinle yeniden anlaşılmalı.Olgunluğu yaşına göre mükemmel düzeyde.

su anda bızım takıma kesınlıkle lazım bı oyucu tam bı gorev admı cok sevıodum sehatı sımdı degerını daha ıı anladım anladık :)

Hadley ondan biraz daha iyi oyuncu ama;Serhat bu sene kadroda kalır ve oynarsa kendini daha da geliştirecek.Bu gençleşip yeniden yapılanan kadroda kesinlikle yeri var :eek:key .

Serhat zaten yıl içindeki performansıyla ne kadar iyi bi oyuncu olduğunu göstermişti. şimdide ümit milli takımda çok daha iyi bi oyuncu olduğunu gösterdi. onu kesinlikle takımda tutmalıyız..

Abi siz nelerden bahsediyorsunuz hala? Malik gidecek mi kalacak mı diye düşünüyorsunuz,bırakın Malik'i adam gibi bir kadro kurmanın derdinde olalım.

Ayrıca transfer konularında bitmiş işler ayrı topicte belirtilsin.Bu topicte hiçbir şey takip edemiyoruz.19 sayfada hangi transferi bitridik bulamadım.Bir de Cemal Nalga(!) transferi bitti mi?Umarım almışızdır.Yabancılar konusunda da herhalde geldikten sonra haberimiz olacak.Neyse..Umarım topic uyarım dikkate alınır.

serhat kesinlkle kalmalı,desean dan eksiği yok fazlası var..ilk 5 te rahat oynar..üner ondaki cevheri göremedi bitürlü geçen sene

halil amca kimdeki cevheri gördü ki serhat'taki cevheri grsün

bence geçen seneki kadrodan bir tek serhat ve burak kalmalı,umarım dixon da kalır

Eh potansiyel belli tabi de o potansiyeli tek farkeden biz değiliz. Adamı siena'nın elinden almak pek de öyle kolay olmasa gerek :)

p.g yabancı
p.g ismet hacıoğlu
s.g murat kaya
s.g tufan ersöz
s.g yabancı
s.f arda vekiloğlu
s.f serhat çetin
s.f can özcan
p.f cemal nalga
p.f yabancı
p.f burak sezgin
c ömer aşık
c fatih solak
c yabancı

uzun süredir takip ettiğim nbaliler var

supersonicsten mile wilks fa ve hiç bir nba takımı anlaşmadı avrupa yolu göründü oyuncuya bence biz alalım 1,80 boyunda ve bir zamanlar bizde chris harren vardı maç başı 30 40 sayı atıyodu :atki onu alsak nasıl olur veya şimdi nerde bilen varmı?BİRDE calvin booth diye bir adam var tam bir beş numara nab da 1 ila 5 dakika arası bir süre ortalaması var biz<im fatihede çok benziyor acaba bize gelirmi oda müthiş olur birde üçüncü olan slovenyada prelyeviç vardı murat özyer onunla görüşme yapmış mı bilen var mı ? Gelirse ligde mvp olur

ratko varda nın durumu ne oldu bilen varmı şuan boşta olması lazım müthiş olurdu tam bir center beşiktaşta yaptıkları unutulamaz :atki

Sevgili babahoroz Harren ı abartmışın play-off içiçn transfer olmustu o adam.Ve ukalalık olmasın özür dileyerek söylüyorum niye alt alta yazdın bi mesajda yazamadın mı?
tekrar özür diliyorum
Fuchs' Alıntı:
Daha Öncede Söylemiştim.

MALIK TAKIMDA KALACAK
nerden biliosun kaynak nedir?

kesinlikle harreni abartmadım o celticsden geldi ve müthiş üçlükçüydü bildiğim kadarıyla bizden ayrılınca kindere gitti ama sonra ne oldu onu bilmiyorum

malik kalırsa alternatif olarak berent düsünülebilir iki numaraya transfere gerek duyulmayabilir serhat çetin in ümitler sampiyonasındaki performansıyla 3 numaraya can altındag fena olmaz