Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

tuborgdan cemal nalga,hakan köseoğlu,erkan veyseloğlu,büyük kolejden murat kaya,tekelden tufan ersöz,ülkerden oğuz savaş ve m. dixon dışında 3 kaliteli yabancı bizi türkiye ligi şampiyonu yapar.(takımda serhat,burak,umut,hüseyin,fatih,valentin ve malik kalmalı)

4 yillik imza bnce cok daha yararli her sene kacti baska takimla anlasti fener alio suraya gitti muhabbeti yapmaktan kurtuluruz ama tabiki isallah dogrudur bu haber bu habere gore bn tufan lada uzun vadeli bir sozlesme bekliyorum.
ayrica hakan koseoglu bbnce inanilmaz iyi yararli bir transfer olur

haberi yapan sinan akyüz müs taniyaniniz varmi kaynak o galiba haberin altinda gazetede sinan akyüz yaziyor

ya biraz üstüne gidilse hakan köseoğlu alınsa.malik kenardayken yine gökhan mı oyun kuracak.hakan boşta işte boşunamı bağırıyoruz burda.

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
ya biraz üstüne gidilse hakan köseoğlu alınsa.malik kenardayken yine gökhan mı oyun kuracak.hakan boşta işte boşunamı bağırıyoruz burda.
allah bozmasin çok ümitliyim bu sene iyi transferler yapiyoruz insallah hakan köseoglunuda aliriz

hakan köseoğlu gelirse en fazla 5 ve 10 dakka arası süre alır onun için banvite gider can akınla değişerek oynarlar bence biz genç yıldızımız ismete güvenelim kesinlikle biraz süre alırsa hakan köseoğlu 1 2yıl sonra katlar

kamil' Alıntı:
hakan köseoğlu gelirse en fazla 5 ve 10 dakka arası süre alır onun için banvite gider can akınla değişerek oynarlar bence biz genç yıldızımız ismete güvenelim kesinlikle biraz süre alırsa hakan köseoğlu 1 2yıl sonra katlar
hakan bizde de rahat oynar ne 10 dk sı gokhan üçokların 10 dk aldığı takımda hakan 20 dk rahat oynar.dixon 2 de de oynayabilir ama belli süre bu tip değişiklikler-taktik olarak- gerekebilir hep aynı şeyleri yaparasak(geçen seneki gibi)işimiz zor

malik 2 numara olarak kullanıldığında savunma ve hücümda sıkıntı çekiyoruz hakan bize uymaz

inşallah doğrudur ama ben pek güvenmiyorum fotospor'a. tahminime görede sanırım hiç kimse güvenmiyodur[/quote] bende dedeğin gibi fotospor'a hiç güvenmiyorum.bu fotomontaj olayıydı,yok şu galatasaraydaydı gibi haberler tamamen gazeteyi satmak için ama bu haber ne ön sayfada başlık olarak belirtilmiş nede galatasaray sayfası dolsun diye yazılmış,tamamen orta sayfa haberi ve bence doğru olma ihtimali fazla ama tabii bu fotospor.fotomontajla kendi muhabirlerini koyan gazete,neleri yapmaz diyeceksiniz,ona da bişey diyemem

emregs' Alıntı:
1905' Alıntı:
fotospor un haberi insallah dogrudur

inşallah doğrudur ama ben pek güvenmiyorum fotospor'a. tahminime görede sanırım hiç kimse güvenmiyodur
bende dedeğin gibi fotospor'a hiç güvenmiyorum.bu fotomontaj olayıydı,yok şu galatasaraydaydı gibi haberler tamamen gazeteyi satmak için ama bu haber ne ön sayfada başlık olarak belirtilmiş nede galatasaray sayfası dolsun diye yazılmış,tamamen orta sayfa haberi ve bence doğru olma ihtimali fazla ama tabii bu fotospor.fotomontajla kendi muhabirlerini crespo,r.carlos ve campell'ın yanına koyan gazete,neleri yapmaz??

Galatasaray Cafe Crown, yeni sezon için anlaştığı antrenör Murat Özyer'i basına tanıttı. Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında, basketboldan sorumlu yönetici Atilla Kınay, Murat Özyer'in antrenörlük hayatına Galatasaray'da başladığını belirterek, ''Ülkerspor'a ödünç vermiş olduğumuz Murat Özyer, (A) erkek takımımıza başantrenör olarak döndü. Kendisinin başarıları belli, Ülkerspor takımını şampiyon yapmış antrenördür. Bizde daha başarılı olacağına inanıyoruz'' dedi.

Antrenör Murat Özyer ise, Galatasaray'da antrenörlük hayatına başladıktan sonra 13 yıl Ülkerspor'da çalıştığını ifade ederek, ''Amacım Galatasaray'a yakışan, savaşan ve taraftarlara keyifle basketbol seyrettiren bir ekip yaratmak. Bunun için çalışmalara başladık. Bu sezon ligde, gelecek sezon Avrupa'da ses getirecek bir takım oluşturmak için adım attık'' diye konuştu. Toplantıda Galatasaray Basketbol Komitesi üyesi Hakan Aydınol da hazır bulundu

emre@7' Alıntı:
abi malik kalıomu şmd bi haberi olan warmı hiçbir yerde basketbolla ilgili bişey yok meraktan ölcem
şu ana kadar belli değil ama dış transfer e hız verildi.iç transfer de yakında şekillenir

dixon-murat kaya-trapagnier-nikolic(aklıma gelen alabileceğimiz tek iyi 4)-oğuz beşi fena olmaz..

ayrıca galiba banvit le sözleşmesi devam ediyor ama can akın çok beğendiğim bir oyuncu, özel olarak ilgi duyduğum bir oyuncu..tabii dixon varken o olmaz, bir yedek için fazla iyi..

ayrıca efes 1 numara orjinli drew nicholas ı aldı.. belki onu 2 numarada oynatırlar ama hala 1 numarada cüneyt ve ender gibi isimleri var..

barış bu durumda düşünülebilecek bir oyuncu..
benim gönlümden hüseyin de geçerdi, kendisi iyi bir gs lıdır ama olmadı..

bnce trepagnier süper olurdu adam euroligde top çalma kralıydı ama o zaman hadleyin kalmasının anlamı kalmaz... :atki efes çok iyi bi transfer yaptı o nicholas bnce dixon kadar kadar kaliteli bir oyuncu..bncede ender ve cüneyt warken 1 numara oynatmazlar bn hala hakan köseoğlu diyorum

barış ermiş kritik zamanlarda heyecanının kurbanı olabilir ama benetton maçındaki gibi kahramanda olabilir..aslında scooney penn alınabilse 1 numara oynar we malikle birlikte bu ligi sarsarlar geçen sezon cibona zagrebdeydi ama bu sene noldu bilmiyorum bilen warsa söyleyebilirmi???????

emre@7' Alıntı:
barış ermiş kritik zamanlarda heyecanının kurbanı olabilir ama benetton maçındaki gibi kahramanda olabilir..aslında scooney penn alınabilse 1 numara oynar we malikle birlikte bu ligi sarsarlar geçen sezon cibona zagrebdeydi ama bu sene noldu bilmiyorum bilen warsa söyleyebilirmi???????

penn çogunlukla efese karşı coşuyordu! :D ama nede olsa euroleague gormus oyuncu almamız imkansız gibi 1 sey.