Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

Ya arkadaşlar ben anlamadım murat ozyer niye dixonı istemio ki pek sonucta istedigim mi savunma yapacak bir oyuncu o israil de oynarken anthony parkerı 2 sayıda tutan kendileridir all star macında ibrahimi kilitleyen odur gecen sene hucumda yardımcısı olmadıgı icin tum gucunu hucuma saklıyordu yapmayalım herkes onu cok seviyorrr.

volverin' Alıntı:
Ya arkadaşlar ben anlamadım murat ozyer niye dixonı istemio ki pek sonucta istedigim mi savunma yapacak bir oyuncu o israil de oynarken anthony parkerı 2 sayıda tutan kendileridir all star macında ibrahimi kilitleyen odur gecen sene hucumda yardımcısı olmadıgı icin tum gucunu hucuma saklıyordu yapmayalım herkes onu cok seviyorrr.
onu istemezse murat özyer taraftarin gönlünde 1 0 yenik baslar

murat özyer malik i istiyor ama kendini ağırdan satıyo anlayın yani

malik dixon geçen sene parasını alamadı ama gitmedi
bu sene sıra bizde
verelim ii bir sözleşme kalsın takımda

denizz' Alıntı:
malik dixon geçen sene parasını alamadı ama gitmedi
bu sene sıra bizde
verelim ii bir sözleşme kalsın takımda
isteseydi çok rahat giderdi bize jest yapti o jestine karsilik onu takimda tutmaliyiz

Halil Üner kendisine maça çıkması 37 bin dolar vermişti.Yani para alamayıp kalması diye bir olay söz konusu değil.Sadece Malik'e odaklanmayalım.Malik'i ben de seviyorum ama sırf ona odaklanmanın manası yok.

Arkadaşlar herhangi bir transfer olmuyor mu? :oops: Cemal ve Tufan'ı aldık başka yok.Bu nasıl iş anlamadım gitti.Hayır ortada transfer edilecek boşta kalan fazla basketçi de kalmadı.Tabi bizim yönetime yakışan bir olay gerçekleşebilir transfer edilen basketçiyi transfer etmek gibi :)
Ayrıca geçen seneki kadrodan kimseyle herhangi bir sözleşme imzalandı haberi de görmedim ben hiç.Ne olacak bu halimiz demeye başlamalıyız bence yavaş yavaş....

gs_burak' Alıntı:
Arkadaşlar herhangi bir transfer olmuyor mu? :oops: Cemal ve Tufan'ı aldık başka yok.Bu nasıl iş anlamadım gitti.Hayır ortada transfer edilecek boşta kalan fazla basketçi de kalmadı.Tabi bizim yönetime yakışan bir olay gerçekleşebilir transfer edilen basketçiyi transfer etmek gibi :)
Ayrıca geçen seneki kadrodan kimseyle herhangi bir sözleşme imzalandı haberi de görmedim ben hiç.Ne olacak bu halimiz demeye başlamalıyız bence yavaş yavaş....
kimlerin gelip kimlerin gittiği, geçen sezondan hangi oyuncularla sözleşme yenilendiği felan hepsi sitenin ana sayfasında yazıyo. ordan bakıp öğrenebilirsin ;)

Bilindiği gibi Mithat Demirel Beşiktaş'la yollarını ayırdı ve şu anda boşta.Birçok ülkeden kendisine teklif geldiğini ama o İstanbul ve Türkiye'yi çok sevdiği için burda oynamak istediğini sölemiş ve bence İstanbul'da onu Galatasaray'dan başka bi takım istemiş olamaz çünkü Efes'te 4 guard var,Ülker kapandı,Fenerde Solomon,Hakan,Mrsic var,zaten Beşiktaş'tan ayrıldı umarım teklifi yapan bizizdir ve Mithat'ı alırız çünkü hem Alman milli takımının 1 numaralı guardı hem de sorunsuz bi oyuncu;geçen sene Kerem'in arkasında sene bıoyu bekledi ama ben bi olumsuz hareketini görmedim.

Virginandhardly' Alıntı:
Bilindiği gibi Mithat Demirel Beşiktaş'la yollarını ayırdı ve şu anda boşta.Birçok ülkeden kendisine teklif geldiğini ama o İstanbul ve Türkiye'yi çok sevdiği için burda oynamak istediğini sölemiş ve bence İstanbul'da onu Galatasaray'dan başka bi takım istemiş olamaz çünkü Efes'te 4 guard var,Ülker kapandı,Fenerde Solomon,Hakan,Mrsic var,zaten Beşiktaş'tan ayrıldı umarım teklifi yapan bizizdir ve Mithat'ı alırız çünkü hem Alman milli takımının 1 numaralı guardı hem de sorunsuz bi oyuncu;geçen sene Kerem'in arkasında sene bıoyu bekledi ama ben bi olumsuz hareketini görmedim.
mithat çok yararli olur ama dixon kalirsa mithat 2. guard ismet 3.guard olacak o zamanda ismet yeterli süre alamayacak

Sanki sadece Dixon varken süre alıyomuydu gençlerimizi kullanmak istiyosak üç guardımız olsa da kullanırız dört guardımız olsa da ayrıca Dixon kalacaksa onun yanında ikinci bi takımı oynatcak guarda kesin ihtiyacımız var.

mitat transfer ile ilgili kararini milli maclar4dan sonra vericegini acikladfi yani bu transfer icin konusmak cok erken
bence bu konuyu 3-4 hafta sonra konusmak daha mantikli olacak

biglion' Alıntı:
mitat transfer ile ilgili kararini milli maclar4dan sonra vericegini acikladfi yani bu transfer icin konusmak cok erken
bence bu konuyu 3-4 hafta sonra konusmak daha mantikli olacak
evet bencede mithat konusunu Doğan abi'nin dediği gibi daha sonra konuşalım. hem zaten o zamana kadar kadromuzda şekillenmiş olur. mesela malik'in gidip gitmiyceği kesinleşir. yönetimde mithat konusunda ne yapacağına o zaman karar verir. ayrıca mithat'ın gelmesini bende isterim ama malik kalırsa ve ismet'in de olduğunu düşünürsek alınmayabilir fakat malik giderse mithat alınması gereken oyunculardan birisi olur. bakalım zaman ne göstericek. milli maçlardan sonra herşey netleşir.

1905' Alıntı:
Virginandhardly' Alıntı:
mithat çok yararli olur ama dixon kalirsa mithat 2. guard ismet 3.guard olacak o zamanda ismet yeterli süre alamayacak
evet bence de mithat çok yararlı olur.gerek dixon gitse de,kalsa da çok faydalı olur.çünkü dixonın gideceğini düşünürsek mitchellın arkasında ismet kalıyor,ismette bence yeterli değil

dirk nowitski' Alıntı:
1905' Alıntı:
Virginandhardly' Alıntı:
evet bence de mithat çok yararlı olur.gerek dixon gitse de,kalsa da çok faydalı olur.çünkü dixonın gideceğini düşünürsek mitchellın arkasında ismet kalıyor,ismette bence yeterli değil

5 yabancıya cıkarıldıktan sora dıxon kalacagı umudu daha da belırdı bende o da olmadı
el-amın getırtılsın ;)

BuRaKGS' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:
1905' Alıntı:
Virginandhardly' Alıntı:

5 yabancıya cıkarıldıktan sora dıxon kalacagı umudu daha da belırdı bende o da olmadı
el-amın getırtılsın ;)
oooo valla el-amin süper olurdu şaka bile olsa burak abi beni el-amin diye gaza getirdin :) :)

sarpemre' Alıntı:
El-amin Ukrayna'da büyük paralara oynadı geçen sene.Biraz bütçeyi düşünerek öneriler getirelim.Hatta bir yerde 900 bin dolar diye okumuştum sanırım.

750 bın dolar ıkı yıllık almıstı yanı senede 375 bın dolar edıo 400 bın dolar vermeyceksek bole bı oyucuya hıc sampıonluk parolası bıle konusmayalım

Söylediğin gibi olduğunu sanmıyorum.Öyle olsa BJk tutardı zaten.azovmash basketbola çok para harcayan bir takım.900 ve ya 800 bibn gibi bir paraya oynadı diye hatırlıyorum.