Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

banvitteki radosevic çok iş yapar gs de gibime geliyor hem türk statüsü hakkı da var bu da artısı skorer bir oyuncu dixon kadar takımı sürükleyecek oyuncu olmasa da takım oyunu oynayan bir ekipte attığı sayılrla çok faydalı olablir

almighty' Alıntı:
banvitteki radosevic çok iş yapar gs de gibime geliyor hem türk statüsü hakkı da var bu da artısı skorer bir oyuncu dixon kadar takımı sürükleyecek oyuncu olmasa da takım oyunu oynayan bir ekipte attığı sayılrla çok faydalı olablir

Almighty; Miroslav RADOSEVIC bence de iyi bir oyuncu ama maalesef ki Türk statüsünde oynaması imkansız. 1997 Avrupa Sampiyonasında altın madalya alan Yugoslav Milli Takımı' nın oyuncusuydu :)

1.Yugoslavia

N Player, Position Ht Ag DB 1996-97 Season
4 Dejan Bodiroga SF 204 24 1973 Real (Spain)
5 Predrag Danilovic SG 200 27 1970 Dallas Mavericks, NBA
6 Sasa Obradovic PG 197 28 1969 ALBA (Germany)
7 Nikola Loncar SF 200 25 1972 Varese (Italy)
8 Miroslav Radosevic SG 194 24 1973 Borac Cacak
9 Miroslav Beric SG 200 24 1973 Partizan Belgrade
10 Aleksandar Djordjevic PG 188 30 1967 Barcelona (Spain)
11 Zeljko Rebraca C 211 25 1972 Benetton (Italy)
12 Nikola Bulatovic C 210 26 1971 Zelezenik
13 Zoran Savic PF 208 31 1966 Kinder (Italy)
14 Dejan Tomasevic PF 208 24 1973 Partizan Belgrade
15 Milenko Topic PF 204 28 1969 Beocin

Ne takımmış ama :)

Zaten statüye takılmayız o yönden korkunuz olmasın.Tek yabancı barındırıyoruz takımda...Yabancı hakkımız fazlasıyla war....

ARdaQue' Alıntı:
almighty' Alıntı:

Almighty; Miroslav RADOSEVIC bence de iyi bir oyuncu ama maalesef ki Türk statüsünde oynaması imkansız. 1997 Avrupa Sampiyonasında altın madalya alan Yugoslav Milli Takımı' nın oyuncusuydu :)

1.Yugoslavia

N Player, Position Ht Ag DB 1996-97 Season
4 Dejan Bodiroga SF 204 24 1973 Real (Spain)
5 Predrag Danilovic SG 200 27 1970 Dallas Mavericks, NBA
6 Sasa Obradovic PG 197 28 1969 ALBA (Germany)
7 Nikola Loncar SF 200 25 1972 Varese (Italy)
8 Miroslav Radosevic SG 194 24 1973 Borac Cacak
9 Miroslav Beric SG 200 24 1973 Partizan Belgrade
10 Aleksandar Djordjevic PG 188 30 1967 Barcelona (Spain)
11 Zeljko Rebraca C 211 25 1972 Benetton (Italy)
12 Nikola Bulatovic C 210 26 1971 Zelezenik
13 Zoran Savic PF 208 31 1966 Kinder (Italy)
14 Dejan Tomasevic PF 208 24 1973 Partizan Belgrade
15 Milenko Topic PF 204 28 1969 Beocin

Ne takımmış ama :)

saolasın ben aramıştım acaba milli takımda oynadı mı die bulamamıştım 1997 de oynamışsa maşallah bayağı da gençmiş :D emeğine sağlık arda doğru bilgiler için...
o diilde çember gittikçe daralıyor adamlar resmen granger için çıkarmışlar sözleşmeyi valla

ratko varda oynarken bi hatırlayın
zukauskas'ı paspas etmişti deyim yerindeyse
bence varda alınmalı
ligin en iyi pivotu varda olur gelirse
bi de mithat gibi atmaktan çok attırmayı düşünen bir guardla oynayacak

ratko varda oynarken bi hatırlayın
zukauskas'ı paspas etmişti deyim yerindeyse
bence varda alınmalı
ligin en iyi pivotu varda olur gelirse
bi de mithat gibi atmaktan çok attırmayı düşünen bir guardla oynayacak

abi varda'nın piyasası düştü bu sezon
daha az paraya oynayabilir
ayrıca bu beş süper olur
mithat -murat-aklımakimsegelmedi-vincent jones-ratko varda
mitchell - tufan - tolga - burak- - fatih
cemal-hüseyün
bence bu kadroyu kurarsak şampiyon oluruz
varda gelmezse de mike benton'ı alalım
double doubleı garanti bir oyuncu

bn boşuna 3 numaraya para harcanmaması gerktiğini düşünüyorum o parayı direk euroligde oynayan bi uzunu verilmesi daha mantıklı olabilir zatn kadro geniş gib.geçen sene ülker de oynaya pasaliç işimize yarıyabilir hem yaşıda genç bay bize yardım edebili

mithat demirel' Alıntı:
bn boşuna 3 numaraya para harcanmaması gerktiğini düşünüyorum o parayı direk euroligde oynayan bi uzunu verilmesi daha mantıklı olabilir zatn kadro geniş gib.geçen sene ülker de oynaya pasaliç işimize yarıyabilir hem yaşıda genç bay bize yardım edebili

önceden yine belirtmiştim tekrar sölicem.5 numaraya oyuncu alırsak fatih ve cemal in form düzeyi çok fazla düşecek.fatih i az çok tanıdız.ne kadar çok süre alırsa o kadar gaza gelip oynuyor.milli takımda olmasıda ona çok özgücen kattı.bence 5 numarayı fatihle cemal e bırakın ama alınacak 4numaralardan biri gerektiğinde 5noda oynacayacak düzeyde olsun.ama bu sezon görüceksiniz.fatih adına mükemmel bir sezon olacak( eğer ilk 5 te oynatılırsa)pivot mevkine vericeğimiz parayla da kalbur üstü bir small forward alalım.

ugurcan' Alıntı:
mithat demirel' Alıntı:

önceden yine belirtmiştim tekrar sölicem.5 numaraya oyuncu alırsak fatih ve cemal in form düzeyi çok fazla düşecek.fatih i az çok tanıdız.ne kadar çok süre alırsa o kadar gaza gelip oynuyor.milli takımda olmasıda ona çok özgücen kattı.bence 5 numarayı fatihle cemal e bırakın ama alınacak 4numaralardan biri gerektiğinde 5noda oynacayacak düzeyde olsun.ama bu sezon görüceksiniz.fatih adına mükemmel bir sezon olacak( eğer ilk 5 te oynatılırsa)pivot mevkine vericeğimiz parayla da kalbur üstü bir small forward alalım.
ben fatihe güwenmem rotasyonda önemli ama eurolig sewiyesinde kaliteli 1 5 numara alinmali

1905' Alıntı:
ugurcan' Alıntı:
mithat demirel' Alıntı:

ben fatihe güwenmem rotasyonda önemli ama eurolig sewiyesinde kaliteli 1 5 numara alinmali

cavabında birşeyi anlayamadım.1 tane 5numaramı alınmalı yoksa; 1 ve 5 numaramı alınmalı ama her türlü de fikrine saygı duyarım

ya arkadaşlar beşiktaşla sözleşmesi biten michael wright ı alamazmıyız??
çok iyi olur son yıllarda Avrupa basketbolunda gördüğüm en iyi 4 numaralardan oyunun her yerinde var geçen sezon ligin en iyi oyuncusuydu zaten 5 te Fatih oynayacak 4 e de böyle bir yabancı alınırsa süper olur.

cba den de alabiliriz o ligde çok atletik 3 numaralar var ama niye illa ki abd den transfer yapıyoruz başka yerlerde de çok iyi adamlar var mesela afrikadan bi adam alsak onlar çok iyi savunmacı oluyolar genelde çok sıcak bir iklimde yaşadıkları için veya lübnan milli takımından birini alsak koşa koşa gelirler hemde çok ucuza ailelerine istanbulda ev alsa yönetim 2-3 bin dolara bile oynarlar

abi bu lübnan'ın kel kafalı guard'ı iyiydi yaw
hem o adam çok güçlü
iki numarada rahat oynar

belli olmaz belki geçen seneki gibi malik transferindeki gibi israil'den yada ortadoğu'daki herhangi bi ülkeden de adam alabiliriz. savaşın ortasından adam alırız artık :)

bence 3 numaraya climamiolu mancinelliyi alsınlar.adam bize çok faydalı olur :)

Çalıştığım yabancı bir takım için hazuırladığım listeyi asıorum beyin jimnastiği olamsı adına... Liste Galatasaray için hzırlanmadığı için bazı tanıdık isimler de var; üstelik oyuncuların birçoğu bizi aşar ama antreman olsun...
Normalde her zezon bir liste çıkarıyordum Galatasaray için, ama bu sene vaktim olmadı...
POINT GUARDS:

Will Bynum
Malik Dixon
Sean Colson
Omar Cook( signed a contract for 06-07)
Derreck Zimmerman
Kareem Reid( signed a contract for 06-07)
Donte Mathis (signed a contract for 06-07)

Shooting Guards-Swingmans

Nick Jacobson
Shea Seals
Jay Larranaga
Brad Traina
Rimantas Kaukenas
Filip Videnov
Todor Stojkov

Player who can play both forward positions:

Ivica Jurkovic
Brian Boddicker
Rod Grizzard

Power Forwards:

Torraye Braggs
Andrew Ellis
Quadre Lollis
Brandon Kurtz ( signed a contract for 06-07)
Marcus Fizer

Centers:

William Eley
Ognjen Askrabic
Virgil Stanescu
Richard Lugo

Eğer ciddi manada ilgilenen olursa içeriden falan, ayrıntılı scouting reportları tarafımda mevcuttur...