banvitteki radosevic çok iş yapar gs de gibime geliyor hem türk statüsü hakkı da var bu da artısı skorer bir oyuncu dixon kadar takımı sürükleyecek oyuncu olmasa da takım oyunu oynayan bir ekipte attığı sayılrla çok faydalı olablir
almighty' Alıntı:banvitteki radosevic çok iş yapar gs de gibime geliyor hem türk statüsü hakkı da var bu da artısı skorer bir oyuncu dixon kadar takımı sürükleyecek oyuncu olmasa da takım oyunu oynayan bir ekipte attığı sayılrla çok faydalı olablir
ARdaQue' Alıntı:almighty' Alıntı:banvitteki radosevic çok iş yapar gs de gibime geliyor hem türk statüsü hakkı da var bu da artısı skorer bir oyuncu dixon kadar takımı sürükleyecek oyuncu olmasa da takım oyunu oynayan bir ekipte attığı sayılrla çok faydalı olablir
Almighty; Miroslav RADOSEVIC bence de iyi bir oyuncu ama maalesef ki Türk statüsünde oynaması imkansız. 1997 Avrupa Sampiyonasında altın madalya alan Yugoslav Milli Takımı' nın oyuncusuydu
1.Yugoslavia
N Player, Position Ht Ag DB 1996-97 Season
4 Dejan Bodiroga SF 204 24 1973 Real (Spain)
5 Predrag Danilovic SG 200 27 1970 Dallas Mavericks, NBA
6 Sasa Obradovic PG 197 28 1969 ALBA (Germany)
7 Nikola Loncar SF 200 25 1972 Varese (Italy)
8 Miroslav Radosevic SG 194 24 1973 Borac Cacak
9 Miroslav Beric SG 200 24 1973 Partizan Belgrade
10 Aleksandar Djordjevic PG 188 30 1967 Barcelona (Spain)
11 Zeljko Rebraca C 211 25 1972 Benetton (Italy)
12 Nikola Bulatovic C 210 26 1971 Zelezenik
13 Zoran Savic PF 208 31 1966 Kinder (Italy)
14 Dejan Tomasevic PF 208 24 1973 Partizan Belgrade
15 Milenko Topic PF 204 28 1969 Beocin
Ne takımmış ama
mithat demirel' Alıntı:bn boşuna 3 numaraya para harcanmaması gerktiğini düşünüyorum o parayı direk euroligde oynayan bi uzunu verilmesi daha mantıklı olabilir zatn kadro geniş gib.geçen sene ülker de oynaya pasaliç işimize yarıyabilir hem yaşıda genç bay bize yardım edebili
ben fatihe güwenmem rotasyonda önemli ama eurolig sewiyesinde kaliteli 1 5 numara alinmaliugurcan' Alıntı:mithat demirel' Alıntı:bn boşuna 3 numaraya para harcanmaması gerktiğini düşünüyorum o parayı direk euroligde oynayan bi uzunu verilmesi daha mantıklı olabilir zatn kadro geniş gib.geçen sene ülker de oynaya pasaliç işimize yarıyabilir hem yaşıda genç bay bize yardım edebili
önceden yine belirtmiştim tekrar sölicem.5 numaraya oyuncu alırsak fatih ve cemal in form düzeyi çok fazla düşecek.fatih i az çok tanıdız.ne kadar çok süre alırsa o kadar gaza gelip oynuyor.milli takımda olmasıda ona çok özgücen kattı.bence 5 numarayı fatihle cemal e bırakın ama alınacak 4numaralardan biri gerektiğinde 5noda oynacayacak düzeyde olsun.ama bu sezon görüceksiniz.fatih adına mükemmel bir sezon olacak( eğer ilk 5 te oynatılırsa)pivot mevkine vericeğimiz parayla da kalbur üstü bir small forward alalım.
1905' Alıntı:ben fatihe güwenmem rotasyonda önemli ama eurolig sewiyesinde kaliteli 1 5 numara alinmaliugurcan' Alıntı:mithat demirel' Alıntı:bn boşuna 3 numaraya para harcanmaması gerktiğini düşünüyorum o parayı direk euroligde oynayan bi uzunu verilmesi daha mantıklı olabilir zatn kadro geniş gib.geçen sene ülker de oynaya pasaliç işimize yarıyabilir hem yaşıda genç bay bize yardım edebili
önceden yine belirtmiştim tekrar sölicem.5 numaraya oyuncu alırsak fatih ve cemal in form düzeyi çok fazla düşecek.fatih i az çok tanıdız.ne kadar çok süre alırsa o kadar gaza gelip oynuyor.milli takımda olmasıda ona çok özgücen kattı.bence 5 numarayı fatihle cemal e bırakın ama alınacak 4numaralardan biri gerektiğinde 5noda oynacayacak düzeyde olsun.ama bu sezon görüceksiniz.fatih adına mükemmel bir sezon olacak( eğer ilk 5 te oynatılırsa)pivot mevkine vericeğimiz parayla da kalbur üstü bir small forward alalım.