Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

mithat beşiktaş'tan çok ciddi bir para alıyordu ve maliyeti göz önünde bulundurulunca verimsiz bir sezon geçirdi diyebiliriz.
zaten kendisi büyük ihtimalle ispanya'da vasat bir takımda kariyerini sürdürecek.

ben geçen sene ülker'de oynayan trapagnier-stefanov ikilisini isterdim.
point guardı bulduğumuza göre trapagnier'i alalım yeter.

Arkadaşlar yok şu olsun, yok bu olsun, ona gerek yok,... Bunlardan önce yapılması gereken transfer izleyici transferi olmalı, yeri gelince bilmem kaç milyon taraftar oluyoruz, Türkiye'nin en büyük camiası oluyoruz ama bi tribünleri dolduramıyoruz bırakın doldurmayı göze gözükecek miktarda bile olamıyoruz. Bazı derbi maçlarında birkaç kişi toplanırsa toplanıyor o kadar.

Yönetime gerçekten sesimizi duyurmak istiyorsak, ülkemizin en büyük kulübüysek taraftar olarak varlığımızı göstermeliyiz.

Sonra burada ahkam kesmeliyiz.

Not: Bu iletiyi yazacak daha uygun bir yer bulamadım, umarım silinmez.

yabancı sayısının artmasıyla birlikte eğer başka bi takımla anlaşmadıysa kimani ffriend i almamız çok iyi olur çünkü kısa 4 ve kimani ile hem ribaund sorunumuz olmaz hem de 3lükler yağmur gibi yağar (bkz. mitchell/tufan/burak/malik -kalır inş.- )

Outlaw' Alıntı:
ben geçen sene ülker'de oynayan trapagnier-stefanov ikilisini isterdim.
point guardı bulduğumuza göre trapagnier'i alalım yeter.
trepagnier italya 'ya gitti yanılmıyorsam.bence gulyas'ı getirirsek hiç fena olmaz

Tufan, Murat, Tolga, Mitchell, Mithat yeter bu kadar kısa oyuncu transferleri.Uzun olarak sadece Cemal'i aldık ve Fatih'in durumu da belli değil.İyi bir pivot, Fatih kalmayacaksa özellikle iyi blokçu bir pivotla transferi kapatırsak iyi olur.

Geçen yıl Fatih ile birlikte blok krallığını paylaşan ve Büyük Kolej'in kapanmasıyla serbest kalan Mike Benton gerçekten bize çok yararlı olur.Formda olduğunda 20 sayı 20 ribaund 5 blok yapma potansiyeli olan bir oyuncu ve bazı maçlarda yaptı da.Geçen yıl Ülker ile anlaşan ancak sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Jerry Holman'da iyi bir pivot transferi olabilir.

rasheed_36' Alıntı:
Geçen yıl Fatih ile birlikte blok krallığını paylaşan ve Büyük Kolej'in kapanmasıyla serbest kalan Mike Benton gerçekten bize çok yararlı olur.Formda olduğunda 20 sayı 20 ribaund 5 blok yapma potansiyeli olan bir oyuncu ve bazı maçlarda yaptı da.Geçen yıl Ülker ile anlaşan ancak sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Jerry Holman'da iyi bir pivot transferi olabilir.
benton iyi oyuncu alinirsa iyi olur fakat daha ziyade post up oyunu bilen skorer kambala tarzi güçlü 1 5 numara almaliyiz

ratko varda yı alalım rusya'da şu an oynamıyo ble doğru dürüst
ayrıca varda hem ofansif hem defansif bir star
benton da double doubleı garanti bir oyuncu

denizz' Alıntı:

Ona bakarsan Eski Erdemir'li Penvis Pasco en ideal seçim olur takımımız için hem 4 hem de 5 numara pozisyonlarını oldukça iyi karşılayan her maç 15 Sayı 15 Ribaund yapabilen spectacular bir basketbolcu...

Saygın R.Lion' Alıntı:
denizz' Alıntı:

Ona bakarsan Eski Erdemir'li Penvis Pasco en ideal seçim olur takımımız için hem 4 hem de 5 numara pozisyonlarını oldukça iyi karşılayan her maç 15 Sayı 15 Ribaund yapabilen spectacular bir basketbolcu...
evet pasco bencede iyi bir transfer olur

mike benton alırsak bize çok yararlı olur hem 4 hemde 5 numara oynuyor bide bişey sorucam hüseyin demiral niye takımda kaldı cemal fatih tolga burak ve gelecek yabancı gayet yeterli bence

forumda ismi geçen oyunculardan en çok pasco bize faydalı olur.size olarak 4numarada da bizi fazlasıyla tatmin eder.gerektiğinde 5noda da oynar.eğer onu alırsak mükemmel ötesi bişi olur.ayrıca ligimizi tanıması da çok çok iyi

pasco geçen sene italyada pek oynamadı ama boyu onun için dezavantaj 2.06 ratko varda ise rusyada pek tutunamadı bizim tam aradığımız oyuncu oneall avrupa versiyonu şuan sözleşmesi bitti bize gelme ihtimali var hatta kulubunde ilgilendiğini biliyorum ama asıl mesele para konusu büyük ihtimal bir amerikalı alınacak gibi gözüküyor özyer scoutinglerin önerilerini değerlendiriyor asıl amacı daha önce türkiyede oynamış oyuncular ama maddi konularda anlaşma sağlanırsa eskiden türkiyede oynamış centre lardan birini galatasaray forması ile görmemiz ihtimal gibi gözükoyor.....

ya arkadaşlar beşiktaşla sözleşmesi biten michael wright ı alamazmıyız??