Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

walla calsıtıgın takım kım bılmıom ama malık dıxon a o takıma nıe onerıosun kı ????
yanı adam bıze kalacak ızın vermıorsunuz

Rakamlar arasında çok büyük uçurum var. Bizimkilerin adamı tutmak gibi bir niyeti yok... Ve evet, çalıştığım kulüp, Malik'in istediği rakamların yükseğine oyuncular alabilen önemli bir doğu Avrupa takımı...

gordon' Alıntı:
Çalıştığım yabancı bir takım için hazuırladığım listeyi asıorum beyin jimnastiği olamsı adına... Liste Galatasaray için hzırlanmadığı için bazı tanıdık isimler de var; üstelik oyuncuların birçoğu bizi aşar ama antreman olsun...
Normalde her zezon bir liste çıkarıyordum Galatasaray için, ama bu sene vaktim olmadı...
POINT GUARDS:

Will Bynum
Malik Dixon
Sean Colson
Omar Cook( signed a contract for 06-07)
Derreck Zimmerman
Kareem Reid( signed a contract for 06-07)
Donte Mathis (signed a contract for 06-07)

Shooting Guards-Swingmans

Nick Jacobson
Shea Seals
Jay Larranaga
Brad Traina
Rimantas Kaukenas
Filip Videnov
Todor Stojkov

Player who can play both forward positions:

Ivica Jurkovic
Brian Boddicker
Rod Grizzard

Power Forwards:

Torraye Braggs
Andrew Ellis
Quadre Lollis
Brandon Kurtz ( signed a contract for 06-07)
Marcus Fizer

Centers:

William Eley
Ognjen Askrabic
Virgil Stanescu
Richard Lugo

Eğer ciddi manada ilgilenen olursa içeriden falan, ayrıntılı scouting reportları tarafımda mevcuttur...
bu oyunculardan hangileri bize uygun maliyetleri ne kadar 1 de çok iyi dedigin oyuncular hangileri

gordon' Alıntı:
Rakamlar arasında çok büyük uçurum var. Bizimkilerin adamı tutmak gibi bir niyeti yok... Ve evet, çalıştığım kulüp, Malik'in istediği rakamların yükseğine oyuncular alabilen önemli bir doğu Avrupa takımı...

valla ole belkı ama malık o takıma gıtmesı hıc hos olmaz bence menejerlık mı yapıon ne yapıon bılmıom ama bence bu ısı gs ıcın yapmalısınız abı...
belkıde dedgın oyuncular takımı ıı yerlere getırecek bence gs ıcın calısalım derım ben

bi tane yıldız adam getirsinler, tanınmış, seyirci çekecek bari..

BuRaKGS' Alıntı:
ugurcan' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
500 bın dolara cok dıorlar :) trubune cekecek adamı nerden bulcaklar :?
geçen sene malik te 250.000dolara oynarken bazı taraftarları salona çekiyordu ve taraftarların sevgilisiydi( ki hala da sevgilisi)

ama bak sımdı 500 bın dolar ıstıo dıe takımdan dıslanmaya calısıo hıc hos degıl

malik gibi bir oyuncu bu parayı fazlasıyla hak ediyor ama klubümüz ona bu parayı veremez,vermemeli zaten.eğer fiyatını düşürüpte tekrar anlaşırsa tamam.ama bu istediği fiyatla gs de oynamasın bence.

az once superspor da okudum
dackalı cevher besıktas ıle anlasmıs.
keske bız alabılseydık cevherı
3 numarada aradıgımız adam olabılırdı belkıde

beşiktaş çok önemli bir transfer yaptı.cevher hem içeriden hem dışarıdan sayı yapabilen bir oyuncu.ama cevher için bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama cevher uyuşturucu kullanıyormuş bu yüzden de nba ve avrupaya transferi gerçekleşmiyor.yoksa bence nba de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu

Cevher'in neye dayanılarak bu kadarövüldüğünü anlayamıyorum.8 metreden 10 tane üçlük sallayıp 2-3 tanesini sokmak marifet değil bence.Atletik yeteneklerini de iyi kullanamayan bir oyuncu.Takımımızda olmasını istemezdim.

pf mevkiine çok iyi 2 oyuncu buldum 2 side ncaaden lsu dan yani darrel mitchellin takimindan
glen davis 206 boy 205 kilo 18.7 sayi 9.8 ribaund 1.4 asist
tasmin mitchell 204 boy 104 kilo 11.4 sayi 5.6 ribaund 2.8 asist

1905' Alıntı:
pf mevkiine çok iyi 2 oyuncu buldum 2 side ncaaden lsu dan yani darrel mitchellin takimindan
istatistiklere bakarsak glen'in tasmin'den daha iyi olduğunu görebiliyoruz. eğer istatistiklerindeki gibi iyi bi oyuncuysa gelmesini çok isterim glen'in.

bu arada tasmin mitchell bizim darrel mitchell'in kardeşi yada bi akrabası felan olmasın :) darrel'ın tanıdığıysa eğer gelebilir bize

emregs' Alıntı:
1905' Alıntı:
istatistiklere bakarsak glen'in tasmin'den daha iyi olduğunu görebiliyoruz. eğer istatistiklerindeki gibi iyi bi oyuncuysa gelmesini çok isterim glen'in.

bu arada tasmin mitchell bizim darrel mitchell'in kardeşi yada bi akrabası felan olmasın :) darrel'ın tanıdığıysa eğer gelebilir bize
glen in gelmesini çok isterm adminler bunun maliyetini falan arastirip yönetime duyurabilirmiyiz acaba

joakim noah die 1 oyuncu war belki bileniniz wardir
f-p 24.7 dakika 14.2 sayi 7.1 ribaund 2 asist 211 boyunda
ama bu adam zor 2007 draftinda ilk 3 adayiymis