Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

malik in kalıcağını ümit ederek guard pozisyonuna yeni oyunca gerekmiye bilir.ismet e daha fazla şans werilirse bence ondan faydalanabiliriz we 2 no ya alınmasını çok istediğim muratcan gelirse malik ede yardımcı olur.2 we 3 oynayabilen gerçek gs li ersin görkem'ide tekrar aramızda görmek istiorum.ülkerden bekir'i kapabilirsek onun da takıma katkısı fazla olabilir ama en önemlisi pota altı.ülkerde yaşanan bu krizden sonra fatih'ide bize werirler umarım.4numarada kaptanımız war zaten.hüseyin'in yerine eğer skorer bi yabancı alınabilecekse onu gönderebiliriz.umut yenice de son maçlarda ii maçlar çıkartmıştı ama pota altında daha etkili oyuncaların olması bizi çok rahatlatır.hiç olmassa şut tehdidi olan uzunlar, oyunun açılmasını sağlayabilir.

Demin Erman Kunter başlığında da yazdım..
Hüseyin Beşok mutlaka alınmalı..Fatih Solak da kalmalı..
İyi bir tane daha -atletik- uzun yabancı transferi olmalı..
Çok iyi bir oyun kurucu-Malik kalırsa olabilir,biraz daha takım oyununa zorlanacak tabii- ve çok iyi bir de 2 numara..
İsim söylemek çok zor geliyor..Bunları sanırım Amerikadan getirirler..

mehmet gökçel' Alıntı:
Demin Erman Kunter başlığında da yazdım..
Hüseyin Beşok mutlaka alınmalı..Fatih Solak da kalmalı..
İyi bir tane daha -atletik- uzun yabancı transferi olmalı..
Çok iyi bir oyun kurucu-Malik kalırsa olabilir,biraz daha takım oyununa zorlanacak tabii- ve çok iyi bir de 2 numara..
İsim söylemek çok zor geliyor..Bunları sanırım Amerikadan getirirler..
fatih ve hüseyin besok olursa pota altina oyuncu gerekmez tabi eldekileri tutabilirsek

amerikadan oyuncaları nasıl alıyoruz bilgisi olan war mı?kasetlerden filan mı izlenio,yoksa birileri mi tavsiye ediyo.bu yabancı transfer olaylarını bi türlü anlayamadım.hedefleri bizden daha düşük takımlar bile çok ii yabancı uzunlar bulabilio.ama bizim takımda son yıllarda koch haricinde benim aklıma gelen ii yabancı hatırlamıorum.bu transfer konusunda bilgi werebilicek war mı?

ugurcan' Alıntı:
amerikadan oyuncaları nasıl alıyoruz bilgisi olan war mı?kasetlerden filan mı izlenio,yoksa birileri mi tavsiye ediyo.bu yabancı transfer olaylarını bi türlü anlayamadım.hedefleri bizden daha düşük takımlar bile çok ii yabancı uzunlar bulabilio.ama bizim takımda son yıllarda koch haricinde benim aklıma gelen ii yabancı hatırlamıorum.bu transfer konusunda bilgi werebilicek war mı?
bende bilmiorm nasil transfer yapildigini ama uzun bulamiolar
sene basinda getirdikleri allredin istatistlikleri iiidi ama onu da nie gönderdiler bilmiorm

lise liglerini izliyolar gerek banttan gerek gorevlendirdikleri bazı kisiler oyuncuları izleyip ligleri analiz edip rapor sunuyormus sonrası teknik heyetin tercihine kalmıs is MİŞ ;) (bnim bi akrabam rakip takımmlardan birinde basket sube sorumlusuydu ordan sordum)

bizde kaset serederek kim uğraşır ki? takımımıza sahip çıkan adam akıllı yönetici yok.kendisini bu işe adamış bi kaç abimiz war.onlarda yönetimden gereken desteği alamıyor.menejerlerde zaten her branşta olduğu gibi bizle çok güzel oynuyor.biraz işi ciddiye aldığımız zaman ne kadar başarılı oyuncular getirebiliyoruz aslında.ama en önemlisi onu oynatabilicek başımızda iyi bi coach olması gerekio die düşünüyorum

X' Alıntı:
Bizde öyle olmuyor daha doğrusu.
Menejerler ortaklıklar daha ön planda oluyor kasetlerden ne yazıkki.

hadi ya bnde bizimkide oyleidrde seyreden adamlar bi halttan anlamıyolardır die kendimi avutuyodum cok kotu bir uygulamaymıs bu abi

bence fatih ve malik kalıp yanlarına hüseyin beşok ve basile gibi adamlar alınmalı gerçi biraz zor ama zaten hayal kuruyorum.üç numara içinde jeff benim favorim.bu arada mark dickel da olabilir.adam pasco beraber erdemir. play-off larda neler yapmıştı. 8) 8) 8)

kinglebron' Alıntı:
bence fatih ve malik kalıp yanlarına hüseyin beşok ve basile gibi adamlar alınmalı gerçi biraz zor ama zaten hayal kuruyorum.üç numara içinde jeff benim favorim.bu arada mark dickel da olabilir.adam pasco beraber erdemir. play-off larda neler yapmıştı. 8) 8) 8)
kesinlikle malik ve fatih kalmali jeff trapagnieri almaliyiz adam hem çok ii savunmaci hemde gerektiginde iii 1 skorer
malik kaldiktan sonra yabanci pg alinmamali çünkü malikin yedegi olacagindan livingston gibi kendini gösteremez
hüseyin besok u alirsak yabanci 5 numaraya gerek kalmaz fatih umut hüseyin orayi çok iii kapatir
4 numaraya yabanci alinmali dudley tarzinda bir oyuncu olmali çünkü burak 4 numara gibi oynamior çok 3 atip 2 numara gibi oynuyor içeriden oynamiyor

ülker oyuncalrını ilk etapta üç büyük klübe wericekmiş.tabi bizimkiler elini ne kadar çabuk tutarsa o kadr karlı çıkabilirz.jeff i tercih edersek oyunumuza çok şeyler katabilir.türkiyede onun tarzında alabileceğimiz başka oyuncu yok zaten.10 milyon dolarlık bütçeyide eşit olarak paylaştırıcaklarmış.bu da bizim için büyük avantaj ii değerlendirilmesi gerekio.bu sene alıcağımız yabancılarla bana göre 1senelik sözleşme yerine en az 2senelik imzalıyalım.çünkü bu kadar avantajımız warken kötü oyuncu almayız heralde.onlarıda elimizde tutmuş oluruz.

bu seneki kadromuz bence böyle olmalı
cüneyt erden de sean hadley valentin pastal serhat çetin jeef trapegnier burak sezgin fatih solak lance allread hüseyin demiral
gönül beşoku ister ama onu hemen kaparlar

kamil' Alıntı:
bu seneki kadromuz bence böyle olmalı
cüneyt erden de sean hadley valentin pastal serhat çetin jeef trapegnier burak sezgin fatih solak lance allread hüseyin demiral
gönül beşoku ister ama onu hemen kaparlar
lance allred ii oyuncuyduda nie gönderdiler anlamadm hatta o dönem halil üner basketçi aliyoruz opera sanatçisi almioruz gibilerinden demeçler wermisti allred için
cüneytte efeste
hadley in kalmasina gerek yok çünkü hücumu hiç yok
jeff trepagnieri alirsak çok iii olur hem iyi savunmaci hemde zaman zaman iyi skorer
keske fener kambalayi biraksada onu alsak