fatih ve hüseyin besok olursa pota altina oyuncu gerekmez tabi eldekileri tutabilirsekmehmet gökçel' Alıntı:Demin Erman Kunter başlığında da yazdım..
Hüseyin Beşok mutlaka alınmalı..Fatih Solak da kalmalı..
İyi bir tane daha -atletik- uzun yabancı transferi olmalı..
Çok iyi bir oyun kurucu-Malik kalırsa olabilir,biraz daha takım oyununa zorlanacak tabii- ve çok iyi bir de 2 numara..
İsim söylemek çok zor geliyor..Bunları sanırım Amerikadan getirirler..
bende bilmiorm nasil transfer yapildigini ama uzun bulamiolarugurcan' Alıntı:amerikadan oyuncaları nasıl alıyoruz bilgisi olan war mı?kasetlerden filan mı izlenio,yoksa birileri mi tavsiye ediyo.bu yabancı transfer olaylarını bi türlü anlayamadım.hedefleri bizden daha düşük takımlar bile çok ii yabancı uzunlar bulabilio.ama bizim takımda son yıllarda koch haricinde benim aklıma gelen ii yabancı hatırlamıorum.bu transfer konusunda bilgi werebilicek war mı?
X' Alıntı:Bizde öyle olmuyor daha doğrusu.
Menejerler ortaklıklar daha ön planda oluyor kasetlerden ne yazıkki.
kesinlikle malik ve fatih kalmali jeff trapagnieri almaliyiz adam hem çok ii savunmaci hemde gerektiginde iii 1 skorerkinglebron' Alıntı:bence fatih ve malik kalıp yanlarına hüseyin beşok ve basile gibi adamlar alınmalı gerçi biraz zor ama zaten hayal kuruyorum.üç numara içinde jeff benim favorim.bu arada mark dickel da olabilir.adam pasco beraber erdemir. play-off larda neler yapmıştı. 8) 8) 8)
lance allred ii oyuncuyduda nie gönderdiler anlamadm hatta o dönem halil üner basketçi aliyoruz opera sanatçisi almioruz gibilerinden demeçler wermisti allred içinkamil' Alıntı:bu seneki kadromuz bence böyle olmalı
cüneyt erden de sean hadley valentin pastal serhat çetin jeef trapegnier burak sezgin fatih solak lance allread hüseyin demiral
gönül beşoku ister ama onu hemen kaparlar