Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

murat didinin acıklamalarını asagıda gorebilirsiniz.
adamlar butce kısıyor falan deniliyor ama saldırıyorlar ulkerdekılere valla

Kerem Tunçeri ve Mithat Demirel’in İspanya Ligi’ne transfer olmaları, Kimani Ffriend ile de para konusunda anlaşamadıkları için yollarını ayırmak üzere olduklarını belirten tecrübeli hoca, Ülkerspor’un genç yetenekleri Derya Yannier, Caner Öner, Can Özcan ve Berkay Sahillioğlu ile anlaşmaya vardıklarını, Kerem Tunçeri’nin yerine oyun kurucu pozisyonunda görev yapacak isim için de Tekelspor guardı Aubrey Reese ile görüştüklerini ifade etti

ugurcan' Alıntı:
ülker oyuncalrını ilk etapta üç büyük klübe wericekmiş.tabi bizimkiler elini ne kadar çabuk tutarsa o kadr karlı çıkabilirz.jeff i tercih edersek oyunumuza çok şeyler katabilir.türkiyede onun tarzında alabileceğimiz başka oyuncu yok zaten.10 milyon dolarlık bütçeyide eşit olarak paylaştırıcaklarmış.bu da bizim için büyük avantaj ii değerlendirilmesi gerekio.bu sene alıcağımız yabancılarla bana göre 1senelik sözleşme yerine en az 2senelik imzalıyalım.çünkü bu kadar avantajımız warken kötü oyuncu almayız heralde.onlarıda elimizde tutmuş oluruz.
bu haberin kaynagi nedir
eger öleyse bizde mutlaka biseyler kapmaliyiz

alpgs' Alıntı:
begenmediğin bekir 2000-1 sezonunda sayı kralı oldu deniyor turkbaskette.

Bekir YARANGUME Telekom' dayken oldukca skorerdi. Her sene sayı krallıgına da oynuyordu ve dediğin gibi bir sezon bunu başardı.

ali abi bende böle yalan haberleri gelip buraya yazmak istemem ama buraya yazdığım bütün haberlerde internette we gazetelerde yer aldı.eğer kesin yönetimden onaylı haberler bekliyorsak hep birlikte daha çok bekleriz.benim bunları mış mişlerle yazmamım amacı diğer kaynaklardan okuyup burada yazdığım için.gazete we internette yazılan haberlere inanmıcaksak o zaman bu forumda tartşılan bir çok konu da yalan olur.erman kunterle anlaştık diyoruz.resmi hiç bişi yok.gazeteden okuduk hepimiz.müge hanım açıklamış.arda gs le anlaşmış altyazı haber.bu tür karışıklıkların sebebi bizler değil,resmi sitesinde bile basket takımı hakkında haber yazmayan yöneticelerdir.bu anlayışla gidildiği sürece de mecburen daha çok mış mişli haberler yazmak durumunda kalıcaz.

ugurcan' Alıntı:
ali abi bende böle yalan haberleri gelip buraya yazmak istemem ama buraya yazdığım bütün haberlerde internette we gazetelerde yer aldı.eğer kesin yönetimden onaylı haberler bekliyorsak hep birlikte daha çok bekleriz.benim bunları mış mişlerle yazmamım amacı diğer kaynaklardan okuyup burada yazdığım için.gazete we internette yazılan haberlere inanmıcaksak o zaman bu forumda tartşılan bir çok konu da yalan olur.erman kunterle anlaştık diyoruz.resmi hiç bişi yok.gazeteden okuduk hepimiz.müge hanım açıklamış.arda gs le anlaşmış altyazı haber.bu tür karışıklıkların sebebi bizler değil,resmi sitesinde bile basket takımı hakkında haber yazmayan yöneticelerdir.bu anlayışla gidildiği sürece de mecburen daha çok mış mişli haberler yazmak durumunda kalıcaz.
dogru bende sonradan buna benzer birkaç haber gördüm

ugurcan' Alıntı:

haklısın bu konuda yoneticilerin bu ilgisizligi sebebiyle biz bu haberleri zorunlu bir sekilde yazıcagız bunlarıda konusacagız burda elden gelen bir sey yok

ben 5 nuamara için jason keep i istiyorum simdi nerelerde bilen warmi
iyi oyuncuydu ama az maç oynadi bizde

1905' Alıntı:
ben 5 nuamara için jason keep i istiyorum simdi nerelerde bilen warmi
iyi oyuncuydu ama az maç oynadi bizde

aslında fena oyuncu degildi ama ncaa de gelmeden once SAN DIEGO TOREROS ta iken harika denilecek sekilde oynuyordu hem oyun hem skor olarak cok daha iyiydi belki ozamnda bizdeki sassızlıgı takımın inanılmaz kotu olması olabilir simdi napar bilemem ama ole bir oyuncu istiyosak daha yakınımızda bostakı gulyas var ikiside cook benzer oyuncular

ugurcan' Alıntı:
bana göre keep alınıcağına umut kalsın daha iyi.onun yerine yabancı kontenjanımı daha iyi kullanabiliriz.
keep san diegoda oynarken 18 sayi 9 rib ortalamasiyla oynadi
bize geldiginde takim çok kötüydü ve o 1.5 sene bosken bize gelmisti ama ona ragmen 11 sayi ort tutturmustu ayrica kambalaya karsi oynadigi bütün maçlardan üstün ayrilmisti
keske tekrar alabilsek o zamanlar 127 kiloyu asmisti kilo fazlasi wardi
yoksa çok iyi oyuncuydu

bir yerde okumustum net hatirlamiorm ama yeni sezonda erman kunter takima 3 yabanci alacakmis(malik in kalacagini düsünerek)
bunlari fransada ariomus
bunlar pg sf ve c olacakmis

ugurcan' Alıntı:
peki bu adam 4numara oynayabilir mi?kilo fazlalığını üzerinden atmışsa tabi
bu adam tam bir 5 numara katiksiz
o zaman maçlar atv de yayinlaniyordu ismet badem in favori adami olmustu ismet badem onun için uzun zamandir pota altini bu kadar iyi domine eden oyuncu görmedim diyodu 1.5 sene bos oldugu için o zamanlar biraz hantaldi ama iyi oynuodu
en iyi maçini bjk ye karsi oynamisti 18 sayi 15 rib almisti vardayi karsisinda ezmisti vardayi ezmekte kolay degildir

hatırlıyorum o adamı.serbest atış konusunda sıkıntısı wardı ama bizim için en krtik maçta son saniyede 2tane serbest atışı isabetli kullanarek maçı bize getirmişti.erman hocanın getireceği oyuncularda ondan aşağı kalır bi yanı olmaz

ugurcan' Alıntı:
hatırlıyorum o adamı.serbest atış konusunda sıkıntısı wardı ama bizim için en krtik maçta son saniyede 2tane serbest atışı isabetli kullanarek maçı bize getirmişti.erman hocanın getireceği oyuncularda ondan aşağı kalır bi yanı olmaz
ewet o adam daha iyisini getirirlerse iii olur
ama gidipte whisby gibi adam getireceklerine bu adami getirsinler

whisby yaşlanmıştı artık.tabi önceden o da iyiydi ama hucümdaki werimi azalmıştı.savunmasına dicek lafım yok.adamın hakkını yemeyelim.