G
Guest
Misafir
bekir kimmiş ya valentin ondan daha iyi
bu haberin kaynagi nedirugurcan' Alıntı:ülker oyuncalrını ilk etapta üç büyük klübe wericekmiş.tabi bizimkiler elini ne kadar çabuk tutarsa o kadr karlı çıkabilirz.jeff i tercih edersek oyunumuza çok şeyler katabilir.türkiyede onun tarzında alabileceğimiz başka oyuncu yok zaten.10 milyon dolarlık bütçeyide eşit olarak paylaştırıcaklarmış.bu da bizim için büyük avantaj ii değerlendirilmesi gerekio.bu sene alıcağımız yabancılarla bana göre 1senelik sözleşme yerine en az 2senelik imzalıyalım.çünkü bu kadar avantajımız warken kötü oyuncu almayız heralde.onlarıda elimizde tutmuş oluruz.
alpgs' Alıntı:begenmediğin bekir 2000-1 sezonunda sayı kralı oldu deniyor turkbaskette.
dogru bende sonradan buna benzer birkaç haber gördümugurcan' Alıntı:ali abi bende böle yalan haberleri gelip buraya yazmak istemem ama buraya yazdığım bütün haberlerde internette we gazetelerde yer aldı.eğer kesin yönetimden onaylı haberler bekliyorsak hep birlikte daha çok bekleriz.benim bunları mış mişlerle yazmamım amacı diğer kaynaklardan okuyup burada yazdığım için.gazete we internette yazılan haberlere inanmıcaksak o zaman bu forumda tartşılan bir çok konu da yalan olur.erman kunterle anlaştık diyoruz.resmi hiç bişi yok.gazeteden okuduk hepimiz.müge hanım açıklamış.arda gs le anlaşmış altyazı haber.bu tür karışıklıkların sebebi bizler değil,resmi sitesinde bile basket takımı hakkında haber yazmayan yöneticelerdir.bu anlayışla gidildiği sürece de mecburen daha çok mış mişli haberler yazmak durumunda kalıcaz.
ugurcan' Alıntı:ali abi bende böle yalan haberleri gelip buraya yazmak istemem ama buraya yazdığım bütün haberlerde internette we gazetelerde yer aldı.eğer kesin yönetimden onaylı haberler bekliyorsak hep birlikte daha çok bekleriz.benim bunları mış mişlerle yazmamım amacı diğer kaynaklardan okuyup burada yazdığım için.gazete we internette yazılan haberlere inanmıcaksak o zaman bu forumda tartşılan bir çok konu da yalan olur.erman kunterle anlaştık diyoruz.resmi hiç bişi yok.gazeteden okuduk hepimiz.müge hanım açıklamış.arda gs le anlaşmış altyazı haber.bu tür karışıklıkların sebebi bizler değil,resmi sitesinde bile basket takımı hakkında haber yazmayan yöneticelerdir.bu anlayışla gidildiği sürece de mecburen daha çok mış mişli haberler yazmak durumunda kalıcaz.
1905' Alıntı:ben 5 nuamara için jason keep i istiyorum simdi nerelerde bilen warmi
iyi oyuncuydu ama az maç oynadi bizde
keep san diegoda oynarken 18 sayi 9 rib ortalamasiyla oynadiugurcan' Alıntı:bana göre keep alınıcağına umut kalsın daha iyi.onun yerine yabancı kontenjanımı daha iyi kullanabiliriz.
bu adam tam bir 5 numara katiksizugurcan' Alıntı:peki bu adam 4numara oynayabilir mi?kilo fazlalığını üzerinden atmışsa tabi
ewet o adam daha iyisini getirirlerse iii olurugurcan' Alıntı:hatırlıyorum o adamı.serbest atış konusunda sıkıntısı wardı ama bizim için en krtik maçta son saniyede 2tane serbest atışı isabetli kullanarek maçı bize getirmişti.erman hocanın getireceği oyuncularda ondan aşağı kalır bi yanı olmaz