Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

ugurcan' Alıntı:
whisby yaşlanmıştı artık.tabi önceden o da iyiydi ama hucümdaki werimi azalmıştı.savunmasına dicek lafım yok.adamın hakkını yemeyelim.
33 yasindaydi ama basketbolda kendine iii baktiktan sonra yasin önemi yok hücumu yetersizdi whisby nin ama iyi oyuncuydu ama bizim gibi dixondan baska skor opsiyonu olmayan takimda oynayabilecek oyuncu deildi ayrica pota altini domine edmiyordu

basketbolda yaş hesabının yanlış olduğunu bende başka başlıklar altında çok destek vermiştim.ama çok ağırdı neyse sonuçta tekrar whisbyi geri almıcağımıza göre onun hakkında bu kadar konuşmak gereksiz gibi.bişi sorcam tekel we b.kolej ligden çekilio mu?yeni bilgi warmı

Geçen seneki yabancılarımızın bu sezonki performansları

Nick Jacobson Almanya'nın Bremerhaven takımında 32 dakika ortalamayla 15.1 sayı 2.3 ribaund 1.3 asist ortalamayla oynamış.Ayrıca play-offların son maçlarından birinde Alba Berlin'e karşı 28 sayılık bir performansı var.

Ron Johnson Polonya'nın Slask takımında 27 dakika ortalamayla 10.6 sayı 2.1 asist ortalamaları tutturmuş.Yalnız anladığım kadarıyla bu takımda 11 maça çıkıp dört tanesinde ik beş başlamış.

Brian 'Brad Pitt' Boddicker ise Almanya'nın Ludwigsburg takımında 23 dakika ortalamayla 10.0 sayı 4.1 rib. ortalamaları tutturmuş.%41 gibi birçok kısa oyuncunun bile rüyasını süsleyen bir üç sayı yüzdesi var.Basit bir hesap yaptığoımda maç başına üç tane üçlük kullandığını gördüm;ancak 4.1 ribaund ortalaması bir 4 numara için düşük.Ayrıca 4 numarada benzer karakterli bir oyuncumuz Burak Sezgin var.Bu yorumları yapmamın sebebi bazı arkadaşlarımızn ismini öne çıkarmaları.

Jason Keep Arjantin ve Meksika liglerinde oynamış.Arjantin ligindeki takımı Belgrano'da 28.9 dakika ortalamayla 17.3 sayı 8.7 ribaund ortalama yakalamış.19 maçta forma giymiş.Meksika Ligindeki istatistiklerini bulamadım.Siteler İspanyolca olduğundan araştırmak zor oluyor.

Estevam Ferreira ise Brezilya'da bize son saniye üçlüğünü sokan Marcelinho ile aynı takımda oynuyor.Ancak hem takımın hem bulduğum linklerde yaptığım araştırmalar istatistik bulmak açısında sonuç vermedi.

Bir arada idmana çağırıp yolladığımız oyuncuları araştırmaya çalışacağım.

Jason Keep o günün şartlarında bize olabileceği kadar faydalı olmuştu.Ülker'den gelecek paranın artacağını da düşünürsek Keep'e göre daha nitelikli bir uzun rahatlıkla bulabiliriz.Eski isimlere fazla takılmayalım bence.

son konusulunlara gore tuborg tekel ve buyuk kolej kuculme gostereceklermıs subelernde .
bazıları belkı kapatabilirmiş subeyi.
asım pars telekom ıle hakan ıse banvıt ıle anlasmıs dıye yaıyor

Tum dunyadaki kaliteli uzun oyuncu kitligini hepimiz biliyoruz. Ben Keep gittiginde cok uzulmustum zira gercekten o donem icin ilac olmus ve bana gelecek icinde umut vermisti. Umut kadroda gene tutulabilir ki kendiside kenardan gelislerinde cok iyi islr yapti. Eski oyunculara takilmamak konusuna katilmiyorum. Bence Keepin geri donme ihtimaline hayir diyecek cok az kisi vardir. Imkan olursa geri getirilmeli bence..

deniz1904' Alıntı:
Tum dunyadaki kaliteli uzun oyuncu kitligini hepimiz biliyoruz. Ben Keep gittiginde cok uzulmustum zira gercekten o donem icin ilac olmus ve bana gelecek icinde umut vermisti. Umut kadroda gene tutulabilir ki kendiside kenardan gelislerinde cok iyi islr yapti. Eski oyunculara takilmamak konusuna katilmiyorum. Bence Keepin geri donme ihtimaline hayir diyecek cok az kisi vardir. Imkan olursa geri getirilmeli bence..
keep iyi oyuncuydu gelmesi iyi olur eski takimindayken kambalaya karsi maçlar oynamis ve hepsinden kambalaya karsi üstünlük saglamis ayrica 2.08 boyunda bizdeyken 135 kiloydu simdi kaç kilo bilmiorm
keep i tutmaliydik o zaman mutlaka tutabilirdik

tuborg asım pars ve hakan köseoğlu yla yollarını ayırmış onları alırsak çok iyi olur ikiside çok iyi oyuncular kadroya derinlik kazandırırlar
elimizi çabuk tutarsak alırız

Hakan koseoglu olumlu bir transfer olur ancak asim icin ayni goruste degilim. Umutun tutulmasi cok daha faydali olur.

deniz1904' Alıntı:
Hakan koseoglu olumlu bir transfer olur ancak asim icin ayni goruste degilim. Umutun tutulmasi cok daha faydali olur.
asim çok iyi oyuncu bana kalirsa transferi çok iyi olur
zaten hakan çok iyi 1 oyuncu o alinirsa çok iyi olur

Asım'ın iyi bir oyuncu olduğuna katılıyorum;ancak en kritik anlarda ilkokul çocuklarının yapmayacağı stepsler yaparak bizi çılgına çevirebilir.İşin o yönü de var.Hatta bir arkadaşım Asım deyince aklına hemen stepsin geldiğini söylemişti.

sarpemre' Alıntı:
Asım'ın iyi bir oyuncu olduğuna katılıyorum;ancak en kritik anlarda ilkokul çocuklarının yapmayacağı stepsler yaparak bizi çılgına çevirebilir.İşin o yönü de var.Hatta bir arkadaşım Asım deyince aklına hemen stepsin geldiğini söylemişti.
dogru haklisinda belki ilk olarak bizdeymis zaten bize dönerse belki biseyler yapabilir 4 numara da oynatabiliriz

sarpemre' Alıntı:
Benim de aklıma Shaqla rekabet eden serbest atış yüzdesi geliyor. :) Duruma göre alınabilir tabi.

Tuborg, Tekel, Büyük kolej basketbol şubelerini kapatıyormuş. Bir sürü oyuncu serbest kalacak şimdi.Asım, Hakan ,Tufan Ersöz,Murat Kaya. Ama uyuşuk yönetim bunları da kaptırır Fenere Beşiktaşa.

benim en çok isticem oyuncular tuborgtan hakan ama başka takımla anlaşmış sanırım, eğer bu doğruysa umut tınay gelebilir ve gelmesini en çok istediğim oyuncu MURAT KAYA.hastayım o çocuğa.bi de karşıyakadan gelebilirse muratcan.pota altı için bişi demiyorum.oraya yabancı oyuncu şart.

Erman hoca fransadan ogrencisi Huseyin Besokla ilgili ne dusunuyor acaba? Huseyinin Trurkiyeye donmek istedigini duydum anlasilabilirse cok buyuk kazanc olur bence.

hüseyini bize birakmazlar
asim anlasmis olabilir ama kesin deilse alinabilir
hakan köseoglu da ayni sekilde
murat kaya çok iyi oyuncu o süper olur

efes pilsen 1 ve 4 numaraya yabancı oyuncu alacakmış.oyun kurucu mevkinde o zaman ender,cüneyt,barış we bir yabancı olucak.türk guardlardan bir tanesini alma şansımız olabilir mi acaba.hiç bir takımda 4tane guard olmaz heralde, ben hiç görmemiştim.satılacak weya kiralanacak guardı biz aslak çok sağlam olur.bu arada önder abinin mesajları yine heyecan veriyor.