Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

Önder' Alıntı:
Her an bir Hüseyin sürprizi bekleyin Bir de eski yabancı oyuncularımızdan bir tanesi belki.
hüseyin süper olur
eski yabanci oyuncu derken boddicker falan mi yoksa daha mi eski
erman hoca imzaladimi

Lyday Erman Hoca'nın siteminde parlayıp çok başarılı omuştu.
Alisamiyen.nette Ali Doğan ile ilgili haberi Gökhan German'ın yazdığı belirtilmiş.Forum userlerinden biri German'la görüşmüş o da Ülker'in bize Trepagnier'yi de vermek istediğini ve Erman Kunter'in kabul etmediğini, ayrıca Kunter'in Fransa'dan iki oyuncuyla anlaşmak üzere olduğunu söylemiş.

sarpemre' Alıntı:
Lyday Erman Hoca'nın siteminde parlayıp çok başarılı omuştu.
Alisamiyen.nette Ali Doğan ile ilgili haberi Gökhan German'ın yazdığı belirtilmiş.Forum userlerinden biri German'la görüşmüş o da Ülker'in bize Trepagnier'yi de vermek istediğini ve Erman Kunter'in kabul etmediğini, ayrıca Kunter'in Fransa'dan iki oyuncuyla anlaşmak üzere olduğunu söylemiş.
ama dixon kalmali bence
trepagnier çok iyi olur keske gelse trepagnieri nie istememis anlamadim

Ülker,Avrupa Ligi top çalma kralını bize vercek ayrıca başka yönlerden de özel bi oyuncu Galatasaray istemiyecek komik.

Virginandhardly' Alıntı:
Ülker,Avrupa Ligi top çalma kralını bize vercek ayrıca başka yönlerden de özel bi oyuncu Galatasaray istemiyecek komik.
bencede werirlerse kaçirilmamali

gidin isinize kim kimi istemez mantikli olun arkadaslar jeff gibi bir oyuncuyada siz tripci bencil diyosaniz yuhh... adam nba den gelmis okadar olsun

İstememesinin nedeni Hadley'dir belki de..
Eğer geri dönecekse.İkisinin oyun stilleri benziyo ya ondan.

klubte boyle bir dusunce varsa bu sacmalik birisinin sayi potansiyeli kisitli dieri yeri geldimi 40 in ustune cikiyor yeri geldimi takim oynadiginda 10 da 12 de kalmayi biliyor ve defansif yonleri hemn hemn ayni yani her durumdada jeff on plana cikiyor

Kim verdi yahu bu jeff haberini? Adamın kontratı bir yıllıktı, Ülkerle ne alakası var. Nba de yaz liginde oynayacak ondan sonra da sanıyorum Roma alacakmış eğer Nba kontratı alamazsa....

bak biglion kardeşim. birinin görüşünü beğenmeyebilirsin. Ama ona saçmalık diyemezsin.Benim ilk mesajımdı o. Ve senin gibiler yüzünden hevesim kaçıyo. Forumda kişi sayısı artmıyo. Biraz daha saygılı ol:

oldu gel ders ver bana istersen nedersin?bole sikayetleri post olarak degil ozel mesaj olarak at bana ,hee senin hevesin kopuk gibi ufleyince kaciyorsa ben napiyim

Sırf forumun amacından sapmaması için sana cevap yazma ihtiyacı bile duymuyorum.
Bu konuyu da burda kapatıyorum.