Gelecek Sezon

SEKO' Alıntı:
İyi güzel kadrolar kuruyoruz şuana kadar basketbol şubesinden bir haber
gelmedi iç transfer ne oldu? takımı bu sezon kim çalıştıracak nasıl bir politika izleyecekler yine son dakikada mı takım kuracağız?

Bu sene belki biraz daha önce takım kurulur diye bir ümidim var. Hani yazın artık birileri bu sene yaşananlar tekrarlanmasın diye harekete geçer belki. Fakat isterse lig başladıktan sonra (!) kurulsun, yeter ki sınırları belli, TRT'den, ATV'den, lodostan, poyrazdan etkilenmeyecek bir bütçe ve hamasetten uzak, gerçekçi ve iyi bir koç olsun. Dediğim gibi, sonrası gelir.

Olursalarla yola çıkmak yanlış olur.Bence Galatasarayımıza coach olabilecek belli başlı 2-3 isim var.Olmazsada Halil Üner'le devam kararı alınmalı....
Türkiye standartlarında iyi bir coach :atki :atki

Sevgili Saygin Akel,

Allah askina yapma! Galatasaray'dan ayrilirsa su an Halil Uner'i hangi birinci lig takimi basina gecirir? Halil Uner artik 1.lig seviyesinde is bulabiliecek bir koc degildir, Galatasaray da imarethane degildir!

erman kunter'i hala bu takımın kurtuluşu olarak goruyorum...elin oglu aydın orsu getiriyor da biz neden ermanı getiremiyoruz..eger gelecek sezon da bu seneki gibi bi sezon yasamak istemiyorsak yatırım, ilgi sart...yoksa salın gitsin..gordunuz...bu takımın ölüsü de kaldı bu ligde..ama seneye play out yok sanırım...

Erman Kunter i paranda olsa getiremessin abicim su durumda bildigim kadariyla gayet mutlu Fransa da ... Baska bir aday ustunde yogunlassak ta bi halttan haberi olmayan yonetimimize de belki biraz fikir olur ...

Madem öyle bizde belirli birkaç isim üzerinde durup
Coach Adayları çıkarmaya çalışalım.....
Ne Dersiniz???? :roll: :roll: :roll:

koc adayları bence 1 orhun ene 2 erman kunter (ama sadece bu bı ıstek ımkansız olacagını dusunuom) 3 tolga ongeren 4 cetın yılmaz dıecem ama cetın yılmaz nerede na yapıo haberı olan var mı??bence bunlardan bırı olmalı ama yıne bence halıl unerı kavmassak o ıstıfa etmez cunku hep konusmalarında gelecekten bahsedıo....

bı hatırlatma daha eskıden burakiverson nıckını kullananan ben bundan sonra en sevdıgım yıldız olan LEBRON JAMES23 nıckı ıle yer alacam bılgılerınıze arz ederım...

Geçen sezon başı günü kurtarmak için 1 yıllık yapılan sözleşmeler şimdi başımızı arıtacak altyapıdan çıkan oyuncular dışında bütün oyuncularımız yanılmıyorsam serbest kaldı. 14 kişilik kadromuzun 12 oyuncusu serbest kalması demek buda diğer takımlar için iyibir fırsat oyuncularımıza gelecek
transfer teklifleri maliyetlerini yükseltecek yönetim elini çabuk tutmazsa işimiz çok zor.

Sizce de artik Omer Petorak boyle bir sansi haketmiyor mu? Ustelik kendisi de basariya ac bir hoca, bizimle birlikte kendi kariyerini de parlatmak icin calisacaktir.

Bence bu tip bir koca ihtiyacimiz var

Omer Petorak bence de dusunulmeli ... hem Gs dan yetismis bir antrenor he mde alt yapida cok basarilara sahip bir isim... ama bence H U gitmeden Omer Petorak in onun altina falan gelecegini sanmiyorum... Bence ilk dusunulmesi gereken isimlerden biridir...

Karşıyakayı bırakan Ahmet Kandemirde olabilir

gelirken Muratcanı flnda getirir belki :)

ama tabi bunların olabilmesi için önce Halil Ünerin gitmesi gerekiyo arkaşlar

Bence Ahmet Kandemir Karsiyaka yi biraktiysa bizi tercih etmez... su sartlar altinda ismimiz armamizdan baska neyimiz karsiyakadan fazla ki ?? malesef onlar da karin doyurmuyor...

Bencede Ömer Petorak ve disiplini ile tanınan Koray Mincinozlu ikiside Galatasaraylı ikiside hırslı bence ikisinde biri olursa bu takım çok iyi işler yapar :claps :claps :claps