Genç Erkekler Şampiyonası (İZMİR)

Turnuva İzmir'de düzenleniyor.Buraya açmamın sebebi altyapı bölümüne ilgi olmamasıydı.İlk maçımızda Göksenin'in güzel oyunuyla Antalya'yı 91-59 mağlup ettik.İlk günün sonuçları ve oyuncularımızın istatistikleri:

18 Mayıs Salı
Halkapınar Spor Salonu
Türk Telekom: 74 - Fenerbahçe Ülker: 98
Tofaş: 67 - Bornova Belediye: 55
Bursa Kolejliler: 63 - Genç Banvitliler: 81
FMV Işık Spor: 61 - Genç Telekom: 68

Celal Atik Spor Salonu
Darüşşafaka: 80 - Yeşim Spor: 69
Pınar Karşıyaka: 48 - Pertevniyal: 58
Antalya Büyükşehir Bld: 59 - Galatasaray: 91
TED Ankara Kolejliler: 87 - Gaziantep Özel Erdem Klj: 40

Galatasaray
Armin Kılıç 7 S, 11 R, 4 A
M. Mustafa Baygül 23 S, 6 R, 4 A
Arda Kandaş 4 S, 3 R, 2 A
Hüseyin Köksal 33 S, 7 R, 4 A
Başar Doğan 3 R
Ferhat Açıkgöz 1 R
Doğukan Sönmez 6 S, 7 R, 1 A
Kaan Akçay 2 S, 6 R, 3 A
Yiğit Barış Paşaoğlu 4 S, 5 R, 1 A
Oğuzhan Onat 2 S, 4 R, 1 A
Yiğit Calkap 7 S, 2 R
Ahmet Hakan Kurt 3 S, 1 R


Dün akşam programı öğrenmemize, okul ve iş saatinde maçın oynanmasına rağmen iyi bir şekilde destekledik takımımızı.CElal Atik'te iyi ses çıkarttık fakat Halkapınar salonunu biliyorsunuz ve yarınki maçımız Halkapınar'da kalabalık olmamız lazım.İşi olmayan tüm İzmir'deki Galatasaray'lıları saat 11'de Halkapınar salonuna bekliyoruz.Sevdanın genci amatörü olmaz.Arma neredeyse oraya!
 
GALATASARAY:88-68:TED ANKARA KOLEJLİLER 2/2 oldu hayırlısı

Bizde Göksenin 36 sayı 12 rib 5 as 2 tç 6 tk ile oynadı ona yardım edende Muhammed (28 sayı 2 rib 5 as 3 tç 3 tk) ve Doğukan (7 sayı 10 rib) oldu
 
biz şu sıralarda telekomla yapıyoruz.sakatlığım dolayısıyla yine yokum. :oops: :shock: :(
benim yerime yıldızdan bir çocuğu aldılar takıma. :( :shock:
 
Bazı tatsız olaylar yaşasakta tribünde performansımız iyidi.Takıma gelince farkı hep 5-6 sayıda tuttuk ve son periyotta açmasını bildik.Bu arada Göksenin zorlucak A takımı.3'lü çektirmeyi de öğrettik kendisine.Yarın 1'de Celal Atik Spor Salonuna tüm herkesi bekliyoruz.

Teker teker geçeceğiz turları..Pazar günü alacağız kupayı..!
 
Kulüp Genç Bayanlar Şampiyonası'na pek ilgi göstermemişti, sitede falan yoktu. Genç Erkekler Şampiyonası daha fazla önemseniyor sanırım. Acaba iddialı mıyız arkadaşlar?
 
yarın Celal Atik teki maçları izlemeye geleceğim inşallah saat 17.00 maçı hariç diğer maçları izleyebilirim. heralde yarın celal atikte oynuyoruz. bu arada içeri girişler nasıl ücretliyse hazırlıklı gelelim.
 
teşekkür ederim.

vaybe türkiye şampiyonası maçlarına girerken seyirci ücreti yok. bizim izmir içi müsabakalarda bile seyirci giriş ücreti alıyorlar bazen (1TL) salon kapısında yazıyor. çoğunlukla uygulandığı yok heralde ama alındığınıda gördüm. maç var diye beleşten giriyoduk işte olmadığı zamanda gelen diğer takım oyuncularıyla kaynaşıyorduk yada yine maç var diye giriyorduk (yalanda olmuyordu salonda maç var yani)
 
bornova olarak telekomu 77-58 yendik.ama sakatlığımız oynamamıza engel oluyor.turnuvanın geri kalanındada oynamam zor.galatasarayımızda ted kolejlileri yenmiş.göksenin köksal için çok iyi oyuncu diyorlar.
 
Maçları izlemesemde Göksenin çok iyi bir oyuncu galiba.Her maç en az 30-40 atıyor.İnşallah A takımda da bu performansını gösterir.
 
Çok güzel Haberler bunlar.Altyapımızda gelişmelerin olması çok iyi.Yalnız benim merak ettiğim konu Gökselin,muhammed ve doğukan hakkında bilgisi olan var ise bu forumda bizimle paylaşırsa çok sevinecem.Kaç yaşındalar boyları mevkileri ne ilerde A takımızda oynayabiecek yeteneklerdeler mi v.s.Çünkü ben hiç izlemedim kendilerini ama çok duyuyorum ve istatislikleri de çok iyi bence
 
Göksenin zaten geçen sezon A takımda bazı maçlarda 12. adam olarak kadroda yer bulmuştu.Yaşı tuttuğu için bu turnuvada yer alıyor diye biliyorum.Yani gelecek sezon A takımda olur gibi geliyor bana.Ayrıca 91'li sanırsam ve takımın en büyüğü diğer oyuncularımız içinse henüz erken bence.
 
Hüseyin Köksal 8 Ocak 1991 Doğumlu,
Galatasaray Genç Basketbol Takımı oyuncusu,
1,95 boyunda,
Hüseyin Köksal 1 numara pozisyonunda oynamaktadır...


Basketbol Otoriteleri tarafindan geleceğin yıldızların arasında
gösteriliyor.Galatasaray Altyapısı`ndan yıllar sonra(Kerem Tunceri'den sonra) çıkan en iyi oyuncu...
 
Furkan Aldemir bugün 39 sayı-30 riband ile oynamış geçtiğimiz maçta oynamadığı için sayı ve ribaund krallığını ele geçirmiş durumda.Keşke şu Furkan bizde olsaydı.
 
maça gittim inşallah bugün oynayan takımın çoğu as oyuncular değilmiştir bence çok kötü oynadılar. 7 numara oyuna girmesiydi daha farklı yenilirlik. ayrıca farkı kapatmada en önemli faktör tam saha baskıydı. bu arada pınar karşıyaka dan furkan ı kesinlikle almalıyız(karşıyakanın her şeyi olamasa k yaka gruptan çıkması zordu) bizim 10 numarada fena değil yani.

ayrıca iyi tribün oluşturulmuş iyi destekliyorlar. (içlerine giremedim ama biraz yanlarından maçı seyrettim)

maçtan sonra Özel Erdem kolejinden bir çocukla konuştum. Tarih yazdık diyor. İstanbul 2. sini yendik falan diye çok sevinçliler.

bu arada Pınar Karşıyaka ile eşleşmişiz.(yarın saat 17.00 Halkapınar). zorlanırız. furkanı tutmalıyız ayrıca çok iyi şut atıyorlar buna dikkat etmeliyiz. keza bugün çok şut kaşırdık maçı kaybetmemizin ana sebeplerinden birisi. bunlara dikkat edersek maçı alırız. güçlü rakiplerden birini elemiş oluruz.
 
Olur böyle kazalar, nasıl olsa çeyrek finalindeymişiz.

Asıl heyecanlandığım nokta Göksenin'in bu maçlarda Enesvari performanslar sergilemesi. Zamanında Enes büyük gelirdi bu maçlara, şimdi Göksenin.

Umarım kendini geliştirir de bu potansiyelini boşa çıkarmaz.
 

Üst