Bunu anlamak için 3 sezon beklemeleri gerekmiş demekki... Halil Üner de 3 sezon, Koray Hoca ile de 3 sezon deneriz... Gayet güzel..
Kulağa ne kadar hoş gelen bir söz...Mithat Duran' Alıntı:...ayıp bu gün siz saygı göstermesseniz,yarında saygı göremessiniz...
İyi ki zamanın yok... : )Burak Barut' Alıntı:Uzun uzun yazmak isterdim ancak fazla vaktim yok derse gitmem gerek.
O yüzden tek söylemek istediğim şey.
Casa'ya yeniliyorsan, Kepez'e yeniliyorsan, Karşıyaka'ya yeniliyorsan İSTİFA ET HOCA !
Murat Özyer İStifa diyenler umarım benzer tepkilere devam ediyordur.
Burak Barut' Alıntı:Uzun uzun yazmak isterdim ancak fazla vaktim yok derse gitmem gerek.
Casa'ya yeniliyorsan, Kepez'e yeniliyorsan, Karşıyaka'ya yeniliyorsan İSTİFA ET HOCA !
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Burak Barut":3gp9pbui]Uzun uzun yazmak isterdim ancak fazla vaktim yok derse gitmem gerek.
Onur Yavuz' Alıntı:Daha önce de dediğim gibi, ne olursa olsun sezonu Koray Hoca ile tamamlamalıyız ama Mithat Bey´in cevabını okuyunca aklıma iki şey geldi... İlkini Cem dile getirmiş. İkincisi de ben dile getireyim.
Mithat Bey, Murat Özyer´in istifasıyla ilgili tartışmada "Özyer gitse kim gelecek, var mı boşta iyi hoca" sözüne "Ne yani koskoca Galatasaray hoca mı bulamayacak..." vb. cevabını vermiş miydiniz? Yoksa hafızam beni yanıltıyor mu?
Ülkemizin geleceği pek parlak değil çünkü siyaset kişiler üzerinden yapılıyor, Galatasaray´ın basketbol branşının da geleceği pek parlak değil çünkü...
Fevzi Genç' Alıntı:Koray hoca istifa konu kilitlenmiş bende buraya yazmak istedim, Mithat beyin istifaya daveti '' özrü kabahatinden büyük'' deyimini hatırlattı.
Koray hoca istifa etse ne olur bu saatten sonra sorun hocada olmadığını yönetimsel bazda yanlışlar yapıldığını söylüyoruz. bu sorununda 3 ayda bir hoca değiştirmek yada basketbolcu transfer ederek çözülemeyeceğini görüyoruz.
Mithat Bey, benim için foruma üye olan 4179 kişiden herhangi birisiniz.Mithat Duran' Alıntı:Benim içi sorun yok ama sanırım sizin için ben bir sorunum!!!