Onur Yavuz' Alıntı:
Mithat Bey, Fitch olayını daha önce kapalı kapılar ardında dile getiriyordunuz, artık açığa vurmaya başladınız. Demek ki dara düştüğünüz anlarda şubede yaşanan olumsuz olayları gündeme getireceksiniz. Hazır şubedeki olumsuz olayları dile getirmeye başlamışken; mevcut hocaya destek vermeyip, şubede yaratılan huzursuzlukları da dile getirseniz. Sezon başında yerli oyuncu transferinde geç kalınmasının gerekçelerini dile getirseniz. Oyuncuların Özyer´e güven duymamasının "gerçek" nedenlerini dile getirseniz...
Dee - Gaines kavgası nedeniyle takımın başarımındaki düşüşün sorumlusu Murat Özyer ise Hüseyin Beşok - Hosley tartışmasının ardından gelen seri mağlubiyetlerin de sorumlusu Koray Hoca´dır.
Tam hatırlamıyorum ama ya TED ya Kepez maçında ilk yarıda iyi bir başarım sergileyen Milojevic son periyotta hiç süre alamamış ve Koray Hoca oyuncuyu kenarda unuttuğu gerekçesiyle eleştirilmişti.
Hata yapmayan hoca var da bizim mi haberimiz yok. En iyisi orta seviye oyuncularla kadroyu dolduralım, hata yapmaya hocaya da 5 Milyon verelim ve şampiyon olalım... Hazır konu ücretlerden açılmışken aklıma geldi. Israrla Özyer´in aldığı ücreti gündeme getiriyorsunuz. Şimdi zamanı değil, bir ara hatırlatırsanız ya da özel mesaj atarsanız size bir örnek vereyim konuyla ilgili.
Mucizelerden bahsediyorsunuz, ortada bir mucize varsa o da Cüneyt Erden gibi 3´lük yüzdesi ortalamanın üstünde olan bir oyuncunun 0/7 ile oynamasıdır, son saniyede 3´lük atması değil.
Son olarak Nusret olayının "perde arkası" burada dile getirildi diye hatırlıyorum. Yani menüde yine temcit pilavı var...
Onur bey yapmayın siz bu forumda yöneticisiniz ama bu forumdan bi haber davranıyorsunuz.Fitch olayını daha önce defalarca yazdım neresi gizli bunun ,ama işinize gelmiyor sanırım ,yine konuyu çarpıtmışsınız,ben gaines ile dee kavga yaptı demedim bu iki oyuncu hocayla kavga etti dedim,siz nasıl okuyorsunuz.
Madem gerçekleri istiyorsunuz daha önce çok yazılmasına karşın tekrar dile getireyim.
31 MAYIS 2008 Murat ÖZYER'in sözleşme bitiş tarihi,hani o çok meşhur 1 HAZİRAN miladından 1 gün önce,kulüp yönetimi Murat hocayla çalışmama kararı aldı ve Erman KUNTER'le temasa geçti.
Bunu duyan Murat hoca ve şürekası basındaki arkadaşları ve malesef şuan kulübümüzde görev yapan Hakan AYDINOL vasıtasıyla,Erman KUNTER'i baltalamak için harekete geçti ilk önce Murat hoca varsa 7,5 mil.dolar,yoksa 3,5 mil.dolar veririz diye basına demeç verdiler ,ardından Erman hocanın transfer edilmesini istediği aralarında Nando de colo'nun da olduğu yabancı oyuncu gurubunu bunlar iş yapmaz diye veto ettiler.Bununlada yetinmeyip maliyeti tazminatı dahil olamak üzere 240 avro olan ( 1avro=1.510ytl )Erman hocayı maliyeti yüksek diye kabul etmediler.Bunları yapan ülker cephesinin komutanı Hakan AYDINOL'dan başkası değil.Bu olaylar yaşanırken darıcada beyaz gölge basketbol kampında olan Sn.Murat ÖZYER kendisine uzatılan mikrofonlara ve sorulan bu sene hangi takımı çalıştıracaksınız? sorusana verdiği cevap Ülker nereyi isterse ordayım cevabı sanırım çok sevgili hocanızın aslında neye gönül verdiğinin en güzel ispatı.
Hakan AYDINOL'un baskısıyla Erman KUNTER'den vazgeçen yönetim mecburen senelik 700 bin ytl karşılığında Murat hocayla sözleşme imzalamak zorunda kalmıştır.
Gerçekler acı verir Onur bey ister kabul edersiniz ,ister etmessiniz ama değiştiremessiniz!!!
Bana laf atmadan önce iyi düşünmenizi tavsiye ederim ben zora düşünce kulübün bilgilerini sızdıran bir kişi gibi göstermekten sizi men ederim.
Bu işler forumda yönetici olmaya benzemez,Onur bey kaldı ki!!! bu konuda ne kadar ön yargılı olduğunuz herkes çok iyi biliyor.