Gerçeklerle yüzleşmek!..

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":166vhpu6]Uzun uzun yazmak isterdim ancak fazla vaktim yok derse gitmem gerek.
O yüzden tek söylemek istediğim şey.

Casa'ya yeniliyorsan, Kepez'e yeniliyorsan, Karşıyaka'ya yeniliyorsan İSTİFA ET HOCA !

Murat Özyer İStifa diyenler umarım benzer tepkilere devam ediyordur.


Acaba yerine bir hoca adayın varmı? sevgili Burak!!![/quote:166vhpu6]



Açıkta olan Galatasaray Lisesinden mezun hocalara bakmam lazım Sevgili Mithat Abi...
Tipik Koray Hoca ellerini çiçek yap ve maçı izle.Mersin maçı tamamen Graves'in bizlere armağanıdır.
Gene fazla zamanım yok ancak Murat Özyer'e çok acımasızca eleştiriler yapanların Koray Hoca'yı ilginç şekilde kabullenmesi gerçekten çok manidar.

Gerçeklerle yüzleşmek...

Sene başında fazla Amerikalı getirmeyeceğiz, gruplaşma oluyor kontrol etmekte zorlanıyoruz demişti Mert Abi.
Takımın son durumuna bakınca 4 Abdli, 2 Yugoslav.

Koç olarak oldu olacak Antep'in taktiğini uygulayalım ve Barack Obama'yı takımın başına getirelim.O da Michagan Stateli sanırım sorun oluşturur mu bilemiyorum.
 
Barış Gürek' Alıntı:
bak hala neden bahsediyosun diyorumki A takım yine başka şeylerden bahsediyosun bana neyse...söyliycek bişeyim yok sana koray hoca o inanılmaz A takım kariyeriyle bence çok yanlış yerlerde şuan...Basketbolda bütün başarıları elde etti ondan 5 yıldır gelen taklifleri geri çeviriyor :) ondan artık dizi oyunculuğu falan aşmış o zaten bide demiş meditasyon hocası oluyum o kadar başarım var artık sarmıyor basket demiş gülüyorum arkadaşım sana valla...Koray hoca komple insan büyük hoca :) duyduğum kadarıyla o 5 yılda baya tekkif gelmiş lise defteri okul takımı için neyse... mithat bey bizim hocamızı buldu seneye antrenör aramayalım

Önce yazışmalarındaki seviyeyi düşürme ,sevgili kardeşim sokak edebiyatına gerek yok,Bu takımın başına Koray hoca kendi isteğiylemi geçti sanıyorsun,yapılan emri vakiyi sağır sultan duydu,Atakım haricinde bütün başarıları yaşamış bir insana,bütün basketbol aleminin abi diye hitap ettiği bir kişiye henüz yirmili yaşlarının başlarında bir kişinin yakıştırmaları Koray hocayı değil seni küçültür.

Benle basketbol tartışacaksak eyvallah ama başka konulara gireceksek onuda bu forumda değil özel mesaj yoluyla yaparız.

Senin hocanıda görüyoruz bakalım hangi takımı çalıştıracak seneye yoksa kulisini yaptığı bayan takımı genel kordinatörlüğüne mi gelecek,hepsini yaşayıp göreceğiz.
 
Açıkta olan Galatasaray Lisesinden mezun hocalara bakmam lazım Sevgili Mithat Abi...
Tipik Koray Hoca ellerini çiçek yap ve maçı izle.Mersin maçı tamamen Graves'in bizlere armağanıdır.
Gene fazla zamanım yok ancak Murat Özyer'e çok acımasızca eleştiriler yapanların Koray Hoca'yı ilginç şekilde kabullenmesi gerçekten çok manidar.

Gerçeklerle yüzleşmek...

Sene başında fazla Amerikalı getirmeyeceğiz, gruplaşma oluyor kontrol etmekte zorlanıyoruz demişti Mert Abi.
Takımın son durumuna bakınca 4 Abdli, 2 Yugoslav.

Koç olarak oldu olacak Antep'in taktiğini uygulayalım ve Barack Obama'yı takımın başına getirelim.O da Michagan Stateli sanırım sorun oluşturur mu bilemiyorum.[/quote]


O zaman elde Orhun ENEkaldı sevgili Burak Erman zaten gelmez bu saatten sonra.Yani seçenek az ama bana kalırsa kim gelirse gelsin,eski hocamızdan daha iyidir.

Mert önce kendisini idare etmeyi becerebilsin,sonra başkalarına laf söylesin,idare eden nasıl ediyor.O zaman hatayı oyuncuda değil kendisinde aramak lazım,ama hatırla getirildiği görevde nasıl bir politika izlediğini camiadaki!!1 herkes zaten görüyor.

Not : Merin maçını graves değil Mersinin kendisi bize hediye etti,yoksa maçın hiç bir dakikasında bu maçı kazanmak için hak edecek bir oyun oynamadık.
 
Sadece Mersin değil. Hakem üçlüsü de hediye etti.
Hakemlerin ilginç kararları olmasa kazanamazdım bu da açık yüreklilikle söylemek gerekir.
Bülent Korkmaz'ın verdiği gaz bitti ve gerçekler ortaya çıktı.
Koray Hoca'nın verdiği gaz bitti ve gerçekler gene ortaya çıktı.
Coaching olarak aşırı derecede yetersiz bir koç.
 
Burak Barut' Alıntı:
Sadece Mersin değil. Hakem üçlüsü de hediye etti.
Hakemlerin ilginç kararları olmasa kazanamazdım bu da açık yüreklilikle söylemek gerekir.
Bülent Korkmaz'ın verdiği gaz bitti ve gerçekler ortaya çıktı.
Koray Hoca'nın verdiği gaz bitti ve gerçekler gene ortaya çıktı.
Coaching olarak aşırı derecede yetersiz bir koç.


Koçluk için yetersiz kelimesi bence yanlış elindeki malzemeye göre yemek yaparsın,bu yüzden kadroyu Koray hoca kurmadığı için bu konuda kendisini suçlamak için playoff neticelerini görmek lazım.

Hakem hataları konusunda son derece haklısın ben bu konuyu atlamışım,çok kötü oynuyoruz,takım sahaya ne amaçla çıktığı belli değil yaşlı kurtlar takımı bazı maçlarda olumsuz etkiliyor,pas trafiği yetersiz,bu düzende bu snede heba olacak,ancak bizim için önemli üç maç var telekom ,fener, ve beşiktaş maçları bu maçların sonuçlarına göre hocayı eleştirmek için ölçü olacağı kanatindeyim.
 
Tamam Koray Hoca iyi bir koç ama biraz abartmıyor muyuz ? Murat Hoca'ya göre artıları elbette fazla ama bencede o kadar aman aman abartılacak bir koç değil.Kötü demiyorum ama bazı yorumlarda yazıldığı gibi aman aman bir koç değil.Ve Burak Abi'me katılıyoum Bülent Hoca ve Koray Hoca hakkında yazdıklarına.
 
mithat bey ben bu yaşıma at gözlükleriyle gelmedim...Murat hocan benim hocam değil GALATASARAY ın hocasıdır.Abi sen napardın ya ULEB i alsaydık yarı finalde badalona ya elenmeseydik ya murat hoca kupayı alsaydı sonra ne söylerdin abi!Murat özyer en üst seviye antrenör değildir kimsede böyle demedi zaten...Ondan daha iyi türk koçlar vardır...Ama bu koçlar maalesef şuan galatasarayda görev almıyorlar hepimiz isteriz onları takımımızda görmeyi...Murat özyer de küçümsenecek bir hoca değildir ama A takım başarıları vardır kariyerli oyuncularla çalışmıştır.Duruşuyla hareket tavırlarıyla galatasaray kültürünü iyi bir şekilde yansıtmaktadır.Oyuncuya yaklaşımı beni çok etkilemiştir.Oyuncuların saygı duyduğu bir isimdir.Ama ondan daha iyileri vardır.Ama senin gibi insanlar onun kişiliği aldığı para karekteri hakkında konuşmamalıdır.Gelelim koray hocaya virtus bologna maçıydı.Her zaman ki gibi bench in arkasından maçı izliyodum.İkinci yarı başladı adamlar bir seri yakaladı koray hocada mola falan yok...Arkadan orta yaşlı bir abimiz hoca mola alsana dedi...Taraftara dönüp elini sallayarak"NE VAR YA" dedi dondum kaldım.Sen Galatasarayın hocasısın bunu nasıl yaparsın zaten A takımı kaldıramıyorsun bari duruşunla örnek al.Herkes cemal i eleştiriyor.Basketbol bilgissi kısıtlı ama pota altına sertlik getiren bir adam murat hoca önemli verimler aldı ondan...Her maç kesinlikle 8-10 dakika süre almalı.Cemal oyundan alındı üzgündü falan"ne var lan tarzı bir çıkış"koray hocadan aynı şekilde erdemlede bu tarz tartışmaları oldu.Koray hoca hiçbir zaman bir A takım koçu olamadı bundan sonrada olamaz!Alt yapıda görev alır...Başka dallarda görev alır.Oyunculuğa geri döner belki ya da meditasyona ben bu kişiyi takımımızın başında görmek istemiyorum.Ama her maçta takımımın arkasındayım Koray hocayla umarım şampiyon oluruz.Mithat bey gibi değiliz belki belki genciz ama MURAT HOCADA BİZİM HOCAMIZ KORAY HOCADA...Sadece bu forumdaki herkes biliyor onun A takım hocası olamıyacağını bunu görmek çok zor değil...Ondan koray hocanın A takım kariyerinden yada son 5-6 yıldaki başarılarından yada A takım kariyerinden söz edemiyoruz.Koray hoca bizim takımımızın antrenörlüğünü kaldıramaz.Umarım bu hatadan biran önce dönülür ve sezonu Aziz Bekir le tamamlarız.Mithat bey bu forumdaki genç arkadaşların yazılarını okursanız dar kalıpları olmadığını görürsünüz 20 yaşındayım ve 13 yıldır basketbolla iç içeyim ama hergün yeni fikirler dinlemeyi biliyorum...Bencede KİM BÜYÜK KİM KÜÇÜK?!
 
Murat Özyer zamanında Cemal nalgada, Murat kayada milli takıma seçilmişler ve oynamışlardır. Gençlere önem vermiyor demek yalan söylemek olur. Alican güney, Murat özyer sayesinde a takıma alınmış ve kadroya girmeye hazırlanıyordu.
bazı hocaların yaptığı gibi her sezon başka bir gençi A takıma alıp bir sene sonrada gönderme telaşında değildi murat hoca.

şu meşhur abilerde ne doymaz adamlarmış. Özyer gideli bir sene oldu. hala onun kötülemeye çalışıyorlar...

Abilerinide ne yazıkki üzülerek söylüyorum gördük.
 
Sevgili Barış kardeşim öncelikle senin gözünden kaçmış bir iki hareketi hatırlatırım.

1 iki sezon önce oyak deplasmanında yabancı oyuncumuz fitch takım idarecisini gece yarısı otelin lobisinde döverken,saygı duyulan hocamız olayı yalanlayıp geçiştirme yoluna gitti.

2 Geçen sene dee gaines ile yaşadığı kavga sebebiyle takımın ligin ikinci yarısında yaşadığı çöküntüyü hatırlatırım.

Gelelim uleb kupasına çeyrek final maçını hatırla son saniye mucize üçlükle maçı kazandık kim attı o basketi kaptan cücü peki o son atışı atmadan önce istatisliği neydi biliyormusun 7=0 şimdi sizin için yarı final maçına geçmeden önce çeyrek final bir mucizeydi.

Başka bir örnek geçen sene fener maçı 22 sayıdan Fatih solağın sayesinde geri geldik peki hoca ne yaptı son 5 dakika fatihi oynatmadı.Yine daha önce ki sene fener maçı maçı çeviren adam murat kaya son topu 9=1 atan fitch'e kullandırıp yine mağlup olduk.

daha örnekleri çoğaltırım ama bu kadar kafi,yani getirdiği hiç bir yabancıya 1 seneden fazla tahammül etmemiş bir hoca nasıl oluyorda oyuncuların sevgisini kazanmış oluyor.

Koray hocanın seyirciyle yaşadığı münferit bir olay onun kötü bir koç olduğunu göstermez,ama ben koçların neler yaptığını burda yazsam olay olur.

BU kısım Fevzi bey için:

Fevzi bey bahsettiğiniz iki oyuncuda Murat hocadan önce milli olmuş oyunculardı.
Abiler kadar başınıza taş düşsün diyecem olmayacak yanlış anlamayın yalnızca ufak bir latife idi.
Yanılmıyorsam alican'ı bu sene transfer ettik genç oyuncu olarak bizim alt yapımızdan değil kendisi,alt yapımızdan yetişen Nusret'i ise 1 dakika süre vermeden beykoza kiraladık lütfen eksik ve yanlış bilgiden kaçınalım.
 
mithat bey bitmiştir size cevaplarım daha konuşmuycam ilk önce bu forumdan gördüğünüz desteğe sonrasında bu forum üyelerinin yazılarını iyice okuyun sonrada bence iyice bir düşünün...Tabularınızı yıkamayacağınıza eminim...Ama bu forumdaki kimse sizle aynı fikirleri paylaşmıyor!
 
Mithat Bey, Fitch olayını daha önce kapalı kapılar ardında dile getiriyordunuz, artık açığa vurmaya başladınız. Demek ki dara düştüğünüz anlarda şubede yaşanan olumsuz olayları gündeme getireceksiniz. Hazır şubedeki olumsuz olayları dile getirmeye başlamışken; mevcut hocaya destek vermeyip, şubede yaratılan huzursuzlukları da dile getirseniz. Sezon başında yerli oyuncu transferinde geç kalınmasının gerekçelerini dile getirseniz. Oyuncuların Özyer´e güven duymamasının "gerçek" nedenlerini dile getirseniz...

Dee - Gaines kavgası nedeniyle takımın başarımındaki düşüşün sorumlusu Murat Özyer ise Hüseyin Beşok - Hosley tartışmasının ardından gelen seri mağlubiyetlerin de sorumlusu Koray Hoca´dır.

Tam hatırlamıyorum ama ya TED ya Kepez maçında ilk yarıda iyi bir başarım sergileyen Milojevic son periyotta hiç süre alamamış ve Koray Hoca oyuncuyu kenarda unuttuğu gerekçesiyle eleştirilmişti.

Hata yapmayan hoca var da bizim mi haberimiz yok. En iyisi orta seviye oyuncularla kadroyu dolduralım, hata yapmaya hocaya da 5 Milyon verelim ve şampiyon olalım... Hazır konu ücretlerden açılmışken aklıma geldi. Israrla Özyer´in aldığı ücreti gündeme getiriyorsunuz. Şimdi zamanı değil, bir ara hatırlatırsanız ya da özel mesaj atarsanız size bir örnek vereyim konuyla ilgili.

Mucizelerden bahsediyorsunuz, ortada bir mucize varsa o da Cüneyt Erden gibi 3´lük yüzdesi ortalamanın üstünde olan bir oyuncunun 0/7 ile oynamasıdır, son saniyede 3´lük atması değil.

Son olarak Nusret olayının "perde arkası" burada dile getirildi diye hatırlıyorum. Yani menüde yine temcit pilavı var...
 
Barış Gürek' Alıntı:
mithat bey bitmiştir size cevaplarım daha konuşmuycam ilk önce bu forumdan gördüğünüz desteğe sonrasında bu forum üyelerinin yazılarını iyice okuyun sonrada bence iyice bir düşünün...Tabularınızı yıkamayacağınıza eminim...Ama bu forumdaki kimse sizle aynı fikirleri paylaşmıyor!


Öncelikle ben bu forumda insanlar benle aynı fikri paylaşsın diye yazmıyorum.Bu forumdaki arkadaşların bir çoğu buna sizde dahil ediyorum konulara kulaktan duyma misali vakıf oluyorlar,bu kişileri yanlış yönde etkiliyor.

Ama siz hala yanlışı yanlışla savunma yoluna gidiyorsunuz,bu gerçekten üzücü.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Mithat Bey, Fitch olayını daha önce kapalı kapılar ardında dile getiriyordunuz, artık açığa vurmaya başladınız. Demek ki dara düştüğünüz anlarda şubede yaşanan olumsuz olayları gündeme getireceksiniz. Hazır şubedeki olumsuz olayları dile getirmeye başlamışken; mevcut hocaya destek vermeyip, şubede yaratılan huzursuzlukları da dile getirseniz. Sezon başında yerli oyuncu transferinde geç kalınmasının gerekçelerini dile getirseniz. Oyuncuların Özyer´e güven duymamasının "gerçek" nedenlerini dile getirseniz...

Dee - Gaines kavgası nedeniyle takımın başarımındaki düşüşün sorumlusu Murat Özyer ise Hüseyin Beşok - Hosley tartışmasının ardından gelen seri mağlubiyetlerin de sorumlusu Koray Hoca´dır.

Tam hatırlamıyorum ama ya TED ya Kepez maçında ilk yarıda iyi bir başarım sergileyen Milojevic son periyotta hiç süre alamamış ve Koray Hoca oyuncuyu kenarda unuttuğu gerekçesiyle eleştirilmişti.

Hata yapmayan hoca var da bizim mi haberimiz yok. En iyisi orta seviye oyuncularla kadroyu dolduralım, hata yapmaya hocaya da 5 Milyon verelim ve şampiyon olalım... Hazır konu ücretlerden açılmışken aklıma geldi. Israrla Özyer´in aldığı ücreti gündeme getiriyorsunuz. Şimdi zamanı değil, bir ara hatırlatırsanız ya da özel mesaj atarsanız size bir örnek vereyim konuyla ilgili.

Mucizelerden bahsediyorsunuz, ortada bir mucize varsa o da Cüneyt Erden gibi 3´lük yüzdesi ortalamanın üstünde olan bir oyuncunun 0/7 ile oynamasıdır, son saniyede 3´lük atması değil.

Son olarak Nusret olayının "perde arkası" burada dile getirildi diye hatırlıyorum. Yani menüde yine temcit pilavı var...


Onur bey yapmayın siz bu forumda yöneticisiniz ama bu forumdan bi haber davranıyorsunuz.Fitch olayını daha önce defalarca yazdım neresi gizli bunun ,ama işinize gelmiyor sanırım ,yine konuyu çarpıtmışsınız,ben gaines ile dee kavga yaptı demedim bu iki oyuncu hocayla kavga etti dedim,siz nasıl okuyorsunuz.

Madem gerçekleri istiyorsunuz daha önce çok yazılmasına karşın tekrar dile getireyim.

31 MAYIS 2008 Murat ÖZYER'in sözleşme bitiş tarihi,hani o çok meşhur 1 HAZİRAN miladından 1 gün önce,kulüp yönetimi Murat hocayla çalışmama kararı aldı ve Erman KUNTER'le temasa geçti.

Bunu duyan Murat hoca ve şürekası basındaki arkadaşları ve malesef şuan kulübümüzde görev yapan Hakan AYDINOL vasıtasıyla,Erman KUNTER'i baltalamak için harekete geçti ilk önce Murat hoca varsa 7,5 mil.dolar,yoksa 3,5 mil.dolar veririz diye basına demeç verdiler ,ardından Erman hocanın transfer edilmesini istediği aralarında Nando de colo'nun da olduğu yabancı oyuncu gurubunu bunlar iş yapmaz diye veto ettiler.Bununlada yetinmeyip maliyeti tazminatı dahil olamak üzere 240 avro olan ( 1avro=1.510ytl )Erman hocayı maliyeti yüksek diye kabul etmediler.Bunları yapan ülker cephesinin komutanı Hakan AYDINOL'dan başkası değil.Bu olaylar yaşanırken darıcada beyaz gölge basketbol kampında olan Sn.Murat ÖZYER kendisine uzatılan mikrofonlara ve sorulan bu sene hangi takımı çalıştıracaksınız? sorusana verdiği cevap Ülker nereyi isterse ordayım cevabı sanırım çok sevgili hocanızın aslında neye gönül verdiğinin en güzel ispatı.

Hakan AYDINOL'un baskısıyla Erman KUNTER'den vazgeçen yönetim mecburen senelik 700 bin ytl karşılığında Murat hocayla sözleşme imzalamak zorunda kalmıştır.

Gerçekler acı verir Onur bey ister kabul edersiniz ,ister etmessiniz ama değiştiremessiniz!!!

Bana laf atmadan önce iyi düşünmenizi tavsiye ederim ben zora düşünce kulübün bilgilerini sızdıran bir kişi gibi göstermekten sizi men ederim.

Bu işler forumda yönetici olmaya benzemez,Onur bey kaldı ki!!! bu konuda ne kadar ön yargılı olduğunuz herkes çok iyi biliyor.
 
ne kulaktan duyması mithat bey bizzat gördüğüm yaşadığım şeyleri yazıyorum.Boş boş çamur atmayın insanlara onur bey inde gerçekleri yazması sinirinizi bozdu sanırım.....
 
Barış arkadaş biraz çarpıtıyosun olayları..yani bu tip şeylerle biryere varamazsın ki..yok Koray Hoca taraftara dönmüş hareket yapmış..

yani burda ligin ilk yarısında mersin deplasmanında Murat Özyerin taraftara olan tavrını onunla foto çektirmek isteyen taraftarlara olan yaklaşımını yazsam altından kalkamazsın..

gerek yok böyle şeylere yok o hoca böle yapmış yok şu hoca böle yapmış..artık Murat Hocayı unutun bitti o devir..sene sonunda Koray Hoca da devam etmezse ki büyük ihtimal etmeyecek daha doğrusu geri çekilecek onuda unutun...

bir hocaya bir önceki antrenörün altında tutmak sürekli onunla kıyaslamak gibi hatalı birşey olamaz...hiç mi hatalardan ders almıyoruz..yav biz bu bakış açısı yüzünden LUCESCU YU yedik...Fatih Terim dönemiyle karşılaştıra karşılaştıra...elimize ne geçti?

şimdi Koray Hoca gider Ahmet Hoca gelir...vay Koray hoca daha iyiydi böyleydi..nerdesin Murat hoca nerdesin Koray Hoca...komik şeyler bunlar
 
Barış Gürek' Alıntı:
ne kulaktan duyması mithat bey bizzat gördüğüm yaşadığım şeyleri yazıyorum.Boş boş çamur atmayın insanlara onur bey inde gerçekleri yazması sinirinizi bozdu sanırım.....


Senin tanık olduğun olay münferit bir hadise bunun hocanın iyi veya kötü olmasıyla ilgili bir durumu yok.Sevgili kardeşim ben kimseye çamur atmam Onur beyde sizin gibi olayları bu forumdan ve kulaktan duyma olarak öğreniyor.

Gerçekleri yukarıda yazdım ister kabul edersin ister etmessin o sana bağlı.
 
erdem ben her zaman söylüyorum bu takımın koçu koray hoca...Murat hoca hakkında yazdıklarım sadece biraz saygı olmalı eski antrenörümüze yakışmıyor onu yerden yere vurmak...Evet murat hoca devri kapandı bende bunu söylüyorum arkasından konuşmaya gerek yok yazıları iyi anlayamadın sanırım...Koray hocayla umarım şampiyon oluruz hepimizin tek dileği...Mithat bey daha uzatmayalım basketbol bilgisine yeteneğine çok güvendiğiniz koray hoca TAKIMIMIZIN başında...Sizden tek isteğim artık geriye dönmeyin!Koray hocayla şampiyon olucakmıyız bunları konuşalım...Umarım koray hoca ona GÜVENENLERİN güvenini boşa çıkarmaz...Güvenmeyenlerinde güvenini sorgulamak gibi bir hakkınız yok...BİZDE TAKIMIMIZIN VE HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ...
 
Koray Hocadan mutlak başarı bekliyorsun da buna nekadar hakkımız var..basketbol da kendi kurmadığın kadroyu kendi oyun sistemini benimsetmediğin takımı üstelik idari yanlışların sıklıkta olduğu bir şubeden söz ediyoruz..

üstelik eleştirdiğin Koray Hocadan başka kimsede maalesef bu takımı almaya bu yükün altına girmeye cesaret edemedi

Koray Hoca geldiği gün yazdığım aynen şuydu şampiyon olursak inanılmaz bir başarı olur olamazsakta kimse Hocaya birşey diyemez...neden?

Koray hocanın oyun kurucusu Marshall asla olmaz..Atkins hele hiç olamaz
Koray hocanın kurduğu bir kadroda ne Cemal Nalga olur Nede Erdem Türetken
Koray Hocanın en önemli özelliği savunma coachudur..peki kendi savunmanı hazırlık aşaması geçirmediğin bir takıma o felsefeyi nasıl aşılayacaksın..?
üstelik devraldığı takımın 1numaradan kurduğu bir tane oyun seti yok..malum 4 numaradan oyun kurmaya çalışan bir takımdık

senin takımında Guroviç gibi dünya yıldızı var Hosley gibi bir oyuncu gelmiş ama bu yıldızların dilinden anlamayan onları idare edemeyen bir türlü takımı kaynaştıramayan bir menajerin..birazda Mert Uyguçdan bahset ozaman..takımdaki vasfını sorgula...

tüm bunları görmezden gelip tek sorunumuzun Hocanın yeterli olup olmadığını tartışmak sadece kendini avutmak olur.. Koray Hoca en son eleştirilir şu anki durumda.
 
Guardsız bir takım gerçek anlamda şampiyon olaması %99 ihtimalle imkansız.Olursa çok büyük süpriz olur.Bakın arkadaşlar basketbol oynanmaya başladığından beri tek geçerli ve değişmeyen kural sahada guardın kadar konuşursun kuralıdır.

İki günden beri aynı kelimeleri telaffuz ediyorum,bu takımı Koray hoca kurmadı,ve Murat ÖZYER'den sonra hiç bir koç bu takımı devralma cesaretini gösteremedi.Yıllar önce koçluğu bırakmış bir kişi,kendisine yapılan baskılara dayanamadı peki dedi.

Şimdi alınan her mağlubiyetten sonra bu cesur adamı yerden yere vuruyorsunuz,dalga geçiyorsunuz.Hep madalyonun bir yüzüne bakılıyor,ama yaşananlar çok farklı,ben size madalyonun arkasından bahsediyorum.

Bu takımın şampiyon olamasını benden fazla kim isteyebilir,ancak hedefi hayallere vardırırsak yaşanacak aksi bir durum önümüzdeki seneyide karartır.

Bu takımda bir huzursuzluk var,ve bazı oyuncular buna sebeb oluyor,idari bazda eksiğiz ama bu takımın bir menejeri var oda gözlerini kapatıyorsa suçlu bir tek hocamıdır.

Playofflara daha zaman var eğer biraz takım olabilirsek bu çok zor değil,güzel sene finali yaparız,ama şampiyonluk için şimdiden türkü söylemek yalnızca işitme kirliliğinden öteye gitmez.
 

Üst