Selçuk Kahveci' Alıntı:mithat abi ipucu verir misin yeni aday hakkında
Yarın facebook tan mesaj atarım
Selçuk Kahveci' Alıntı:mithat abi ipucu verir misin yeni aday hakkında
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Barış Gürek":28a42v4s]jasmin represa yada oktay mahmudi dışındaki isimler zaten bizi ileriye götüremezlerdi...Benim kendi fikrim kızların başarılarından sonra başkanın dedehayırı bırakmayacağı ve en büyük temennim seneye bizi kimin çalıştıracağının sezonun bitimiyle belli olmasıdır....
Fevzi Genç' Alıntı:Mithat bey ülker 7 milyon dolar verecek demişsiniz artı klubün ekleyeceği miktar.. bu paraya çarçur edecek taraftarı kahredecek hangi meşhur abiye görev verilecek onuda söyleyin şimdiden merak etmeyelim....
Ben doğruları yazıyorum ister kabul edersiniz ister etmezsiniz,bende Kemal ADAY'ın gerçek ismini merak ediyorum.Siz ne zaman gerçek isminizle yazacaksınız,çok merak ediyorum.Kemal Aday' Alıntı:Mithat bey para ve Ulker uzerinden yaptığınız politika sizi ve vizyonunuzu gayet iyi acıklıyor.Artık 9 sene ne görev yaptığınızını öğrenmeme gerek te kalnmadı.
Genç Galatasaraylıların beyinlerini köreltmeyin.Verdiğiniz rakamları araştırıyorum ama sizin kadar hızlı değilim kabul ediyorum.Ama az kaldı doğrularına ulaşmama........
Fevzi Genç yazdı:
Mithat bey ülker 7 milyon dolar verecek demişsiniz artı klubün ekleyeceği miktar.. bu paraya çarçur edecek taraftarı kahredecek hangi meşhur abiye görev verilecek onuda söyleyin şimdiden merak etmeyelim....
Hemen cevap vereyim son üç senenin paralarını kim çarçur etti önce onu yaz,sonra varsayımlarına ben cevap veririm.
Ne hikmetse işinize gelenleri cevaplıyorsunuz.
Fevzi Genç' Alıntı:Fevzi Genç yazdı:
Mithat bey ülker 7 milyon dolar verecek demişsiniz artı klubün ekleyeceği miktar.. bu paraya çarçur edecek taraftarı kahredecek hangi meşhur abiye görev verilecek onuda söyleyin şimdiden merak etmeyelim....
Hemen cevap vereyim son üç senenin paralarını kim çarçur etti önce onu yaz,sonra varsayımlarına ben cevap veririm.
Ne hikmetse işinize gelenleri cevaplıyorsunuz.
Ne mutluki Murat Özyer gibi bir koç gördü bu taraftar Mithat bey.
Duyduğum kadarıyla ilk yaptığı iş külüpten beslenen safraları uzaklaştırmak olmuş.
tabi onlar daha sonraları onun altını oyup klüpten uzaklaştırdılar ama bu taraftara gerçekleri görme fırsatı verdi hiç değilse....
Kemal Aday' Alıntı:Mithat bey her topa girmemeğe gayret ediyorum ama doğruları çarpıtarak (veya bilerek yalnış yazarak ) formu yalnış bilgilendiriyorsunuz.Bu tutmunuza bir son verin ğere gerçek bir taraftar iseniz bu tarz yaklaşım sarı-kırmızı renklere yakışmıyor.
Daha da devam ederseniz tüm doğruları bu forum öğrenecek.Kaynağı da şimdiden söylememde yarar var ,sevdiğiniz ama çok konuşmayı seven abilerinizden biri ,Bebek sahilinde yürüyüş yapmayı sever.............
Oktay Mahmudi ( Ünsal bey daha iyi bilir ) 350.000 euro'ya Benetton da calısıyor bir sene daha kontratı var.Muhim olan Obradovic'i telefonla aramak değil ,doğruya ulaşmak.
Allaha çok şükür kulübün 5 kuruşu cebime girmediği gibi cebimden çıkanıda çoğu kişi bilir.
Fevzi Genç' Alıntı:Allaha çok şükür kulübün 5 kuruşu cebime girmediği gibi cebimden çıkanıda çoğu kişi bilir.
Belkide sorunun başlangıcıda burası cebinizden birşeyler çıktığı için, takımı sahipleniyorsunuz.